- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dareiosss #135798 üzenetére
Én már megrendeltem a Q70-et,de mindig nagyon agyalok a Sony-n is. A Q70-nek jobb a feketéje és ez csábítóbb számomra. Meg ha kerülhetem,akkor tévében nem szeretnék androidost. Főleg kevés rammal és nem egy komoly procival. Viszont a QLED-nek jobb a betekintési szöge. Ez is számít a nappaliban. De bármelyiket lehet venni,egyikkel sem lő mellé a vásárló. Csak más a két tévé egy kicsit. Kinek mi a fontosabb.
-
Dareiosss
senior tag
Nem akartam vitát generálni, ha olcsóbb a Q70 azt kell venni, múltkori Euronics akció best buy volt, de ha egy árban van a Sony XF90 el akkor én inkább venném a Sonyt.
-
válasz
Dareiosss #135795 üzenetére
Még rosszabb lesz a képe,ha hátulról nézed
De hiába jobb a képe,ha az android miatt nem kapcsol be a tv,mert ilyen hülyeségeket is tud csinálni. Van aki már messziről kerüli az androidot. Meg pakolbattak volna a tv alá komolyabb hw mint a telefonokban,hogy jobb legyen. -
-
mintech07
tag
Sziasztok!
Én is a Samsung 55Q70 és Sony 55XF90 között vacillálok, nemtudok dönteni. Árban ugyan az a kettő... Leginkább Ps4 Pro menne rajta és FHD, 4K filmek.
Ti melyiket vennétek? :) Köszönöm! -
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Skorpio.59.j #135783 üzenetére
Vagy ez ! 65"-ban !
már nem sok van.
[link] -
Akellla
tag
válasz
Dareiosss #135788 üzenetére
Akkor ha az ár alapján döntök nem járhatok rosszul,szerintem az lesz a döntő. A mm ban láttam a q70 et tényleg tetszett az eladó viszont annyira dicsérte hogy már attól voltam kész,mindegy az a dolga.A sony t nem láttam egyszerűen nem is volt képben,azóta persze olvastam már ŕóla,van itt pár ember akiket elolvasok rendszeresen, és most Te is megerősítettél hogy a samun kívül is lehet jó tv t venni... Köszi.
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Szüleim TV-t szeretnének olyan kikötéssel, hogy fehér legyen.
Szerintetek a Samsung UE50RU7412UXXH 50" jó választás lehet?
160k a héten az Euronics-ben.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Skorpio.59.j #135783 üzenetére
Persze és 370 ért jó vétel is.
-
vico03
tag
Sziasztok!
Az alábbi tv-k között vacillálok, melyiket ajánljátok inkább:
HD tv adások (mindig TV) nézése, 4K filmezés, YouTube, néha játék.
Aláírtam a jelenlegi legolcsóbb árukat.Samsung UE55RU8002
207 000 FtLG 55SM8600PLA
270 000LG 55SM9010PLA
262 000Samsung QE55Q60RA
230 000Samsung QE55Q70RA
290 000 -
Sle
csendes tag
Sziasztok! A 65"Q60 és a 55"Q70 kb ugyan olyan árban van. 3,5 méter távolságból inkább méret vagy minőség lehet döntő? Nem tudom mennyivel jobb a Q70.
-
NepiPhily
csendes tag
Ok, akkor kipróbálom. Köszönöm szépen a segítséget!
-
PuMbA
titán
"Köszi, a Q80R és Q90R-hez többet is találtam"
RTINGS-es a jó csak, mert az övéké biztos méréseken alapul. A többi csak szubjektív, tehát nem érdemes használni. 80R-é jó a 85R-hez.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #135771 üzenetére
Próbáld ki a tiédhez valót. Elég jók szoktak lenni.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
hjtz4t3wrseg #135769 üzenetére
Nem vettem észre, bocsi. Remélhetőleg akkor egy moderátor törli majd a HSZem.
-
PuMbA
titán
válasz
NepiPhily #135766 üzenetére
Nincs olyan, hogy legjobb képminőség. Vagy olyan van, hogy azt látod, amit elkészítettek a filmet készítő emberek, azaz, ha a filmkészítők halványzöld fényt akartak a kép felső sarkában akkor a TV-n is nagyon hasonló halványzöldet kapsz: [link] vagy beállítod magadnak, ahogy tetszik
A linken található dolgoknál a Háttérvilágítás igény szerinti, mert a 7-es beállítás tök sötét szobára van, illetve az alsó sok kis képek lévőket nem kell megcsinálnod, mert az minden egyes TV-n más.
-
NepiPhily
csendes tag
Sziasztok! Valaki esetleg tudna nekem abban segíteni, hogy Samsung QE55Q85R-nél milyen beállításokkal tudnám elérni a legjobb képminőséget? Keresgéltem neten, és YouTube-on is, de alig találtam valamit, és azoknál is szinte minimálisan állítanak át 1, max.2 értékeket. Előre is köszönöm a segítséget!
-
-
t-joco
tag
Sziasztok! tv vásárlás előtt állok. Samsung UE55RU7402 és Samsung QE49Q60RA tv-k között gondolkodom. főleg filmnézésre használnám, és kb 3 méter távolságból nézném. melyiket ajánlanátok? melyiknek "szebb a feketéje",és jobb a hangzása? válaszokat előre is köszönöm!
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok
Hang alapú kellemetlenség állt elő.
Adott egy Samsung RU7412-es TV és egy Samsung HT-J4500-as 5.1-es házimozi rendszer. A TV-n mikor elindítjuk a Netflix appot, akkor a hang opcióknál van lehetőség a DD+-ra állítani a hangot, azonban ha rámegyünk erre akkor egy olyan hibaüzenettel áll elő, hogy csak olyan eszközöknél lehetséges ez amik támogatják a formátumot és HDMI ARC-on keresztül kommunikálnak. A házimozi rendszer támogatja a DD+-t és ARC-n keresztül kommunikál a TV-vel, mégse akar működni a dolog. Tudtok ebben segíteni? -
Rico45
őstag
válasz
Vismajor01 #135761 üzenetére
Értem! Köszönöm a válaszod!
5 éves Lg tv-m-ben lepotyogtak a prizmák :-) Elsőre sikerült is megjavítanom,aztán másodjára már nem jött össze. Megrepedt a kijelző :-( De működik szépen(20cm repedés,fekete csík)
Most gyorsba akarok egyet venni,hogy asszonykám tudjon sorozatozni:-) Lg nem kell többet!
Amiket felsoroltál nekem tökéletes lesz.Köszi
-
Vismajor01
addikt
válasz
Rico45 #135760 üzenetére
Szia,
Nekem ugyanez van, csak a nagytestvére, ue65ru7022.
Nekem nagyon tetszik, de semmi extrát nem tud ahogy néztem. Betekintési szöge jó,kép szép (de nekem nem volt előtte tvm szal..) amit beledugsz az lejáttsza. Plex, netflix és hbo go megy rajta, mindegyik f*szán működik.
Hangvezérlést hiányolom róla, de még az is lehet h tudja csak nem találtam meg
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Sokáig Lg tv-m volt ,de most vennék egy Samsung UE55RU7022KXXH tv-t.
Valakinek tapasztalata,véleménye erről a típusról?Választ előre is köszönöm!
-
Sle
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt vagyok, 65" modelleket nézek max 300 ezerért. Oké, a 8002 most 320. Az akciók miatt 200 és 300 közöttiek az árak.
Főleg esti mozizásra, játékra használnám. A pc-t kötném a tv-re ilyenkor. A freesync és a 120hz szimpatikus a drágább modelleknél, az olcsóbbaknak meg kevesebb az input lagja, bár ez talán nem számít sokat. Képben nem tudom mennyi különbség van.
Indokolja a q60 és ru8002 a 100 ezerrel magasabb árat? A 7402 van középen, de szinte semmit nem találtam róla. Jó középút lehet?
Ezeket néztem:
QE65Q60RA
UE65RU7402
UE65RU8002
UE65RU7022
UE65NU7022 -
ferko0726
tag
Sziasztok!
A Samsung QE55Q60RA tévéről mi a véleményetek?
260k most az Expertben.
Megéri megvenni, vagy ha nem akkor ebben - vagy ehhez közeli - árkategóriában tudtok jó ár-érték arányú tévét ajánlani? -
golyós
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #135738 üzenetére
Köszi!
-
KisBundi
őstag
Le a kalappal az Alza előtt. Tegnap délután megrendeltem a Samsung UE55RU8002-t és ma már hozta is a futár!
-
#piero86 Köszönöm
-
piero86
aktív tag
válasz
Cray Tyler #135749 üzenetére
Kép lesz rajta csak a Freesync nem fog menni.
-
Sziasztok, vennék egy Samsung UE55RU8002 TV-t, ami freesync-es, de nekem nVidia VGA-m van. Most tenném fel a nagyon hozzánemértő kérdést: ha erre a TV-re HDMI-vel rákötöm az nVidia VGA-s gépemet, akkor lesz rajta kép, ugye?
-
szasza0608
csendes tag
-
$atirka
őstag
válasz
hjtz4t3wrseg #135744 üzenetére
Nem tudom. Nas-ról Plexezek, Serviio kimaradt, eddig mindennek volt hangja. Tudsz mondani egy konkrét filmet, ami Neked nem volt jó?
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
szasza0608 #135743 üzenetére
A Sony jobb választás, pláne ha 65"-ban vennéd
-
szasza0608
csendes tag
Sziasztok!
Az előbb volt vmi probléma a hozzaszólással. Szóval azon tanakodom, hogy a sony kd-55xf9005 vagy a samsung ue65ru8002 lenne a jobb választás? Képminőség terén állítólag a sony a befutó. -
szasza0608
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tv-t venni. A keret miatt a következők lennénel a kiszemeltek:
Sony kd-55xf9005 vagy samsung ue65ru8002. Az tesztek alapján a sony tűnik jobbnak, de a méret miatt hajlanék a samsung felé. Van valakinek tapsztalata ezekkel a tv-kel?
-
DTS és a Dolby hiánya mennyire okoz gondot? Sok film DTS-ként jelenik meg,akkor hogyan lehet lejátszani a filmet? Ti hogyan szoktátok?
Messze van a TV a géptől,wifin át lehet küldeni gondtalanul 4k HDR- filmet? -
golyós
addikt
Sziasztok!
Haldoklik a régi külső vinyom, ezért újat kell vennem.
A régi még 230V tápos volt, az újak már simán USB-ről kapják a tápot mondjuk a tv-től?
UE50MU6102KXXH tv-m van, 2 Tb-os hdd-t tud kezelni? Nem találtam erre infot. -
PuMbA
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #135735 üzenetére
Be is jött, mert rekordot döntött a film bevétele
-
PuMbA
titán
válasz
hjtz4t3wrseg #135733 üzenetére
Csak az IMAX mozikban volt
Otthonra beszerezhető verziókban nincs IMAX rész.
-
PuMbA
titán
válasz
grabber #135730 üzenetére
Nem a vágás a gond, hanem a CGI effektek. Régen nem volt vagy alig volt CGI, mindent megépítettek makettel, megfestettek, ruhát gyártottak, fényekkel kísérleteztek.
iMDB-n meg tudod nézni minden filmnél, hogy mi a helyzet. [link] Ez például az Endgame oldala, megkeresed a See full technical specs linket és a Digital Intermediate (2K) (master format) sor elárulja, hogy 2K, 2.8K, 3.4K vagy 4K.
-
válasz
PuMbA #135727 üzenetére
Olvastam,hogy a modern filmeket hiába veszik fel 8k-ban. Nem tudják megvágni 4k-ban sem,mert akkora szerverpark kellene a számoláshoz,hogy nem bírják. Ezért sok film csak 2Kban dolgoznak fel és felszorozzák 4K-ra.
Ellentétben a régi filmekkel. Az megint különleges,mert szalagra készült. Érdekes téma. -
D.R.O.
tag
Megint akciós a Samsung QE55Q70RATXXH
[link] -
KisBundi
őstag
Egyébként a 120Hz-et leszámítva van képminőséget illetően különbség RU7100 vagy RU7400 és RU8002 között?
-
PuMbA
titán
válasz
grabber #135721 üzenetére
Ezekkel vigyázni kell, mert mindhárom például FullHD-ban készült el (2K), hiába van 4K Blu-ray-en
Igazi 4K filmek például a régi Lion King, Revenant, Blade Runner 2049, Dunkirk, Interstellar, Matrix illetve amik filmszalagra készültek, azok biztosan, azaz 2000 előtt tuti.
-
válasz
hjtz4t3wrseg #135723 üzenetére
Köszi,nem gondoltam volna rá :)
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Samsung UE50RU7102 és Samsung UE50RU7402 között vacilálok.
Megér a 7400-as széria + 20K-t?
Felhasználás: 2 méterről, sötét szobában, szemből nézve 1080p és 4K filmezés.Köszi!
-
Milyen filmmel érdemes beizzítani a tévét?
John Wick -Parabellum
Avengers Endgame
Die Hard 4Ezeket olvastam,de van amit még ajánlotok,hogy kijöjjön a qled tudása?
-
KisBundi
őstag
Egy utolsó kérdés még. Sajnos nincs lehetőségem megnézni élőben. Mennyire gázos a betekintési szöge?
-
KisBundi
őstag
A QLED és VA panel között nem lesz túl nagy a különbség?
-
KisBundi
őstag
Akkor kérdezem másképp. Melyik a jobb választás 200k körül?
QE49Q60RA vagy UE55RU8002UXXH? Mennyire nagy a különbség a két panel között? -
x/t
csendes tag
-
x/t
csendes tag
válasz
Vismajor01 #135708 üzenetére
Igaz!
Most ugye akciósan a Q70-es 320k volt, szóval nagyon max 350k-t költenék. Köszi előre is.
-
x/t
csendes tag
Sziasztok,
Próbáltam visszanézni a hozzászólásokat, de lehet jobb ha inkább rákérdezek.A nappaliban kb. 5-5.5M-ről néznénk TV-t, jelenleg 46"-os van, és 65-70"-os modellekben gondolkoztam.
Alapesetben a 65RU8002 sorozat amit kinéztem, vagy a 65RU74xx-es sorozatatot, bár az igazi a 70" lenne, de jelenleg csa 7022-92-99 sorozatot látok belőle.
Nézegettem a Q60/Q70-et is, de ott most lemaradtam az EURONICS akcióról...
Ebben szeretnék tanácsot kérni.
Köszönöm, Chriss -
KisBundi
őstag
Sziasztok! 200k körül érdemes beleugrani a QLED-be vagy inkább maradjon még a sima LED. Az összefoglaló kicsit már régi, így nem igazán tudom hol van vége a középkategóriának és hol kezdődnek a felsőkategórások. Köszönöm a segítséget!
-
HunyadiLa
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy mekkora a Q70RA lanport sebessége?
Köszi,
Laci -
szasza_1
senior tag
válasz
$atirka #135701 üzenetére
"villódzásmentesség": Bizonyos üzemmódokban 960Hz-en tudja "villogtatni" a háttérvilágítást. Pl én a ru7402 120Hz-től majdhogynem szó szerint hánytam, annyira szédültem tőle. Minél nagyobb a kijelző, annál jobban betölti a látómeződ, annál jobban csak ez a villogás van előtted. Nagyon fárasztja a szemem... Sajnos a 960Hz is annyi, amennyit a H6400 tudott 4-5 éve ezelőtt, alapból, itt meg csak Film módban tudja, kikapcsolt Auto Motion Plus-szal. Az a durva, hogy a q90 is csak ugyan ezekkel a feltételekkel tudja a 960Hz-et. Amúgy engem kifejezetten zavar, hogy az ru7402-től ugyan azt a szoftvert kapjuk, ugyan azt a távirányítót. Ugyan azokkal a gondokkal...
-
$atirka
őstag
válasz
grabber #135698 üzenetére
Hát a felsorolásod számomra nem releváns,
- 2.1 tudtommal kb semmit nem ér, külső eszközt használok eleve.
- Betekintési szög tök mind1, ha nézem akkor ott ülök, konyhából rápillantva megfelelő, sőt.
- Szerintem egy tévé konzolon nagyon mutatós, ki sem csomagolom a lábait.
- Dizájn... Hmm, vékony keret falra felnyomva. Oké.
- Direkt LED, szintén szidták már páran azt hiszem. Korom sötétben még nem vettem észre bevilágítást, felhősödés sem jellemző sötét jelenetnél.A jobb kontrasztot és nagyobb fényerőt aláírom (bár nem hiányzik több), a tükröződésgátló valakinek biztos jól jön, de a villódzásmentességet nem értem, hogy mire gondoltál...
IG55:
Igénytelennek nem mondanám magam, max romlik a szemem szép lassan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bundle topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged