- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
SaGa59 #13240 üzenetére
Amikor azt mondta "Jantar tó", akkor én az Ó-Jantarra gondoltam, mivel az inkább hasonlít egy kiapadt tóra a hajóroncsok miatt. Ez az újabb Jantar is egy tó volt, ami kiszáradt, de a két pálya lényegében ugyanaz a pálya, csak az Ó-Jantar az eredeti modellezés, amit később a SOC készítői lecseréltek a mai kisebb Jantarra, így az Ó-Jantar a Lost Alphába került "Jantarként".
Megtaláltam a teherautót és kimenekítettem a CNPP2-re, de... nem lövöm le a poént
A játék annyira beindult, hogy képtelen vagyok abbahagyni. Nagyon f@sza, izgalmas, fordulatos. Most már a III. rész közepén tartok, de muszáj abbahagynom mert meló van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzetek
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest