Hirdetés
Aktív témák
-
Jadro
veterán
Sajna az a tapasztalatom, hogy nemhogy lefele menne az ára van ahol felfelé megy. T-nél pl. Függetlenül 120k körültől van szürkeimportos a GSM boltokban. Két év Samu garival meg drágább. 145-ért vettem metroban, ez volt a legjobb ajánlat ebben a konstrukcióban. Ennél többért láttam csak máshol.
Biztos fog majd lejjebb is menni, csak kérdés hogy egy hónap múlva vagy karácsony körül... Egyelőre túl nagy a kereslet.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
wirecut
csendes tag
A KIES-t törlöd, feltelepíted a legújabbat, ennyi Kb.
Az EFS mappát mindenképpen mentsd le, jobb a békesség
Az a root kernel jó a KF3-hoz
Ha Spica-rol váltottál nem lesz gondod, mindent megértesz pikk-pakk, csak olvass és figyelj, vannak itt is mágusokspica ;blade III ; SGS2 ; 10.1
-
WaterWave
veterán
és? max meghosszabbítja a garit samsung oldalán + 2 hónap, vagy máshogy... ami persze pénzbe kerül, de akkor is 115
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
P3Dr0
senior tag
Jo kis mio 501.
Nekem is megvan es elmondhatom hogy bejarta a fel vilagot.Oreg meg minden de sose adom el.
Teszi a dolgat I go val verhetetlen
Asssem az S2 is bekerul majd a gyujtemenybe.
Miota megoldodott az aksi fogyasztas problemam a legjobb telefon.Merfoldko lesz a mobilok eleteben. -
fecs
senior tag
-
-
Pszihonaranc
senior tag
Köszi a választ!
Esetleg még annyit, akinek t-mobilos sgs2-je van le tudná írni mennyire nyúlt bele a szolgáltató? (tapasztalatból annyit tudok hogy (bár a k750 ről beszélek, az teljesen más univerzum) telepakolják képekkel, témákkal, hangokkal, amiket ráadásul nem is lehet törölni. de ami a legjobban zavar, hogy rá van festve a t-mobile logója)
Ezekből a jegyekből, mennyi érvényesül a samun? -
balu333
tag
hát ez igen csak jóra sikeredett, hát nem hittem volna hogy telefonnal készült. gratula hozzá! de most nézegettem a képeket kíváncsiságból a régi sgs 1-hez képes és találtam olyan képeket amik ugyanott készültek, (időjárás, fényviszonyok is megegyeztek stb) )hát határozottan részletesebb és szebb képet csinált az sgs2, még a fűnek a színe is természetesebb volt, gyári nem főzött romokról van szó!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én csak egy sima fóliát vettem a T-mobilnál mondjuk gyári samu fólia volt 1000ft-ért, feltettem vagy fél óra kellett hozzá de sikerült, pár darab nagyon pici levegő buborék azért maradt de idővel eltüntek azok is
A lényeg viszont, hogy 1 hét múlva leszedtem, mert nem reagált normálisan a kijelző az érintésre, ráadásul a kép sem volt olyan szép tiszta, és különben is állítólag elég strapabíró az S2 kijelzője a gorilla glass videóján -
R2D20208
addikt
Én személy szerint nem fagyasztok. Nálam alapból repülnek: a különböző Hubok, a samsung apps, a Kies wifi és társai, minden ami kiessel kapcsolatos, a Maps a szoftwerfrissités apk, és még rengeteg dolog (kinek mire van igénye) Erpy pl javasolta emailnek K-9 mailt, és bevállt. Igy email, gmail repültek, mms.apk(üzenetek) repül, mert Handcent SMS - t használok, 3D galéria sincs, mert (szintén Erpy javasolta, köszi neki) QuickPic app sokkal kisebb és gyorsabb. De sokmindent lehetne sorolni. Kinek mik az igényei.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
csukasi
tag
Azt kérdezted nekem hol írja dollárban az árakat a market. Így. Ezekkel a programokkal nincs gond, ezt engedi fizetni. Ott ahol VON- ban adja meg az árat, azt nem veheted meg, és "rviktor" fórumtársunk megadta rá a magyarázatot :
"Az a W a dél kóreai WON. Nem tudom milyen kártyával fizeted, de a MasterCardnak nincs referencia árfoyama a WON -> USD és WON -> EUR váltásra"
Azért kéne az a progi, mert többet tud mint a gyári lejátszó, de most már látom a Marketról szinte egyik profi lejátszó progihoz sem jutok hozzá, mert szinte mindegyik WON-ban van megadva az ár. Lásd: MX Videoplayer Pro. Ha a Mastercardot nem fogadják el, dugják fel maguknak a progijukat. A mai világban minden egyes centre rákéne repülni, de ezeket úgy látszik felveti a pénz mert válogatnak ! -
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
TC-t nem ajánlanám ilyen cserékre. Minimum egy winrart használj. Miért nem csinálod meg a konyhában? Egyszerűbb, és akkor a te saját elemeidet konvertálja át amilyenre akarod.Amúgy lehet a másik romban alapból másképp voltak a png- fájlok. Lehet több volt, stb stb..Sok oka lehet, hogy nem működik.Nekem wifire sosincs szükségem, hisz nekem minden itt van a gépemen. Max adatátvitelre jó néha. De amúgy netezni gép, játszani gép, zene gép, filmek tv, vagy gép. Teló az telózásra otthon Játszani nem játszom, azt is neten. Póker
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
-
mycso
veterán
Írtam fentebb, hogy a drawable könyvtárban, most meg nem mondom melyik xml tárolja az adatokat, hogy mit hogyan, mikor jelezzen ki.
Ezeknek a kiszedése, hogy normálisan olvasható legyen, kissé bonyolult (legalábbis elsőre)
A TC, meg akármilyen progi, nem tudja úgy kiszedni az xml fájlokat, hogy szerkeszteni lehessen őket, erre ez a 2 progi alkalmas: [link] [link]De az egyszerűbb az az, amit szintén leírtam, hogy keresel egy olyan framework apk fájlt, amiben %-os akku kijelzés van, abban jól van megírva az xml és abba módosítod át az ikonokat a megfelelőre, így nem kell az xml fájlokkal szívni.
Közben megkerestem, ezek felelősek az akku kijelzésért:
stat_sys_battery.xml
stat_sys_battery_charge.xml
zzz_stat_sys_battery_1.xmlR2 D20208 megy pü
znagy69 mint vélemény, az ok, csak értelmetlen....pl. én ezen a telón nem használok mobilnetet, így ugyan minek menne a 3g???? Illetve így vannak még ezzel sokan. Most azért kapcsoljam be, mert a teló tudja, hogy nehogy "vissza legyen butítva".
Azért ezt te sem gondoltad logikusan végig.[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mivan80
aktív tag
Én is 1-2 hónap múlva vennék telót, ezen és a Sensationon gondokozok jelenleg, bár megvárom az őszi nagy dömpinget.
Még a fórum indulásának elején (akkortájt sűrűbben olvasgattam) többen panaszkodtak a kijelzőre. Volt vmi foltosodás (nem kiszáradt ragasztó?), meg vmi szürkülés-lilásodás a kijelzőn. Ezekkel mizu?
Ja meg voltak akiknél kattogott a kamera zoomoláskor...
Ezek csak az első szériát érintették, és már javított hibák? Vagy továbbra is ellenőrizendők vásárlás közben, után?
-
zelma
aktív tag
Tegnap én is így jártam. Azt írta, hogy nincs csatlakoztatott usb eszköz. Berágtam...
Aztán itteni kedves kolléga (egyébként tőle vettem, illetve rendeltem) írta, hogy nézzem meg az usb storage-ot. Lám jó volt...(Persze előtte ntfs-t alakítani kellett fat32-re.)
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest