- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
CoP topikban volt a link, ha ugyanarra a modra gondolunk...
-
lsc
nagyúr
Csak vak vagyok de melyik ez a mod? Linket dobnátok?
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #12597 üzenetére
Már húzom is le, csak már dugig van az 500Gb-os Stalker cuccos vinyóm, de azért csinálok helyet neki.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #12591 üzenetére
Na...még egy mod, amivel mai napig foglalkoznak, így kellene a többivel is. Nem csak kiadni, azután kaki bele, had mérgelődjön a jó nép.
-
CJ4567
nagyúr
Nem kell az alapjáték az OGSE-hez.
Ha jól veszem ki, ez alapján minimum a 3GB ram és a 64 bites Windows.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Alienhun79 #12592 üzenetére
Ez kicsit gépi fordításúnak tűnik. Mindegy, kipróbálom. De ez nem az a mod, amiben úgy indulsz hogy Sidorovichnak egy anomáliát kell szerezni, és addig az egész falu nem áll veled szóba, sőt, lelőnek ha bemész?
-
Alienhun79
tag
válasz
Alienhun79 #12591 üzenetére
Egy pár kép a modról:
Nem kevés grafikai beállítás
Szóval mindenhová kocsival, mert 80 kg lehet bele pakolni.
Hát ha menni kell, akkor menni kell
Minden tele van.
Kedvencem, egy egyedi sörétes ágyú, nehéz küldetés végeredménye.
Jó kis páncél, könnyű és hatékony psy védelemmel.
Kaptam egy küldetés végén Darkscapen egy könyvet, aha okés full orosz.
Az első oldala.
Rádión amiket lehet hallgatni.
Jóféle csavar, már van belőle sok, de csak este világítanak a sötétben.
Egy kis kedv csináló -
Alienhun79
tag
Hát nem semmi ez a mod, nagyon ki lett találva, sok jó ötlet van benne, alig bírom abbahagyni.
-
Alienhun79
tag
[link] Nagyon jó lett, vannak hibái, de szinte hetente adnak ki frissítést hozzá. Az egyik legszebb grafikával nyomul a mód, és rendesen át vannak dolgozva a pályák is, a sok új mellék küldetésről nem beszélve.
-
emre
veterán
-
hubai1979
őstag
Nem, de köszönöm szépen.
Valamikor majd egyszer szeretnék elátogatni,Csernobilba, vagy is Pripyat területére ahová engednek, de legjobban a mutáns harcsák érdekelnek.Régen nagyon szerettem horgászni,és már a látványa is megnyugtat, hogy vannak ilyen nagy halak.
Volt egy harcsás mod is, de már hol láttam, nem tudom,a videón a Janovon a kotróhajó vizében úszkálgattak.
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #12583 üzenetére
Az a tavasz végett van,most mindenki rohan ügyeket intéz,én is evvel a csokos,szocpol, baromságal küszködök.Télen össze gyülik sok minden,az ember tervezget,várja a jó időt majd besokalnak, és jönnek vissza a zónába szórakozni.
Nézem a képeket,hát nem tudom de majd ki készülök.
-
hubai1979
őstag
Valaki probála már.[link]
Esetleg érdemes lenne lefordítani.
-
-
Out
addikt
Most végeztem a játék egyik befejezésével, de szerintem a többit nem fogom megcsinálni. Sajnos keserű szájízzel álltam fel a játék végén, mert nagyon nehézre sikeredett a játék és nem sok örömöm volt benne.
A kívánságtevőt nem is találtam meg, mert a sugárzás annyira nagy volt mindenfelé, hogy hamar elfogyott minden injekcióm és gyógycsomagom. Csak a szerencsén múlt, hogy a titkos laborban kötöttem ki, de onnan már nem volt számomra visszaút, így a monolit szétrombolása után, szinte örültem annak, hogy vége lett a játéknak.
Az nagyon pozitív volt (és rémisztő is), hogy miközben bóklásztam az atomerőműben hirtelen MAGYARUL szólalt meg pár mondat.
Minden esetre most elkezdem a Clear Sky-t, hátha az ebben tapasztalt dolgokat ott tudom majd kamatoztatni és jobban fogom élvezni a játékot. Röviden ennyi -
SaGa59
őstag
válasz
San398 #12570 üzenetére
Tulajdonképpen három, de ebből az egyik ötféleképp zárulhat, így hét.
A Kívánságteljesítő a "lelked mélyén megbúvó, tetteidet irányító" kívánságodat teljesíti, akár a Sztalker című filmben. Ez tulajdonképpen a játékstílusodtól függ, ahhoz igazodó kívánságod teljesül, de mindegyiknek az a vége, hogy ott halsz meg helyben.
A másik lehetőség, hogy bedőlsz az O-Tudatnak (angolul C-Concossiusness talán, magyarul nem tudom minek fordították) és befekszel az üres "ágyba". Ez után láthatod, hogy az O-Tudat tényleges céljainak megfelelően az emberiség egy önmagát elpusztító világégésben kihal.
Az egyetlen jó vég, amikor végigmész az utolsó területen, a teleportokon át és kivégzed az O-Tudat gépezetét energiával ellátó rendszert. Ez után láthatjuk Sztrelokot, ahogy az eltűnt Zóna helyén megjelenő valóságban figyeli a lepkéket.[/OF] -
San398
őstag
Végigvittem a játékot.
A végén a sok teleportos résszel mi volt a készítők szándéka? Nem mondom hogy unalmas volt de valahogy nekem nem illett a játékba. Mennyi befejezése létezik a játéknak?
-
Gery D.
senior tag
válasz
shield #12564 üzenetére
Semmi gond, teljesen megértelek. Így hírtelen nem tudom, hogy melyik pályákra gondolsz, melyikeket neveztem át. A Neveket azért hagytam az eredetin, mert szerintem így a legjobb. Én se szeretném, hogy a nevemet angolra lefordítsák.
Amikor elkezdtem ezt a játékot fordítani, csak magamnak csináltam. Láttam benne fantáziát. Mivel azért nem vagyok egy nyelvész és több alkalommal akartam végigjátszani, így neki láttam az egésznek.Az angol neveket (Valójában sok benne az orosz, pl. Prapor) azért hagytam meg, mert azért mindenkinek van egy alapszintű nyelvi tudása és ki tudja bogarászni, hogy kiről is van szó. Szerintem az első fordítócsoport csinálta rosszul, amikor a neveket lefordította. Én személy szerint már megszoktam, ki kicsoda. Ha valaki Nimble nevét magyarul írná, nem tudnám, kiről is lenne szó, vagy Boatswain nevét.
Így mindenkitől elnézést kérek, akinek eleinte fura lesz a név, de ezt nem nagyon szeretném javítani.
Van benne még pár ilyen, amit tudom, hogy sokaknak fura lesz, Műtárgy, Kötelességi. Így hírtelen ezek jutnak eszembe.De ilyen változásokkal már találkozhattunk, hiszen ott az Oblivion Lost, abban is sok változás volt, ha jól emlékszem.
Ezen felül szeretném persze azt, hogy mindenkinek játszható és érthető lenne a magyarításom.
Mellesleg van StalkerSoup Topic.
) [link]
-
shield
Topikgazda
válasz
Gery D. #12563 üzenetére
Letöltöttem a legújabb verziót, ehhez új játékot kell kezdeni: Ha jól emlékszem, akkor 99-es van fent, igaz csak Kordonon kevertem egy kicsit.
Láttam, hogy a 3-as patch-ben nőtt a nyelvi fájlok száma, nem lesz egyszerű a végére jutni.A magyarítással kapcsolatban lenne egy megjegyzésem, de ne vedd rossz néven. Szerintem, hogy nem használtad a megszokott és magyar neveket a főbb karaktereknél, ez kicsit benehezít a magyar fordításokkal játszóknak. Az angolul játszóknak nem probléma, amúgy is inkább angolul játsszák. Akik pedig magyarul szoktak játszani azok megtörik a fejüket ki a franc az a Fang meg Nimble, és ezek még a leg megjegyezhetőbbek. De vannak olyan, nem új karakterek, amikre csak néz az ember, most ki is ez.
Amúgy is vannak olyan esetek is, hogy pl. az alapjátékban elnevezett karakternek is már más nevet adnánk, de már hozzá vannak szokva a Stalkerek ezekhez az elnevezésekhez, aki hosszú éveken át járják a Zónát és már beléjük égtek egyes karakterek és területek nevei.
Pl. egy terület berögzült neve helyett egy új elnevezést lát és nézi, nem érti, miért is lett ez megváltoztatva, amikor éveken át egy más nevű területen szenvedett.
Nem szeretném, hogy meg orrolj rám a véleményem miatt, mert jó szándékból ihletett és mivel nagy fába vágtad a fejszédet, így én is szeretném hogy minél jobb eredmény szülessen.
Még egyszer elnézést kérek, ha esetleg bántó voltam. -
CJ4567
nagyúr
Melyik a legújabb Stalkersoup verzió?
[link] 1.0.9.9.9.9 - Dec 17, 2015 itt a legújabb, ez mennyire friss?
-
San398
őstag
Meg van a dekóder!
Valaki itt írta, hogy az ablakon távozott a hotel szobából. Igaza volt, az ablakon ki lehet ugrani, nincs rács. Viszont ha kiugrottam és visszafordultam akkor már ismét ott a rács az ablakon. -
San398
őstag
válasz
kekeeci #12550 üzenetére
Megnéztem a teljesítetlen feladatokat és melyik az az egyetlen ami nincs kész?! Hát persze hogy az hogy beszéljek szürkével.
Akkor most hogy harmadjára is neki kezdtem egy kis kiigazítás: úgy ahogy Gery D. mondja,ha szürke meghalt nincs tovább, a hullája semmit nem árul el így ott vége mindennek.
Gery D. Köszi, hogy rátaláltál mi hibádzott nálam!
-
Sensut
őstag
válasz
SaGa59 #12541 üzenetére
...meg ahogy az sem kizárt, hogy egy patch rakta a rácsokat a hotelszoba ablakára. Egyébként én is emlékszem, hogy rövidítettem át az ablakon abból a bizonyos szobából, miután megvolt a dekóder, és csekkolni akartam a tetőt, vagy teraszt, vagy mi az ott.
Ezzel a hullaszimuláló csapdával Cordonon találkoztam egyszer, rég. De lehet, hogy ez már modban volt... -
SaGa59
őstag
válasz
Gery D. #12542 üzenetére
A fejbeverés valóban a Clear Sky-ban volt, de az a jelent, amit leírtam biztosan a ShoC-ban, csak ugyanott és két bandita volt fent, alig tudtam elintézni az egyiket, ott bújócskáztunk, hisz amikor az ember odaér, még alig van jó páncélja fegyvere. A zöldfülűek falujában lévő páncélt akkor még nem találtam meg. Ezt a jelenetet nagyon megjegyeztem, mert komolyan meglepett, hogy ilyen apróságokra is figyeltek a készítők, de aztán többé sosem futottam bele így fel is tűnt, hogy hiányzik.
Lehet, hogy nem video, de valami fotó rémlik. Vagy egy hivatkozás Ghost naplójára? Az biztos, hogy a profnak leadandó doksin kívül még valami volt nála.
-
Gery D.
senior tag
válasz
SaGa59 #12541 üzenetére
Az a jelenet, hogy fejbe vertek, az a Clear Sky-ban volt benne.
Amikor Fang-ot kerested. ÉS elvileg csak egy Bandita leselkedett fent a rom kiálló részén. Ghost hullájánál nincs videó bejátszás.
Majd megnézem ezeket, úgy is fent van az eredeti, minden egyes patch-nél kicsomagolom a változott db fájlokat, meglesem a videó fájlokat.
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut #12540 üzenetére
Holtan én is találtam már, ezért írtam, hogy amikor megjelenik a feladat, hogy beszélj vele, egyenesen oda kell menni, mert hajlamos elsétálni kicsit távolabb, illetve az ott bandázó kutyák szétszedhetik. Viszont a pda-jában benne van a szükséges info.
Ghost holttesténél nekem is rémlik valami "filmbetét", vagy inkább valami fotó, Sztrelok csapatáról, azaz valószíűleg az alapjátékban is benne van és lehet, hogy tényleg ez löki tovább a fő szálat.Megjegyzem, a ShoC-ban számtalan apró kis jelenet van, ami sok végigjátszás közben is max egyszer kerül elő. Határozottan emlékszem, hogy amikor először játszottam vele, akkor a Szeméttelepen a rom mögött (ami alatt fejbe vernek és kirabolnak) volt egy födlön heverő alak, akitől segítségkérés jött, amikor elintéztem a járműtelepen a rosszarcúakat. Odarohantam, erre kiderült, hogy egy fosztogató, a két haverja ott állt fenn a három szintes rom felső szintjén és megpróbáltak lelőni. Amikor sikerült elintézni őket, kaptam egy kis figyelmeztető szöveget, hogy sztalker, a Zóna nem barátságos hely, itt gyakran akadhatsz olyanokba, akik ki akarják használni a jóhiszeműségedet. Na ezzel pl soha többé nem találkoztam, még az se kizárt, hogy valamelyik patch kiszedte...
-
Sensut
őstag
válasz
SaGa59 #12530 üzenetére
Most már beugrott, mert nemrég találkoztam ezzel a helyzettel a Stalkersopban. Ott történt ugyanis, hogy az X-16 laborban Ghost (Szellem) hullája nem spawnolódott be egy hiba folytán, és természetesen a nála levő cuccokhoz sem jutottam hozza. Nos, nála nem csak a dokumentumok vannak, hanem valami egyéb is, ami elindítja a Vezető-szálat, mert én itt becsaltam a játékba az X-16 dokumentumokat és tovább tudtam menni a játékban, ám a Vezető - Doktor - Dekóder szál teljesen kimaradt a játékból. Teljesen megfeledkeztem róla és csak akkor jöttem rá, amikor már a titkos labor ajtajában voltam a szarkofágban és nem tudtam kinyitni. Itt szintén becsaltam a játékba a dekódert (amit Pripjátyban kellett volna felvennem), és tovább jutottam, mivel nekem nem az alapjáték volt a lényeg. Aztán egy következő SS végigjátszásban már kijavították Ghost problémáját, és akkor láttam, hogy van nála egyéb is (egy film betét is lepörgött, de lehet ez csak a SS-ban van). Elhordoztam kinek mi kellett a laborból, és a Vezető meg is jelent Cordonon a romoknál, viszont még nem kaptam meg a feladatot, hogy keressem fel őt. Egy másik, fontosabb SS feladat megoldása során útba esett Cordon és akkor beszéltem vele is, ő küldött Agropromba stb.stb.... Azt már nem tudom, hogy ki adja a feladatot, de ő már a feladat megkapása előtt megjelenik Cordonon valamikor a X-16 labor után
.
Még valami beugrott vele kapcsolatban. Anno, még amikor az alapjátékkal kísérleteztem én is, egy alkalommal halva találtam rá a romoknál. Kutyák végeztek vele!
-
SaGa59
őstag
válasz
San398 #12532 üzenetére
Lehet, hogy pont a dekóderes szobába nem lehet beugrani, de az biztos, hogy ki-be lehet járni az ablakokon a szállodába. A ShoC-lal elég rég játszottam modok nélkül, lehet, hogy keverednek kicsit a dolgok. Ahogy már írtam, az első alkalommal tulajdonképpen be se mentem a szállodába, teljesen kiment a fejemből (amikor kidugtam a fejem a földalatti garázsból és helyből átlőtték úgy, hogy azt se láttam, honnan jött a lövés, elég megrázó volt, gyakorlatilag örültem, hogy sikerült onnan kivergődni és nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy felderítsem a várost), hogy kellene onnan valami. De így is át tudtam jutni azon az ajtón, amihez kell a dekóder, csak egy puska kellett hozzá. Akkor épp egy AK volt nálam. Megj: általában vagy egy távcsöves AK-t, vagy egy Vintart szoktam használni a sztalkerekben, ez tökéletesen elegendő tud lenni. Az, hogy melyiket, attól függ, épp milyen stílusban akarok játszani, Lopakodó vagy inkább Rambó jellegű. A biztonság kedvéért egy hangtompítós pisztoly is van nálam, 50 lőszerrel, ha úgy alakulna, hogy közel lehet kerülni valakihez óvatosan. Ezekhez (a Vintrahoz nem annyira, de ahhoz meg nem kell olyan sok, mert ha igen, akkor nagy a baj) mindenhol van lőszer.
A Ne engedj a csábításnak azt jelenti, amit. Majd rájössz, miről szól ez a mondat, amikor odaérsz, ahol értelmet nyer, de akkor tartsd észben, különben túl hamar véget ér a játékod.
-
San398
őstag
válasz
Gery D. #12529 üzenetére
Itt vannak az ablakok amelyek a hotel szobához tartoznak, az összes ablakon rács van:
A jobb oldalin én ugrottam ki a szomszéd szobából.SaGa59 Nem tudom ezeken a rácsos ablakokon hol lehet beugrani!?
"Még egyszer: ne engedj a csábításnak!" Ezt mire értetted?Az lehet hiba ha először a dokut csentem ki a bázisról majd csak ezután mentem be Sztrelok rejtekhelyére? Lehet ezért nem tudtam a vezetővel találkozni előzőleg? Most ujra kezdtem: először Sztrelok rejtekhelye majd a bázison kötöttem ki egy aknán keresztül
-
Gery D.
senior tag
válasz
SaGa59 #12530 üzenetére
Agroprom-ban a Búvóhelyen Strelok Pendrájvja van, a Felszínen a katonáknál meg a Csaposnak kell megszerezni egy doksit. Ezután mehetsz át a Bárra.
Sidorovich Különleges feladata nem fontos, az csak egy mellékküldetés Cordon-ban.
Ja és kihagytad az X-18-as Labort, a Sötét Völgyben, ahova Borov Kulcsával lehet bejutni.
Sötét Völgy: X-18
Yantar: X-16
Radar: X-10 -
SaGa59
őstag
válasz
San398 #12528 üzenetére
Be lehet ugrani. Nem könnyű, de működik.
Emlékeim szerint a folyamat:
Szidorovics elküld, hogy szerezd meg a katonai iratokat Agropromból. Eközben vagy bejutsz Sztrelok rejtekhelyére, vagy nem, a szobába nem egy ajtó vezet, hanem a legalsó szinten, a vérszívó folyosójáról fel kell mászni egy szellőzőcsövön, amibe egy ládáról lehet bemászni. Ott a tárkép mögött egy falirekeszben van valami adat, már nem emlékszem, hogy doksi, vagy pendrive, de az is kell a továbbjutáshoz.
Ha megvan a dokis, át tudsz menni, a bárba, ahonnan a csapos elküld a Sötét-völgyben lévő laborba a doksikért.
Ha ezek is megvannak, mehetsz Yantarba.
Ott a Szellem holttestéről elszedett doksiból tudod meg, hogy vissza kéne menned a Kordonra, beszélni a Vezetővel, illetve a prof legyártja neked a védősisakot.
Vezetővel beszélsz, visszaküld Agropromba, ahol Sztrelok rejtekhelyén találkozol a dokival, aki felvilágosít arról ki vagy és azt is elmondja, hol a dekóder. Ha ezt tudod, akkor beszélned kellett a dokival, mert mástól ezt nem tudhatod meg, ha jól emlékszem.
Közben vannak olyan feladatok, amiknél nem emlékszem, hogy kellenek-e tényleg a továbbjutáshoz vagy sem. Pl amikor Szidorovics megkér, hogy hozz el egy irattáskát a Kordon katonai bázisáról. Mintha ez is kellene ahhoz, hogy valami infót megtudhass.
Ha minden megvan, átverekeded magad valahogy a Katonai raktárakon, majd a Radaron lekapcsolod az Agyperzselőt, irány Pripjaty. Itt vagy felszeded a dekódert, vagy nem. Az első végig játszásnál ezt pl én szimplán elfelejtettem. Irány a stadion. aztán az erőmű.
Azt az ajtót, amit a dekóder nyit, fel lehet feszíteni egy ak vagy más puska csövével is. Gyanítom ez a hozzám hasonló figyelmetlen játékosok miatt van, mert a többi kódzáras ajtó nem felfeszíthető.Még egyszer: ne engedj a csábításnak!
-
-
kekeeci
senior tag
válasz
San398 #12523 üzenetére
Sajnos rossz hírem van, vissza kell töltened egy régebbi mentést, kb akkorról, mikor megtaláltad Szellem hulláját az X-16 laborban, mert akkor tudtad meg, hogy a Vezetőt kell keresned.
Ha még sokat STALKER-ezel, megszokod, hogy néha több órai játékodat is kidobhatod egy ilyen miatt, vagy nem törekedsz a teljességre, bár ez esetben elesel a jó befejezésektől.
-
San398
őstag
válasz
Gery D. #12517 üzenetére
Lekapcsoltad a fő vezérlőt? Igen Ehhez kellett a sisak amit a prof hangolt be.
A sok kis kapcsoló után egy nagyot, mielőtt lejárt volna az idő? Igen
Majd felvetted Ghost Naplóját a holttesttől és átadtad Sakharov-nak? Igen
Mondjuk a Vörös Erdőben is kikapcsoltad szerintem, azért tudtál átmenni Pripyat-ba. Igen Ez meg az agyperzselő.
Végig néztem a Cordon területen a hullákat, egyik se a vezető. Minden megvan ezért nem értem. Akkor ezek szerint ez egy bug? -
Gery D.
senior tag
válasz
Sensut #12518 üzenetére
Elméletileg amikor Yantar-ban lekapcsoljuk a vezérlőt, és kijutottunk a földalatti laborból, utána valamikor kapunk egy üzenetet Grey-től azt hiszem, hogy találkozzunk Guide-val, ő tudja, hol van a Doktor. Aztán Doktorral találkozva megkapjuk a dekódert Pripyatba, na utána megyünk a Vörös Erdőbe Lekapcsolni az Agyperzselőt és úgy Propyat-Chernobyl.
-
Gery D.
senior tag
válasz
San398 #12516 üzenetére
Lekapcsoltad a fő vezérlőt? A sok kis kapcsoló után egy nagyot, mielőtt lejárt volna az idő? Majd felvetted Ghost Naplóját a holttesttől és átadtad Sakharov-nak?
Mondjuk a Vörös Erdőben is kikapcsoltad szerintem, azért tudtál átmenni Pripyat-ba.
Az a jelölés mindig ott van, azt rosszul fordították le az angolok, az X-16-os írás lenne, nem az, hogy juss be a laborba. Vagy Labor bejárata.
-
Gery D.
senior tag
-
Gery D.
senior tag
válasz
San398 #12507 üzenetére
Mik vannak még? Milyen feladatok? Elkérném a mentésedet, megnézném, hol jársz, de sajna az eredeti most nincs fent a gépemen.
Ez valóban a fő szál, de ez akkor is kijön, ha nem találkoztál Guide-val, vagyis a Vezetővel. Amíg a Vezetővel nem találkozol, addig a Doktorral sem, Voltál Agroprom-ban a búvóhelyen másodszorra is?
-
kekeeci
senior tag
Magyarán, amikor megkapod, hogy beszélj a vezetővel, akkor nincs mese, menni kell, nem szabad mással foglalkozni.
Ha jól emlékszem ilyesmi máskor is előfordul a STALKER-ek történetében. -
San398
őstag
-
xFreex
aktív tag
válasz
San398 #12500 üzenetére
Sajnos akit keresel elég messze van jelenlegi helyzetedtől. Vissza kell menni teljesen az elejére, Kordonba.
Ha minden igaz a térképen jelöli is a helyet. A vasúti híd felett jobbra az épületnél kell lennie a tábortűz mellett.
Viszont megéri visszamenni, mert a szobába amit most nem tudsz kinyitni van egy jó féle páncél és egy pisztoly amit ha jól emlékszem máshol nem is lehet megtalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest