Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz kecsetihunor #3564 üzenetére
SGS2, teljesen egyértelmű.
Ha esetleg nekem/nekünk nem hiszel, akkor link:
[link]iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
fecs
senior tag
válasz kecsetihunor #3564 üzenetére
Ezek közül a SGS2 a nyerő, ezt más fórumban is megírom neked. Függetleníteni lehet, úgyhogy a fizetési konstrukción gondolkozz inkább. Én N79-ről váltottam, még 10 nap után is oda vagyok és vissza a telefontól. Lassan még azt is megbocsájtom neki, hogy naponta tölteni kell (hasonló vehemenciával az N79 kibírt 3 napot).
Pixel 6a
-
legenda
válasz kecsetihunor #8303 üzenetére
a függőség attól még megmarad, hogy "független" firmware verzió kerül a telefonra, ellenben a függetlenítés menetéről és lehetőségeiről tilos itt cseverészni, lásd; téma címe - és persze; alapelvek
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
anzo
senior tag
Igen megmarad a függőség.
Az efs/nv_data.bin fájlban van tárolva ez az információ elvileg ez a rom frissítések során nem módosul azért elvileg mert voltak páran az SGS-nél hogy törlődött ez a mappa vagy fájl és akkor elvesztette az IMEI számot is a készülék. Az SGS 2-nél még nem hallottam ilyen balesetről de jobb félni mint megijedni alapon az efs mappa lementésével kell kezdeni az ismerkedést a telefonnal. -
CHIPman
nagyúr
Megmarad. Nem a bootloaderben van, hanem az efs-ben, amit (elvileg) minden ROM békénhagy, ezért marad meg.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
legenda
válasz kecsetihunor #8330 üzenetére
mert csak! tényleg nem tudod elolvasni a téma címét?
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
t72killer
titán
válasz kecsetihunor #8301 üzenetére
"Tanúja voltam, ahogy kedves fórumtársunk T72killer legyalulta telefonját (valami fejlemény?)...."
Szia!
egy kicsit eltűntem az éterből, net nélküli szabin voltam másfél hétig, most látom, h 1000+HSZ született azóta...
Szóval, a teló már várt, ahogy hazaértem A szervizrapport szerint alaplapcserét hajtottak végre rajta, ingyen és bérmentve .
Úgy tűnik, megmaradt az eredeti IMEI (ráflashelhették a számlán szereplőt), viszont a ROM számomra teljesen ismeretlen XWKDF. Első lépésben utánanézek, hogy ezt a verziót hogy lehet rootolni, hogy lementhessem az EFS-t, ezután frissítem valamelyik gyári ROM-ra.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
muveszur
addikt
válasz kecsetihunor #14791 üzenetére
Eddig szerencsére nem nagyon kellett a munkámhoz, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.
Ellenben szeptembertől mechan nekem is lesz rohadt sok programozás, és még annál is több...Úgyhogy skacok, majd jövőre remélem találkozok néhányotokkal SGS III-n, mert ott már lesznek muveszur romok! -
xtremetuning
addikt
válasz kecsetihunor #15472 üzenetére
Amennyiben hiányérzeted van, jelezd felé...néma gyereknek......
Ötletelni lehet, azért még nem harapták le senki fejét.Egyébként, ha elolvasnák, nem kérdeznék meg 20 hszenként....
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
ForRedGlory
félisten
válasz kecsetihunor #15472 üzenetére
Ido, kedv es motivacio kerdese az egesz. Perpill csak idom lenne, a tobbi nem. Idovel ha olyan passzban leszek, minden belekerul.
-
dancsuri
veterán
válasz kecsetihunor #15613 üzenetére
Router vásárlás 1 fontos szempont van "N" tipusu legyen
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
válasz kecsetihunor #16465 üzenetére
nem kell azokat kivenni
(#16473) ERPY
pedig de tolnám neki[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Richard!
addikt
válasz kecsetihunor #17094 üzenetére
köszi szépen.majd a kettőből gyúrok vmit
Ma kezdődik életed háralévő része
-
ForRedGlory
félisten
válasz kecsetihunor #19510 üzenetére
Az elso ket pontot nem en irtam, az ott volt eredetileg. Vagyis az az eredeti elso hozzaszolas. A harmadik meg copy az sgs tesztbol. A negyedik nyert, de van masik is. Keresd meg
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz kecsetihunor #19517 üzenetére
Nem ez, egy egyszerű elírást kell keresni
-
ForRedGlory
félisten
válasz kecsetihunor #19533 üzenetére
Ön nyert
Sokáig tartott -
Varszegig
veterán
válasz kecsetihunor #19759 üzenetére
DRBoncinak van OTG-je is, tőle vehetsz, én is tőle vettem, kiválóan működik.
-
ForRedGlory
félisten
válasz kecsetihunor #20688 üzenetére
Vagyok még, csak sorry, az estéim máshogy alakultak mint terveztem. Természetesen csinálom, holnap délelőtt vagy kora délután befejezem, már nincs sok hátra... Csak annyi mindent lehetne írni, nehéz priorizálni.
-
dancsuri
veterán
-
sztrogoff19
tag
válasz kecsetihunor #21221 üzenetére
Ne sürgessétek a mestert, jó munkához idő kell...
A helyzet az, hogy még nincs kész, de már majdnem elkezdte
Masta FRG,
nem tudom, hogy neked mi mindened van az S2-höz, de én most rendeltem az eBay-en JIG-et (soha nem lehet tudni mikor kell ), OTG adaptert, autós tartót, tokot, meg egy Nokia fülest (mivel a másodállásban nem használhatom a jó kis Pana fülesemet, a gyári Samu meg egy fos szerintem), mindez volt kb. 8.000,-Ft
Ez már betegség , de talán mégsem, most tudtam várni 3 hónapot, hogy közel kétéves legyen a régebbi T-s előfizetésem, amire meg tudom venni az S2-őt. Az S1 esetében talán csak 1 hónapot bírtam ki, október helyet augusztus végén be is szereztem anno
Morituri Te Salutant
-
Richard!
addikt
-
Drbonci
aktív tag
válasz kecsetihunor #21810 üzenetére
Szia ha betudsz menni egy bankfiókba holnap és befizetni a pénzt akkor szerdára nálad a termék postán .[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz kecsetihunor #21814 üzenetére
akk sajnálom,én nem tudok segíteni
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Drbonci
aktív tag
válasz kecsetihunor #21817 üzenetére
A banki befizetéshez nem kell semmi okirat , a postázáshoz pedig csak egy cím kell .
-
ForRedGlory
félisten
válasz kecsetihunor #21973 üzenetére
Nem trollkodas volt. Csavo kerdezte, hogy melyiket vegye, en meg elirtam a (szerintem nem szibjektiv) velemenyem. Csak egyesek szerint az jott le, hogy istenitem az SGSII-t, de hat meg sem emlitettem, le sem irtam azt hogy SGSII, ha jol emlekszem, merthogy lista vagyok vosszaolvasni.. A tenyek nem hazudnak. Viszont fejezzuk be, nem er annyit, mielott megint megjelenik valami onjelolt hos
[ Szerkesztve ]
-
joe2119
tag
-
Varszegig
veterán
válasz kecsetihunor #22453 üzenetére
A telefonon az ő accountját kéne alapértelmezett gmail fióknak beállítani.
-
jajistenem
csendes tag
válasz kecsetihunor #22799 üzenetére
2-4 hét... Változó..
Más:
Google talk, valamiért nem fésüli össze a beszélgetéseket, azt észrevettem, hogy a beszélgető partnereim üzeneteinek időpontja 1 órával kevesebb a valósnál.. Valószínűleg ezért is nem fésüli össze. Mi lehet a gond? -
No.01
őstag
válasz kecsetihunor #23294 üzenetére
Nem kell ez a vacakolas! Szerezz egy JIG-et. az nullazza a szamlalot amit ellenorizhetnek. A ROM-ot meg siman lemented es kesz is
-
No.01
őstag
válasz kecsetihunor #23305 üzenetére
Ha van JIG-ed akkor minek a mentes?? Itt irtak v.hol h mi a gyari SW.
Nullazol, majd a gyarit feltolod es teljes reset. Ezutan nemigen mondjak meg, h babraltad a telefont. -
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23329 üzenetére
Az alapsáv verziójával megfelelő root kernelt kell használni rootoláshoz.
De már olyan is előfordult, h pl. Kg6-ot a kg3 root kernellel kellett rootolni...mert még nem volt hozzá megfelelő root..[ Szerkesztve ]
-
yimm
aktív tag
válasz kecsetihunor #23352 üzenetére
Root nélkül nem tudsz full mentést csinálni
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23477 üzenetére
Ezt: CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG2-v4.1-CWM4.zip - [Click for QR Code] (6.08 MB, 22547 views)
-
DonDragonka
őstag
válasz kecsetihunor #23534 üzenetére
Elébb természetesen ROOT is vót gondlom, ügyi?
Ha igen akkor SgSTools a te barátod, abban van egy kis szkript ami habizti kimenti az EFS mappát...
(SgS Tools-> Apply script->backup_efs_.q.txt) etvojálá...[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
R2D20208
addikt
válasz kecsetihunor #23534 üzenetére
""Sok helyen írjátok, hogy mentsem le az /efs mappát. Miért?
Bár a három gombos download megléte után már nagyon nehéz véglegesen téglásítani a készüléket, sajnos egy félhivatalos, Kiesen keresztül telepíthető ROM megmutatta, hogy ez nem igaz, ugyanis az a frissítés néhány szolgáltatófüggő készüléken tönkretette az /efs mappát, ami többek között a telefon IMEI kódját is tartalmazta. Mivel erről a mappáról a telefenon belül nincs biztonsági mentés, így ha ez sérül van, hogy lehetetlen szerviz nélkül visszaállítani a régi állapotot, melynek következtében a telefon telefonfunkciói nem lesznek többet elérhetőek (mint PDA viszont még továbbra is működik, de ez az érintetteket korántsem vigasztalja). Emiatt mindig azt javasoljuk, hogy ha még sosem volt mentésed az /efs mappáról, akkor csinálj egyet, ehhez mindössze egy rootolt készülékre van szükséged (lásd lejjebb), valamint az alábbi programra. Ha van mentésed egy biztos helyen az efs mappáról (és működik a 3 gombos recovery), akkor már nyugodtan frissíthetsz ROM-okat is, nagyon kicsi az esélye, hogy véglegesen téglásítsd az SGS-t"- Rootolás
- efs mappa mentésének legegyszerűbb módjai:
1. SGS Tools-t telepítsd a telefonra, indítsd el, majd apply script - backup_efs_q.txt.
Az sdcard/sgstools/efs mappában találod meg a mentést. Archiváld a mentett efs mappát több helyen is! (Becsomagolva elküldöd a gmail címedre, Dropboxodba felteszed, pc-re másolod)2. Ha az SGStools-szal nem menne, akkor Nitrality. Tool, Backup /efs. A mentés az sdcard/insanity könyvtárba kerül."
forrás [link]
Az oldalon van link mindenről.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
DonDragonka
őstag
válasz kecsetihunor #23537 üzenetére
Amit linkeltél azt ne rakd fel...
Elérhetőséget R2D20208 már bedobta, azzal meg ne foglalkozzá sokat, hogy SGS-nek íródott, de lehetőség szerint ne nagyon bizgerálj vele semmi mást mert jól hazavágja a telódat, mondjuk egy Upgrade Stock Apps...
Ami ebből a progiból biztosan használható az az efs mentő szkript, a titkos kódok többsége, a rendszer programokat uninstalláló és mentő rész, az indulási hang beállító...
Ami ugyan fut de nincs értelme az a .prop Editor, MarketFix, Gps Fix
Mondom még1x az Upgrade Stock Apps-ot kerüld el messzire...[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz kecsetihunor #23541 üzenetére
Total Commander for Android szerint van 3 mappa igaz ebből egy rejtett, meg egy csomó fájl...
A mérete is kb. 5 megaA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz kecsetihunor #23546 üzenetére
Szerintem ha a telódon az efs mappa megegyezik azzal amit kimentettél akkor nincs bibi, vagy is ha a TC ugyan azt mondja mindkettő tulajdonságára, Akkor nyugodtan küldheted a start-ot...
-
DonDragonka
őstag
válasz kecsetihunor #23548 üzenetére
Csak így tovább...
Jöhet rá a ROOT, és a különböző ROM-ok, már ha szeretnéd...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz kecsetihunor #23557 üzenetére
A TC-ből még nincs végleges, kvázi market-es verzió csak RC1-es, amit az itteni(ez egy link, mint ahogy a hozzászólásomban lévő Total Commander for Adnroid is) hozzászólásomban található linkről tudsz a telóra lementeni(.apk-t), a letöltés helyén, a telón futtatni és örülni neki... :-)
A batterystat helyett én a marketről is letölthető BatteryCalibration nevű progit javaslom kezdőknek, ennek ugyan is semmi más dolga nincs mit az amit a neve is mutat, nem lehet eltévedni a progiban, mert szépen, szájbarágósan elmagyarázza mit kell tenned, igaz, hogy ezt ánglius nyelven teszi de az ne legyen már probléma... Az apró betűs részt is tessen elolvasni
-
WaterWave
veterán
válasz kecsetihunor #23612 üzenetére
motogis v2.4
keress rá googlen, az a legjobb• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23640 üzenetére
Hali!
Küldök egy mailt, amiben lesz vmi, azzal próbáld majd
System panelban rákattintasz a bal felső részre, ahol a cpu jel van, aztán jobb alul lesz a historyt, ott látod, h mi és mennyit futott, azokra is rá tudsz kattintani és ott lesz egy cpu usage grafikon, azon fogod látni, h mi tartotta ébren ill. abból, hogy 8 órás monitor(be tudod állítani a monitorozás intervallumát) után melyik app használta a legtöbbet időben a rendszert.
Elég rosszul néz ki az a folyamatos ébrenlét[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz kecsetihunor #23640 üzenetére
Próbáld ki a Betterbatterystat progit, azzal látod, hogy mi tartja ébren a telefont.
Dive ever, work never.
-
Drbonci
aktív tag
válasz kecsetihunor #23910 üzenetére
az smseket az sms backup+ al tudod szinronizálni és nem kell külön mentegetni
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23915 üzenetére
Én szeretek full tiszta, szűz rendszerre feltenni custom romot, de fel lehet tenni simán alap kh3-ra, ha no wipe a rom vagyis akkor mindened megmarad (ha wipe rom akkor meg töröl mindent). Nálam akkor jelentkeztem problémák, mikor custom romra custom romot tettem fel. Ezért gyalulom sokszor a rendszert, de ez nem azt jelenti, h minden custom előtt felteszem az alap kh3-at, mivel recoveryben is teljesen le tudod gyalulni a telefont (wipe data/factory reset+wipe cash part+wipe dalvik cash + mount&restore ban wipe cash+wipedata+wipe system.
Érted nagyjából?Üdv Belro!
Itt vagy Vareszegig? Nagyon érdekelne a válasz a fenti kérdésemre!
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23917 üzenetére
Én mindent a kikapcsolt telefon + fel hangerő+home+power gomb hosszú megnyomása után betöltődő recoveryben szoktam megcsinálni!
A TBP arra jó, h az összes appod le tudod menteni a beállításokkal együtt és azt egyszerűen és gyorsan visszaállítani. Nézted a mailod?
Tehát először a mostani rendszeredről a fenti recoveryben kellene csinálnod egy back up-ot!
Aztán mehet fel a criskelo a gyári romodra, azzal nem lesz gond és nem is töröl semmit, mivel no wipe rom!
Azért érdemes TBP-vel előtte egy full mentést készíteni az appjaidról![ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23925 üzenetére
TBP-t elindítod - bal menü gomb - műveletek - bizt mentést készít a felhaszn alkalmazásokról. Ezt lementi a tbp mappá a belső sd-re, ezt nem kell pc másolnod, de megteheted a bizt kedvéért, de nem kell a belső sd-t formázgatni, felesleges...
Ezután tel kikapcs ahogy írtam és abelépsz recoverybe, ott backup&restore - backup - ok, ekkor lementi a full romod a belső sd-re a clockwormod mappába, ezt sem szükséges kimentened pc-re, de nem árt
Ezután letöltöd a criskelo v19-et, lemented a belső sd-re a zipet, teló kikapcs, belép recoverybe és install zip from sd - choose zip - kiválasztod a criskelo zippjét és yes.
Feltelepedik a criskelo - rebott system és fent is van az új rom. És örül(#23929) Varszegig : Kösz, közben ki is próbáltam és láttam, h nem megy...
Szted van erre app, ami bekapcsolja a telefont kikapcsolt állapotban a megjelölt időpontban?[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23936 üzenetére
Azt tetted fel amit küldtem? cf root-al van rootolva a kh3?
Nem lehet, h ezt csinálja, sajnos user hiba lesz...Más: Még nem volt soha szilikon tokom, de ez überf@sza és végre védve van az új akkuval is Nagyon jó, h recézett mindkét oldala
(#23938) HardRic: Nagyon jó kérdés, de sajnos ilyen témával még nem találkoztam, ez a sensation rom egyik egyedi különlegessége, a témázása...
Xda theme&app topicban szoktál nézelödni: [link] ?[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23936 üzenetére
A txt file betetted az sd gyökérbe? A régit uninstalláltad és újra raktad amit küldtem?
(#23942) Varszegig: Ha nem felejtem el, akkor holnap írok xda-ra cf-nek, hátha bele tudja varázsolni ezt a funkciót is az appba! Csak nekem fontos ez a funkció? Ezen is lehetne akkut sporólni...
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #23946 üzenetére
Nem kell, azért is no wipe rom, h ne vesszenek el a telepített appjaid és beállításaid.
Back up sikerült recoveryből?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest