Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pala2
csendes tag
válasz
balinlin
üzenetére
Szia!
Nekem is szokott ilyen lenni, jellemzően ha ~20e Ft feletti (vagy ahol egyébként PIN kódot kérne a kártya ???) vásárlásoknál. Ha a fizikai kártyával "ismétlem", akkor PIN-el engedélyezi a fizetést.
Még nem sikerült megfejtenem az okát. (a CIB kártyával simán engedi PIN nélkül is ApplePay) -
pala2
csendes tag
válasz
doctorem
üzenetére
A pontos "viselkedését" nem sikerült megfejtenem, de amikor nem sikerült Apple Pay-el fizetnem, másodikra elővettem a fizikai (REV) kártyát és érintés+PIN-el sikerült azonnal kifizetnem.
Valamiért az az érzésem, hogy ott lehet a probléma, hogy a telefon az arcfelismerés miatt nem kéri a PIN-t.
(ugyan erről a telefonról, ugyanakkor, ugyanott, ha átváltok a CIB-es kártyámra, símán, PIN nélkül is lehet fizetni 20e felett is)
Itt tartok. -
pala2
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Üdv a klubban....
Nemrég próbáltam, ahol (Shell kút) eddig Apple Pay-el nem sikerült (20e felett) fizetnem, ott most fizikai kártyával és PIN-el simán elfogadta, valamiért, csak a telefonon keresztül nem engedte a REV-et. (CIB-es kártyával a telefonnal is negedte mindig)
Eddig nem sikerült magyarázatot találnom a, csak azt, hogy mindig 20e feletti fizetésnél csinálta (több boltban is). -
pala2
csendes tag
válasz
vkrisz
üzenetére
Köszi!
Szinte biztos, hogy a 20e Ft lehet a korlát, mert 19,6e Ft-ot "sikerült" fizetnem, ahol eddig nem, a fizikai kártyát még nem próbáltam (soha ne volt nálam).
De még, mindig nem értem, hogy mitől van ez így, mert amikor REV-el ne megy, akkor átváltok CIB-re és tudok fizetni (Apple Pay). -
pala2
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tud valaki arról, hogy miért utasít el kártyás (telefonos, Apple Pay) vásárlásokat a rendszer (fizikai kártyát nem próbáltam), pl. Shell kútnál (ahol lakom) rendszeresen, Auchan néha, meg még random módon pár helyen.
Amire gyanakodok, hogy ezek általában 20e Ft feletti vásárlások, lehet összefüggés? Értékhatárt lehet valahol állítani, mert nem találtam ilyet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest