Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17317) szacsee válasza szacsee (#17315) üzenetére


szacsee
nagyúr

Fejlemény van.
A rosszalkodó konfigból a 2105-öst betettem a régi deszkámba (P67 Pro3) bios reset nem volt. Elindítom, de nem indul. Leállítom, AC dugó kihúz, cmos reset, AC vissza, power on, beindul. Win felismeri az új HW-t restartot akar, mondom ok csináld.
Elkezd restartolni, de restart előtt lefagy (kép megáll). Na frankó, power 6mp-ig leáll. Indítom és többször is más-más hibakódot ír a debug led, de össze-vissza. Nagy nehezen betölt a win, Aida 64 indít, csak cache stabilitásteszt, merevre fagy az egész.
Gép leállít, kihuz, félrerak.
i3 2100 proci berak (ami a P67 Pro3-ban volt) a H61-es deszkába, pöcc röff indul, win feláll.
Aida 64 indít cache teszt elindul. Win kicsit szórakozik, bár a másik proci hagyatéka is lehet.
2x4Gb Vengeance bepakol, pöccre indul, biosba be, 1333Mhz-re beállít, minden default, win települ öröm-e bodottá. Erről írok most éppen. Eddig minden rendben van a vassal.
Felrakom a frissítéseket és kis stabilitás teszt. Eseménynapló általában driverek felrakásáig tele volt hibával, kritikus hibával. Jelenleg 4 figyelmeztetés van és 2 hiba, ami többsége minden gépnél előfordul (más alkalmazást használó modul, hálókártya driver nélküli Upnp hiba stb...) Nemsokára visszarakom a 2x2Gb Kingmaxot és teszt után a P67-be visszamegy a 2100 is. Ha mindenféle rendellenesség nélkül indul bios reset nélkül és Aida is jó lesz, akkor holnap elindítom a gariztatást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.