- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Legendary (2)-höz szükséges az alapjáték is?
-
Sensut
őstag
OGSE:
Probléma adódott a 2.09-es verzióval, amikor Kroglovot el kell kísérnünk méréseket végezni Yantaron. Amikor Kruglov végez a melóval és jön a rosszullét a busznál, a játék kidob (hat), és nem lehet folytatni. Ez egy szereplő modelljének rossz animációja miatt van, amire itt található egy gyorsjavítás. Csak be kell másolni a "gamedata" könyvtárba, a megfelelő helyre.
-
Cucuska2
addikt
Na, ez az X-16 jó volt. 9 Thorn és 7 Crystal Thorn, 2 Urchin, cserébe kifolyt a szemem és lenullázódott a páncélom, mire végeztem, de utóbbi úgyis inkább csak arra kell, hogy valami megtartsa az exoskeletont.
Megvettem Szaharovnál az összes kiegészítőt a bioszkennerre, 150k volt, de most van nagy örö' é bódottá'!
-
borovi
aktív tag
válasz
borovi #12883 üzenetére
Meglett az utolsó könyv is, de ehhez ötször kellett visszatöltenem a játékot, mire berakta. A másik wc-s könyv hiányzott.
Igazad volt, amikor csórikámat a katonai raktárak átjáróhoz kísértem, jött még egy kontroller, de 2 gránáttal kifektettem, így végül megkaptam a hiányzó kódrészletet is. -
borovi
aktív tag
válasz
Alienhun79 #12885 üzenetére
Talán már készül valamelyik moddercsapat boszorkánykonyháján...
-
Alienhun79
tag
Nagyon tetszik ez a mod, gondoltam egyet és megtesztelem a Clear sky-s verziót [link] ez sem rossz, de ha bele gondoltok milyen lehetne OGSE COP
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12882 üzenetére
Igen, én is írtam Szidot, ő is tud segíteni. Egy korábbi afféromat a sztalkerekkel (véletlenül lepuffantottam az egyiket) ő rendezte el.
A Dezertőrrel kapcsolatban viszont újat mondtál. Jártam már nála korábban, de nem igazán figyeltem a beszélgetésre, meg aztán az "én angolommal" majdnem mindegy is, így nem tudatosult bennem a megváltozott küldetés. Majd megyek, és megcsinálom.
-
Sensut
őstag
válasz
Cucuska2 #12878 üzenetére
A Light és Dark artik nekem nem kellettek sehova, végigcipeltem én is a játékon tök ingyen. Viszont ez nem jelenti azt, hogy tényleg nem lesz szükség rájuk, mert nekem is maradtak ki feladatok.
Nem foglalkoznak a ládákkal, legalábbis nekem nem volt ilyen gondom. A zsákokban nem vagyok biztos, a banditák megviccelhetnek.
Egyébként Sidorovich is ki tud békíteni, nem csak a Csapos. Ha nem tudsz bejutni a Bárba, próbáld Sido-t.
---------------------------Új játékot kezdtem és is, és mindjárt Agropromban bele is futottam egy újdonságba, amit előzőleg jól kihagytam. A Dezertőrt az agropromi mocsárban itt nem kinyíratja a Csapos, mint az eredeti játékban, hanem meg kell őt menteni. El kell vezetni Cordonba Sidorovich-hoz és ekkor kapod meg az átjárót a Mocsárra! Bár a Mocsár itt eléggé korlátozott terület, ahogy láttam.
-
Sensut
őstag
válasz
borovi #12876 üzenetére
A Launcherben be lehet állítani többek között azt is, hogy milyen időközönként respawnolódjanak a szereplők. Alapból pár órára van téve, de én megnöveltem 1 napra (24 órára), mert egy idő után erőst kezdtek szaporodni az ellenek, ami nem volt egyensúlyban a található lőszer mennyiségével. Úgy jártam mint a COD-ban annak idején: akinek puskája van, az elől megy és lő. Amikor a puskást lelövik, az utána levő átveszi a fegyvert és lő...
Figylej rá, nehogy a könyv el lett sodródva, ahogy említettem. A szellem nekem 2x is felforgatta őket és az ötödiket én se találtam. Kettő van az alsó szinten a vécékben, egy a konyhában. Másik kettő az emeleten a könyvtárban és az ágy alatt. -
borovi
aktív tag
válasz
Cucuska2 #12878 üzenetére
A 100 Rad-ban a csaposnál, illetve Kordonban Szidorovicsnál van olyan opció, hogy pénzért rendezi a frakciókkal az ellenségessé vált viszonyodat. Csak persze élve be kell jutnod a bárba, ha például valamiért összevesztél a Duty-val.
Nos én összevesztem, bejutnom is sikerült, a beszélgetésben megjelent az opció, 80 rugóba került, de megérte. Próbaképp elmentem a Duty bázisára, simán beengedtek, beszéltem velük, semmi gond nem volt már, pedig 1 perccel korábban még minden dutys lőtt rám. Az összeveszés egyébként a katonai raktáraknál történt, amikor segítettem a Szabadságosoknak Skull és csapata likvidálásában. Először nem akartam lőni a dutysokra (ez más modoknál mindig beválik, hagyom, hogy a Szabadságosok intézzék el őket, így én tiszta maradok, de a hasznom mégis meglesz, mert kapok további feladatokat a Szabadságos főnöktől), ám a Szabadságos katonák annyira bénák voltak, hogy végül kénytelen voltam beszállni, mielőtt halomra gyilkolásszák őket a dutysok.
-
Cucuska2
addikt
Ó, jajj, két dolgot elfelejtettem megkérdezni!
A Light és a Dark nevű artifactok jók lesznek majd valamikor, valahol, vagy eladhatom? Ha bázisokon lévő dobozkban tartok dolgokat, de a bázis ellenségé lesz, akkor ők kiszedik a ládákból a cuccokat, vagy biztonságban van, és később visszanehetek oda?
Amúgy tényleg kezdem érezni, hogy lerakhatatlan, még akkor is, amikor kiméra ugrik ki a bokorból. -
Cucuska2
addikt
Miután a Sötétvölgyben végignyírtam a banditákat, az X-18-at, majd a katonákat, azt hittem, hogy nyugtom lesz, eladom azt a 200 kiló cuccot, ami felgyűlt, de minden felborult, így gyakorlatilag kaja nélkül mentem Darkscape-be, a végére már lőszerem is alig volt. A Klondyke-ból viszont már három meg van, és van 270k rubelem. Nagyon jó ez a mod, tényleg rettentő nehéz letenni!
És képek, mert még mindig gyönyörű a játék:Az utolsó képnél rendesen megijedtem, még mindig az egyik legfélelmetesebb pont a játékban ott átkelni.
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12875 üzenetére
Hát, pedig egyelőre kihalt a város. Egy-két zombi szöszmötölt csak a környező panelházakban, de oda korábban nem mentem be, így úszhatták meg. Akkor.
Próbálom összeszedni a könyveket, 4 már megvan, de az ötödiket az istennek se találom. (Nem a wc-tartályosat, az már a széfben figyel, azzal kezdtem).
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12872 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Így már egyszerű lesz!
Nos, én már voltam a Perzselőnél, mindenkit jól ki is irtottam, remélem nem jelent majd problémát a továbbiakban. A yantari cuccokat kóválygás közben összeszedtem, akkor most megyek Agropromba, aztán Mesenger után. Korábban Dead Citybe is átruccantam egyszer, a kontrollereket mindjárt el is intéztem a zombikkal meg a többi csúnyasággal együtt. Kíváncsi vagyok, visszarakja-e őket megint a játék, vagy tényleg halott várost csináltam D. C.-ből! -
Sensut
őstag
válasz
borovi #12869 üzenetére
OGSE:
Ez kicsit bonyolult. Gondolom megkaptad az üzenetet az ismeretlen valakitől, amikor Radarra léptél, hogy ne menj a perzselőhöz, hanem keresd meg a táskát a kód első részével. Ezt a táskát Yantaron a gyár udvarán keresd, ahogy belépsz a kapun jobbra a műhelyben. Vigyázz, mert csapda van ott. A táska kódját Strelok rejtekhelyén kapod meg Agroprom undergroundban.
A második rész egy úgynevezett Mesengernél van. Először a Raktárakhoz küldenek, hogy találkozz vele, de ő végül Dead Cityben lesz. ITT már meséltem erről.... -
Sensut
őstag
válasz
hubai1979 #12867 üzenetére
Én egy ilyen Narodnaya_Soljanka_DMX_1.3.2_dkz02_English_1.4 nevezetű verziót kezdtem volt el és eljutottam benne egész az Agyperzselőig. Ott viszont már nem tudtam kijönni a laborból, valami miatt folyton kidobott. Ekkor kutattam fel a Stalkersoupot, ami ugyanaz a játék, csak javítva és javítják azóta is. Ezt be is fejeztem.
-
Sensut
őstag
válasz
Carasc0 #12868 üzenetére
Én befejeztem a Stalkersoupot néhány hete, itt a topicja. Nem mondom, hogy hú de stabil, de végig lehet játszani már. A végén van némi gond, de attól be lehet fejezni. Aki most kezdi el és amíg oda ér, addig biztosan kijavítják a végét is
Befejezetlen, vagy üres pályák a sztori modban nincsenek, az kerek. A Collector mod még készülőben van, ott vannak üres helyek, viszont az csak már freeplay.
-
borovi
aktív tag
Árulja már el valaki, szépen kérem, hogy hol a nyavalyában lehet begyűjteni az Agyperzselő leállításához szükséges kódot a laptophoz???!!! Állítólag Jantarban kéne valami sztalkert megtalálni ez ügyben, de nincs meg. Beszélek mindenkivel, aki szembe jön, de eddig semmi se derült ki az illetőről... (Rohadt nehéz így játszani ezt a modot, hogy csak halvány sejtéseim vannak a dolgokról vagy azok se...
Jó lenne tudnom picit angolul...
)
-
hubai1979
őstag
válasz
Sensut #12865 üzenetére
Narodna [link]
Nagyon sajnálom még ilyen stabíl moddal nem játszottam, több óra játék után egyszer sem volt vele gond.
Ewel a moddal vagy egy korábbi verzióval én már 4-5 éve játszottam,a bányában állandóan kidobált,lefagyasztotta a rendszert meg mit tudom én.
Nem tudom,sok küldit nem értek
,nem hagyom, annyi modot le szedtem a héten mindig csak a gond volt velük.
Ennél a küldinél dob ki,a másiknál ez a baja, a harmadik szarakodik nem indul, elég volt besokaltam.
Volt gond neked a Stalkersou-val a kordonban vagy a bányában?
-
hubai1979
őstag
válasz
kekeeci #12859 üzenetére
Nem megy
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CStringTable::Load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line : 53
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : string table xml file not found davros_items.xml, for language engstack trace:
-
Cucuska2
addikt
Bementem egy tetszőleges Libribe, egyből a sci-fi kupachoz mentem, és meg is láttam az Agyart, így megvettem. Kíváncsi vagyok rá nagyon!
-
hubai1979
őstag
válasz
kekeeci #12855 üzenetére
CJ4567,edig nem volt vele gond a bányába körülbelűl 2-óra hosszát küszködtem.
Ez nem az a verzió amit régebben kipróbáltam,egy csomó gond volt vele akkoriba,most meg megy de szépen.Itt a cirkusz mester,rohat egy homár.
A probléma az hogy még drágán sem tudok vásárolni kötszereket meg hasonló dolgokat.
De kitartok,szerintetek működne vele a magyarosítás amit Gery mester készítet? -
shield
Topikgazda
-
Sensut
őstag
válasz
Cucuska2 #12846 üzenetére
Nekem a 0-21 tárgy már megvan, csak el kellene pusztítani egy bizonyos helyen, amit a leírás alapján meg kellene találni. Egy anomália az, az első anomália a Zónában, a legerősebb. Még nem bukkantam rá.
Bioradart Sakharovtól kapsz majd, de később venni is lehet nála jó pénzért. -
Cucuska2
addikt
válasz
Sensut #12841 üzenetére
Ebben a videóban nem az O-21 minta helye van?
Bioradart mikor/honnan szerzek amúgy? -
Sensut
őstag
válasz
Cucuska2 #12844 üzenetére
Itt is a gránát a megoldás a mutáns bossok ellen. Főleg a gránátvető. A kisóriásokat, controllereket, burereket egy jól célzott gránáttal ki lehet végezni mikor lőszerből egész tárak kellenének. A vérszívók és chimerák ellen, mivel azok gyorsak, a géppuska vagy Saiga a legjobb gyógyszer. Kutyák ellen is géppuska - ebből mindig van egy nálam. A bioradart Sakharovnál fel lehet készíteni a mutánsok érzékelésére és akkor már könnyebb a dolog.
-
Cucuska2
addikt
válasz
Sensut #12840 üzenetére
Igazából minden rohadt veszélyes lett, Agroprom undergroundban szerencsém volt, egyiket megölte egy vérszívó, a másodikra meg számítottam, úgy voltam vele, hogy a modkészítők tuti raknak egyet mögém, és ott volt, de egy gránát jól helyrerakta, így még nem tudom, hogy milyenek. A pszeudokutyák nagyon idegesítőek, meg a kimérák a Vad Területeken. Most Sakharovnak Burer kezek kellenek, hát, én azt a questet nem mertem elfogadni, majd ha oda kerülök, hogy már van.
Tökre azt hittem amúgy, hogy őket kell megkeresni, és mondanak valamit.
-
Sensut
őstag
válasz
Alienhun79 #12842 üzenetére
Állítólag a Cobblestone ott van Szeméttelepen az egyik szemétdomb tetején. A másikat meg esőben mocsárnál lehet megtalálni, azt mondják a Raktáraknál, ahol az őrült stalker lövöldöz a kunyhóból. Én 2x is ott ácsorogtam az esőben, de sehol nem jelent meg
-
Alienhun79
tag
válasz
Sensut #12841 üzenetére
A chameleon artit úgy találtam meg, hogy Dark cityben éppen kitörés volt, én meg bent beszélgetek a csapossal, amikor egyszer csak beesett a cucc a lépcső elé jobb oldalra, a plafonon keresztül, érdekes, a többi még nekem sincs meg. A bombát Sidornál az egyik bokorba rejtették el, a faluban. Egy újra végig játszást nekem is megér majd.
-
Sensut
őstag
Nekem ennyi megoldatlan feladat maradt a nagy végső balhé után a freeplayre. Ezek közül a 3 artit képtelen vagyok összeszedni, a másik hely azonosításáért végig kellene járnom újra a Zónát.
Ezek csak mellékfeladatok, viszont úgy vettem észre, hogy még egy csomó ilyen kimaradt. Például Sidorovich egy adott pillanatban riaszt, hogy időzített bomba van elrejtve a faluban és keressem meg, mielőtt az felrobbanna. Erre van 2,5 perced. Ezt a feladatot nem kaptam meg - és ki tudja még hány ilyen apróságot. Amíg kijön az új Stalkersoup patch kezdek én is egy teljesen új, de alaposabb OGSE játékot az új patchel, amiben minden egyes mellékküldetést letudok, beleértve a mutánsvadászatokat is, és közben figyelek az előzőleg fennmaradt feladatokra is, mert így a sztori után már nem igazán ösztönöz a megoldásuk.
Dhampir: sajnos nincs magyarítása az OGSE-nek, és a hatalmas szövegmennyiséget nézve (egyhamar) nem is lesz
.
-
Sensut
őstag
válasz
Cucuska2 #12836 üzenetére
Én inkább elkerülném a controllereket, minthogy megkeressem őket
Ebben a modban azok a bestiák irtó kegyetlenek. A zombik beszélnek róluk, mivel már controllerek befolyása alatt állnak. Később lesznek itt is controllerek. Miután bevetted a zombicsináló szérumot, azonnal menj és keresd meg Figet, mielőtt az idő lejár. Nálam nem voltak controllerek ebben a helyzetben, de ha vannak, azt már messziről észreveszed a szédülésedből, meg a hülye hangjukból. Akkor se foglalkozz velük, ha nem muszáj. Fig ott van abban a hangárszerű épületben baloldalt, kicsit bent az udvaron, ahogy belépsz a gyár kapuján (feltéve, hogy nem random rakja be). Azért kell a zombi szérum, hogy beszélni tudj vele, mivel ő egy zombi. Nem tudod megmenteni. Miután megvan a cucca, menekülj az udvarról. A kolléga nálam nem változott vissza emberré, amint az időm lejárt, elkezdett lőni rám. Nem akartam lelőni, mivel nem tudtam mi a sorsa, ezért elmenekültem.
-
Cucuska2
addikt
A Yantar's Secret questben, amikor megiszom a löttyöt, hogy zombifikálódjak, és meg kell találni Figet, akkor minden zombi két Controllerről beszél, gondolom őket kéne megtalálni, hogy Figről megtudjak valamit, na, ők hol vannak? Csomót kutattam már Yantarban, de az istenért sem találom őket bent a találban, pedig a gyárban kéne lenniük.
-
Sensut
őstag
O.G.S.E.0693 Final - 2.09 patch
Nem kell új játékot kezdeni! -
hubai1979
őstag
FATAL ERROR
[error]Expression : assertion failed
[error]Function : xrServer:rocess_event_ownership
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\xrServer_process_event_ownership.cpp
[error]Line : 23
[error]Description : e_parentstack trace:
Valami ötlet?
-
Cucuska2
addikt
Tetszik ez a Red Eye artifact meg amúgy az egész artifact kombinálás.150k rubelembe és pár relikviámba került, de megérte! +2500% health, +750% wound healing és csak +100% hunger. Egyszerűen remek, simán megérte az a sok kör Wild Territoryról a Bárig és vissza.
-
borovi
aktív tag
válasz
Sensut #12796 üzenetére
Megvan a megoldás: először Tolikkal kell beszélni Kordonban. Ha adsz neki vodkát meg lőszert, amit kér, elárulja, hogy Wild Territoryban van egy rejtekhelyen egy íj. Innentől már a teleport is működik, átmentem rajta, az íjat megtaláltam, leadtam Plicskónak. Mondjuk pici csalódást azért okozott, hogy a sok rohangálás után lóf.szt se kaptam érte.
-
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #12813 üzenetére
Win7-8-10 alatt alapból legyen feltelepítve az OpenAL és esetleg az adott játékot az Alchemy-be (driverpack része) is hozzá kell adni hogy játékon belül elérhető legyenek az eax módok. (Sima Audigy-m nem volt , de az Audigy 2-4 és X-Fi esetén így működik, az Alchemy felület meg pont erre való.)
Itt egy (hiányos) lista az eax-os játékokról, de a Medieval II Total War alatt Eax 2-3-4 is van, ott egy játék alatt tudod tesztelni mit hogyan támogat a kártya.
A gyári drivert és az sb appokat le kell kaparni , registry takarítás és mehet fel a custom driver.
A Splinter Cell Chaos Theory alatt ha jól emlékszem EAX3 van. -
Musicking
aktív tag
válasz
CJ4567 #12811 üzenetére
SE/Value are limited to software-based EAX 3.0 (upgraded to software-based EAX 4.0 with a driver update)
Az EAX 2-t elvileg hardveresen kéne támogatnia , de az SE a legtöbb esetben butított verziót szokott jelenteni, tehát chip típus szerint kell utánanézned a neten mit írnak. Az is lehet hanyagul van megírva a drivere az újabb rendszerekre mert több fórumon panaszkodnak enneka kártyának az eax hangzására, így érdemes lenne kipróbálni a gyári driver helyett Daniel K drivereit. Az X-Fihez az ő hegesztett drivereit használom egyrészt szebben szól másrészt nyoma sincs azoknak az anomáliáknak a gyári driver esetén jelentkeztek. Amúgy ha hardveresen szól az eax azt egyből észreveszed mert részletgazdagabb és tisztább a hang a sima sztereo módhoz képest. -
hubai1979
őstag
[error]Expression : assertion failed
[error]Function : xrServer:rocess_event_ownership
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\xrServer_process_event_ownership.cpp
[error]Line : 23
[error]Description : e_parentstack trace:
A magyarosítás véget van vagy mi a fene.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Vicces videók
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest