- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
-
istvanszucs
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
murex
tag
-
murex
tag
-
StoneBridge
senior tag
-
Vins
csendes tag
-
Vins
csendes tag
-
stimea
tag
-
TripleB
senior tag
-
durkonorbi
tag
Ja így... az más: ez nekem is ilyen, de ettől függetlenül a hozzáférhető memória nem tudom mennyi ... ha pl. be akarsz másolni a Contentbe, akkor ott láthatod szerintem az alapból hozzáférhető memória méretét... ha pl. samygo-s uccokat akar az ember bemásolni akkor már lehet 1-2 cuccot ki kell törölni (pl. receptek ilyesmi...
) ... Hogy ez a memóriarész hozzáférhető-e nem tudom, egy biztos: ha telneten, bftpd-n keresztül másol be az ember, akkor lehet ide dolgozik, de még nem próbáltam... nehogy behaljon a TV indulásnál, ha telenyomom az összes szabad helyet...
de ez lehet hülyeség... -
durkonorbi
tag
-
Misi 007
őstag
-
kovipetii
csendes tag
-
rígel
őstag
-
Josi
senior tag
Én is megcsináltam ugyanezt a tvmen.
Végre lett index widget
Igaz, előtte vissza kellett állítani mindent alapra.
Mivel törlődött minden adóm, igy újra kellett kerestetni az összeset.
Az usb mentést megcsináltam előtte, de úgy néz ki mentéskor csak az adók sorrendjét menti.
Mert amikor visszatöltöttem, de csak nagy sistergés volt mindenhol.
De miután meglettek az adók, úgy már visszatöltés után a megszokott sorrendbe kerültek.
Viszont a hangerőszabályozó kijelzése sajnálatos módon átment csuszkává.
Hol lehet beállítani, hogy a régebbi hanszórós kijelzés legyen?
Nem találtam sehol.
-
rígel
őstag
-
Sutter
csendes tag
Köszönöm!
Ezt az irományt egyébként olvastam, csak nem akartam erőltetni a development módot, ki tudja mi mást jelenthet az még...
Semmi rendellenességet nem tapasztalsz azóta? Valaki írta itt korábban, hogy mintha az első szervíz menübe lépése óta (csak körülnézett, nem állított semmit) lassabban kapcoslna be a TV. 4-5-öt villan a LED mielőtt megjelenne a kép a kijelzőn. Nekem is így kapcsol be, de fogalmam sincs, hogy a szervízmenüben tett látogatásom óta, vagy korábban is ilyen volt...
-
ORCA58
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Melyik a legjobb ingyenes e-mail szolgáltató?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
másold ki a linket
Nalunk DIGI.

Csepy