- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
-
Vismajor01
addikt
Sztem a leírás ketertelmu, sztem valóban nem arra van, hogy feltoltsd nulláról hanem hogy tovább tartsa a toltottsegi szintet. Kb mint a kocsi tetejen a napelem, növeli a hatotavot de a kocsit sose fogja feltolteni nulláról. Azt tudod megreklamalni hogy akkor sz*r a leírás, amiért sztem fair ha kupont adnak, mert hibának nem minősül.
-
gyépés
aktív tag
Nagyon köszi, hogy így végigjártad. Nekem is ilyen tvm van csak 65-ben és szerintem ez csak kamu napelem a távirányítón. Szerintem fogadd el a kupont, ez nem lesz jobb, van egy olyan gyanúm. Lehet én is rámegyek a kuponra, ha lemerül egyszer.
Nekem csak két hónapos a tv, 80% körül van a távkapcs töltöttsége, még kitart egy darabig. -
Bone123
HÁZIGAZDA
-
gyugyo79
addikt
-
zzub
csendes tag
Szia!
Köszi a választ. Már írtam emailt a Samsung szerviznek, azt válaszolták, hogy ilyen problémával még nem találkoztak és ez biztosan a set-top-box hibája. Nálam egyébként ha a dvd játékos van scart-tal a tévébe dugva, akkor nincs szellemkép. Csak a tévé és a Pace SD box együtt csinálják a szellemképet, de akkor úgy, hogy miközben mást nézünk, el lehet olvasni a teniszmeccs eredményét az eurosporton
-
Rohir
tag
-
törölt tag
A Samsung ügyfélszolgálat szerint a legújabb sw van a tv-ken. Az a fura, hogy tesóm vett Logitech hangszóró szettet s az Xbox közvetlenül rá van kötve, úgy nem sípol, ha ebbe a hangszóróba dugja a fülest. Még megoldás lehet, hogy veszek egy 32 C650-t s arra kötök hangszórót, ha az is ezt csinálja. Ha van RCA audio out a 650-n persze. Ha nincs akkor hagyom.
-
Baga1983
senior tag
-
eric.cartman
senior tag
-
eric.cartman
senior tag
-
Imifej
senior tag
Igen, teljesen ugyan azt csinálja mint ami a videón látható!!! Hogyan adhatnak ki egy ilyen fos frissítést? Legközelebb megvárom amíg eltelik pár hét a kiadás után, és ha nincs rossz komment, akkor telepítem csak! De egyáltalán van értelme frissíteni? Mert én nem vettem észre semmit az előzőnél. Most is csak negatívumot. Most még várom a TV-m, majd utána minden kiderül.
-
Imifej
senior tag
Hali. Nekem is megbolondult! A Yahoo tényleg visszatért, de amúgy minden bekapcsolás után, ha elindítom a netTV-t akkor azt írja ki hogy kezdeti lépések, és alkalmazás telepítése. 1-2 perc kell mire észhez tér. a Picasa és a Facebook pedig hol működik, hol nem (Nincs fiók létrehozva) ezt üzeni. Néha jó!!! Ma egyébként elvitte a szervizes, mert a Digi Tunere állandóan kockásodik, ha bármelyik csatlakozójához hozzáérek. Kontakt hibás lehet. Lefényképeztem a szerviz menűt, nehogy nekem az LCD paneljét is kicseréljék! SQ01-es.
Van 2 színváltós Pixel hibám is, de az nem zavar. A szervizes ezeket is leméregette hol vannak, nem tom miért, pedig mondtam neki, hogy az nem zavar! Majd leírom, hogy mi lett vele. -
davidreg
csendes tag
-
Tutu7030
veterán
-
Makosx
csendes tag
-
Makosx
csendes tag
Gondolom, hogy WiFi-n jelentkezik nálad is ez a probléma.
Sajna az USB-s samu wifi adapter igen gyengére sikeredett, ezért gyakorlatilag csak nagyon jó jelerösségel adó router-hez képes csatlakozni, amennyiben a szomszédban is van egy router ami erősebb jellel sugáraz az megzavarja a vevőt. Én a toldó kábellel használom és ilyenkor mozditok rajta egy kicsit. Ha szerencsém van akkor felmegy a vehető jel erössége a legnagyobb osztásra, újra bejelentkezem a hálózatra és műxik amíg nem mozdítja el a poroló feleségem. -
Tutu7030
veterán
-
gulupeti
őstag
-
azozo
senior tag
Na én is frissítettem elöször 2002 ről 3000.6.ra

Ekkor nem kellet a beállitásokat ujra tenni megmaradtak
Viszont mikor a 3002.1-et teettem fel akkor már teljesen elejéről kellet beállitami....
amugy van yahoo widget ,de csak időjárás (Békéscsaba nincs csak szeged), árfolyamok, hírek ,de csak magyarnak a világ hírei ezek is csak pár sor No video ...
+Flikr van
Hát azt hittem lesz valami video rész is ,de nincs
Hiába választom a UK vagy Us a helyem profil beállitásnál
Most próbálom elővakarni a régi accountomat ...Kellene valami video widget ......

RTL , AXN vagy moovie
Vagy valami külföldi ahol sorozatok fent vannakJó a Netplayer (tvwidget.pl

Csak keresni kell POd vagy videocastokat
Vannak is HD természet vodcastok
Szépek is a TV-
SAmsung C650 -
gulupeti
őstag
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
-
cvn69
tag
-
bnorci71
addikt
Hm
kipróbáltam hát nem tudom a VB gyepe nekem kicsit furcsa lett, a kiemelt ehhez képest túl világos a normált használtam eddig minden mokolás nélkül az tetszett a szememnek, de ez a beállítás még a természetesnél is nem is tudom milyen a gyep, de nem tetszik olyan sápadt....
nézegettem más adókon is talán pont az amiért az LCD tetszik az erőteljes színek tűntek el ezzel a beállítással olyan fakó lett minden, nekem legalább is nem tetszik
-
ORCA58
addikt
-
gejala
őstag
-
gejala
őstag
-
DragoX
tag
-
kutyman
aktív tag
-
garcia66
tag
-
Strauss
senior tag
-
villamos
őstag
Nekem azt mondák, hogy még senki nem panaszkodott erre a típusra, ez az első eset...
Akkor valószínű, hogy ha kicserélik, a cseredarab is így fog búgni?

Az lenne talán a legjobb, ha elsétálnék a boltba, kipróbálnánk egy TV-t, és ha az jó, akkor félretetetném. Azért nem kis pénzről van szó.
Vagy választok másik típust, kérdéses, hogy választhatok e olcsóbb, kisebb készüléket (mondjuk ugyanezen típusból 32"), vagy pedig fizessek rá 40" -re...
Kérdés, hogy más gyártók 37 -es TV-i (pl LG) is zúgnak? Ha nem akkor a Samsung miért nem képes megoldani.
Ez tényleg döbbenet, hogy egy ilyen neves gyártó (és ráadásul drága) terméke ilyen hibás. Egy vacak dzsunka teszkós 25 ezerft -os Oriont össze tudnak rakni rendesen, de egy ilyen méregdrága készüléket nem.
-
törölt tag
-
garcia66
tag
-
need
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG (QE75LS03BG ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65Q950TST 165CM Q-LED 8K HIPER LED TV! AKCI
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(pedig ha tudnád milyen cool kis feature-ök) 

)

Csepy