- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
SGS topicbol a link, de érdekes lehet. Ha már volt sorry : Samsung Galaxy Ace, S, és S II betiltás: igen, de aztán mégsem Samu most megszorgalmazza (muszály neki) egy uj szoftwer kiadását...2.3.5 ?

-
-
adodaniel
őstag
Sziasztok!
Tegrás játékot hogy lehet futtani S2-n? Nem hiszem, hogy a vas kevés lenne hozzá

-
Zandal
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem SGS2 telefontokkal kapcsolatban. A mostani kihúzós bőrtok annyira szűk, hogy a zsebembe képes a kikapcsoló gombot benyomni és kikapcsolni a telefont.
Tudnátok ajánlani egy jó tokot? Előre is köszi a segítséget! -
Varszegig
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
inkább a 3g wathdogot kéne, az mindenki szerint pontos. A pro verzióban még azt is megtudhatod, melyik app mennyit evett.
-
R2D20208
addikt
Kérdés : Hol találom root explorerrel irtásra, a statusbar órát? Vagy milyen lehetőségem van irtani: EDT tweaks nincs a darkyban...Köszi előre is !
(#20285) F-ECT$ Supercore Ficeto álltal levédve , mégcsak nem is tesztelik?

-
F-ECT$
titán
válasz
RedCat
üzenetére
Akkor bemásolom a tegnap linkelt kernel battery life tesztet, hátha segít dönteni. (Nem fordítom le, de ha valaki nem ért valamit, nyugodtan írjon.)
Feltételek:
Build: Lite'ning rom v6.0 xxKH1
Modem: xxKH3
Wifi ON
phone signal ON
Home screen with pure white background, no other widgets.
Always ON. Awake. No screen time out
Brightness: highest
Calibrated battery: yes
CPU: kernel default (no OC/UV on my part)
Left it at the home screen 95-99% of the time.
juice defender freeEredmények:
SpeedMod s2 k1 T27 : 5h 41m
Jeffrey_SpeedFrey2.2.0 : 5h 22m
(stock)GT-I9100_XXKH1_original : 5h 6m (yes, the one used to remove the yellow triangle)
Jeffrey_SpeedFrey3.0.0 : 4h 33m
Ninphetamine 2.1.1 : 4h 32m
SpeedMod s2 k1 T26 : 4h 24m
Ninphetamine 2.0.5 : 2h 58mAz eredményeket tessék fenntartással kezelni, azaz:
-más romon más lehet a vége
-más felhasználói szokásokkal lehet, hogy az itt utolsó ott első lenne
-nem minden feature van benne minden romban (pl BLN)
-idle-ben biztos más lenne a vége, mint így folyamatos kijelző égetéssel
-stbRedCat: elég új romnak tűnik, szóval Te fogod teszetelni

-
Drbonci
aktív tag
válasz
dundidandi
üzenetére
Amennyiben szerinted tök jó poszt volt akkor gratulálok neked is , én a teljes topikot végig olvastam az elejétől és most is minden nap elolvasom az eseményeket , és biztos nem én vok az egyetlen aki követi a háttérből . Szerinted hol tartana a hsz-ek száma ha mindenki ilyen szarságokat beböfögne ide .
-
RedCat
senior tag
A BLN nektek működik? Feltettem a BLN control Free programot, aktiváltam a BLN-t. Teszt működik, de ha felhívom magam, akkor nem. Mit csinálok rosszul? Túl sok beállítási lehetőség nincs.
-
RedCat
senior tag
Speedmod kernel t27: van ezzel tapasztalata valakinek? Most ezt tettem a leomar rom alá a kicsenből, a feljebb linkent kernel tesztelős topikban ezt hozták ki akku győztesnek. Esetleg van valami ismert hibája, mennyire stabil? Akkuval tényleg ilyen jól bánik?
-
R2D20208
addikt
+ 1
-
P3Dr0
senior tag
Sziasztok !
Eddigi kernel tesztelgeteseim alapjan nalam igy all a dolog (KH3 + Criskelo V14 custom ROM) :
Legjobb (fogyasztas) : Supercore 1.7
Ninphetamine 2.1.1 (Mar kozeliti a Supercore-t)
Ninphetamine 2.1.0 (Gyengebb)
Ninphetamine 2.0.5 (orakkal marad el...)Latom,hogy kidobtak a ninph. 2.1.2-t most feltettem, holnap proba.

-
nvaderqt
csendes tag
válasz
killerjohn
üzenetére
igazából nem terveztem, csak gondoltam megmutatom, hogy mit sikerült lekapnom

-
R2D20208
addikt
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._..;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,.................../...`>--==``
........................................_\--------------/.......`\
...................................,<`.._|_,..``.................`\.........................Jóéjt
-
zeroo5ux
aktív tag
kezd ez a topik elqrvulni, egymásnak a beszólogatás nagyon megy, de az hogy valaki rászóljon a másikra na azt már nem mert egyből letámadják...
merre vagy víz
van új ninp kernel (2.1.2) javítja a wipe utáni bootloopo(ka)t
-
R2D20208
addikt
válasz
dundidandi
üzenetére
Olvastad a tegnap esti előzményeket amikor romolt ? Beállt neki recoveryben, és mindenki lefeküdt aludni. ittmaradtam, kihoztam a szarból, hogy legyen customromja, sőt, hogy elinduljon a teloja. Annyit sem mondott, irt köszönöm...Faszom segitsen ilyeneknek...Ha olvastad, látod. Szarul esik az embernek. És ez nem az első ilyen ember. Mindegy....Nem vártam hálálkodást, sosem tettem eddig. De ennyit : Thanx ! Semmi többet...(#20074) richie900812 Itt köszönte meg LOL !

-
-
killerjohn
addikt
válasz
nvaderqt
üzenetére
klassz! csak ne tedd be fotós topicba, mert lehúzzák nagyon a "művészek", akik akkor mondják egy képre, hogy "váááááá de állat" ha X szakmai pontnak megfelel, és nem akkor, ha tényleg "váááááá de állat".
DUPLAOFF: húmitkapokhogyennyitposztoltam és nem notepadbe gyűjtöttem ki a részeket, hogy a végén összevághassam egy hsz-be...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
killerjohn
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
youtube. a gyereknek múltkor mesét raktam be a kocsiba, én hülye elfelejtettem, hogy mobilneten fog menni. az 512-m felét leette. gondolj csak bele, mennyi adat egy 3 perces klip.
-
-
bostone
addikt
válasz
veninger.b
üzenetére
Másik gépről van szó, nem sgs2. Elméletileg vinné az alkalmazást, sőt jutubon láttam, hogy működik. Engem viszont elutasít... :/
-
nvaderqt
csendes tag
kis off:
-
Varszegig
veterán
válasz
DeathAdder
üzenetére
youtube az eszi a megákat alap. Pláne ha hd-s videókra mész. desktop módban böngészés is fogyaszt, hiszen az olyan mint a gépen. egy index.hu az kb. 5 MB. Ez a fórum sem kevés szerintem. Ha korábban opera minit használtál, az tömöríti az adatokat. Ha nagyon akarod itt is használhatod.
-
Fiúk.
Ma kaptam egy smst a telenortól, ami arról szólt ,hogy lehasználtam az adatforgalmamat , ami 1 Gb,ezért mostmár csak GPRS sebességel kapom a netet a hó végéig... és kb 2 és fél hete van meg a telefon
Nagyon keveset jútúboztam, gyári böntészőt használtam Desktop módban..
Lehetséges hogy ennyi idő alatt elfogyott 1024 megám?
Régebbi telefonjaimnál (Omnia,E75,N97,SGS stb..) nemvolt ilyen probléma..
Sőtt volt ,hogy úgy összejött,hogy volt több mint 4 GB-m.. Megjegyezném ezelőtt mindig operát használtam..De akkoris, lehetséges ,hogy a gyári Browser ennyit zabáljon??

szerk: ez talán OFF

-
bostone
addikt
Lehet, hülyeséget kérdezek:
Létezik valamiféle installer program, ami ráerőlteti az általunk kiválasztott appot a vasra, annak ellenére, hogy sem a készülék, sem a szoftver nem óhajtja alávetni magát az akaratunknak?
Tényleg érdekelne, hogy létezik-e ilyen. -
R2D20208
addikt
válasz
Richard!
üzenetére
Tegnap is illedelmesen megkoszonted, hogy nem allt meg feluton a romolasod, es alvas helyett neked segitettem , hogy custom romod legyen. Megkoszonom a helyedbe : Koszonon R2D20208 a segitsegedet !

Valasz : Nincs mit, de ha tudom milyen vagy, nem segitek, es ulsz a felig megallt Recoverydnel. Errol ennyit illedelmes elvtars....

-
F-ECT$
titán
válasz
veninger.b
üzenetére
Köszi!
Reboot nem segített.
App telepítése + arra restore igen

-
ERPY
őstag
válasz
Drbonci
üzenetére
Ugyanez volt nekem is. Írtam egy levelet, elküldtem, erre sehol sem volt. Megírtam újra, ugyanez. Megírtam c2-es címről, tökéletes. Pár nap múlva mikor ránéztem már ott voltak a levelek. Azóta használok bármit, csak gmailt nem. Akkor annak tudtam be hogy én cseszek el valamit, de mással meg jó. Onnantól nem használok gmailt.
-
F-ECT$
titán
válasz
72mviktor
üzenetére
Az nem mindegy, hogyha leteszed az asztalra, akkor 3g-n szinkronizálgatással 1 vagy 3%-ot eszik óránként. Korábban már számolgattam, de gondolj bele:
-reggel 7-kor lehúzod
-este 11-kor visszadugod, ez 16 óraHa ezalatt 3%-ot eszik óránként, az már önmagában 48%! Ha ugyanezt az időszakot megúszod 16, vagy akár 24%-ból, azzal további 1-2 óra aktív használatot nyersz.
-
Jadro
veterán
Ha már kernel, van itt egy kernel tesztelős topik. Elég jól nyomja a srác, bár én megőrülnék enyni merítés után.

Valaki próbálta már ezt a Jefrey-Speedfrey kernelt? Mert itt eléggé áradoznak róla. Persze láttunk már ilyet máskor is...
-
Sokka
aktív tag
Hali! Aki esetleg az originál mail-ező programra a freemailt állította be, leírhatná nekem, hogy hova mit kell beállítani. Köszi előre is.

-
TorPe
tag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem hülyeség, de nem pont ezért kell a proxy portját is megadni? 3128 alapból.
Nekem inkább az a gyanús, hogy a programok nem veszik át ezt a beállítást.
Az pedig felettébb kellemetlen, hogy 1 helyen lehet alapból beállítani a proxy-t, ami az összes wifi-s kapcsolatomra igaz. Tehát másik hálón lehet törölgetni.... Ebből a szempontból kicsit furcsa az android. Ilyen gondom nem volt se win-nel , se ios-el. -
F-ECT$
titán
Akkor mit lehet tenni, ha a TBP-ben látok egy appot, rányomok a restore-ra, kiírja, hogy művelet vége, de mégse teszi vissza?
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor
üzenetére
Jah, persze, ha használod rendesen, akkor öröm, ha hazaérsz vele

Én nem 3g-zek, csak wifi..de sztem azért használat közben is számít a kernel, ha már 10%-ot spórolsz egy nap, az is vmi + az sem mindegy, h készenlétben mennyit zabál...(#20238) Soound: Az a baj, h sokan nem szeretnek olvasni, egyszerűbb bekérdezni a topicban

Hányszor ajánlottuk már az 1 hsz-t...ami egy gyári romcseréhez bőven megfelelő leírást nyújt
De az ötlet jó és egyébként támogatom
-
Soound
tag
Valamelyik nap azon agyaltam, hogy francért nem rakunk össze egy wiki oldalt mind azon információval, ami kezdőket / haladókat segítene, hogy jobban el tudjanak merülni a telefonjukban. Gondolok itt flash-eléstől kezdve (odin, CWM) már meglévő custom romban theme cseréig. Mondjuk www.wikia.com Lehet hogy én kerestem rosszul, de egy normális oldalt ahol minden össze van foglalva, nem igazán találtam. XDA-n is egy két téma van fent, nagyon röviden taglalva.
-
72mviktor
senior tag
Az a baj,ha valóban használod akkor mindegy milyen kernel fut alatta...Darkyval nyomom+super core1.7,és ha kikapcsolom a 3g-t akkor télleg qrva jó,reggel 5-től délután 3-ig nézve 75-80% al megyek haza.De ha megy a mobilnet jönnek a mailok ,kicsit netezek olvasok,akkor ez lezuhan 35-45%-ra.Igaz más romokkal mentem már haza 10-el is

-
Prego
senior tag
Köszi, holnap ránézek a telefonra miket tud. Céges outlook alatt az MS outlookot érted, vagy a telefon levelezőjét is outlooknak hívják?
Kollegának elvileg sikerült POP3-on szinkelni a leveleket az alap beépített programmal, csak az IMAP-al nem, nah holnap ránézek, oszt ha nem megy, a szerver Xeon prociját belehekkelem a telefonba
-
F-ECT$
titán
-
Jadro
veterán
Céges outlookot én is szinkronizálok exchange szerverrel. Nekem kell hozzá beállítani egy új hozzáférési pontot is, mert abban van user/pass. Utána jön maga az exchange fiók beállítása. Van egy olyan kis turpisság a dologban, hogy nem mindig jön össze a szinkronizálás beállítás után elsőre. Ilyenkor hozzáférési pontot váltok az alap pontra és utána vissza erre az exchenge-esre és utána már megy a szinkron. Csak gondoltam megemlítem, hátha nálad is ez a gond.
(Mielőtt nagyon nekiugranál szétszedni.
) -
Prego
senior tag
Sziasztok
Igaz semmi közöm az androidhoz, boldog symbianos vagyok, életemben nem láttam még androidot, viszont munkahelyemen azt a feladatot kaptam, hogy kolleganő egy hónapja húzódó problémáját én próbáljam megoldani:
Szinkronizálni az i9100-esét a céges Exchanggel IMAP-on (mail, kontaktok, naptár).
A többiek próbálkozásai rendre kudarcot vallottak, állítólaga készülék újra akarta telepíteni magát, amit nem engedtek.
Szal a holnapi projektem a következő:
-Full biztonsági mentés a telefonról
-Ha van, frissítések letöltése
-Exchange bekonfigolás akár kőbaltával is
-Backup visszatételeLehet holnap zaklatni fogok a fórumon ha valahol elakadok

-
ERPY
őstag
válasz
xtremetuning
üzenetére
Az összes romban ugyanaz van, max az xml-eket módosítgatják és a grafikai elemeket cserélik le. A nevük ugyanaz mindig. Ez 99.9%-ban így van bármelyik romban.
-
Richard!
addikt
üdv néktek
immár custom rommal
eddig ellene voltam.de nem tudom h miért

-
zseko
veterán
Apple bekaphatja, holnap meglesz az S II-es

Pedig elgondolkodtam rajta, hogy ennyi pénzért i4 vagy SII legyen, de apple segített a döntésben
-
muveszur
addikt
Srácok, ne fossatok....

A bíróság kimondta, hogy a Galaxy S I, II, és az ACE nem úgy néz ki, mint az i5...
Amit kifogásol a bíróság az az, hogy a Galériában elhúzod az ujjad és lapozol a képek között, valamint a bélyegképekkel van még valami kínjuk... Mert a g@ci Apple szerint ezt a gesture-t ők találták fel. Nevetséges
Ráadásul lehet, hogy ez közelebb hozza az ICS-t...
Egyébként meg kiváncsi leszek az i5-re...meg az sgs III-ra, ha tényleg lesz...
-
ERPY
őstag
válasz
xtremetuning
üzenetére
Framework-res.apk-ban van, a neve zzzzzzzz_default_lockscreenw.jpg
-
xtremetuning
addikt
És nekem meg tudná mondani valaki, hogy a lock screen wallpapert hol-merre találom ?
Milyen kiterjesztés szokott lenni ? A sky romba rakott egy tutit a fejlesztő(alien fej sötét háttérrel), de a sok eszemmel ráengedtem a titaniumot és az felülírta a régivel. Hol keressem ???Bárkinek van ötlete, ne tartsa magában...

-
Drbonci
aktív tag
Üdv , nem tapasztalta vki hogy a gmail-ból eltűnik néha egy egy beszélgetés , se telefonon se gépen nem találom , mintha elnyelte volna a föld .
Már másodszor történik meg .
Nincs beállítva hogy törölje a a szerverről . -
DjBlero
őstag
üdv mkinek
meg tudná nekem valaki mondani,mi a galaxy s plus download modja? ugyan az ami nálunk?
-
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Még jó hogy nem volt rajta telefon.

-
Ricardo
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Elvileg mivel nem volt a telefonban lehet hogy megúszod, hagyd száradni. Lehet hogy nem lesz gond. Mondjuk a mosószer, és a hő gond lehet. Egy próbát megér. Ha teheted azért mérd ki mielőtt használni akarod

-
ForRedGlory
félisten
Bammeg....kimostam a tartalek akkum. Benne maradt a nadragban, lol....

Azt hiszem ezt sem hasznalom mar tobbet
-
Sógi
addikt
Applications that are missing from the system folder (TW4 Unchanged) Asszem ebbe benne kéne lennie

Azt nem vágom miért KG6-os a pack, mert V14 alá linkelte...
Nem hinném, h ez gondot okozna... -
bepe79
addikt
Odacsapott az Apple: Európából kitiltották a Samsung Galaxy termékeket: [link]
"Egyelőre Steve Jobs cége áll nyerésre, egy holland bíróság betiltotta a Samsung Galaxy termékcsalád forgalmazását..."
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)