- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
Hogy lehet újraindítani egy Q70-es tv-t? Nem kikapcsolásra, és nem is áramtalanításra gondolok. Valami szoftveres restartra.
-
taxi
aktív tag
Sziasztok!
43" NU7022, ill. RU7402 között hezitálok. Lányoméknak venném karácsonyra. Van köztük észrevehető különbség? -
Peat;)
veterán
Sziasztok, 65RU8002es tévét néztem ki, a lába viszont probléma sajnos, mert a készülék két oldalán helyezkednek el, nekem meg 1 méteres az edzett üveg tv állvány/rátétem, ez már kevés(és elég drága volt, nem cserélem le). Van lehetőség rá más lábat tenni, vagy nem a két legszélére, vannak furatok esetleg, variálhatóság? Vagy valaki ismer valami trükköt, pl fali konzol furatokba illeszthető tv láb? Falra nem szeretném rakni. Egyébkênt nagyon csúfok a mai tvk lábai nem értem mit variálnak rajta minden évben...ha nincs trükk panasonic gx810 lesz ami csak 60 hz sajna. Köszi
-
oAcido
aktív tag
(Ide is beírom)
Sziasztok!
Samsung UE50NU7092-ről mik a vélemények? 120 ezerért jó ajánlat?
Vagy ilyen árkategóriában van jobb? Nagyon max 150 ezerig.
A lényeg, hogy 49-50" legyen, 4K, illetve Smart (Youtube, Netflix).
-
Celtis
veterán
válasz
Benhill
üzenetére
Nem túl elegáns a TV és a PC hangkimenetének lepárhuzamosítása. Megfelelő közösítés kell.
Itt van egy egyszerű példa. A step2 elég neked, a potik nem kellenek. -
pigster
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Amit én rendeltem 10 napja, az sem volt először, aztán másnapra már lett belőle. Ügyfélszolgálat azt mondta, szokott érkezni új készlet. Nem tudom, meddig érdemes várni vele, mert hivatalosan 30 nap a kiszállítás, bár én 4 nap alatt megkaptam.
-
Benhill
őstag
Sziasztok.
Példány: LE40C650Jelenleg egy aktív hangfalat használok közösen a PC, és a TV hangjának is.
TV fejhallgató kimenete van jack-el kettéosztva, egyik a hangfalba másik PC-be.Egyik problémám:
Ha kikapcsolom a PC-t, akkor TV hangja nem megy ki a hangfalra.Másik problémám:
Lenne egy másik jack csatlakozó a TV-n (PC/DVI Audio in), de ehhez viszont be kell kapcsolnom a TV-t és lenémítani, mert csak ekkor megy ki a PC-ről a hang a hangfalra.Hogyan oldhatnám meg, hogy kikapcsolt PC mellett is kimenjen a hangfalra a TV hangja?
Pl ilyesmi segítene? Vagy esetleg valami USB to Jack?! Optical to jack?

1 hdmi, 1usb, a componensek, av in, vga in, illetve az optika kimenetem szabad. -
Akellla
tag
Szerintetek a 65q70 be fog még 400 ezer alá menni mostanában ?
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hát erre nagyon kíváncsi leszek, az én esetemben a support semmit sem tudott mondani.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Én még hozzátudtam adni a kosaramhoz, de megvenni már nem tudtam tegnap.
Support szerint jön készlet, 1-2 héten belül. -
válasz
tupacamaru
üzenetére
Neztem igen de ketlem, hogy toltenek keszletet. Az oledre hajtottam de kb 3db ha lehetett. Szerintem a telekomos dealek mar felejtosek.
-
gekkoXT
senior tag
Mostani tévéknél hogy működik ez a set-top box vezérlés? Jelenlegi tv-mhez van egy infra átjátszó és a tv távirányítójával lehet tökéletesen vezérelni a t-home boxot.
-
Sziasztok, 191.000ftért hoznám el azt a tévét az alzától. Egy LG 42LM660S-et vált 7 év után, szerintetek jó választás ezért az árért?
55" Samsung UE55RU8002 -
Celtis
veterán
válasz
kaboska
üzenetére
Te aztán kevered a szezont a fazonnal. Egyáltalán érted amit leírtál?
Mi az, hogy "felskáláztatod"? Egy 4k-s TV kijezője 3840x2160 pixelből áll. Értelemszerűen azt akarjuk, hogy akép kitöltse a képernyő teljes felületét, tehát a TV mindent erre a felbontásra skáláz fel. Ez nem a felhasználói beállítás. Másrészt mi köze a felbontásnak az "adás frekvenciájához"?
-
nitro16
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Előbbi illetve ezen az oldalon érdemes ilyen esetekbe tájékozodni: [link]
real hdr10-s.
-
nitro16
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Amíg ezt beírtad addig megtudtad volna nézni te is, de tessék: [link]
-
IntelKiller7
nagyúr
Hali.
Samsung QE55Q6FNATXXH TV milyen HDR-el rendelkezik? Real HDR10 vagy HDR8+FRC? -
Romeo619
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy QE43Q60RA készüléket.
Azért volt a vágyam egy 4K-s TV mert régóta ezen akartam nézni a focimeccseket
Na igen ám, de az előző sima FHD TV-men nem ért olyan élmény, hogy ha száll a labda akkor néha egyszerre 4-5 darab is látszódik belőle. De előfordul ez az emberekkel is ha gyorsan futnak. Már minden beállítást átnéztem de nem tudok rajta változtatni. A dolog érdekessége, hogy ha XBOX-on Fifazok, akkor bekapcsol a játékmód. Ameddig ezt nem kapcsoltam be, ott is élt ez a jelenség, aztán megszűnt.
Van bárkinek ilyennel tapasztalata?
Előre is köszönöm!
Szerk: Lehet a 60Hz a ludas?! -
pepe4
tag
Van egy Samsung ue40mu6452 tv és egy huawei p10 plus telom, próbáltam össze hangolni a vezeték nélküli kivetítés funkcióval, de szaggat a kép és elég élvezhetetlen így a film nézés. Mi lehet a probléma?
-
aneda
senior tag
Jó napot,
Samsung 40H6300 utódját keresem 49...50“-ban.
Samsung 50NU7402-t nem lesz csalódás? -
pigster
senior tag
Már rájöttem, hogy Bixby tudja: "Are you skynet?" (lehet, hogy hazudik?), "Are you alive?", "Are you a robot?"
Lehet Bixbynek saját parancsot tanítani?
-
pigster
senior tag
válasz
grabber
üzenetére
Valószínű az volt a gond, hogy mivel falra lett felhelyezve, előtte már bekapcsoltuk, hogy ellenőrizzünk mindent, közben persze az alja le volt támasztva. A távirányító nem akart működni, valószínű a tv alsó részén benyomódtak a gombok. Eléggé el voltunk foglalva azzal, hogy a kábelek a helyükön legyenek, meg hogy ne ejtsünk le egy ekkora böhöm tv-t. Miután felkerült a helyére, akkor meg már biztos túl volt ezen a beállításon.
-
Kriszbmx
tag
Sziasztok!
Egy gariztatos eset miatt ujra Tv vasarlas elott allok es erdekelne ,hatha van itt Samu Qled oldalrol is valaki aki jol tud ervelni vagy kifejteni a velemenyt.
Jelenleg egy LG65 C8 oledem van amit vissza vesznek igy ujat vasarolok.
A ketto Tv ami kozott jelenleg gondolkodok:
LG 65C9 ezt tudom mit nyujt es lehengerlo!
Samu 75Q85 ezt pedig a merete miatt vennem.
750 ezer korul van mindketto...
Kerdesem hogy hasznal e valaki ilyet, vagy hasonlitotta e mar ossze oket.
Tartok tole az oled magasra tette a lecet es sotetben filmezeskor lehet nem nyujtana azt amit az oled.
Pro kontra ervek lennenek? :)
Illetve barmi tapasztalat az emlitett Samuval? -
Batib
őstag
válasz
pigster
üzenetére
Ok.
Pusztán kiváncsiságból letöltöttem a e-manualt, ezt találtam:
A tv-készülék hangerejének beállításához irányítsa a Samsung Smart távvezérlőt a tv-készülék távvezérlő-érzékelőjére, majd mozgassa fel-le a gombot. Nyomja meg a gombot a készülék némításához. Legalább 1 másodpercig nyomva tartva megjelennek a Kisegítő lehetőségek parancsikonjai
Egyébként jó tévét vettél, legyen benne sok örömöd. Ha nem tudsz megbarátkozni ezzel a csoda távval, (sokan nem szeretik) apróról, ebay-ról lehet hozzá venni hagyományosat, kis pénzért. Alapfunkciokra mind jó. -
pigster
senior tag
válasz
Batib
üzenetére
Ó basszus... Köszi.
Egyébként olvastam User Manualt és _Manualt is, ennyit találtam róla:
"VOL (Hangerő) A gombbal a hangerő növelhető és csökkenthető. Nyomja meg a gombot a készülék némításához. Legalább 1 másodpercig nyomva tartva megjelenik a Kisegítő lehetőségek parancsikonjai menüje." -
Batib
őstag
A gombokat nem csak lefelé lehet nyomni, hanem előre hátra is. (Van letölthető használati hozzá, szerintem olvasgass)
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Tegnap helyeztem üzembe egy Q70-es készüléket. Csak úgynevezett Smart távirányító van hozzá és már megbolondít.
Telekomos set-top boxról megy a tv hdmi-n keresztül. A tv hangerejét a tv távirányítójával lehetetlenség szabályozni. Ha megnyomom a VOL gombot, akkor lenémítja vagy kiírja az éppen aktuálisat. Ha bármilyen gombot nyomok (fel, le, jobbra, balra) nem történik semmi. Próbáltam volna androidos alkalmazással is, de tableten lefagy, telefonon meg azt írja, hogy nincs wifi, és nem csinál semmit. Gombok egyébként működnek, hangerőállítás is, mert a Bixbyvel sikerült megcsinálni, de nem szeretnék folyton dumálni, hogy "Volume Down". Hogyan lehet működésre bírni? -
pepe4
tag
Helló! UE40MU6452 típus..... az lenne a problémám, hogy az RTL moston el szeretnék indítani egy sorozatot és ezt írja ki "böngészőjének jelenlegi verziója túl régi a videó lejátszásához, kérjük frissítse azt" miképpen tudom a böngészőt frissíteni vagy valami más megoldás, hogy tudjam tovább használni az RTL most?
-
Celtis
veterán
válasz
nincsilyenxx
üzenetére
Gyári visszaállítás? Olcsóbb mint egy új TV.
-
nincsilyenxx
csendes tag
Szepnapot, van egy UE40K5500AWXXH keszulekem, kb masfel-2 eves, es egy ideje a rendszere neha szornyen lelassul, van hogy percekig nem valaszol semmire (kikapcsolasra sem) aztan hirtelen mindent megcsinal. Olyan is tortent mar hogy kikapcsolas utan meg hang volt 1 percig. Valakinek van erre valami otlete? Neha szornyen idegesito hogy nem olyan gyors mint mikor megvettem.
Ennyi volt ebben a cuccban es nezzek masikat? -
SeatZola
őstag
Egy Galaxy Buds BT headset hogyan tudok párosítani egy QE65Q80-hoz?
-
rellif
senior tag
Sziasztok!
Az USB eszközök leválasztása már nem lehetséges? Ne is keressek ilyen opciót
(LG-ről váltottam QLED-re és ott még volt...) -
Brug
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valamit 100k környékén?
A lényeg, hogy tudjon külső vinyóról/pendriveról lejátszani filmeket.Nézegettem ilyeneket mint 43" RU7102 és 43NU7022 de sok helyen azt olvastam, hogy nagyon válogatósak, hogy milyen formátumot milyen eszközről látszanak le.
Vagy akár más márkánál nézelődjek? -
Sle
csendes tag
Valószínűleg nem volt
az enyém pár napja jött meg 290k-ért, eddig elég szupernek néz ki -
NiceCube
csendes tag
Én reggel 6-tól nézegettem kb 8-ig 10 percenként és csak a 280K-t láttam. Szóval szerintem nem létezett, csak reménykedtünk
De 280K-ért se sok, ahogy a külföldi oldalakat néztem, szóval jó vétel volt és ha annyit tud. amennyit grabber irt, akkor bestbuy 
-
NiceCube
csendes tag
Hát a Q70 ED-nél 280k...MM-nél is...
igy megvettem 5 perccel ezelött az MM-tól, mert ott jobb áron van a kiterjesztett gari és van fél évem is akár beboltolni, ha úgy döntök, hogy kell
Epic thx grabbernek a helpért
Am
Van valakinek tapasztalata abban, hogy mennyire mennek a Samu tv-k Sony soundbarral ( vagy egyéb más gyártóéval? ) -
KrAt
veterán
Sziasztok,
ha van egy RU7022-es TV-m, meg egy droidos telefonom, mindkettő ugyanazon a hálózaton, akkor van valami mód rá, hogy a telefon képét-hangját átküldjem a TV-re?
Egyelőre még a dobozában van a TV, de a specifikációban nem nagyon találtam ilyen lehetőséget -
Sle
csendes tag
válasz
BlackZodiac
üzenetére
Mintha ugyan az lenne csak más színben. Valaki okosabb majd megmondja ha tévedek
-
PuMbA
titán
válasz
balintdavid
üzenetére
Akkor jó vétel
A lényeg, hogy ha oda kell nézni valamilyen kijelzésre a képernyő szélén, akkor ne kelljen forgatni a fejed. -
PuMbA
titán
válasz
balintdavid
üzenetére
Hány m-re ülnél a TV-től? Milyen játékra? Ezek fontos dolgok. A profi játékosok például 27"-nál nagyobb monitort nem használnak, mert már az emberi szem nem látja be a teljes képet és a fejedet kell forgatnod, ami elég kényelmetlen.
-
IG55
senior tag
Az mi miatt van, hogy a Q70-es TV-m bekapcsolásnál nem mindig kapcsolja be automatikusan a Telekomos set-top-box-omat? Előtte kikapcsolásnál mindig a set-top-box-ra van állítva a bemenet.
-
balintdavid
tag
Ez ennyiért mennyire jó vétel?
[link]
Monitorként használnám játékra, filmre/sorozatokra, így a TV/Smart része nem érdekel. Mindeképp valami VA panelest keresnék, mert az IPSek bevilágítása idegesít. -
BlackZodiac
csendes tag
Bocsi a dupláért, de mi a különbség a két tv kozott? És melyik a jobb? Valaki segítsen légyszives mert rendelném is
https://edigital.hu/led-televizio/samsung-qe65q82ratxxh-4k-uhd-smart-qled-televizio-p688568
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-qe65q80ratxxh-4k-uhd-smart-qled-telev%C3%ADzi%C3%B3-1282387.html
-
BlackZodiac
csendes tag
https://edigital.hu/led-televizio/samsung-qe65q82ratxxh-4k-uhd-smart-qled-televizio-p688568
Ez most elég jó üzletnek számit nem? -
gekkoXT
senior tag
Üdv!
Mostani smart tv-k közül melyikhez jár infra jeltovábbító? Mostani 4 éves Samsung tévénkhez adtak kis vezetékes kockakcukrot ami levezérli a t-home set-top boxot. Így elég 1 távirányító.
-
justin7
csendes tag
Érdeklődni szeretnék, hogy van itt valakinek a csoportban CalMAN kalibráló eszköze, és vállal-e új Samsung tévé kalibrálást?
-
Sle
csendes tag
Szuper, köszi. Szerencsére netes vásárlás volt és bőven időben vagyok. Remélem elkapom az olcsóbbat.
-
Sle
csendes tag
260k extrémen?
pár napja jött csak meg az euronicsból 290k-ért
-
zsocy
őstag
válasz
NiceCube
üzenetére
Q70-en konzolozok, az égvilágon semmi mozgási hiba nincs. Átkapcsol magától game módba ha érzékeli az xboxot, ezzel kikapcsol minden képjavítást is, plusz ott a freesync. Olyan sima a mozgás mint nekem még soha. A 4K HDR (pl Forza Horizon 4) meg elképesztő.
Lehet hogyha eléülsz lesötétített szobában és kikockázod a képet akkor láthatsz hibát, de élőben, félhomályban, játék közben, a világon semmi baj nincs ezzel a TV-vel.
Nagyon tudom ajánlani játékhoz.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
BF topik táblázata szerint éjfél.
-
KisBundi
őstag
UE55RU8002-nál valahogy ki lehet kapcsolni a feliratot a médialejátszóban, hogy ne mindig feliratttal kezdje? Elég unalmas minden médiánál egyesével kikapcsolni...
-
NiceCube
csendes tag
THX, de igy elszabtad a péntekemet. Kellhetek korán, hogy lecsapjak rá
-
válasz
NiceCube
üzenetére
Mozgásmegjelenítési hibát mindenhol látni fogsz. Nem lehet minden FPS-t kerek számra hozni. Sony 9005 elméletileg jobb ebben,de ott meg az androidot utálják egyesek,de leírhatatlanul.
Mozgáson tudsz még javítani,majd ha otthon kikisérletezed,de megszüntetni teljesen nem lehet. Írták egyesek,hogy minél nagyobb a képméret annál jobban látod. Valszeg eddig is volt,csak kicsi tv-n ez nem volt számodra feltűnő.
Még 1 millióért sincs hibátlan tv. Nem hogy 500k vagy 300k-ért. Valahol valamit be kell áldozni. Most az ED 260k-ért rakta fel a Q70-et,szerintem pénteken meg lehet venni ennyiért. Annyiért baromi jó ár. HA Q70-et veszed,akkor a pénzedért az egyik legjobb tv-t vetted. Többet nem tudsz tenni
-
NiceCube
csendes tag
válasz
grabber
üzenetére
És te tapasztaltál ilyen anomáliákat a Q70-el kapcsolatban?
( agressziv FULD, túl sötét a kép, HDR-hez kevés a zóna- lásd itt, vagy csak ezek nem állitottak brghtnsst? )
Amúgy olvastam amit irtál, csak hát én az Rtingsbe nem hiszek már régóta, jó párszor bebuktak a tesztekkel.
Pl: Q70 alatt is nézd meg a hozzászólásokat, mikor - pl az elöbb emlitett mozgási hibákra konzoljáték esetén- hivja fel pár user a tesztelő figyelmét, aki elintézi annyival, hogy hát látták van, nem tesztelték, de 10 pont.....
+ Q67-re lenne a másik, nem Q60, a kettő nem ua
Am köszi a választ!
-
-
NiceCube
csendes tag
Sziasztok,
segitséget szeretnék kérni TV-kben jártasabb emberektől - ergo: tőletek
2 db tipusban gondolkodom:
Samu QE55Q67 - 220 000
Samu QE55Q70 - 290 000
-----------------------------------------
Felhasználási mód:
- másodlagos PC monitor ( PC-HDMI-TV Gépről film - ha jól sejtem igy a DTS hiánya nem érdekes számomra )
- idővel egy PS5-t is rádobok, ha végre kijön 1év múlva --> ergo: időtállóbb darab legyen
- Ritkán TV műsorok
- Távolság: kb 3 méter
-----------------------------------------
Infók amelyeket a tesztoldalakról és fórumokról szedtem össze:
- A két készülök között a fő különbség a háttérvilágitás ( +100 nit a Q70 javára), illetve a FULD, VISZONT pár helyen azt irják, hogy kevés a zóna, ezáltal sokszor "átvirágzás"- vagymifszm - keletkezik.
- A +100 nit ellenére ez kevés a HDR szemmel látható minőségbeli javulásnak, igy HDR esetében túl sokszor sötét a kép. Ergo: világos jelenetek okék, azonban pl egy sötét horrorfilm, vagy egy sötétebb játék esetében semmit nem látsz igazán.
- Q67-n ugyanigy a HDR-t emlitik hátránynak, főleg, hogy még 100 nittel kevesebb a fényerő
- Ill, az összes Samsung tv esetében panaszkodtak jó páran, hogy konzolon való játszás esetén, főleg PS4-nél látványos fos a motion ( darabos, néha szellemképes)
-------------------------------------------
Érdekesség kép megjegyezném, hogy elvileg a Q67 nem egyenlő a Q60, mert nem csak szinbeli, hanem microdimming eltérés is van a két között:
Q67, Q80, Q90 --------------> Ultimate UHD,
Q60 (am a Q70 is) --------> Supreme UHD
Ergo: ezzel magyarázható, hogy a Samsung PQI miért 100 ponttal több Q67 esetében.
--------------------------------------------
Na de lényeg és itt jöttök TI:
-Szerintetek megér +70 000 Ft felárat a Q70?
- Van itt olyan user, aki rendelkezik az adott TV-kkel és tud nyilatkozni a fent emlitett dolgokról?
- IPS panelt nem akarok igy LG kizárva, Sonyknak meg hatalmas a latencyje - kivétel X950G, amihez mélyebben zsebbe kell nyulni, de 300 a határ amit én egy TV-ért hajlandó vagyok kiadni.
Előre is köszönöm a fórumtársak segitségét
-
Csak kibontott 55Q70-et berendeltem 243k-ért. Pont most találtam a neten,ennyiért nem hagyhattam ki

-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rájöttem mi a baj
Ha kikapcsolom a feliratot akkor simán megy
Érdekes hogy ha nem kell feliratot megjeleníteni de be van kapcsolva a felirat akkor is akad
-
Vins
csendes tag
Sziasztok !
Samsung UE43RU7402 beszerzése előtt állok, ezt néztem ki magamnak.
Ajánljátok vagy sem ?
Milyen a mostani Samsung oprendszere ?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyi pénzért már nagyon jó vétel. 200k körül szerintem nincs jobb.

Na igen ám, de az előző sima FHD TV-men nem ért olyan élmény, hogy ha száll a labda akkor néha egyszerre 4-5 darab is látszódik belőle. De előfordul ez az emberekkel is ha gyorsan futnak. Már minden beállítást átnéztem de nem tudok rajta változtatni. A dolog érdekessége, hogy ha XBOX-on Fifazok, akkor bekapcsol a játékmód. Ameddig ezt nem kapcsoltam be, ott is élt ez a jelenség, aztán megszűnt.

Csepy