Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
Prien
addikt
Sziasztok! Most beszéltem a Telenorral. 2 év hűséggel és jelenlegi tarifamegtartással, bónusszal 47-ért jövőhéten kihozhatja a futár az SGS II-t. Szerintetek?
A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz ForRedGlory #4836 üzenetére
Igen, a Mobilkvartett 1000-ben vagyok, 9990/hó, 400perc lebeszélhető, 200 sms, 1Gb internet, 40 mms. Nem tervezek kisebb csomagot, ez nagyon megéri (nekem).
-
Prien
addikt
Várható,hogy a Mini kategória feljebb költözik 3.5 - 3.7" méretre.
Csabi42: kicsit rám hoztad a félszt,mert jövőhéten repülnék a Telenorhoz az SGS 2-ért. Fogadkoztam pedig,hogy első szériás db-okat kerülöm, de ki bírna várni még hónapokat? Főleg,hogy semmi gari nincs arra,hogy később nem foghat ki az ember hibás példányt. Igyekszem majd mindenféle tesztet lefuttatni vásárláskor, csak ki ne picsázzanak az üzletből.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz killerjohn #5710 üzenetére
Nocsak, hogyhogy egy kalapba kerültünk eme fejlődő államokkal?
-
Prien
addikt
De azért nyugtassatok már meg,hogy az üzletből kihozott állapotban is jól használható a teló... Én nem szeretnék főzőcskézni...a héten csatlakozom hozzátok, úgy tűnik...
-
Prien
addikt
Jajj, megjött az sms, hogy mehetek az SGS 2-ért.
-
Prien
addikt
Köszönöm! Csak most került töltőre, mert mozgalmas napom volt és még belakni sem volt időm. Annyit néztem meg, hogy XWKE2, meg lefuttattam az LCD tesztet. Egyszer újra kérte a PIN kódot...hmm, miért lehetett vajon?
Hétfőig nyúzhatom, addig vissza vihetem a 3 napos cseremizériával, ha bármi gond lenne.
Szóval: mától elsőSamsungos S2 nyüstölő lettem.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
A szürke honlapnak mi a linkje, tudja valaki? Nem találom a keresővel.
-
Prien
addikt
Ma megijesztett az új szerzeményem. Nagyon halk volt a csengőhang és minden más média hang is. Na,mondom, csak nem valami gixer?
Aztán levettem a fóliát a hátoldaláról és elkezdett hangosan szólni.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Igaz, vékony a hátlap és pusztán a kézről is begyűjt némi hőt, semmi gond vele. Elég ritkán kell majd leszedni, legalábbis az olyan netezős átlag-usernek, mint én. Viszont nagyon könnyű a telefon is, ami nekem szintén tetszik. Én csak ,,zsebtop,,-nak hívom...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Bocsi az amatőr kérdésért, de be lehet valahol állítani,hogy az elmulasztott eseménykre villogó LED figyelmeztessen vagy csak én nem találom?
-
Prien
addikt
De akkor legalább már tudjuk,hogy a 2x ezt is kibírja. De a mi SGS 2-nk?
Szerkesztve: Sógi, most látom,akkor az SGS 2 sem olvad el. Bár ez a szélvédő mögé helyezés a forró nyárban nem egy kellemes húzás, de ha egyszer a navigáció így kívánja...
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Egyébként láttam az e-bayen 3500mah akkut és hozzá vastagabb hátlapot (jó kínai szokás szerint). Lehet,hogy hűtés szempontjából előny lenne a pár millivel jobban kiálló hátlap?
Mert így szvsz több levegő lenne a proci és a hátlap között. Vagy ez nem befolyásoló?A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
válasz Raven992 #7599 üzenetére
Hát itt nem fogsz Sensation tulajt találni. Meg ezt neked kell eldönteni, olvasd el az összehasonlító tesztet és/vagy nyomogasd meg mindkettőt, aztán amelyik jobban bejön.
Szerkesztve: hopp, már előttem írták is. Amúgy nekem sem volt sosem Samsungom, sőt, 2 éve még elképzelhetetlennek tartottam volna,hogy valaha is lesz. De ezt a készüléket nem bírtam kihagyni, itt már nem is annyira a márkanév, hanem a technikai paraméterek a döntőek. Legalábbis, én ezt néztem Aztán úgy pár nappal a vásárlás után kérdeztem magamtól: jesszusom, Samsungos lettem?
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Hát ilyen is van, különbözőek vagyunk, minden ember más. Elfogadás, tolerancia és békesség! Kinek ez,kinek az tetszik. A lényeg,hogy mindenki megtalálja benne az örömét és a számítását.
-
Prien
addikt
Üdv. újra!
Így visszaolvasva, csak két dolog: ez a műanyag ház-fém ház mizéria abszolút izlés dolga, szvsz mobilba nem előnyös a fém burkolat, csak esztétikai hatása van.Nyilván, akinek nem jön be az SGS2 műanyaga, az megy Sensationt venni...csak az meg nézheti az S-LCD-t. Ez ilyen játék. Nagyon jóféle plasztikok vannak már, én személy szerint meg vagyok elégedve az SGS2 minőségével.Másik: sok újonc beleolvas a fórumba és még ki se hozta a telóját az üzletből, már ,,átragad,, rá a ROM cserélgetési láz. Jelzem: nem kell. Teljesen jól működik KE2-vel (nálam pl.), a nagy igényű játékoknál pedig bármelyikkel melegedni fog a proci. Kicsit fel lett fújva ez az egész, nem fog megégetni senkit a telefon, nem fog kigyulladni. Azért ezt sokan elfelejtették megjegyezni.
-
Prien
addikt
válasz WaterWave #8117 üzenetére
Ja igen, az akku. Vannak eltérések ROMok és user használati stílusok között, tegnap kevesebbet nyomkorásztam, így 50% lett estére. De végülis nálam mindegy, mert minden este töltőre dobom, szeretek minden reggel fullos akkuval kezdeni. A készenléti merülésével pedig kifejezetten elégedett vagyok.
xtremetuning: szerintem beszélhetünk általánosságban, hiszen a boltból kihozott telefon használható, nem hibás termék. Vagy rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Tegnap csináltam egy teljes mentést a Kies programmal. Az lementi a telefon belső adatait is?
-
Prien
addikt
8376-ra valaki?
-
Prien
addikt
Üdvözlet!
Csak erre jártam és, ha már így alakult, akkor bepöccintem, hogy elégedett tulaj vagyok továbbra is. Szeretem ezt az első Samsungom.A kevés is több a semminél.
-
Prien
addikt
Amióta frissítettem a Kiest erre a 2.0.1 verzióra, nem tudok csatlakozni. Próbáltam uninstall, mappa törlés, gép és teló újraindítás...de semmi, csak pörög a csatlakozás. Mit lehetne még tenni?
-
Prien
addikt
válasz DonDragonka #10002 üzenetére
Nem a telóra akarok régebbi romot tenni, hanem egy régebbi verziós Kiesre gondoltam. Annyira végülis nem életbevágó, csak furcsállom a dolgot.
-
Prien
addikt
válasz maaark1992 #10193 üzenetére
Van 72 órád tesztelni, ha kigyullad,akkor vidd vissza.
Amúgy nem szabadna neki forrósodni, max. melegedni.Sógi: én még mártír módon mindig KE2-t használok, simán kibírok egy óra Modern Combatot is kigyulladás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz DonDragonka #11116 üzenetére
A melegedés és a jó akksi idő az üti egymást, nem? Hiszen akkor melózik a proci...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest