- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Kizártnak tartom, hogy a Samsung álláspontja a távirányítókkal kapcsolatban, egyedi lenne. Kérdezd meg a Sony és az LG vevőszolgálatát is, ha náluk ugyanannyi garancia vonatkozik rá, mint a tévékre, akkor jogosan szidod a Samsungot. De csak akkor!
Egyébként a távirányítók meghibásodási aránya jóval alacsonyabb, mint a tévéké. -
sityupityu
veterán
Értem hogy csalódtál a Samsung-ban,de ha arra kerülne a sor könnyen hozzá lehet jutni. Egy csomó internetes áruház van ahol csak ezzel foglalkoznak. Van olyan hely ahol 25000 féle távirányítót árúlnak. Rákerestem egy 12 éves modellre,és ahoz is lehet még kapni.
Megnéztem, a c650-es tévémhez is csak 6000ft+1000ft póstaköltség.
Természetesen új távirányítókról beszélek,használtakkal nem is foglalkoznak ezek a helyek! -
canniball
nagyúr
-
BBéci
legenda
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
-
Ton1
tag
-
Laci.M
senior tag
-
Flexy90
senior tag
-
grent76
csendes tag
Köszi! De nem hiszem, hogy segítene, mert ha az antenna kábelt leveszem a beltériről a zúgás akkor is megmarad! Csak akkor nem zúg, ha a beltéri másik kimenetére csatlakoztatom a Tv-t. Ötletnek jó volt.
A standby fogyasztás továbbra is aggaszt engem, minden lehúztam már róla akkor is 20W. Sőt ha kihúzom a konnektorból a Tv-t a standby led akkor is világít. Ez rejtély. -
masterful87
senior tag
Fogyimérőt leteszteltem:
14W-os energiatakarékos izzó --> 14W
T-Home Sat beltéri standby --> 9W
Cyberhome DVD standby --> 7W
De a 40C650 standby továbbra is 16-19W. Sőt most valami változott is benne, mert ahogy méregettem, kihúztam 2 percre és elaludt a jelző led, tegnap meg 10 órán keresztül világított áram nélkül!
Jövőhéten cserélem, a következőnek meg remélem nem lesz ilyen gondja. -
masterful87
senior tag
Nem rossz az amit mondtál, úgyhogy kihúztam belőle minden kábelt, de nem változott: 17-19W.
A fogyasztásmérőm Düwi típusú, ő lenne az: [link] 0W-tól mér specifikáció szerint.
Már fél órája számol, hagyom még pár órát, és akkor megnézem hány kW-ot jelez. Többre tartom a kW kijelzést, mint a pillanatnyit.De ha még este is ennyit mutat, akkor annak nem örülnék! 20W-os standby fogyasztás elég irreális lenne!
(persze ismerem a billenőkapcsolós elosztót, de akkor is)1 hibás pötty miatt, úgyis cseréltetem 3 napon belül, a hibás táp már csak bónusz lesz.
-
masterful87
senior tag
Nem, nem, itt nincs tizedes, ez 17-19W és 40C650.
Este áramtalanítottam, és még 10 óra múlva is világított a LED-je! Nem olvastam utána, de ezek szerint van benne egy akksi? És akkor az akksit töltötte majd 20W-tal, és ha végzett beáll az 1W stand by-ra? Mert én csak erre tudok gondolni.
-
Fanyuvo
tag
-
Dadan01
senior tag
-
stillcig
csendes tag
-
sastam
tag
-
sastam
tag
-
Dadan01
senior tag
-
JaniACE
tag
Az 530-asról nyilatkozni konkrétan nem tudok, de a C650-es pontosan ezt csinálja. Nem szól semmit az esetleges újról, max kiírja, hogy nem elérhető az eddig beállított. Teljes keresés nem kell feltétlen - ha tudod, milyen beállításokkal vezették be az újakat (ezt eddig mindig jó előre a bevezetési dátummal elküldték), kézi kereséssel hozzáadhatod megspórolva azt a kb 1X percet. A szívás az analóg csatornáknál van, az automata keresés törli a neveket.
@Bogie_
Gondoltam arra, hogy régi a kábel, mert a régire kötöttek rá, vagy az elosztóval van valami, amit feltettek.
Az bizony sokat nyomhat a latba, kérj kölcsön egy digi-s STB-t amíg leteszteled, hogy azon bejön -e nálad a digitális adás. -
gejala
őstag
-
fer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Parfüm topik
- Macska topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megnézem este. Kösz.

(persze ismerem a billenőkapcsolós elosztót, de akkor is)

Csepy