- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Aktív témák
-
cundeyy
tag
válasz
BOTICSELLI #49416 üzenetére
Én most tettem fel a 8.6-ot, de a fele magyar a fele angol. :S
Igaz eddig jónak néz ki, habár még a launcher szokatlan benne. -
cundeyy
tag
Nem nevetni!!!
galaxy S2
megnézem Műszaki cikk, elektronika/Mobiltelefonok, tartozékok/Samsung mobiltelefonok - XIV. kerület
Dátum: Szombat, 04. Február (9 perccel ezelőtt)Válaszok
Tisztelt Kovács László!Láttam egy hirdetést, (http://aprod.hu/hirdetesek/user/1G3w/) ahol telefonokat árul.
A kérdésem az lenne, hogy a Samsung Galaxy S2 illetve az iPhone 4 aktuális-e még.
Ha igen, egyik érdekelne csak előtte párommal egyeztetnem kell.
A másik kérdésem az lenne, hogy árban miért ilyen "olcsó"?
Garancia, számla doboz, minden meg van ezekhez, vagy valami hiba van a készülékkel?
Zuglóban ezt mikor és hol lehetne megtekinteni?A választ előre is köszönöm.
szakacsiza87@gmail.comHelena.
Dátum: Szombat, 04. Február (1 perccel ezelőtt)dr.lacix1990@freemail.hu Az eladó további hirdetései
szia.az Iphone 4 az saját de vettem egy 4s 64gb-os és azért eladó de semmi baja. a s2 meg a barátnőmnek vettem születésnapjára de összevesztünk sajnos és nem tudtam neki oda adni. ezért eladók. semmi baja egyiknek sem! én omost jelenleg fehérgyarmaton vagyok mert vállalkozó vagyok. itt vállaltam munkákat! postai uton esetleg megoldható. üdv
Felhasználó letiltása Szabálytalanság jelentése
Válaszok
Dátum: Vasárnap, 05. Február (0 másodperccel ezelőtt)
Először is köszönöm a választ. Másodszor pedig én jobb szeretem az ilyet személyesen lebonyolítani, mivel egyrészt szerintem olcsó a telefon és inkább személyesen nézném meg, másodszor pedig ennyi pénzt nem szívesen utal el az ember ismeretlennek, mert nem tudhatni megkapja-e az illető amit kifizetett. Esetleg egy másik lehetőség lenne. Párom jövőhéten valamelyik nap utazik Pusztaszabolcsra. Onnan emlékeim szerint nincs messze gyarmat. Köztes úton is megoldható lenne a találka? Esetleg egy telefonszámot kérhetnék, amiben tudunk egyeztetni ezzel kapcsolatban?
Helena -
cundeyy
tag
Írtam én is 2 hirdetésre. A választ várom én is .
-
cundeyy
tag
Értem én.. De nem mindig a legrosszabbra kell gondolni egyből.
Folyamatosan olvasom a topikot, még ha meg sem szólalok hetekig.
Tehát olvastam min megy itt a vacila. Én is első ránézésre azt mondom itt, mint itt a legtöbben, de érheti az embert kellemes csalódás is néha néha. -
cundeyy
tag
válasz
andoneboy #49314 üzenetére
Ha lehet, ezt nem adom most el.
Pláne ilyen "bukások" után / mellett.
Nem szeretnék mindenen bukni. Csak ez már meg volt rendelve, drága kollega már ha eljött érte jó messziről, akkor vigye.
Még gondolkodom az S3-on, de lehet azt is csak ősszel hozom el.
Akkor tudom az előfizumra ráírni azt. -
cundeyy
tag
Mondjuk nem feltétlen kamu az, ami olcsó.
Pont egy éve adtam el én is 1-2 cuccost, mondhatni jóval piaci ár alatt.
Még most is jóval drágábban árulják, mint amennyiért eladtam.
Csak berágtam, elkapott a hév azt eladtam.
E8500 15ért.
Corsair 750TX 3 hónapos 6 év ipon garis 15.
Asus Striker 2EE lap 15e. (az utalással ment) full dobozos.
Giga 4870x2. full dobozos (Inkább el sem mondom.)
GW 8800gt dobozos garral 10k volt asszem. Memóriát nem adtam el, mert azon rengeteget buktam volna.
Tehát nem biztos, hogy minden kamu. Vannak még rendes emberek is.
Igaz ennyi félrebeszéléssel, meg naponta több 100km-es távolságokkal már kicsit fura a dolog, de hát na.Az SGS-t is szerintem elég olcsón adtam el, még most is többet kérnek érte mint 7 hónappal ezelőtt. És adtam hozzá tokot, + 1 16gb-s memkarit.
(azóta is lógok a garilevéllel itt valakinek, de hogy őszinte legyek már azt sem tudom hol van)
Ha magára ismer az illető, kérem ne szóljon. -
cundeyy
tag
Nincs hát.. Tudom.
Ide csak olyan ember kell, aki beköszön nap mint nap, hogy legyen +1 hsz meg antutuval mutat egy tesztet.
De aki kérdez itt a 200 topiklakótól olyat, hogy esetleg használta-e valaki a fentebb nevezett törököt hogy jó-e vagy sem, (mert tuti itt nem ragadt le senki a 26-nál), az már innen mehet a fenébe, mert nem tud a 20$-s tokra mit szólni vagy nem linkelget be Bye Bye-os képeket.C.Brigante:
Ti miért cseréltek romot? Vagy esetleg másnak mind hibás lenne, csak nekem működik 1 darab? Se a kk5, se a kp8, se ami közte volt nem próbáltam. Csak kipróbálnék mást is, ha már valami közelít az ICS féle dologra.. -
cundeyy
tag
válasz
C.Brigante #43980 üzenetére
fentebb 2x már kérdeztem..
Nem fnév szerint kell látni a fórumot szerintem. -
cundeyy
tag
Na látom itt már kialakult egy 10es baráti kör, más kérdéseire meg szartok rá nagy ívben.
MInden szarrol itt el tudtok beszélgetni.
Tokról, beköszöngetésekről, 27ezer darab aksi képről, tbp-ről.. De egy nyamvad kérdésre egyikőtök sem képes válaszolni.
ui.
Sztem megyek PFC-re.. Hátha értelmesebb emberekkel is lehet találkozni arra. -
cundeyy
tag
-
cundeyy
tag
Hali!
Török 30,1-el vannak valami gondok? Érdemes feltenni, vagy inkább maradjak még a 26-nél?
Eddig ez volt a legstabilabb, meg amin működött is nekem minden. -
cundeyy
tag
BUÉK skacok!!
-
cundeyy
tag
ÉN is kívánok minden S2 tulajnak Kellemes Ünnepeket.
-
cundeyy
tag
válasz
the radish #39767 üzenetére
CF3D nem kell ahhoz?
-
cundeyy
tag
Köszi srácok
-
cundeyy
tag
válasz
adamho #36201 üzenetére
Üdv all!
A cifs-nél segítsen már valaki, mert már lassan hülyét kapok.
Hogy kell azt a vihart beállítani?
vab egy c/users/dok/xy mappa megosztva. Elérési útnak hogy kell megadni?
IP/elérsi út?
Vagy a fehl név jelszóhoz mit kell írni? Anno ment rendesen, most meg már a fene sem tudja hogy kell belőni, de már az idegbaj szélén állok.
Akkor annak idején a megosztott mappánál azt hiszem be kellett állítani, kik láthatják illetve férhetnek hozzá a mappához. Vagy azt nem itt kkellett a cifs proginál, hanem mással keverem?
Valaki egy pár mondatban, vagy egy képpel segítsen már ki, ahol ki van töltve minden ahogy kell. Amit neten találtam képet, ott azt sem tudom eldönteni kinek mi van megosztva vagy mi az elérési címe a mappának, vagy az-e van megosztva.Remélem értitek, mi a bajom, mert már én nem nagyon vágom.
Köszke előre is
-
cundeyy
tag
válasz
tomi6600 #36199 üzenetére
Igen, az lenne ha fat-ben lenne a pendrive, vagy lenne rajta ntfs.sh. Legalabbis emlekeim szerint ugy hivjak.
Nekem minden ment egybol, g9x egerke kapasbol felismerte, csimpas telefonjan viszont nem mukodott. En nem talaltam meg az en kabelem, igy nem tudtuk megnezni a hiba hol lehet. A kabelnel, vagy a telonal keressuk a problemat.
Amugy v28f van fent azon a telcsin is.
Igaz en most szedtem le, mert se a gps nem ment rajta, lock-olt de nem csinalt onnantol semmit. Se syg, se a gyari terkepnel sem. Allt egyhelyben mozgas nuku.
Arrol nem is beszelek, hogy nem is csorog a telefon ha hivnak.
Most tettem fel a criscelo-t, az meg eldobalja a wifit.
Ami eddig nalam stabilan mukodott minden teren, az a v23 ill a v26 volt.csipas.. holnap mindenkepp megkeresem a kabelt, azt meglessuk vele..
-
cundeyy
tag
Jó kis bootanim
-
cundeyy
tag
Üdv!
NFS-t hogy sikerült elindítanotok?
Nekem a videó bejátszás után egyből kilép.
Samu Apss-ról szedtem le. -
cundeyy
tag
válasz
kecsetihunor #33878 üzenetére
A winamp-nak köztudottad nagy "gépigénye" van, így hát ne várj tőle minimális merüléseket.
-
cundeyy
tag
válasz
unrealnoise #33796 üzenetére
Nekem nem kellett semmi munkáltatói, meg semmi ilyesmi.
Igaz én alapból előfizus vagyok / voltam, (T-nél) én csak a telefont kértem rá.
Felhívtam, mondtam nekik nekem kell egy ilyen, mert most adom el az S-t.
Kérdik mikor vettem. Mondtam 3 hónapja. Akkor nem vehetek, mert 1,5 évente vagy hogy vehetek telefont.. Mondom ájájájjjjj! Én nem onnan vettem a telefont, hanem boltból. Tehát vehetek telefont. D
Ennyivel le is beszéltük. Mondtam a dátumot mikor hozzák ki, ki is hozták időben.
33ezer ment a Dhl-nek, meg 12*6500 korul. 110e alatt állt meg a telefon. -
cundeyy
tag
Mostanság mért hagyják ki a TW4,5-t a Turkbey-ből?
Nem lehet állítani az 5 soros sávot, meg az app résznél azt a3D féleséget?
Erre valakinek valami ütlet?
Vagy ha a 23-ból át teszem a TW4-et az jó lehet? -
cundeyy
tag
válasz
malibu #33270 üzenetére
Én szoktam minden telepítés előtt törölni mindent, biztos ami biztos alapon.
Mert akkor nem akad össze senki semmivel.
Törlöm az SD-t is, arra csinálok egy mappát, abba belemásolom a zip-et.
Recovery, wipe hegyek, és install.
A wipe ige.. Data/fc, cache, meg az advancedben is van egy.. Azt is szoktam törölni. -
cundeyy
tag
Üdv!
V25-ben nincs TW4,5? Vagy nem tette fel magától?
XDA-n találtam egyet, de az mint ha régebbi lenne.. Sok minden hiányzik belőle, legalábbis nem olyan mint a v23-ban volt.
Azt simán át tudom a v25-be? -
cundeyy
tag
válasz
nggabi #33106 üzenetére
Majdnem minden oldalon le van írva... Értem ez alatt, hogy nekem azt hiszem 200asával jönnek a hsz-ek itt.
De látod hiába mondják az emberek. Sokan még hisznek benne, amíg egyszer tényleg el nem száll nekik. Utána meg jön a panaszkodás.
Én amióta segítettél, azóta csak odin-t nyomom. Kies-t is csak névről ismerem -
cundeyy
tag
Köszi.
S5230 - SGS -SGS2. Úgy nézek ki, mint aki ifos-t akar venni neki??
Azt tudja valaki, hogy video mitől szaggat? Első 10-15mp jó, utána megáll 4-5mp-re, akkor megint megy egy kicsit és megint megáll.
Vettem fel ezekről a kis vakokról videót, de azt írja hogy nem tudja lejátszani, vagy nem támogatott formátum.
Turkbey v23. Vplayer és a gyári lejátszó is ezt csinálja.
Gépen meg hibátlanul viszi.Gizmo, nem tudom.
De simán elmennek rajta 2-en is. -
cundeyy
tag
válasz
norbert999 #31218 üzenetére
Nekem nem csak az Accu tűnt el, hanem a 11,5Gb tárhelyem is.
Tegnap fel szeretem volna tenni rá egy FF4-et, erre kiírt valamit. Nem foglalkoztam vele, csak OK-ztam. (persze nem ment fel) Mondom alvás, majd reggel.
Reggel kelek fel, akarom feltenni, erre kiírja, hogy nincs elég szabad hely.
Mondom rá se ránts.
Megyek ki, kutyánkat a macska gyúrkássza. Mondom lefényképezem.
Kiírja, hogy nincs szabad memória. Mondom itt már valami gixer van.
Nézem a telefon memóriát, 0/0. Mondom belső SD törlése, semmi..
Reboot, semmi. Recovery szintén zenész.
Mondom hamar egy full wipe, majd egy gyári KI4-et fel.
Feltolom, FC hegyek. Gépről marketre fel, launcher telepít, de befagyott minden.
Resi, recovery, full wipe, indít. Végre szűz rendszer, 11,5gb szabad hely.
Hurrá, akkor rohanhatok melózni.Tehát a V24 egyrészt nem tetszik, a LockScreen rész miatt (a kék körvonal), másrészt meg 1-2 dolgot hiányosnak tartok.
Viszont a tárcsázó jó benne.
Mielőtt valaki írná, full wipe és szűz rendszerre tettem a V24-et. -
cundeyy
tag
válasz
SamsungMan #30727 üzenetére
5540
-
cundeyy
tag
válasz
SamsungMan #30727 üzenetére
2.1 b7 van fenn..
Mást nem találtam. :Sszerk: ok, megtaláltam..
google a barátom
Csak ugye én sima 2.1-re kerestem, arra meg ezt a b7-et adta. -
cundeyy
tag
válasz
N.YCityBoy #30723 üzenetére
Nekem sehogy sem akar 4000 fölé menni..
5500at néha eléri 1,6-on
Az I/O ami nekem kevés.. 7000 körül van, ami nektek 11-13ezer
Az mitől van?
Turkbey v23 -
cundeyy
tag
AztaQva
Nesze neked iFos -
cundeyy
tag
válasz
verser233 #29599 üzenetére
Ez a "hiba" vagy minek is lehet nevezni, nálam is fenn áll.
Épp ezt beszélgettük ismerősökkel, hogy ez a telefon mindenre jó, de majdnem hogy telefonálni nem.
De hasonló volt nálam az SGS is. Annak is kicsit furább hangja volt, ott is volt amit többször kellett elismételnem, mert a másik fél nem értette.
De nem baj.. Erre van a céges telóR2D20208: Hamar ment a V22. THX
-
cundeyy
tag
válasz
F-ECT$ #29464 üzenetére
Igen, valamivel barátságosabb a 21-es fogyasztása.
Azt szeretném kérdezni, hogy a wifi nem szaggat Neked?
Nekem olyan 20-30mp-ént szétkapcsolja a wifi-t, majd újra.
Nem egyszer, nem kétszer, hanem folyamatosan.
Ez csak nálam van, vagy másnál is előjött ez a tünet?
Itt a rendszerrel van a baj, vagy valamit én baltáztam el? (igaz én mindig minden új telepítéssel csinálok. "sd format, full wipe, *gyári* rendszer fel, sd-re másol a turkbey, recovery és install"
Ha nem a rendszer a hibás, akkor lehet itt is modemet cserélni, mint az SGS-en? -
-
cundeyy
tag
válasz
R2D20208 #28815 üzenetére
Mindjárt megy is fel, mert a 19,2 most nekem valamiért szenved.
Wifi szétkapcsol 20-30 mp-ént, merül mint atom, (15-20 óra max, többi rom-nál meg ugyan ezzel a használattal 30-40 óra volt)
Ma 2x fagyott le, csak pw gomb hosszas nyomása után tudtam újraindítani.
Siyah kernel-el, és Ninfó kernellel is ugyan ezek voltak a tünetek. -
cundeyy
tag
Ors kornyeken nincs valakinek egy elado autos toltoje 2 ora magassagaban?
-
cundeyy
tag
Na, erre valaki?
-
cundeyy
tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Ezzel szórakoztam tegnap, de mindig ezt sikerült elérnem vele, akár hogy is csináltam.
Törölgettem a programokat is, mert gondolom sok van rajta... Bááár, szabad hely van bőven, meg az alkalmazásoknál sincs az az 255 amit ír.
Valakinek valami ötlete, hogy lehetne működésre bírni?
SD kártyám nincs, esetleg pendrive megtenné helyette? (OTG-n keresztül)A másik, hogy a VNC-nél meg nem lehet megadni jelszót, portot és állandóan a géphez szeretne csatlakozni.
-
cundeyy
tag
Tudok én, ha szeretnék...
Megjött ma a JIG és az OTG kábel.
Persze mindent ki kell próbálni.
Igaz a nullázás nem jött össze, aztán olvasgattam egy picit, akkor még mindig nem jött össze, aztán google, és rájöttem mi a baj.
Na akkor most keressünk egy régi bootloadert... Találtam, kicseréltem, és nulláztam és eltűnt a háromszög is.
OTG is megy szépen, egér (G9x), bill (G15), pendrive hibátlanul megy.
6nap alatt ideért a ferde szeműektől. -
cundeyy
tag
-
cundeyy
tag
válasz
DjBlero #26987 üzenetére
En mindig ugy kezdem. Ha wipe, ha no wipe...
Samf-rol letolt, felpakol, sd torol, kernel fel, elindit, sd-re a rendszer felmasol, recovery es telepit.
Igy baj nem lehet.
Eddig csak a poppuri szivatott meg a wipe miatt.
Most varom RD2-tol az uj Poppurit meg akkor az ikoncserere a megoldast. -
cundeyy
tag
válasz
killerjohn #26179 üzenetére
Köszi!
Feltettem, kipróbáltam..
Őőő
Ami bajom volt azzal, hogy nem tudtam beletekerni a filmbe, csak ha az egész részt használtam, de az meg elég körülményes volt, mert a szemem nem olyan mint a sasé.
Viszont sikerült a VLC cuccot összehoznom.
Igaz most a helper-ben nem pipálta ki az alsót, de most legalább megy.
A Remote is meg a Direct Pro is. -
cundeyy
tag
Üdv!
Használ itt valaki VLC Direct Pro-t és VLC Remote cuccost?
Már az idegbaj szélén állok, de még mindig nem talál a gépen vagy VLC-t, vagy valami ilyesmi baja van.
Routerbe már a tűzfalat is lelőttem.
Wintűzfal is iktatva.
Programban már megadva a gép ip címe, port, meg kellett neki valami 4 számos pass is.
Felismeri a gépet, gép neve látszódik a telefonon, de nem tud hozzá csatlakozni.
Valakinek ötlet, vagy hogy kell beállítani?
Nézegettem a videolan oldalon asszem, hogy a pc-n lévő vlc-be is meg lehet adni a gép ip címét, és a portot esetleg ha valami a 8080-at használná.
Csak ezt a programban már nem találtam.
Elállítottam már elég sok mindent a gépen, már a VLC sem a régi, de még a remote nem megy..
Pedig most itthon betegeskedek, és amikor tekergetem a filmet állandóan fel kell keljek.
Ha valaki tudja a tuti-t, vendégem egy sörre. -
cundeyy
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehalt a rendszer a telefonon.
TW fc-zik elég keményen. Se menü, se semmi.
Haza jöttem, kernel csere, recovery-ből full backup. Minden szépen elmentve. Poppuri frissít, majd restore.
Ugyan az mint volt TW fc-zik. Persze ez érthető, mert mindent vissza állít ahogy volt.
De kivettem a friss rendszerből a tw indítót, átmásoltam sd-re.
Na most az a kérdés.
Meg tudom valahogy oldani azt, hogy kicseréljem valahogy a tw-t, úgy hogy se menü, se semmi?
Recovery-ből lehetséges, vagy a pc-ről valahogy?
Mert így nem tudok se sms-eket lementeni, se semmit ami a telón van. :SEsetleg van olyan tw, amit recoveryből tudok telepíteni?
-
cundeyy
tag
válasz
pestibenji #22394 üzenetére
Ez mind szép és jó, hogy be van kapcsolva a wifi... De hogy nem neteztél rajta 5 percet sem, az megint biztos..
-
cundeyy
tag
válasz
pestibenji #22357 üzenetére
Nekem csak a tárcsázó nem tetszik belőle..
Amúgy tényleg szép. Bár ezt a fajta kör aksi kijelzőt elfelejthetnék. Nem valami szép az sem. Van ennél több szebb cucc is, nem tudom mért azt teszik sok rom-ba.
Én el vagyok a jó kis poppuri rommal. -
cundeyy
tag
válasz
N.YCityBoy #22168 üzenetére
Erre nagyon ne fogadj... Én 1 hetes korában húztam rá egy jó fél centis karcot az ujjammal, mikor töröltem le a kijelzőt... Ismétlem, ujjammal.. Egy csepp kis porszem volt rajta.
Azóta fólia van. Ez az SGT ultra crystal.
Tehát óvatosan azzal, hogy strapabíró. -
cundeyy
tag
Használ itt valaki Tegrak kernel-t? Tapasztalatok?
Pár napja nekem az van fent, és szerintem aksiidőben jobb, mint a ninfo kernel.
1D16h az üzemidő 3h59m kijelzővel.
Megkövezni nem kell, ha valakinek nem jött be, de nekem jobbat produkált, mint a ninfo-val.
Ugyan úgy van BLN, cifs, igaz cwm nincs, de meg lehet lenni nélküle.
Naponta kis net wifivel és 3g-n is, és 70%-ban teljes fényerőn, mert napon nem látszódok nagyon. -
cundeyy
tag
válasz
Amontillado_ #20968 üzenetére
Próbáld meg a kalibrálást.
Szerintem az lesz a ludas.
Marketen van pár app, amivel lehet.
Próbáld meg ezt -
cundeyy
tag
R2D20208
Még mindig várom a 2 file-t. -
cundeyy
tag
válasz
F-ECT$ #20351 üzenetére
Épp ezt írtam priviben is, hogy most a cogni 1.5 van fenn, de a sírás kerülgetett délután.
sfw-es KH3-al 2 napig elmegy a telefon, hogy napközben (munkaidőben) kb 9-10 órát szól a rádió, 20-30 perc netezés.
Most a cogni meg délután 2-3 közt full nullára, kikapcsolásig merült a rádiótól.
Megpróbálom még egyszer a poppurit, ha nem megy akkor kuka, és maradok a stock romoknál. Eddig mindig ez vált be, még akkor is ha bután néznek ki. De legalább bírja.Telepítve meg semmi nincs, csak a firefox most.
Se FB, se játék, semmilyen app.
Aktív témák
- Autós topik
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT