Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3186) bokrosolajos


bokrosolajos
őstag

Sziasztok!

Van egy jó hírem és egy még jobb!

A jó hír: nem kell az éles hangvételű kritikáimat olvasnotok! :D
A még jobb hír: ez nekem szól, megtértem! Ezentúl csak Androidot használok.

Röviden megpróbálok vissza emlékezni. Az elején örömmel olvastam a telefon tesztjénél, hogy a "harmadik király", a friss erő az iOS és az Android között. Tetszettek a szolgáltatásai, jó volt, amíg a froyonál APP2SD-ztek a root-olt telós ismerőseim, nekem nem volt ilyen problémám, mindent alapból kártyára telepített. És volt mit! Emlékszem, akkor még én is lelkes fan voltam,naponta 3-4 alkalmazást minimum ajánlottunk egymásnak. Rögtön be is lett ígérve az 1.2, meg a fejlesztői verseny. Naponta olvasgattam különböző site-okat, fórumokat badával kapcsolatban. Került rá egészen használható navi is, egy szóval megvolt minden ami bíztasson minket. Aztán jött a madridi show, bemutatták a 2.0-ás badát. És ott megtört valami. Elfogyott a lendület, vagy csak kifulladtak az addig lassítva felkerülő programok.

Innen datálva elkezdődött egy lassú döglődés. Már nem tudtunk eleget programokról beszélgetni, előtérbe kerültek a sérelmek, nyüzsgések, ellentétek. Még időben sikerült egy orosz emberkének Andoroidot tenni a wave-re, ami megint új reményekkel kecsegtetett. Aztán ez is elhalt.
De akkor meg jött a bada 2 beta! Megint egy friss lendület, annak ellenére, hogy az appok száma továbbra is stagnált. Ekkor elárasztották az alkalmazásboltot témákkal. Na azok pontosan annyira hasznosak, mint a több száz fingó program a droidra!

A további történetet nem folytatom. Az elmúlt fél évben nem történt semmi érdemleges. Hivatalosan még most sincs régi készülékre újabb bada.

A hármas nekem kevés. Számomra azon az áron is. És addigra az is kiderült, hogy már a fém ház sem akkora vonzó részlet, ami miatt le akarnék mondani azokról a csodálatos, életet megkönnyítő dolgokról, amik elérhetők egy okostelefonra (iOS, Android).

Aki badáról Androidra vagy iOS-re vált, az úgy érzi magát, mintha hipertér-ugrást hajtott volna végre! Az alapvető különbség a badás és az androidos készülék használatában az, hogy nem az a kérdés, hogy lesz-e valamikor egy bizonyos célra szánt program, hanem hogy melyik a legjobb?!

Tudjátok, hogy régen temetni kezdtem ezt a projektet, amit most is megerősítettnek látok azáltal, hogy a koreaiak most már a Tizenre összpontosítanak. Ezek szerint nem sikerült megoldaniuk bizonyos problémákat, még másfél év alatt sem. Nem tudom, nektek van-e még hitetek a badában, s hogy jobb lesz-e bármi, ha ne adj Isten megjelentetik régebbi készülékekre is, ahogy ígérték!
Szívemből kívánom, hogy akik kitartottak eddig, találják meg a jövőben a számításukat!

Ez egy elköszönő levél. Azért pötyögöm (egy fél órája), mert mégis csak Veletek "éltem" a mindennapjaimat másfél évig, s közben olyanok voltunk, mint egy kis család. A badát leszámítva, azt hiszem ez az a rész, ami hiányozni fog. Vagyis, Ti!

Legyetek boldogak! Mindenkinek szép napot!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.