Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
kint az új leomar konyha...
-
Richard!
addikt
újrarakom a batistát.hátha megszűnik a tw launcher + böngésző kockásodás kombó problem
-
Barto
aktív tag
Sziasztok!
Az S1 szerzett tapasztalatok alapján agyalok főzött rom cseréjén. A gyári KF3-KE7 kombó van a telón. Root és efs mentés kipipálva. (JIG a biztonság kedvéért kéznél.
)Nézegettem a romok screenjeit a pfc-n és az xda-n is. Nem nagyon láttam ADW launcherest. Nekem nagyon beadta az froyo-n. Nincs GB-re (s2-re) ADW? Vagy ezt apk file-ként letöltöm és install? Rom kitchen sajnos még nem vagyon (hamarosan). Reménykedem hogy ott kiválasztható lesz.
Egy alap KH3-t gondolok root-al feltenni, majd arra a főzöttet. Csak ez a launcher dolog tart vissza. A default home screent meguntam. -
manokaki
addikt
Sziasztok
Az Odinnal simán tudom ujrarakni a 2.3.4-es szoft- t ( SamFirmware-röl ) , mert most rootolva van illetve 2.3.4-nek valamelyik fözött Rom-ja van fent !??
köszönöm a segitséget.
Attila
-
zseko
veterán
válasz
cundeyy
üzenetére
Nekem még Spicán a recoveryben volt egy egyszerű filemásolós-mozgatós-törlős menüpont, ott lehetett másolgatni, igaz egyesével. S2-n nem próbáltam, én elégedett vagyok jelenleg a gyári rendszerrel
Bár a sok feleslegesen futó program idegesít, úgyhogy előbb-utóbb biztosan kirootolom a telefont és lefagyasztom őket.. -
cundeyy
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehalt a rendszer a telefonon.
TW fc-zik elég keményen. Se menü, se semmi.
Haza jöttem, kernel csere, recovery-ből full backup. Minden szépen elmentve. Poppuri frissít, majd restore.
Ugyan az mint volt TW fc-zik. Persze ez érthető, mert mindent vissza állít ahogy volt.
De kivettem a friss rendszerből a tw indítót, átmásoltam sd-re.
Na most az a kérdés.
Meg tudom valahogy oldani azt, hogy kicseréljem valahogy a tw-t, úgy hogy se menü, se semmi?
Recovery-ből lehetséges, vagy a pc-ről valahogy?
Mert így nem tudok se sms-eket lementeni, se semmit ami a telón van. :SEsetleg van olyan tw, amit recoveryből tudok telepíteni?
-
plejik
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
Na akkor csak jó lett.

-
Tomkaa
tag
Sziasztok!
A telefonomnak az baja hogy ha rádugom usb-re nem ismeri fel a gép megjeleníti a külső adattároló ként, de nem am nem látja, se a kies! Anniy történt hogy rootoltam a telefont kg6-os roomot, mert az időjárás widgetet kicseréltem átlátszóra. Esetleg itt nyúltam rossz fájlba és amiatt nem látja vagy miért? Egyáltalán mit kezdjek vele, húzzak rá új romot? -
72mviktor
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Felejtős....két totál különböző készülék hardverileg.Szerintem...

-
Sógi
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Milyen rom van rajta? XDA-n és pdafanon nézelődtél már?
(#22584) DjBlero: Bakter, jópár napja használtam v18-at és előjött ez nekem is (csak kiment a fejemből), én meg azt hittem én babráltam el vmit
Most már értem is
Ezután tettem fel egy másik romot...(#22587) Tomkaa: usb hibakeresés gondolom bekapcsolva...?
-
zoli1982
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem igazán lehet feltenni, max ha meg akarod dögleszteni az Acet

-
ricshard444
veterán
-
Soound
tag
"I work on 3.7.7 Final version...
wait man,the rom is in test
no have lag ihihihih is very smooth...
Sorry for this littel problem in 3.7.6 rom"jajj raffaele88 , csak ne legyen benne semmi FC-s f*szság, és már váltok is!

-
Sógi
addikt
A két wifi cuccot fagyasztani szoktam, már ha benne van egyáltalán a romban...
A social hubot egyszer fagyasztottam és nem ment a levelezésem...Szóval azt nem, sztem...(#22577) richie900812: Nah Viktor megmondta
Én nem használok mobilnetet, csak wifit...
Ekkora szopóka a mobilnet akkufogyasztás szempontjából? Ne mááá...
-
Richard!
addikt
Igen Sógi.most áldom azt a napot,amikor megvettem rá a fóliát.am nekem mobilnet közbe melegszik mint állat.41-43 fokig is felmegy.jahh és még az akkut is rohadtul meríti.7és fél órája vettem le a töltőről,kb másfél óra mobilnet volt és már csak 27%...25%...24% és csak merül...
-
No.01
addikt
Wifi megosztast vagy a sharing managert is fagyasztani kell/javasolt?
Gtalkot ill Gmailt hasznalom social HUB-ot is mehet ennek ellenere vagy...
-
Sógi
addikt
válasz
crane75
üzenetére
(#22572) hashpoque: Azt írja, h úgy néz ki...Ez engem nem győzőtt meg, mert, ha belegondolunk egy silikon burkolatnak rá kell mennie, annak nem akadály +1,2 mm...A keret meg nem számít, mivel az a telefon szélén húzodik végig...
Még várok, hátha dobnak hozzá vmi tokot, de ha őszinte akarok lenni magamhoz, azt mondom, h ez így meztelen igazi S2 feeling, most, h nem használok tokot, jobban élvezem, ha kézbe vehetem

-
Sógi
addikt
Egyetértek, nagyon jó rom, én sem ajánlgatok már, max megosztom, ha vmi jó...Lite-hoz képest ez extra smooth
Mindenki használja azt ami neki tetszik...
Az aláírásomból is kivettem a számomra fontos customőket...
Mivel volt, h naponta cserélgettem a romokat, ezért észreveszem a jó munkákat, de nálam a téma is elég fontos, de kezdek belejönni és kicserélem az ízlésemnek megfelelően a cuccokat benne...
(#22569) 72mviktor: Oda vazze, te mit vonsz le belőle?

-
crane75
senior tag
Sziasztok, tudna valaki dobni 1 linket, ahonnan leszedhetem a KH3-as rom-ot és a hozzá való root-ot? Előre is nagyon köszönöm

-
ERPY
őstag
Te mint teszter legalább észreveszed a romok közti különbséget. Én nem is ajánlgattam senkinek, de az egyik ha nem a leg smoothabb rom. Skinezések nemtudom vannak-e, de 15 perces ráéréssel bele lehet dobálni a másik romból tetsző dolgokat. Az akksiideje is szuper, és alacsony feszen visszavett procival is gyors mint az állat. Az ablak animációk nekem meg külön plusz, mert nagyon feldobják és tetszenek.
-
DjBlero
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
lehet rendelni a gigatel nél is,az magyar[link]
-
plejik
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
Töltsd le megint!Valószínű rossz volt a zip fájlt én is letöltöttem és tolja is fel.
-
Willhunting
aktív tag
válasz
plejik
üzenetére
Értem.
Na mindegy, mára már lefárasztott ez a kis nyakas jószág
Holnap majd újra próbálkozom, hátha addig meggondolja magát. Minden esetre köszönöm nektek, hogy megpróbáltatok segíteni!(#22561) Alien!
Alap KE2-nél fél óra netezés után nekem is ezt produkálta. Kamera körül és ugyanolyan magasságban a kijelzőn tűz forró volt. KH3 után viszont semmi nyoma (csak langyosodás észlelhető, ha rendesen meg van hajtva, de ez a legtöbb készüléknél így van). -
plejik
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
Max 2 perc.

-
plejik
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
Az 1.1 nekem is simán felment, de az 1.2 nem akar felmenni.. :S EZt nem vágom eddig simán felment minden.
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero
üzenetére
Még nem jeleztek...Majd szept végén lesz vmi belőle...
(#22552) Willhunting : Nem értem, miért nem megy fel neked...?
Devlt, úgy tettem fel, h alap kh3 reparttal, aztán root és szépen felment recoveryből, az első boot hosszú volt, ahogy az custom romoknál lenni szokott... -
Willhunting
aktív tag
Persze rootolt készülék. Recovery-ből csináltam full wipe-ot, de a hibaüzenet fogad. Dlev1.1 felmegy rá, de az meg bootloop-ol, szóval passz...

Blade-en már kismilliószor végrehajtottam ezt a kis 3 perces rutin műtétet, de SGS2-vel nehezen barátkozom ilyen téren

Lehet csak átsiklottam valami felett, neki futok még egyszer.
-
zoli1982
tag
válasz
Willhunting
üzenetére
Ezt hogy sikerült összehozni?

-
DjBlero
őstag
üdv mkinek

Sógi jó mükszik,neked már megjött a kari? -
-
plejik
addikt
válasz
Willhunting
üzenetére
Nekem hasonlót , de valamit nem talál nálam sem, lehet kell előbb az 1.1 most azt töltöm, és akkor megy csak fel az 1.2.
-
Willhunting
aktív tag
válasz
Willhunting
üzenetére
" Flashing KH3 Modem...
assert failed: package_extract_file("modem.bin", "/tmp/modem.bin")
E:Error in /sdcard/DlevROM2_1.2.zip
(Satus 7)
Installion aborted. "Most ezt a hibaüzenetet dobta ki. Valamit nem tud kicsomagolni, de hogy miért? Sérülhetett a zip állomány?
-
-
Sógi
addikt
válasz
plejik
üzenetére
Devl 1.2-őt én a devl 1.1-re tettem rá...
De full wipe-al fel kell mennie vagyis, recoveryben: wipe/data/factory reset, wipe cash partition, wipe dalvik cash, mount&storage-ben: wipe cash+wipe system+wipe data, ezután bármi felmegy nálam! DE EZ mindent tőről!
(#22541) hashpoque. Nekem nem az jön le belőle, h nem sikerült neki feltenni a neo hybridet...Vagy vak vagyok? Elmezzük ki: "
Kaptam SNP Neo Hybrid Reventon Sárga ma, és úgy tűnik, hogy hátul a szilikon tok egy picit laza. Ez jól jöhet, amikor kapom a kiterjesztett 2000mha akkumulátor ... Más, mint, hogy "kis probléma" a helyzet úgy néz ki, fantasztikus. Meg kell tenni a képernyő pajzs is, és látni, hogy megy, ez nehéz telepíteni? EDIT: Úgy néz ki, mint a 2000-es akkumulátor nem illik a Neo Hybrid ... EDIT 2: Én abszolút utálom a képernyő védő, én sikerült telepíteni nem problémamentes. Nincs buborék (amit én látok), de egy kicsit off központú." -
hashpoque
tag
Itt azt írja a srác hogy nem jó a NEO hybrid tok se a 2000mAh akkus hátlaphoz..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1142141&page=30
"Received my SGP Neo Hybrid in Reventon Yellow today ...............
EDIT: Looks like the 2000 battery won´t fit with the Neo Hybrid..."
-
DonDragonka
őstag
válasz
plejik
üzenetére
Nos ami biztos, hogy ez a ROM Recovery-s, ami annyit tesz, hogy valaki okosabb, mondjuk Sógi fog tudni segíteni abban, hogy precízen hogyan lehet feldobni gyári ROM-ra...
Már bocs
Sógi, hogy itten ajánlgatlak, de te ippeg most dobtad fel... 
Esetleg még az 1-es hozzászólásban találsz segedelmet, ha mondjuk Sógi ippeg nem ér rá, mondjuk mer témázgatja az e téren szerénynek mondható Devl ROM-ot...

-
yimm
aktív tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Köszi 
-
plejik
addikt
válasz
DonDragonka
üzenetére
Elvileg gyári KH3 van még rajta a wipe-olás mindig megvan azaz mindig megcsinálom.eddig minden felment csak ez nem...
-
DonDragonka
őstag
-
DonDragonka
őstag
Jah, rajta hagyhatod 12 órára is de tök felesleges, mert konkrétan amikor azt mondja a kütyü, hogy akkor Ő már biza FULL akkor mán egy deka delej nem megy a töltőről a telóba. Fogyasztásmérővel próbáztam ki... A GYÁRI töltővel, de meg fogom nézni nem gyári HTC töltővel vel is. Gyanúm az, hogy ha a teló úgy veszi FULL-on van akkor konkrétan elzárja a csapot oszt gyühet a nafta, neki bíz nem kő...
Elviekben (nálam okosabbak szerint gyakorlatilag is) az aksid többedik, kb. 10-15 töltés-merítés ciklus után áll be végleges kapacitására...
-
smoli
aktív tag
válasz
Willhunting
üzenetére
Próbáld újrarootolni, ha az nem segít akkor rakd újra a KH3-at is.
Szerintem...
-
Richard!
addikt
Úr Isten!!! Az előbb leejtettem a telót.1méterről kb.pofára esett.lett a kijelzőn egy 1centis karc.szerencsére fólia van rajt.semmi külsérelmi nyomot nem találtam ezen kívül.nem kicsit beszartam

-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Rögvest itten egy kérdés....
Ha jól látom a polarisoffice kompletten hiányzik a Devl ROM-ból...
MS product office mellékleteket hogyan sasolsz meg vele? Van benne más pdf, word, excel, stb. kezelő alkalmatosság, vagy váltás esetén pakolhatom vissza a polaris apk-t? -
yimm
aktív tag
Egy gyors kérdés.
Most akkor meddig kell tölteni az aksit az első feltöltésnél ? Ugyanis vadi új a kicsike, a boltos ember meg azt mondta hogy 12 óra. -
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka
üzenetére
K. lassú a lite6.1 a devl1.2-hőz képest, ennél többet nem nagyon tudok többet mondani, vagyis sokkal jobbak az animációk és a témázása is...A cfb is vagy 2-300-al többet nyom.
A lite-ban ugye én a ninph 205-ős kernellt használtam, ahogy azt litepro megalkotta.
Devl-ben a ninph213-van, lehet ettől gyorsabb...(#22527) Willhunting: Pontosabban milyen curtom romot tettél fel?
(#22524) dekanov: S2-ben nem emlékszem nagyon ilyen hálózat eldobálásra

Valszleg csak user hiba okozhatja
(#22530) DonDragonka: Fel kell tenni a polarist újra, ennyi...Nekem TBP-vel szinte minden pro le van mentve

-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Felraktam a KH3-at, utána rootoltam. Most viszont szívok a főzött romokkal. Felrakom recovery-ből, majd rámegyek a rebootra, de mindig boot-loopol. Többféle képpen is próbáltam, wipe vagy non-wipe ugyanazt csinálja. Biztos én szúrtam el valamit, de nem jövök rá. Valami okos ötletetek nincs esetleg? Köszönöm!
-
yimm
aktív tag
Üdv Mindenkinek!Én is csatlakoztam a Galaxy S2 tulajok táborához.
-
Sógi
addikt
Feltettem devl 1.2-őt, hát ez egy álom ez a rom, nem is tudom, h bírtam a liteninggel

CFB nagyon szép eredmény hozott, úgy pörög, mint állat, lehúzott feszel is
Le a kalappal + az új akku...hmmm... Asszem ennyi kellett nekem
Jó lesz ez, még így is 67%-on vagyok, simán belevágok a holnapi napba is
Tok sem kell, annyira jó kézben tartani így a telefont, h uhhhh
-
HardRic
addikt
Ez az UOT kitchen látom nem romot csinál csak ilyen témázgatás. Sima SamFirmware-es KH3-mal működhet?
-
dekanov
tag
Sziasztok! A következő problémám van, ebben szeretnék segítséget, tanácsot kérni tőletek. A saját topikban elég szűkszavú választ kaptam.
[link] -
Alien!
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg T-s KE7-es romon vagyok, de nemsokára megérkezik a jig-em, és akkor valszeg folytatom az annó sgs-en abbahagyott romolást, de lenne pár kérdésem:
- az újabb romokkal megszűnik-e ez az őrült melegedés?!?
- javul-e érdemben az akkuidó?
- javul vagy romlik a kamera által lőtt képek minősége?!? jelenleg ilyeneket készít: [link] -
R2D20208
addikt
válasz
killerjohn
üzenetére
Nyomkodtam F5 ot, negyszer bennt voltam. Probald

-
feliks
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudom SGS2-höz beszerezni ezeket a fileokat?
PDA: KF3
Phone: KE7
CSC: KF1 (XEH) -
hashpoque
tag
A 2000mAh aksi+új hátlapos megoldáshoz esetleg valaki talált már legalább olyan jó tokot a Case-Mate Barely There? (igényes,vékony, jó tapintású elég merev tok)
Sajnos az eredeti hátlaphoz való eladó lesz, mert nem jó rá...
Vagy ilyenkor a tok gyártók szoktak csinálni új verziót a jól bevált tokjaikból?
-
ERPY
őstag
válasz
killerjohn
üzenetére
Én nekem bejött, semmi gondom vele. Szépen pörög, a fogyasztás jó, szal semmi hiba.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Bár a sok feleslegesen futó program idegesít, úgyhogy előbb-utóbb biztosan kirootolom a telefont és lefagyasztom őket..