Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aliendej
tag
Telefont váltottam (A6+ -> P20) és a Revolut appot át szeretném tenni. Sikerült is, enged belépni azonosítással, de fekete a képernyő. Ez bug vagy nem jól csináltam valamit?
-
-
Tuomas
addikt
válasz
Donki Hóte #25647 üzenetére
Frissítsd az appot.
-
Nektek működik a Revolut app?
Engem az ujjlenyomat beolvasása után rögtön kidob, legtöbbször mindenféle hibaüzenet nélkül, néha ír valami olyat, hogy a Revolut alkalmazás állandóan leáll, és választhatok az Alkamzásinfó, az Alkalmazás bezárása és a Visszajelzés küldése pontok közül.
Ha viszont a Visszajelzés küldése pontot választom, akkor azt írja, hogy a telefon nem csatlakozik adatszolgáltatáshoz
A telefon természetesen csatlakozik adatszolgáltatáshoz, a Revolut appon kívül minden internetes kapcsolatot igénylő alkalmazás rendben működik
-
emeritus
tag
válasz
Serpiko #25638 üzenetére
Topupnál volt gondod. Az internetes biztonsági kód véletlenszerűen generált egyedi számsor és a rendszer minden egyes vásárláshoz új kódot generál. Ezt a kódot kell megadni fizetéskor a megerősítő oldalon a banknak akkor, ha a "kereskedő" - topupnál kártyás vásárlás történik - alkalmazza ezt a szolgáltatást. Szerintem a Revolut nem használja ezt, 2021. január 1-ig nem is kötelező. (Az OTP telekód az OTP számára lehet szükséges, nem világos, itt mire kell.)
-
KicsiRegő
tag
válasz
Serpiko #25638 üzenetére
Szerintem azért nem kérheted a számlaszám utolsó 3 számát, mert alapból mindenkinek az, amit nem tudom, hogy próbáltál-e az egyenleglekérdezőnél tesztelni, mielőtt bementél volna a fiókba. Ezért ugyan arra nem kérheted a változtatást, és logikus is, hogy a rendszer nem engedte.
-
Serpiko
addikt
válasz
emeritus #25635 üzenetére
A megoldás ennyi volt bementem a bankba. Mondtam kell tele kód mert nem tudom. Ügyintéző ennyit mondott adjak meg 3 jegyű kódot utána papírmunka és kész is. Ennél többet nem tudok mondani róla. Talán annyi hogy a számlaszám uccso 3 szám nem lehet célszerű kitalálni olyat amit n felejt el az ember.
-
geleati
tag
Sziasztok! Unicredites kártyával szerettem volna feltölteni a Revolut számlámat, az Unicredites alkalmazásban jóváhagytam a vásárlást, aztán pár pillanat múlva kiírta, hogy Session expired (ezt még abban az popup ablakban). Revolutban egy ideig pending állapotban volt, aztán declined lett. Revolutba nem érkezett meg a pénz, de az Unicredites számlámon meg azt látom, hogy könyvelt. Mi ilyenkor a teendő?
-
válasz
Tomi8822 #25633 üzenetére
Ez már nem Revolut specifikus kérdés. [Google első találat]
-
Tomi8822
tag
Ki tudnád fejteni bővebben, hogyan és mennyit kell adózni?
-
-
Tomi8822
tag
Üdv, kérdezném aki kereskedett már részvénnyel revolut - on keresztül, hogy kell adózni itthon az osztalék és árfolyam nyereség után?
-
Serpiko
addikt
Otp kártyával töltök fel. Ma kért még plusz tele kódot... az mi hol találom? Eddig elég volt az SMS-Ben kapott kód.
-
válasz
gixxergabi #25618 üzenetére
Frissítsd az applikációt.
(Ma reggel jött ki javítás.) -
gixxergabi
senior tag
Tegnap frissítettem appot, ma meg nem enged be se ujjlenyomat, se jelszó "állandóan leáll"...
App gyorsító tár törlés nem segített. -
tread777
tag
Udv! Kollega most utalt fel revolutra, mi a tapasztalat, igy h hetvege van mennyi ido a jovairas? K&H kartya, koszonom!
-
tread777
tag
válasz
Overlocker #25543 üzenetére
Üdv!
Ha jól láttam nem kaptál választ...
Én amikor regisztráltam, nem kértem a fiziaki kártyát, majd kb két hét után felajánlotta ingyen. Egy próbát ez most is megér... vagy előbb utóbb lesz akció.
Másrészről ha virtuális kártyát hozzárendeled telefonhoz, ugyan úgy tudsz vele fizetni, csak pénzt felvenni nem. (nekem az érintéses pénzfelvételt legalábbis nem engedi) -
atee_13
őstag
Üdv!
Tavaly regisztráltam, megjött a kártya és a bónusz is. Kipróbáltam vettem fe pénz és fizettem is vele. Azóta nem használtam app-ba néhányszor beléptem. Most akartam volna egy kevés pénzt feltölteni, de közben volt egy lejárt KH bankkártyám. Írja is az app, hogy frissítsem. Frissíteném, de azt írja a kártya kibocsájtója a kh adjam meg a másik kh kártyát.
De nincs másik kh kártya. Próbáltam NFC vel is ugyan az az eredmény.Ilyenkor mi a baj? Volt már ilyen valakinek?
-
JohnnyWeiss
tag
Cetelem hitelkártyásoknak info:
Cetelem hitelkártyáról a feltöltés után nekem már nem ad visszatérítést, bár vásárlásként látszik. Megjelenik, egy tétel, hogy vásárlás utáni pénzvisszatérítés, de az összegnél üres. 1 hónapja még adták a visszatérítést. -
zerodot
aktív tag
válasz
Oliverda #25604 üzenetére
Részben pont arról volt szó, hogy a Revolut az utalásokat is tiltja sok (ha nem a legtöbb) kriptós platformra és gyakran kerülőutakat kell keresni.
Az persze kérdés, hogy ezzel elsősorban a saját üzleti érdekeit próbálja védeni vagy inkább csak a KYC/AML törvényekből adódó lehetséges bonyodalmakat próbálja minimalizálni vagy egyéb okai vannak.
-
Tuomas
addikt
Ezt gondoltam beteszem ide: [link]
-
-
EG0
aktív tag
válasz
FireKeeper #25601 üzenetére
Megnéztem, ott most épp 4,51%-ot adnak (In-kind Reward rate) Bitcoinra. Ehhez képest NEXO most emelt 5,00%-ra (saját érme stake-elés nélkül), és a magyar INLOCK is 4% felett ad már.
Ellentétben CDC-vel a Celsiusnál úgy látom, eleve nincs SEPA Magyarországról, bár a Revolut miatt lehet eleve angolnak látszana, az viszont van.
Na szóval a Bitwala azért került szóba, mert a Revolut eléggé nyírja a kártyás (és van akiknél SEPA) mozgatási lehetőségeket kripto irányba, Bitwala meg nem. Pl. nem tudom, Revolut -> Celsius egyáltalán működne-e, akár kártyás feltöltéssel akár SEPA-val. Te látod bármi előnyét egyáltalán a Celsiusnak a CDC, NEXO, INLOCK-kal szemben, vagy just another liquidity earning platform?
Kíváncsi leszek a Revolut oldalán már fent lévő "Savings Vaults" és "Rewards" opciókra, hogy mit takarnak, és versenyképes lesz-e, vagy csak olyan módon, hogy végleg elzárják olcsó HUF->EUR->[említett 4 platform] útvonalat, és bele akarják kényszeríteni átlag-forintos-magyart, hogy az egyébként nagyon magas váltási díjú Revolut Crypto feature-t használják.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest