Hirdetés
Aktív témák
-
No.01
őstag
Most vettek fel az elorendelesemet. 589EUR es marciusban megkapom (allitolag...)
Majd beszamolok ha megvan. -
No.01
őstag
159 mai arfolyamon ha jol szamolom... Persze nem keves, de ha azt vesszuk, h ezzel szeretnem kivaltani GPS-emet ill nem kell magammal gepet vinnem, ha csak 1-2 napra utazok el mert hozzaferek a leveleimhez mindamelett unalmas meetingek alatt is hasznat vehetem... Persze ha azt vesszuk enyiert laptopot is lehet kapni, de ez egy masik tortenet.
Szolgaltatos megjelenest nem akartam megvarni mert akkor a frissiteseket "bukom" vagy legalabbis varni kell ra.
Kicsit skeptikusan allok a marciusi erkezesi idoponthoz, de meglatjuk...
(ja az meg hozza tartozik, h ez hivatalos Samsung garis lesz) -
No.01
őstag
Ma kuldte email-t h a varhato erkezes marcius vegerol aprilisra tolodik. Az ar meg minddig 589EUR
-
No.01
őstag
en megrendeltem lassan 1 honapja es marcius vegi szallitast igertek. Ezzel ellentetben ma hivtak, h sajna egyenlore nem tudjak mikorra varhato az erkezese, de ha meg mindig erdekel akkor jelentkeznek amint van infojuk az erkezest illetoen.
A fenti HSZ-eket olvasgatva lehet valoban csak majusban fog megjelenni... a kerdes csak az, h akarok-e erre a telefonra addig varni...
-
No.01
őstag
Hollandia, hivatalos gari 495EUR-tol de csakjovohet vegetol.
T-mobile, Vodafone 23.-atolen megvarom a szolgaltatos valtozatot bar kicsit felek a frissitesek vegett... cserebe legalabb 400EUR-t sporolok
-
No.01
őstag
A tulajok kozul v.ki tesztelhetne a GPS-et... SGS utan kicsit tartok tole
-
No.01
őstag
En is megrendeltem... marcsak 1 szivartolto meg egy autostarto hianyzik.
-
No.01
őstag
189.990Ft???
2ev hivatalos garival 506EUR amiben benne volt a kiszallitas is... persze nem M.M.
Gyorsan csekkoltam napi arfolyamon 160e alatt van picivel itt a kinti (Holland) M.M.-ba
Mire fol a +30e??[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Na kis kesessel de en is benne vagyok a csapatban
SW frissiteses kerdeseimet kesobbre tartogatom most az erdekelne, h mikent tudnam osszehozni a ceges levelezesemmel? ugyanis baromira nem szeretrem a BB-met pocsek hangminoseg ill maga a 2 telefon hurcibalasa is zavar.
Sajna a technikai hatteret nem ismerem, de gondolom van itt olyan aki ezt mar sikeresen belotte... vagy legalabbis remelem Foleg azert mert igy lehet a telefon aranak (489EUR hivatalas Samsung garival) egy reszet visszakerhetem a fonokomtol
Mellesleg ilyen jo telefonom meg nem volt pedig mar elfogyasztottam egy parat az elmult 7-8 ev alatt. Villamgyors a kijelzoje medig makulatlan. Ami kiveve a dobozbol nagyon szembeotlott az a suly. szinte nincs is neki vagy legalabbis ehhez a merethez ez szokatlanul keves.
Lassan elkezdek visszaolvasni mert v.hol a 3700- hsz-nel lemaradtam. nagyon belehuztatok.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
V.ki esetleg nem csinalna egy olyan 1. hsz-t amibe sok dolog pl ez a kamera upgrade miertje es hogyanja is benne van tobbek kozott?
Csak a tovabbi kerdesek elkerulese vegett... Szerintem hasznos lenne...
-
No.01
őstag
Taskkillert hasznaltok? ha igen melyiket ajanljatok?
Elmulasztott esemenyre milyen opcio van a Noled-es appon kivul?
-
No.01
őstag
Szabad kerdezni, h ezt most igy hogy?
Igazabol keresek v.mi olyan progit (ha van otlet akkor ne tartsatok vissza ) amivel csak addig hasznalja a mobilnetet amig nem vagyok otthon. tehat ha hazaerek akkor a mobilnet helyet csatlakozzon fel az otthoni wifire... ez megoldhato vagy tul sokat kerek?
-
No.01
őstag
Ez olyan egyszeru, h erre nem is gondoltam, h mukodhet
Na majd most jol letesztelem, h mit is jelent ez igy akksi szempontjabol, h a wifi be van kapcsolva egesz nap...Mas. A Noled app helyet van v.mi alternativa az elmulasztott hivasok/sms-ek jelzesere??
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Meg en sem fogtam bele a frissitesbe de mar raszantam magamat mivel az akksival nem vagyok kibekulve... reggel 7 kor bekapcsolom es sokszor nem birja 4-nel tovabb...
Igaz en telefonalok rendesen... ill mostansag GPS-t is tesztelegetm (amivel mellesleg nagyon elegedett vagyok)Ezekrol a ROM-okrol lehet talalni v.mifele leirast? PL h miben kulonbozik a KF1 es a KF3
vagy ne kerdezzek hulyesegeket hanem hallgasak pzstm forumtarsra? -
No.01
őstag
Hetvegen en is nekiallok a frissitesnek lesz ami lesz... Szuksegem van arra a kis pluszra az akksit illetoen
Addig az egyik guru linkekkel megtamogatva osszedobhaytna egy elso HSZ-t mert vannak itt tenyleg nagyon kezdok is...
Nekem akkar egy kisebb osszeget is megerne a dolog[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
En meg szenvedek a beallitasokkal mert nem jonnek a levelek, de itt a forumban tobbszor emlegettet Enhanced nevu appot mar beszereztem... kommentek alapjan nagyon jo de nalam meg nem mukodik
Allitolag hetfon beallitjak az IT-saink. BB-t hasznal nalunk mindenki a cegnel vagy esetleg Iphone-t, de az android eddig itt europaban kimaradt... allitolag en vagyok az elsoMajd beszamolok... A frissitesnek is nekiallok (THX Kali ) csak legyen egy nyugodt oram...
Sajna tegnap sikerul kora du-ra KO-ra tennem... raadasul a toltom is otthon maradt.***Mas: Gyari autostartot hasznal mar v.ki? Itt hollandiaban hianycikk mar tobb, mint 2 hete varok ra. Remelem megeri.
Sygic nagyon jol mukodik itt. 20EUR-ert meg "trukkozni" sem erdemes foleg, h ezert a komplett EU terkepeket megkapod.Otthon jobb a masik nagy konkurens?
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
-
No.01
őstag
Nemtudom, h hol olvastam, de az tuti, h Samsung telo volt az alany
Magyar ujsagok... (h regisztracio kell e vagy sem ill, h pontosan mi es hol volt azt sajna nem tudom mert nem talalom a linket pedig elvileg lemetettem)
Ha v.ki erti egyaltalan a bugyuta kerdesemet akkor az legyen kedves azt is megvalaszolni, h ezen opcio csak magyaroszagi tartozkodassal ill magyar SIM-el megy vagy kulfoldrol is elerheto? -
No.01
őstag
Lehet bugyuta a kerdes, de az en fuggetlen telefonomhoz nem volt memoriakartya a kollegam meg vette egyet a hetvegen a Vodanal es o kapott egy 8Gb-at... Most es szivtam vagy o jart jol?
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
SOS help!
Rakeszultem a frissitesre de nem tudom, h jol csinaltam-e. Jobban mondva tuti nem...
Kali altal linkelt 3+1 file-ost raktam fol.
A kovetkezoket latom:
Alapsav: I9100XXKF1
Kernel: 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555
Build: GB.XWKF3Akkor ez most Root-olt vagy azt a reszt kihagytam?? Ugyertem efs mappat baromira nem mentettem... hogyan tovabb?
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Meg nem valtozott... Akkro elvileg jelen allapotban nem szukseges az efs mappa mentese? (kovetkezonek majd a 2.3.4-es lesz amit felteszek fozelekek nem erdekelnek)
Mellesleg ehhez melyik root szuksegelteteik?
-
No.01
őstag
Status barban %-os akksi kijelzes a fozott ROM-ok kivaltsaga marad? ikonos megoldast talaltam joparat, de az nem az igazi szamomra...
-
No.01
őstag
En is a kamera upgrade utan nyomozok, de semmi... sem Samsung Apps-on se sehol...
Ilyenkor mi van? Egyaltalan miert szedtek le -
No.01
őstag
válasz gyuromoj #9007 üzenetére
Ennel csak jobb SW letezik. Nekem tegnap ota megszunt a melegedes igaz elotte sem sutott, de kezmeleg volt, de most semmi.
Az akksit meg me stressz testnek fogom alavetni. reggel 7-kor bekapcsoltam (ejszaka tolton volt) es ma minden errol intezek. Ha igy kibir egy napot akkor Kali nevet imaba foglalom -
No.01
őstag
válasz adodaniel #9028 üzenetére
Tudtommal minden elveszik... (termeszetesen mukodik T-mobilos telefonnal is es mielott kerdezned nem lesz fuggetlen )
Megnezne v.ki ezt a camera app-ot? Nalam nincs barmit isa irok be a keresobe... (galaxy, camera, SGS, mar mindent probaltam ami eszembe jutott)
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz gyuromoj #9048 üzenetére
Nem fer a fejembe, h nekem miert nem ajanlja fol...
Elrontani nem tudod! adott a 2 HSZ ott van benne minden hidd el en 1 hetet keszultem ra, h megcsinalom mert azt gondoltam egy nagyobb lelegzetvetelu dolog lesz (mar ilen filmekben latott hekkeleses/programozasi kepek is bevillantak de mikor nekialltam csak annyit kerdeztem hangosan: Vazzeg ez ennyi? )
-
No.01
őstag
Na itthonrol wifin keresztul megtalaltam a Samsung Apps-ban az uj camera firmwire-t, de nekem is 4002-es hibaval elszall
Tipp? Esetleg v.kinek nincs meg atkuldhetne privibe halas lennek erte.
Tapasztalatok az uj ROM-al:
Kali azt kell mondjam melegedes teljesen eltunt pedig ma nyomkodtam rendesen es meg csak kezmelegnek sem ereztem! Az akksi az meg felelmetesen sokat javult! Szvsz legalabb 15-20%-al jobban teljesit. Ma errol tarcsaztam be confcall-ra 2x (~2ora) inteztem a kis dolgaimat plusz nyomkodtam is rendesen es 6 elott mikor hazaertem meg nem kapcsolt ki! Ugyanez a gyari ROM-al 3-4-nel tovabb nem birta volna az tuti!
Timerificel kapcsolatban lenne egy lama kerdesem:
Csinaltam egy olyan profilt, h munka. beallitottam, h kezdes 07:30 rezges, minimalis hangero, wifi ki. 17:00-tol masik profil jon (autoban) akkor magatol atvalt az "alap" beallitasokra vagy ugyanugy a munka profilban letre kell hoznom meg egy esemenyt amikor szeretnem, h vege legyen.
Remelem ertheto a kerdes...[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz fireman3 #9163 üzenetére
Na oke de flight modban, h toltod le?? Nekem ha ramegyek h letoltes akkor azonnal elszall 4002-es hibaval...
Most en benazok vagy tenyleg nem lehet letolteni?
Mivel tudom a kamere fw-jet lekerni> nem talalom pedig volt hozza v.mi kod?
***Kali:
Az nem lehet, h az uj ROM vegett nem tudjuk letolteni? Ugyertem elobb kellett volna a kamerat frissiteni es utanna a ROM-ot? de lehet ez hulyeseg...
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Gondolom a kod beirasa utan az elso menupontot kell nezni... Nekem ezt irjka ki: SCEE09
-
No.01
őstag
válasz Giovanny #9196 üzenetére
Akkor nem olvasol eleget Tegnap delelott irtam, az iranytmutato HSZ-t de tessek:
Keressd meg Kali HSZ-eit 8361 ill 7670 minden benne van es ha nem akarsz fozott ROM-ot akkor ennel szvsz nincs jobb. ja es mellesleg minden negativumot megold (melegedes, gyors akksi merules)
Nem kell fosni ha eszerint csinalod nem lesz baj! Ez nem fozott ROM semmi "turpissag" nincs benne! Letoltod ami linkelve van majd nekiallsz.
5 perc az egesz (meg ugyis annyi volt, h 1 hete meg azt sem tudtam mi micsoda.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
A beepitett bongeszovel a mai napig elegedett voltam... Tonrtent ugyanis, h megprobaltam belepni a az Internatbankomba (CIB) am ekkor jott a nagy pofara ese: Az on bongeszoje nem tamogatja a java kislakalmazasok futtatasat! WTF!
Tudtommal mukodnie kellene... csak beallitas kerdese vagy...? ha nem megoldhato akkor mit ajanlanatok alternativanak? Dolphin HD vagy Opera?[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Tudom-tudom mar mindenkinek a konyoken jon ki a kamera sw frissites, de en gondoltam teszek egy utolso probat. Nyomtam egy hard resetet.
Ujra is indult szepen, de mivel a Google-s biztonsagi mentes opcio mukodott igy elkezdi visszaallitani... de nem am wifirol hanem mobilneten keresztul (itt nalunk pont nincs 3G... igy mar vagy 20 perce fut a dolog raadasul 20mp-kent hozza kel ernem kulonben kikapcsol a kijelzo es megall a mobilnet isErre v.mi alternativa mert ez igy finaman szolva is nyogvenyelos...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest