Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
hashpoque
tag
Sziasztok!
2 napja vagyok SGS2 tulajdonos. Egy régi Nokiáról váltottam, tehát nagyon sok újdonság várt rám.
Egy apró problémám van, hogy a telefonon a fülhallgató még maximum hangerőn is halkabb (és nem annyira tisztán szól), mint a Nokia volt. Zajos környezetben rosszul hallható.
Van valamilyen megoldás arra, hogy egy kicsit hangosabbra állítsam? (program, vagy hack?)
(2.3.3 van rajta meg a kies nekem hivatalosan KF3-ra frissített.)Előre is köszi.
-
hashpoque
tag
válasz Cathulhu #22203 üzenetére
Én más jellegű tokokra gondolok. Gyanítom ezek nem lesznek jók az új hátlaphoz: Casemate Barely There Case vagy a SGP Neo Hybrid Series tokok teljesen rásimulnak a telefonra és követik a vékony eredeti hátlapos formáját.
Akinek van ilyen új hátlapos+aksis telefonja és van lehetősége a fenti tokokat megnézni vele, jelezze plz. -
hashpoque
tag
A 2000mAh aksi+új hátlapos megoldáshoz esetleg valaki talált már legalább olyan jó tokot a Case-Mate Barely There? (igényes,vékony, jó tapintású elég merev tok)
Sajnos az eredeti hátlaphoz való eladó lesz, mert nem jó rá...Vagy ilyenkor a tok gyártók szoktak csinálni új verziót a jól bevált tokjaikból?
-
hashpoque
tag
Itt azt írja a srác hogy nem jó a NEO hybrid tok se a 2000mAh akkus hátlaphoz..
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1142141&page=30
"Received my SGP Neo Hybrid in Reventon Yellow today ...............
EDIT: Looks like the 2000 battery won´t fit with the Neo Hybrid..."
-
hashpoque
tag
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy lehet e úgy BLN mod Notificationt installálni a telóra, hogy az eredeti Samsung Rom maradjon rajta.
Nekem tökéletes ez a rom, egyedül az hiányzik, hogy a teló valamelyik alsó ledje villogjon, ha nem fogadott hívásom van. -
hashpoque
tag
Most kaptam meg a SGP Case Neo Hybrid EX Soul Black tokomat.
Így elsőre csalódás. Mivel túl puha anyagból van, ezért nem olyan masszív, mint a Casemate Barely There, és így a telefon elvesztette a masszív érzetét.
Ahányszor a kezembe veszem, mindig picit mozog rajta, mint egy rosszul összerakott készülékház.
Azért vettem, mert ez a tok teljesen kihagyja a hátlapot, így a 2000mAh gyári aksis hátlappal is használható.
A Casemate Barely There viszont egyáltalán nem megy rá az említett hátlapra.Keresem a tökéletes megoldást
-
hashpoque
tag
Siyah 2.1 DK-val van egy kis probléma: , hogy ha kikapcsolt kijelzőnél felhívnak, akkor a telefon elkezd csörögni, de a kijelző később kapcsol be. Tehát mindig várok a kijelző bekapcsolásra egy picit.
Gyári kernellel ez nem volt, tegnap csak a kernelt cseréltem le, így hozza ezt a kicsi szépséghibát. ( A ROM gyári, csak a kernel Siyah 2.1 DK)
Nálatok is ilyen? -
hashpoque
tag
válasz unrealnoise #31428 üzenetére
SGP Neo Hybrid EX változat tökéletes hozzá.
-
hashpoque
tag
válasz sinead #31530 üzenetére
Nekem is a bejövő hangminőséggel volt problémám. Kipróbáltam egy haveromét, az tökéletes volt.
Nagyon nehezen lehet megmagyarázni a hibát, amikor gariztatod, de nekem sikerült.
Jellemzője volt a torz hang, ami néha egy minimális visszhanggal párosult.Az újnak tökéletes a hangja.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest