- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Cathulhu #22127 üzenetére
Na ma delelott szepen meg is jott, pedig 4 utan adtam fel a rendelest, Szegedrol.
Tokeletes allapotban, valoban eredeti gyari, hologrammos (bevallom ferfiasan, kicsit tartottam ettol a speedshopnal)
A hatlap ugyanaz az anyag mint az eredeti, tokeletes illesztes, nem zorog, nem lotyog semmi. Oszinten az uj hatlapott jobban vartam mint az akksitNekem jobban tetszik igy, hogy nincs mestersegesen bemelyesztve, mint az eredeti, es a telefon vegre nem a kameran nyugszik! A fogas es a suly kicsit mas, de meg fogom szokni
Szerintem szebb is lett a telefon nem csak "tartosabb" -
atiapa
tag
válasz
N.YCityBoy #22186 üzenetére
Akkor igen jól sikerült replika
-
72mviktor
senior tag
válasz
DonDragonka #22189 üzenetére
Tessék a megoldás:
1. Indítsuk el a PDA-n az AS-t.
2. Add Server(magyarul asszem Szerver hozzáadása
3. ugord át az automatikus szerver info lekérését.
4. Server név: m.google.com
5. username: a google mailcímed: felhasználónév@gmail.com
6. password: jelszavad
7. Válaszd ki mire van szükséged (a Taskra harap, és hibaként észleli)És máris mehet a szinkronizálás, később az Android-os telefonra már le is bírod húzni.
100% ig működik -
zseko
veterán
válasz
DonDragonka #22192 üzenetére
Én a winmo-t összeszinkronizáltam az outlook-al, abból csináltam egy exportálást .csv file-ba, azt pedig beimportáltam a gmail-fiókba. Több-kevesebb hibával megcsinálta, pár dolgot kellett javítani ugyan, de jó lett.
-
Balage180
tag
válasz
ha a WinMo-ról be szinkronizálsz Outlook-ba utána a kies onnan nem húzza be a telcsibe? Én WinMo-ról SE X8ra költöztem a sony programja pedig úgy csinálja hogy előbb szinkronizálja az outlook-ot és a Gmailt utána meg a telcsit. Ez talán működik SE telcsi nélkül.... harmadik verzió: http://download.chip.eu/hu/My-Phone-Explorer-1.6.2_602579.html ezt fel kell rakni a gépre és a telcsire a klienst és ez is össze szinkronizál outlook-kal
-
ibenny
senior tag
válasz
Allitsa be a Google Sync-et rajta, majd ha kesz a szinkron, allitsa be az SGS2-n is. Ennyi.
-
WaterWave
veterán
válasz
leírja egy papírra, és onnan felrakja s2-re...
-
DonDragonka
őstag
Na ma valahogy megtalálnak mindenféle okos kérdéssel...
Embernek WinMo-ja van 6.5-ös. Azon tárolt nevekkel telefonszámokkal.
Vett egy SGSII-t és szeretne mindent azon is látni.
PleaseHELP, mit hogyan csináljak, vagy olvassak el...
THNX! -
válasz
DonDragonka #22185 üzenetére
Na itt a piros pont
-
válasz
atiapa #22184 üzenetére
Nem lehet, hogy ti valami replikát vettetek
Én szakács vagyok és ott aztán van kosz dögivel és nem is kímélem a telót/ zsír, por, liszt, füst/ minden van mi szem szájnak ingere és eddig a 2 hónap alatt semmi karc nincs rajta!!!
Van úgy, hogy csak felteszem a polcra, mert zavar a zsebemben és amikor leveszem 2 mm vastagon áll rajta a szmötyi, letörlöm szalvétával vagy éppen ami a kezembe akad és ennyi, NO KARC!!! -
DonDragonka
őstag
Nekem elsőre valami nevenincs fóliát raktak rá...
Tulajdonképpen a kocsiban összekarmoltam valamivel... Szépen látható karistolások lettek rajta. Ez az idővel csak rosszabbá vált...
De legalább nem a GG sínylette meg...
Most ippeg két SGSII van nálam az enyém és egy ismerősé...
Az ismerősén nincs fólia, de neki régebben van meg mint nekem. Munkájából eredően nem kíméli, sőt mivel építész(amolyan terepre kijárós...) nem éppen steril körülmények között használja. Direkt megnéztem. Egy fia karcolás nincs rajta pedig Ő aztán dörzsöli mindenhez amit éppen keze ügyében talál ha éppen le akarja tisztítani...
Egy dolog biztos Ő tokban utaztatja.Egyszóval érdekes jelenség ez. Van akinek karcolódik, van akinek nem.
Ja, és nekem az első után egy BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus-os fólia került rá és azon egy darab karc nincs, pedig nyüstölöm én is 1000-el
-
atiapa
tag
válasz
killerjohn #22173 üzenetére
Nekem is sikerült 2 hét alatt megkarcolni, pedig tokban hordom, nem is emlékszem mikor történhetett. Az eddigi telefonjaim jobban bírták (Spica, Blade). Ez a GG egy jó nagy átverés, de eddig működik
-
csabicska
senior tag
Sziasztok szerintetek miért van az,hogy agyári böngészőt használva,de a Dolphin is a Youtube videót nem állitja 480 felbontástól nagyobbra?
Felvillan a lehetőség kicsit ,tehát van 720 stb ,de nem vált át.
Batista rom.
köszi előre is. -
zeroo5ux
aktív tag
persze itt nem arról van szó hogy ki mekkora kijelzőt imád, hanem hogy mekkora a tenyere...
(itt is látszik a méret különbség: http://www.youtube.com/watch?v=2Qv3coj2uc4&feature=related)pl. nekem fontos az hogy tudjam egy kézzel vezérelni ha nagyon muszáj (buszon, egyéb helyen) na most a galaxy note esetében ez elképzelhetetlen... 4.6"-on így HardRic által leírtak alapján még elképzelhető számomra, megvan a következő jelölt
-
zseko
veterán
Amíg meg nem vettem a GS2-t azt gondoltam, mekkora jó a Spica kijelzője, ezt meg nagynak találtam
Most hogy használom, már kicsinylek minden más kijelzőt
A Note-ra én is kíváncsi leszek, lehet várnom kellett volna még a vásárlással?
De a GS2 még belefér a zsebembe, a Note már nem valószínű hogy jó lenne.
-
R2D20208
addikt
EZTa romot is kipróbálnám. Vajon hogy lehet letölteni?
Nagyon jók a screenjei. Ha valaki ehhez szerez letöltőlinket az ügyes és megköszönöm, mert tetszik...
-
Prien
addikt
-
HardRic
addikt
Akik sokallják a Nexus Prime várható 4,6-os kijelzőjét azoknak mondanám hogy nem olyan nagy az. Ha a pletykáknak hiszünk és a kijelző egy 1280x720p-s 4,6"-os mértetekkel rendelkezik, akkor a kijelző oldalainak hossza 2,255" a 720p-s oldalon, az 1280-ason 4". Ez magyarul 5,72cm*10,16cm, tehát a kijelző területe 58,12cm^2.
Ez a GS2-nél: az oldalak 5,58cm*9,3cm, tehát a terület 51,82cm^2.
Szóval nagyon kicsi a különbség, főleg, hogyha figyelembe vesszük azt, hogy mi az alsó gombsoron is dolgozunk folyamatosan, ennek szerepe a kijelzőn lesz a prime esetében, tehát méretileg, kezelhetőségileg akár jobb is lehet az új jövevény. A kijelző átlók sosem szabad hogy megijesszenek, mert nem minden milyen oldalarányokkal dolgozik a cucc.
-
Prien
addikt
válasz
cundeyy #22169 üzenetére
Egyébként már nekem is feltűnt, olvasva a fórumot, más Gorilla Glass készülékeknél is, hogy egyiknél egyből megkarcolódik a semmitől is, másiknál fólia nélkül fél-év múlva sem...Az én összeesküvés-elméletem szerint kerülhettek ki GG nélküli szériás telók is (GG üvegnek eladva) vagy nem is tudom,esetleg túloznak a tulajdonosok.
Sokszor a sima plexis telefon topicban nem olvasni ennyi karcolódásos esetet. -
zseko
veterán
válasz
N.YCityBoy #22168 üzenetére
Cellux végül megoldotta a problémám. Na nem a kijelzőre rátéve
hanem a fóliát tisztítani a sok szösztől. már csak egy maradt rajta, persze hogy majdnem a kijelző közepén
Azt majd holnap újraműtöm. Egyébként úgy rásimult, nem is látni hogy van rajta fólia. Valamennyit mintha rontana, de lehet csak úgy látom, mert ezt várom tőle.
Nekem is lett rajta mikrokarc, nem jelentős és nem is látni csak megfelelő szögben és tudni kell hol van, de lett rajta.
-
killerjohn
addikt
Az az érdekes, hogy a HD2 kijelzőjét soha semmivel nem tudtam megkarcolni. 1.5 év után még egy micro karc sem volt rajta. az SGS2-t 2 nap után karcoltam meg, elképzelni sem tudom hogyan, mert az asztalomon volt végig. Ennyit erről.
-
mycso
veterán
válasz
Hát azért ez a gorilla glass nagyobbrészt inkább csak marketing. Természetesen strapabíróbb, erôsebb egy átlagos üvegnél, plexinél, de semmi extra. Simán megkarcolható.
-
-
cundeyy
tag
válasz
Erre nagyon ne fogadj... Én 1 hetes korában húztam rá egy jó fél centis karcot az ujjammal, mikor töröltem le a kijelzőt... Ismétlem, ujjammal.. Egy csepp kis porszem volt rajta.
Azóta fólia van. Ez az SGT ultra crystal.
Tehát óvatosan azzal, hogy strapabíró. -
Én csak egy sima fóliát vettem a T-mobilnál mondjuk gyári samu fólia volt 1000ft-ért, feltettem vagy fél óra kellett hozzá de sikerült, pár darab nagyon pici levegő buborék azért maradt de idővel eltüntek azok is
A lényeg viszont, hogy 1 hét múlva leszedtem, mert nem reagált normálisan a kijelző az érintésre, ráadásul a kép sem volt olyan szép tiszta, és különben is állítólag elég strapabíró az S2 kijelzője a gorilla glass videóján -
zseko
veterán
válasz
killerjohn #22166 üzenetére
Megjött a Brando fólia, háát... vegyesek az érzéseim. Ha elsőre sikerül problémamentesen feltenni akkor minden jó de ha nem, akkor.. elsőre persze hogy nem sikerült, másodszorra kosz ment alá
aztán már cseszhettem az egészet
a moshatóságot inkább viccnek nevezném, vagy én csinálok valamit rosszul, de hogy használhatatlanságig bemattul az egész cucc mosás után az biztos. Mindegy hogy hideg, meleg, tiszta vagy szappanos vízben mosom, ahogy szárad úgy mattul be a ragadós felület
-
zeroo5ux
aktív tag
i9250 ha lehet hinni az adatoknak mingyárt barátságosabb ez a képernyő méret mint ami a notenak van ( bár már ez a 4.3 is határ eset... )
-
Sógi
addikt
válasz
dekanov #22158 üzenetére
Nem értem miről beszélsz? Mármint olvastam a hibákat, mindent beállítottam és nem kért reboot-ot sehol
Böngészésre az operát használom és hibátla a zoom, nem fagy, tördel szépen...
"A widgetek gyárira ugranak visszát" sem értem, nálam minden jól működik vele...
Egyedül az akkura nem tudok még mit mondani...
Kipróbáltam a gyári böngészőt is és minden hibátlanul megy, a kockásodást kivéve... -
-
joe2119
tag
válasz
N.YCityBoy #22157 üzenetére
Csak ráteszed egyszerűen és Recovery - ből mehet .
-
sajp63
tag
XWKH4 - csak nem valami jo.
-
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nekem most Criskelo v.17 van fent a telefonomon és ha az újabbra akarom frissíteni akkor csak ráteszem egyszerűen, vagy minden procedúrát meg kell csinálni elölről? -
joe2119
tag
válasz
kecsetihunor #22154 üzenetére
Csatlakozom
-
csabám
addikt
-
WaterWave
veterán
mióta szarakodás van vele nem használom.... ez kb magyarra fordítva annyit jelent, hogy hetente adta ki a verziókat, és folyton frissíthetted... de mindig hagyott bugokat, amikkel a következő verzióba javított, de újabbakat szült...
"lekapcsolom az egyik core-t deep sleepbe" ez meg magyarra fordítva annyit jelent, hogyha nyugalomba van a telefon akkor csak 1 magot használ kettő helyett, a mégjobb aksiidő reményében, ez még magyarabbul annyit jelent, hogy ilyenkor óránként 0.5% ot eszik az aksi, 1 helyett
de ehhez nem kell nagy cucc, csak egy jó kernel és a script, és hellokanyalóka...
-
ERPY
őstag
válasz
Soound #22142 üzenetére
Milyen érdekes. Kezdetekkor mindenki a minél nagyobb órajejel, minél több pontszám a benchekbenre gyúrt, most pedig lassan már annyira lebutítjuk a telót, hogy a verseny átmegy a kihoz ki nagyobb üzemidőt normál használat mellett. Persze ami jó, hogy így is jóval erősebb mint a nagy átlag.
-
joe2119
tag
-
Soound
tag
Sprinkle nem megy SGS2-vel.
-
Sógi
addikt
válasz
WaterWave #22138 üzenetére
Értem, de batista érdekel most, mesélj ember
Nagyon szépen pörög és most fennhagyom, nem sok esélyt adtam neki eddig...(#22137) dekanov : Ha nem árulod el akkor nincs mit tennem, vissza kell olvasnom
Full szűz telefonra tetted fel?Tudjátok mi idegesít? Vagyis bugnak vélem: Belépek a programokba, aztán kilépek és nem ugyanoda lép vissza, ahol épp álltam az 40 programból...Vagy pl. beállítasz vmit és ugye kidob főképernyőre, aztán belépsz újra és az elején vagy megint és meg kell keresned, hol is tartottál...
Én vagyok a pecs, h ez zavar vagy más is észrevette már?
-
Sógi
addikt
Batista 3.7.5-öt feltettem, nagyon tetszik, jobb, mint check, azt kukáztam is...
Most dobom fel 3.7.6 frissítést..
Vki tesztelgette már az új batistát?
Most fennmarad nálam pár napig, de mi az a fesz táblázat az xda-s oldalán?
Vki írta, h lesz romkitchen batiban...Az van már? -
Sógi
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
R2D20208 #22131 üzenetére
(#22132) HardRic : Én mindenféleképpen full tesztet nyomok és lesz kép is
Jó a kérdés... 3-4 naponta cserélgetem a romokat, mivelhogy jönnek a frissítések...
Legjobb az alap KH3, jó fogyasztás és szépen is pörögDe nem az én stílusom
Most Criskelóval toltam, egész jó volt, szeretem a munkáját. Blackbluethemmel szép cucc..
A devl rom elég jól fogyasztott, mondjuk én levettem a feszt is...de szépen ment, nagyon tetszett.
Darky és Leomar is nagyon fasza, imádom őket
Skyromot is nagyon szeretem, nagyon tetszik a témázása, nem tudom megunni.
Most ugrott fel ez a Checkrom, amit már egyszer feltettem, de nem volt nagy szám, most kíváncsian várom milyen lesz, de viszket a tenyerem, mert az új batistát is ki akarom próbálni
Szóval bőség zavara van, mint mindigSok jó rom van...
-
R2D20208
addikt
Sogi mi az asz rom most? Stabilitas akksi minden... Velemeny ? Reg irtal mar teszteredmenyeket...
-
Maramiri
csendes tag
válasz
tremorsz1 #22120 üzenetére
Szia,
hívó azonosításra van több app is, én ezt használom: Voice Caller ID.
Viszont ez nem elég, kell hozzá valami, ami magyarul tudja kimondani a hívó nevét: pl SVOX és hozzá a magyar hang: SVOX Hungarian/Magyar Judit.
Ez a pakk így együtt tökéletes. Viszont a hangtárcsázásra nem tudok megoldást.Most látom sippet mit ajánlott, mindjárt ki is próbálom
-
sippet
senior tag
válasz
tombike #22121 üzenetére
azért van okostelefonunk, ahhoz meg market, hogy minden ilyesmi problémára találjunk megoldást.
-
joe2119
tag
Akkumulátor, Samsung GT-i9100 Galaxy S2, pótakkufedéllel, 2000mAh Li-Ion, gyári EB-K1A2EBEG
-
tremorsz1
csendes tag
Kedves fórumozók,
van egy N82-es Nokiám amit most Galaxy S2-re cserélnék.Bluetooth headset-et használok.Amikor hívásom van a telefon és a headset is bemondja a hívó nevét hangosan,persze csak ha a hívó benne van a telefonkönyvben,így nem kell megnéznem a telefont hogy ki hív.Azt szeretném kérdezni,hogy a Galaxy S2 is tudja -e ezt a funkciót,vagy csak a Nokiák?Vagy esetleg van valamilyen progi ami ezt tudja?A hanghívás bluetooth headset-ről telefonkönyvben lévő nevek esetén működik az S2-nél?
Válaszaitokat előre is köszönöm,és bocs ha hülyeségeket kérdeztem.
Üdv. -
happy555
aktív tag
ttorrent
Ez is nagyon sirály!
És ha kipróbálod, érdemes rákeresni önmagára (is)!
[link] -
bepe79
addikt
Most tervezek ingyenes dinamikus DNS szolgáltatást nyújtó oldalra regisztrálni, mert szükségem van egy ingyenes (al)domainre, és hozzárendelem majd a WAN gateway-em IP címét, legalábbis ez a terv (nem DSL, tehát nincs IP változás és nincs napi bontás). A PC-re ezután FTP szerver programot tervezek telepíteni, és azt szeretném, ha RDP-n keresztül elérhető lenne. SGS2-re van valamilyen remote desktop kliens, amivel el lehet érni bármikor, bárhonnan az itthoni PC-m-et RDP protokollon keresztül?
-
DonDragonka
őstag
válasz
GABOR21 #22109 üzenetére
Attól, hogy rádobsz egy KH3-as ROM-ot nem biztos, hogy megjavul, de egyébként se ártana frissítened... :-D
Nekem minden esetre azóta, hogy a KH3-as rom van rajta még senki nem panaszkodott, előtte viszont volt rinya rendesen. Igaz én is jó sokat kihagytam közte, mert nekem ezelőtt a Cogni1.2-es volt ami meg KG2-es ROM volt
Egy prószát megér
-
csabicska
senior tag
Sprinkle :loading és kilép.
Nvidia plugin stb.
vkinél megy? -
GABOR21
csendes tag
válasz
DonDragonka #22074 üzenetére
Úgy is lehetne fogalmazni hogy az esetek többségében nincs gond de van amikor rájön az 5 perc
Gyári KE7 rom van fent Kiessel frissitve és rootolt KE7 kernel.
Lehet hogy akkor ott van a hiba? -
Caaabi
senior tag
-
Skynet258
veterán
A Sprinkle-nek nem kell tablet, fut 800*480-on is, különben hogy írtam volna róla a blogon?
a_n_d_r_e_w: na ezt nem tudtam (Market hack), nagyon nem mélyedtem bele a progiba.
-
Cathulhu
addikt
válasz
Skynet258 #22090 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, van egy kis kerulout
A CF3D pro verzioja kepes meghekkelni a marketet.
Kell hozza tegras plugin, be kell tolteni CF3D-be, majd fix market. Onnantol letolthetok a tegras jatekok is, viszont hogy mind hiba nelkul mukodjon, az nem garantalt. En a galaxy on fire THD verziojat probaltam, 4x-es MSAA-val tokeletesen megy.
GameLoft / Settlers HD-hoz meg PowerVR plugin kell, stb...szerk: es ehhez mar mindenkepp minimum KG romok kellenek, ott javitottak a driveren, addig hibazgatott itt-ott.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged