Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
A 30-as ár az iPhone-ra milyen havi tarifa mellett is van? 6300+Fa... Plussz ha nem Vodás az ember akkor sokra megy vele... Nyilván jó ajánlat, ha az ember számlája amúgy is ennyi, meg voda előfizető, de amúgy...
Nekem a cég fizeti a telefonszámlámat, évente felülvizsgálják, hogy maradjunk e a jelenlegi szolgáltatónál, ezért csak független készülék játszik nálam.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
csibusz0314
aktív tag
Lenne egy kis gondom. Tmobile-os vagyok és ki van kapcsolva a hangposta szolgáltatás, de akárki hív 3 csörgetés után máris a hangposta köszönti.. Eléggé idegesítő, telefonon belül hol lehet átállítani az átirányítást? Mert Trénél már nincs érvényben :S
-
leslieke
Jómunkásember
válasz csibusz0314 #2956 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Hívás -> Hanghívás -> Hívásátirányítás
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz csibusz0314 #2958 üzenetére
Ezt a kódot nem is ismertem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
TomTom navigáció készül badára! [link]
-
duvi
nagyúr
Mai megjelenésekből egy kis ajánló, 1.2 tulajoknak is:
Final defence játék. 560 Ft / 1.0 kell / Wave I-II-III kompatibilis.
RubiX játék. Ingyenes / 1.2 kell / Wave I-II-III kompatibilis.
Tricky tunes zenés játék. 560 Ft / 1.2 kell / Wave I-II-III kompatibilis.
Dodge-H81 árkád játék. Ingyenes / 1.0 kell / Wave I-II-III kompatibilis.[ Szerkesztve ]
-
Nyick
tag
Valami egyszerű videó-vágó progit tudtok bada 1.2-re?
-
duvi
nagyúr
Sajnos csak Wave III-ra tudok ingyenes videó editort Movie Studio
Talán később elérhető lesz a régebbi Wavekre is 2.0 szoftverrel. -
duvi
nagyúr
Akinek van kedve témákat szerkeszteni, annak ajánlom figyelmébe az új Samsung Theme Designer 2.0.2 alkalmazást.
leslieke
Legalább ti ketten (Paca2-vel) tudjátok használni a sok új 2.0-s alkalmazást. -
sphe
senior tag
Miért van az, hogy sem a magyar, sem a külföldi Samsung Apps-on nem tudok vásárolni alkalmazást? Dombornyomott a kártyám van és most ez az első alkalom, hogy nem fogadják el. Mit csináljak, warezoljak? Csak a kiesen keresztül lehet telepíteni, vásárolni? Ha bárki tud segíteni, hogy mi lehet a fizetési kitétel, vagy a megoldás, akár pü-ben, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
2010 októberében vásárolt T-mobilos Wave-re hány év és milyen gari van?
Köszönöm előre is a választ!
-
sphe
senior tag
Aha, tehát ez a probléma!
Nem regeltem a bankkártyát a samsung appsnál. Csak kérte a kártyaszámot és nem fogadta el, hát ezért! Nem értem miért van külön regre szükségük, de ezt a regisztrációt hol tehetem meg?U.i.: telefonos vásárlás esetén a sim-kártyámat terheli, és pontosan annyi összeggel amennyibe az applikáció kerül?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
beszizoli
csendes tag
Igen,30e-ért van Ipone,de ha nekem céges előfizum van ami T-mobilos,miért fizessek ki baromi előfizetést!A cégem biztosít egy nagyon kedvezményes előfizetést,nem szeretnék válltani!amúgy nekem nem fagy a Wave-m sőt mondhatom a Ipone 3 gs-t valszeg felűlmúlja!Márcsak ha nézem a kamerát!Kezdjük itt!
-
gelbelex
őstag
A PvZ nem töltött be a kezdőképernyője után. A telefon újraindítása után elindult, ahogy a böngésző is betölti azt az oldalt, amire memórielfogyást jelez.
Úgy tűnik, a KL6 (Wave II) memóriaproblémája nem csak a böngészőnél játszik.. -
duvi
nagyúr
Ma estére még kettő Wave III programajánló:
Pentomentis 3D Free logikai játék. Ingyenes / 2.0 kell / Wave III only.
Rage B.C. játék. Ingyenes / 2.0 kell / Wave III only. -
TomWexX
addikt
Kezd elegem lenni a wave 3 only-ból.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
consono
nagyúr
válasz TomWexX #2991 üzenetére
Állítólag van már rá módszer, hogy W3-nak hazudja magát a telefon, de nem bírok rájönni hogyan...
"Kies seems smarter.
BD Agent in handset is much dumber... "Itt meg van, hogy lehet ilyet csinálni, de nagyon este van és egy hete zombi vagyok, nem tudom értelmezni...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
ledger
tag
Sziasztok!
Használta már valaki a HungaryMapPro alkalmazást?
Ez csak térkép vagy navigál is? -
F-ECT$
titán
-
Fogash
tag
válasz beszizoli #2985 üzenetére
mátrix 3 tarifa, egy összegben 34.990,-
Amúgy az eredeti kérdező kurvára nem beszélt arról, hogy neki ilyenolyan tarifája van, amit őrizni akar/kell. ha meg csak kell egy telefon, akkor miért ne?
A 6ezres havi telefonszámlához meg hozzátenném, hogy a faszér akar valaki 80-100ezer forintos okostelefont venni, ha nincs pénze egy minimális adatcsomagra sem? Az okostelefon adatforgalom (gyk: mobilinternet) nélkül annyit ér, mint egy sima butatelefon. He?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest