- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Sógi
addikt
A telefonom rá van dugva usb-n a pc-mre, amin van net...Telefonon tiltva az adat és a wifi is és mégis megy a net a telón...
Ez vmi újdonság, h usb-n keresztül szívja a pc netjét?
Vagy eddig is volt csak én nem vágtam?Most meg nem megy, de az előbb meg ment....fene sem érti ezt...
Tároló módban...Pont másolok fel cuccokat a külső sd-re...De esküszöm, h ment az előbb...
Az volt a furcsa, h kaptam emailt fb-től, h bejelentkeztem andtoidról...Ekkor kezdtem el nézegetni, mert nincs most wifim sem és a csomagkapcsolat sincs... -
HXY
addikt
Batistán lévő hívásrögzítős tárcsázót hogy tudnám átrakni a gyári KH3-ra?
-
DonDragonka
őstag
válasz
N.YCityBoy #22994 üzenetére
letojglizom mer evvan meg meggy... Majd legközelíbb kérdezek...
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #22991 üzenetére
SD Card Tester minden teszt 3X... Legjobb eredmény:
belső w/r 9.31/42,38
külső w//r 26.03/39.05 -
válasz
DonDragonka #22992 üzenetére
Azért ne keseregj, mert amennyiért te vetted az sem olyan rossz ár
-
KeFe
tag
válasz
beginn #22972 üzenetére
Ime a 32gb-os class10-es Samu MicroSD HDDtune tesztje telefonban usb kábelen keresztül mérve:
Összehasonlításképp a belső memória:
Az írás, szintén usb kábelen keresztül Total Commanderrel 1Gbyteos file-al mérve kereken 11Mbyte/sec
9.400Ft körül volt netto nagykerben, de a Kventánál 12.000Ft-ért vihető.
-
-
Sógi
addikt
válasz
DonDragonka #22967 üzenetére
Ma vettem (kventa computer) gyári samu 32 gb cl10, 11.990.-ért, read max 24mb/s, write max: 13mb/s...
Majd megkeresem tbp-ben azt a kártya tesztelő progit és benyögöm, h mi a neve... -
-
-
beginn
csendes tag
Üdv minden SGS2 tulajnak!
Eddig túlestem egy teljes frontcserén (szervizben végezték), mert folt + sárgásodást tapasztaltam, + ha készítettem egy képet, és ha kinagyítottam teljes méretűre, akkor a bal felső szélén felfelé ívelve a képernyő közepe felé 3-4 alig észrevehető pötty (mintha piszok lenne) ott volt. Csak akkor vettem észre, ha a kék ég épp oda került + egyszínű tűéles képeknél (értem ezalatt, hogy nem volt homályos, és zajos).Hát ugye kicserélték. Most meg épp azt vettem észre, hogy ha a menüben elkolbászolok az ébresztő beállításához, ugye ott gyárilag ilyen szürke árnyalatos keresztmintás a háttér, és ott látni, hogy a kijelző alsó részétől párhuzamosan egy vízszintes csík + ugyanettől a csíktól rá merőlegesen a jobb széléhez mérten párhuzamosan 4-5 cm hosszan látható. Ez nálatok is látható, vagy eddig csere előtt én nem vettem észre? Érdekes, hogy ha előhozom a szervizes képernyőtesztet azzal semmi ilyesmit nem tapasztalok.
Tegnap azt hittem este csak a fáradságtól haluzom be ezt, de most megnéztem detto ugyanaz a gond szóval semmi halu.
Nektek van ilyen tapasztalat?
várom a véleményetek! -
válasz
DonDragonka #22973 üzenetére
Amúgy most az említett áruházban nagyon sok minden 50% kedvezménnyel vásárolható, gyári Samu autós tartó töltővel 8000ft ugyanez hivatalos Samsung kereskedésben 15000
Ja igen és ez direkt az S2-z van! -
válasz
DonDragonka #22973 üzenetére
Igen ugyanez volt, sajna 32gb-os az nem volt
-
-
DonDragonka
őstag
válasz
N.YCityBoy #22970 üzenetére
Ha az is Class10-es volt akkor bíz az nagyon jó árú cucc
-
beginn
csendes tag
válasz
DonDragonka #22964 üzenetére
Heló!
Igen én is támogatom Sógi kolléga ötletét, kérnénk egy tesztet róla, hogy muzsikál a telóban
Egyébként érdekes, hogy a Samu class10-es 32GB micro sd-i fele annyiba kerülnek mint a konkurenciáé. Ez vajon hogy is van? Írás/olvasás teljesítményben alul maradnak? Tesztet nemigen találtam eddig. Én különben ezért is hanyagoltam eddig a 32GB-os bővítést, pedig jól jönne.Üdv!
-
-
válasz
Nem akarlak elkeseríteni de pont ma láttam ugyanezt a Sa.urnban 6990 pénzért!
-
Jadro
veterán
válasz
Skynet258 #22958 üzenetére
Olcsóbb fóliák közt is van különbség természetesen. Múltkor olyat kaptam (oké, nem került pénzbe) hogy csak az egyik oldalán volt lehúzható felület. Az alján. Nos azt felnyomni bankkártyával elég necces, mert összecseszi rögtön ahogy tolod rajta. A tetején ugye nincs lehúzható réteg.
gezatata: Nem tökéletes ez a megoldás sem, mert a hajszárító ugyanúgy beszívja a szöszöket és nyomatja ki az elején. Igaz a nagyobbakat megszűri azért. Elvileg párás környezet a jó, pl fürdőt bepárásítod és akkor az megköti valamennyire a szálló port.
-
Sógi
addikt
válasz
Ennyiért 32 gigásat lehet kapni
Egy írás/olvasás teszt képet belinkelhetnél... -
Sokka
aktív tag
Amikor felraktam a Brando-t, (hozzáteszem életem első, és eddigi egyetlen fólia felrakása) biztos törölgettem egy percig a kijelzőt, és mégis volt alatta 8-10 szösz. Meg persze jó néhány buborék is. Aztán mérgemben levettem, leverettem vízzel a fóliát, a telót meg újra letörölgettem és úgy raktam vissza, hogy a fólia még nedves volt. Könnyebb volt igazítani is, és amikor a helyére került, csak óvatosan egy szivaccsal kisajtoltam a vizet alóla. Most se egy szösz, se egy bubi. Csak onnan látszik, hogy fólia van rajt, mivel matt, és ezért kissé szemcsésnek tűnik a kijelző képe. Viszont ez teljes mértékben ujjlenyomat mentes.
-
DonDragonka
őstag
Hátha valakit érdekel...
Most ugrott be a telóba egy 16GB-os, Class10-es, gyári samsung SD kártya. Tökéletesen működik.
Rendelve eBay-ről, egy hét alatt itt volt. Az ára meg magáért beszél... -
Sógi
addikt
A jobb fóliákhoz adnak szösz/por eltávolító ragacsot, de egy erősebb cellux is megteszi, szösz van alatta, felhúzod, ragacs rá, szösz ráragad, fólia vissza, kész is, boldogság van..
-
Skynet258
veterán
Én ugyanezeket pakolom/árulom, de még egy alatt sem maradt bubi. Jogsival/bankkártyával akármivel ki lehet tologatni a szélére a bubikat, vagy pár nap alatt el is tűnnek a kisebbek.
Mondjuk a felrakást másnak én sem szoktam vállalni, nincs kedvem ezzel szórakozni.De nem olyan rosszak ám ezek a fóliák sem, és szívtam már Steinhel felrakásával is, pedig az jó minőségű.
-
Jadro
veterán
válasz
Millerchris #22956 üzenetére
Jó minőségű fóliát sokkal egyszerűbb szépen felrakni. Saját maguk alól kinyomják a buborékot. Az ilyen 6 darab /csomag 400 forintért Ebayről meg általában macerás. Feltettem már én is párat, de ezekből sehogy sem lett egy se tökéletes.
-
Millerchris
tag
Valaki nem tud egy embert aki mondjuk csokiért eredti dvd lemezért feltenne nekem buborék mentesen fóliát? A home gombnál mindig bubis marad többet nem szórakozok vele így is 2 fólia kuka.
-
Soound
tag
T-mobil hívásértesítő kikapcsolása (Önnek 1 nem fogadott hívása volt az SMS feladójától... )
##002# hívásgomb
öröm és bódottá'
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Soound #22951 üzenetére
Szerencsére nem forrósodott, de azért hideg sem volt, KH3-al nem nagyon tapasztalok extrém melegedést. Egyébként 40 fok még simán belefér szerintem.
Varszegig: Kb. 1 hónapja követem a fórumot, erre a témára nem emlékszem. A korábbi 20e hozzászólásnak most nem állnék neki. Ha tudod a választ, írd meg nyugodtan.
-
Soound
tag
válasz
KaoszTom #22947 üzenetére
Én azt nem értem, hogy nem forr fel a telefonod, (bár amikor legutóbb hosszú távon használtam navigációt más rom volt fent), de nekem az a tapasztalatom, hogy fent van töltőn + meg iGO megy akkor a telefon 40+ fokig meg se áll. Persze tok nélkül, ráadásul úgy raktam be car mountba, hogy a mount csak az oldalait fogta, hogy hátul a kameránál levegőzhessen.
Hozzáteszem nekem is valami occo 1000mA-es töltőm van.
-
Sógi
addikt
Azok ott semmik
Csak dizájn elemek, nem lesz nagy a számlád emiatt
(#22933) xtremetuning: Jah, sky is hasonló, mint leo, de azért szokott ő is frissítgetni, bár ez most leginkább a konyhája miatt van, tegnap este feltettem és fogyasztásra is nagyon jó (lehet csak az új akku miatt), levett fesszel, emellett gyors is. Buggal, hibával nem találkoztam..
(#22938) pestibenji: Aztapitsa
te sem vagy semmi, ennyiért fülest venni..Bár biztos full minőségi
-
KaoszTom
aktív tag
Tegnap hosszabb teszten volt a navigáció, és azt tapasztaltam, hogy egy sima univerzális mikroUSB autóstöltővel, normál fényerőn nappal, az iGO-t futtatva, kb. 10%-ot csökkent a töltöttség óránként, úgy hogy rá volt dugva töltőre.
Ez nem nagyon tetszett, kíváncsi lennék, gyári cuccal is ilyen rossz az érték. Azt nem bánom, ha nem tölti, de legalább stagnáljon, hogy annyit mehessen a navi, amennyit akarom.Valaki próbálta már a navigációt gyári autóstöltővel?
-
F-ECT$
titán
A wave topicban olvastam, hátha itt is hasznos lehet: ha nem tetszik a kép, amit fotózáskor csinálsz, mert túl zajos, akkor érdemes lejjebb venni a felbontást.
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #22845 üzenetére
Ha TBP-ben a "Másolatok törlése" alatti "Trim backups whose history length is >1" nem csinál semmit, azaz ezt írja: "History was trimmed for 0 app(s)", annak mi lehet az oka? (Természetesen ki van pipálva, amit törölnie kellene.)
-
pestibenji
senior tag
válasz
N.YCityBoy #22942 üzenetére
Hát LG KM900 Arena után már nem minden szól olyan jól
Hozzászoktam, hogy annak a telónak alapjában véve brutál hangja volt, ráadásul a hozzáadott füles több, mint isteni. Ez meg se közelíti azt a minőséget, és akarok találni egy olyan fülest amivel visszakapom azt amit az arénám nyújtott
-
válasz
pestibenji #22938 üzenetére
Lenne egy kérdésem, miért nem jó az eredeti amit adtak a telefonhoz, szerintem az is brutál jól szól
-
-
válasz
Vásárlás előtt azért itt[link]nézzél körül
-
CrawLinG
tag
válasz
helyedbe mindenképp sennheisert vennék , mondjuk 16 ezerért max a szamitó gépemhez nem a telohoz. sztem 8 -9 ezres kategoria ugyanúgy megteszi
-
pestibenji
senior tag
válasz
pestibenji #22934 üzenetére
-
pestibenji
senior tag
Szeretnék venni egy új fülest a telóhoz, maximum 20ezer forint értékben. Ebben szeretnék segítséget kérni, mert nem nagyon értek hozzájuk. Tudnátok mondani nekem konkrét típusokat, amik nektek beváltak? Valami ilyesmit tudnék elképzelni kinézetileg: Alul a teló alatt ott a füles ami jár hozzá. Azt se tudom, hogy hol a legérdemesebb fülhallgatót vásárolni, tehát ilyen infot is elfogadok!
-
R2D20208
addikt
Pár multitéma minden TW ROM hoz. Van pár érdekes szinvilágú is , hátha valakinek tetszik. [link]
-
Sógi
addikt
válasz
DeathAdder #22927 üzenetére
(#22926) tomi_90: Pdafanclub-ot is olvasd el, ott is sok a hsznos infó! + Írd majd le mit szeretnél és segítünk! (ha már meg lesz a telód)
Sky v9, nagyon smooth, bár az új konyhában az új felületen kívül nem sok mindent találtam...
Én elhiszem, mert tapasztalat alapján tudom, h ki lehet hozni belőle
Sokszor nekem sem hisznek, be vannak gyepesedveMár mondtam, h menjük el egy 100-ast tele tank, aztán rátank
Komoly lehetett a VTI-d, még mai napig gondolkodom, h benevezek egyre, na de hagyjuk, nem ide való téma ez(#22928) Sokka: Fasza kis gépmadár lehet!
Én is mindenkitől elnézést kérek a ma esti offokért
-
Haveromnak volt a 115 lovas, 100+ ezret belenyomot és kupufogón kívűl ,ahogy te is mondtad, még a fékpofát sem kellett cserélnie.
Amikor 4en mentünk tengerre nem hittem el komolyan mondom ,mai napig nem hiszik el, de 4.7 literre jött ki a fogyasztás (halkan megjegyzem,hogy az egy klíma nélküli modell volt, és nagyon óvatosan mentünk,de akkoris..). Egyébként télen sem ment 6.5 föléuff Coupe k gyönyörűek, nekem EJ1 Coupem volt, automata '95-ös, 125 lovas, arra költöttem is kinézetre, nagyon szép volt
aztán cseréltem a VTI-re, amivel ITR leömlővel,sportdobbal és csupasz szűrővel 6.94(!)-et gyorsultam.
Nah de ez már nagyon OFF sry mindenkitől, mindig rámjön a szófosás ,ha ilyen téma merül fel.sry mégegyszer!
-
tomi_90
csendes tag
Üdv!
Nemsoká egy SGS2-es tulaja leszek, most egy SGS-em van.Milyen olvasmányokat ajánlanátok az 1.hsz-en kívül?
Csak egyszerűen romolni szeretném, mint az SGS-t. Csak azt néztem, hogy itt teljesen más minden. -
Sógi
addikt
válasz
#74266624 #22923 üzenetére
A kalibrálás inkább a giroszkópra vonatkozik
Az érintésérzékenységnek ehhez semmi köze...
(#22924) DeathAdder: Hibátlan, 5-6 literrel eljárok városban vele, szinte hihetetlen, de igaz
Ha kell, megy, mint a golyó... 10+ éves, de minden gyári benne, még a hátsó fékpofák is
Akartam olyat, mármint 1,6 dohc automatát, coupe-ban -
-
törölt tag
Amit próbálgattam, azon nem volt fólia egyáltalán. Én is kezdek az ujjamra gyanakodni
De tényleg azért fura, mert az említett egyéb Samsungoknál soha nem tapasztaltam ezt.
Illetve van a kijelző beállításnál vízszintes kalibrálás, az nem erre vonatkozik?!Prien: Na ez az, én is így gondolom. Ez a készülék ma a non plus ultra, pont én ne tudnám kezelni.
-
Sógi
addikt
válasz
#74266624 #22918 üzenetére
Hali, én épp, h megpöccintem a kijelzőt és már csinálja is amit akarok!
Pedig fólia is van rajta, jó mondjuk egy jó minőségű sgp...De anélkül is hibátlan...
Lehet az ujjaddal van vmi problémaVagy annyira tetszik az S2, h nem mered rendesen megbökni a kijelzőt
Egyszóval tökéletes az érintés érzékenysége...
Nem lehet, h amit próbáltál, azon vmi rossz minőségű fólia volt? Mert az tud olyat művelni...(#22920) DeathAdder : Nyert, nem volt nehéz kitalálni...
(#22921) Sokka : Eredeti japo suzi! Az még autó volt
16v?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Hetek óta SGS 2 vásárlásán töprengek, piszkosul tetszik. Több alkalommal próbálgattam ismerősnél és mindig ott bizonytalanodom el, mikor a kezdőképernyőn és a menüben oldalra próbálok lapozni. Sokszor van, hogy egyszerűen nem jön össze, mintha az ujjam nem csúszna eléggé a kijelzőn. Más tapasztalt ilyet esetleg?!
Ha vennék biztos rakatnék rá Brando protector plus fóliát. Azzal jobb lenne?!
Eddig SGS-t próbálgattam, meg Wave I-II-t, de azoknál nem volt ez a jelenség.Üdv és köszi
-
DjBlero
őstag
Na én léptem,jo forumozást emberek
Jó éjt mkinek
-
Sógi
addikt
válasz
Laraxior #22911 üzenetére
Csak....
Azt ne mond, h kevés, ember... lehet repülni azzal rendesen
Ha én a 115 pacis japcsimmal repülgetek rendesen, úgy, h meg-meg izzadok...
Akkor azzal verejtékeznék
Majd lesz jobb is! Most örülj neki, h ilyen hipe telód van(#22913) DjBlero: Jó éjt! Én is húzok, mert itt csak punnyadás van
(#22914) Laraxior : Akkor lehet még le is nyomnálak az 1 tonnámmal és a baromi hosszú áttételű váltommal
-
Sógi
addikt
Mármint a webes romkitchenre gondolsz? Vagy pedig az adott rom kitchenjére?
Holnap mész? De jó neked, szívesen mennék most én is, mert kéne egy full reset az agyamnak már
Miért húztad át amit írtál?
Mind1, te is ott vagy ahol és az a tűz közelében van keményen
Gombászni már nem lehet, mi? Az szopacska-trapacska
(#22903) DjBlero: Melyiket nem érted? A cafe shoppot vagy a rom frissítéses bakit?
(#22905) No.01: Azt az egyet még nem próbáltam
Nekem megfelelő a leomar konyha...Bár még nem olyan testre szabható a témázása, mint a webesnek...
Próba-szerencse!!! GO-GO-GO
Aktív témák
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro