Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigri44
tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogy hogyan tudnék utalni Revolutról cseh vagy román számlára? Korona vagy lei zsebbe kell legyen a pénz vagy ha csak euro van rajta akkor onnan is elveszi majd átváltja? Hozzá kell adni kedvezményezettként a célszámlát? Ez a payment link hogy működik? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
MrPeekaboo
senior tag
Állítólag a Visa helyett pár nappal ezelőtt megjelent új virtuális MasterCard-ot egyeseknek sikerült már GPay alá berakni és fizetni is vele! Apple Pay-jel nem megy.
-
exlepra
tag
Vásárlásra használja vki a curve kártyát vagy csak revolut feltöltésre?
Tegnap megvolt ez első feltöltésem, bár a curve supportnak írni kellett, mert vmi limit miatt decline volt, pedig se az Ersténél se a BB-nél nem volt nyoma, de megoldódott. -
KTU
addikt
A Revolut nem látja milyen kártya van a Curve-ban beállítva, és a kártyaszámból találta ki hogy GBP.
ne foglalkozz vele, töltsd amibe akarod, de azt a devizát hozz létre előre a Revolut-on.Most inkább €-ban töltsd, az stagnál, esetleg erősödik a HUF-al szemben.
A CHF és a $ gyengül a HUF-al szemben. -
csibi_
csendes tag
Szia !
Megcsináltam amit mondtál.
Curveban kiválasztva egy magyar kártya, pénznem HUFRevolutba felvíve a Curve Kártya USD alá.
Ami zavar, hogy a Curve kártya alatt GBP szerepel mint devizanem, és amikor kezdeném a feltöltést, azt írja:
" To avoid bank fees you should always top up in the card's currency.
Your cards seems to be in GBP. Do you still want to top up in USD?"Mit tegyek? Töltsek GBP-t és utána konvertáljam át a Revolutbam USD-vé, vagy ne törődjek a figyelmeztetéssel, a Revolut nem látja milyen kártya van a Curveban beállítva, és a kártyaszámból találta ki hogy GBP?
-
brainticket
aktív tag
Ahogy nézem elérhető már az automatikus átváltási funkció, be lehet állítani hogy egy adott árfolyam elérésénél váltson át egy adott összeget.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
sajti_pajti #2559 üzenetére
Én is úgy írok, most is, de ha szó után rakok egy írásjelet, automatikusan kiveszi a szóközt.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
instantwater #2556 üzenetére
A platform a probléma, és ezzel én is egyet értek.
-
k2laci
tag
válasz
instantwater #2556 üzenetére
-
-
anadroid
senior tag
Mi a bánatért kényszerítik az embert erre az !/%))=Í/=!+ facebook-regisztrációra ahhoz, hogy hasznos információhoz jusson? Van ezernyi értelmesen használható fórum. Ezért undorodok még a FB szótól is. Nem akarok oda írni, de néha hasznos lehetne, ha elolvasható lenne az az egymilliomodrész értékes információ.
-
k2laci
tag
Alakult egy csoport a facebook-on, ahol le van írva mi a teendő ha valaki hasonló cipőben jár.
Ha valaki ismeri a topicgazdát, jelezni lehetne neki, hogy az összefoglalóba is be lehet tenni.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Revolutot töltenék TW-n keresztül. Tudom, hogy sokszor volt már szó róla, de kicsit elakadtam, hogy melyik a legjobb módszer.
TW-re utalással menne a HUF, eddig ok. Ezután Revolutban a hozzáadott TW kártyával TOP UP mondjuk EUR-ban, vagy előtte kell a TW borderlessen váltani HUF-ot EUR-ra és úgy tölteni?
Köszönöm
-
MrPeekaboo
senior tag
Ilyen fiók zárolásokról korábban is lehetett olvasni a hivatalos fórumon. Mondjuk ott amiatt történtek ezek, mert hirtelen több ezer dollárt raktak a számlára. Sajnos több hónapos elhúzódó ügyekről is olvastam, de végül mindenki visszakapta a pénzét. Az automata rendszer egyébként a szokásostól eltérő nagyobb pénzmozgásokra is riaszthat és zárolhatja a fiókot kérdés nélkül.
-
-
k2laci
tag
válasz
szabi__memo #2540 üzenetére
Akinek milliós tőkéje van, az nem biztos, hogy épp a Revolutot választja pénzügyi szolgáltatónak.
Amikor regisztrálsz ügyfélként, az 5 perc alatt megvan, a kártyát is megkapod pár nap alatt, ha vissza szeretnéd tőlük szerezni a pénzed akkor 2 hét alatt sem jutsz előbbre !
-
k2laci
tag
válasz
peti123 #2538 üzenetére
Igen, ez így van ! De ha valaki Londonban egy hipermarketben épp a heti nagy bevásárlását intézi vagy (amire konkrét példa van) nyaralás közben jön a felfüggesztés, hogy nyújtsa be a bankszámlakivonatát, munkaszerződését, oltási könyvét akkor igen kellemetlen szituáció alakul ki.
-
madrac
senior tag
-
peti123
csendes tag
Ezt is megkérdeztem erre az a válasz jött ha készpénzben kapod a fizetést és sehogy nem tudod igazolni a pénz honnani mivoltát akkor vissza utalják a pénzt
félre értés ne essék ezek után én se fogom tárolni náluk nem fogok ezzel szórakozni hogy igazolgassam hogy jutottam a pénzhez mivel ez így hülyeség ! Xy bank se kérdezi meg ha odaviszem a pénzem hozzájuk akkor iagzoljam hanem tárt karokkal várnak hogy náluk pihentessem
-
k2laci
tag
válasz
peti123 #2527 üzenetére
Természetesen a történtek után amint visszakapom a pénzem minden kapcsolatot megszakítok velük és ahol csak lehet elmondom a történetet.
Jelenleg az ügyet már a brit Financial Ombudsman Services hivatala is vizsgálja, de tudtommal már rendőrségi feljelentés is született az ügyben !
-
peti123
csendes tag
Én elhiszem neked hogy nem válaszolnak nekik csak azt mondom hogy nem vehetik el a pénzüket előbb utóbb ha vizsgálat lezárul és esetleg nem igazolódik a pénz úgy ahogy ők szeretnek akkor vissza fogják adni kizárt hogy lenyúlják abból nagyon nagy botrány lenne és lehúzhatnák magukat! Csak igen ez valóban kellemetlen mondjuk egy nyaraláson ezert nyilván jobb a Curve ami nem tárol pénzt! Bár ott is volt már baki pár héttel ezelőtt de szó nélkül minden problémát helyrehoztak minden hiszti nélkül ami szimpatikusabb mint hogy lesz.rnak
-
peti123
csendes tag
Megelőztem a problémát és rájuk írtam hogy milyen esetben zárolják a számlámat és azt írták hogy előfordulhat biztonsági okokból hogy megnézik a pénz eredetét ebben az esetben igazolni kell hogy honnan van a pénz és utána feloldják amennyiben nem tudom igazolni a pénz eredetét akkor vissza utalják a számlámra tehát semmiképp sem veszíthetem el! Azt is elmondta hogy tapasztalata szerint általánosságban nem tart hetekig egy ilyen vizsgálat kivéve ha nem kapják meg azokat az információkat amikre nekik szükségük van!
rákérdeztem arra hogy mi van ha én sportfogadással nyertem a pénzt és azt teszem fel?! arra annyit tanácsolt hogy érdemes megtartani a nyertes szelvényeket hogy később igazolni tudjam hogy a pénzt nyertem!
Ja hozzáteszem kb két perc alatt azonnali élő ügyintézőhöz kapcsoltak -
k2laci
tag
-
Gergo_R6
csendes tag
Gondolom automata algoritmus zárolgatja a fiókokat mert valami nem tetszik neki, vagy nem működik megfelelően az algoritmus. A kiszolgáláshoz meg nincs elég élő support akivel kapcsolatba tudsz lépni. A supportot mindenképp fejleszteniük kell az biztos, és a direkt forint top up is kell.
1 éve nem csinálják meg azt amit megígértek, csúszás halasztás. Nekem sajna már nem csillog olyan szépen a Revolut mint az elején annak ellenére mondom ezt, hogy aktívan használom.
-
k2laci
tag
-
-
csibi_
csendes tag
válasz
gzbotii #2513 üzenetére
Igen, Revolut kártyámat akarom minél kedvezőbben feltölteni Curveon keresztül.
Közben rájöttem hogy kell bevinni új kártyát a Revolutba, de persze nem engedi a CurveotValaki írta, hogy a Curve kártya ha megjön vigyem be Revolut alá, és úgy utaljak. A jelek szerint vagy félre értettem, vagy nem ez a módszer.
Szóval akkor mi a teendőm?
Curve alkalmazásba felviszem a Revolut kártyát, ez megvan.
Felvittem hitelkártyát , illetve más nevén lévő Bankkártyát is (megette, nem reklamált egyenlőre)
Ha jól sejtem most kéne a felvitt kártyákról pénzt utalnom a Revolutra Curveon keresztülNA ebben segítséget szeretnék kérni
-
sparks
senior tag
Mondjuk úgy, hogy előfordult... Mivel manapság már nem kedvelik a kriptó tőzsdékről beérkező utalásokat, így ez már nem játszik, csak aprót tartok rajta, napi dolgokhoz használom, meg nyaraláskor jött nagyon jól. TW-vel is ezért szakítottunk, nekik sem tetszett
Az meg tényleg durva, hogy napi 2-3 chat és sehol semmi, hogy mi van a számláddal... Teljes tanácstalanság.
-
sparks
senior tag
Nekem is, amikor közel 2 éve nyitottam a Revolutos számlámat és aztán hozzá akartam adni pár 'top up' kártyát, azonnal letiltottak. Majd chaten megbeszéltük a dolgot: kellett nekik igazolnom a kártyáimat, ha jól emlékszem valami számlakivonat féle képe kellett vagy ilyesmi. Aztán lenyugodtak és azóta szerencsére nem volt ilyen. Pedig volt a számlámon azóta 10k EUR is - igaz előfizettem prémiumra is. Ha próbáltál hozzáadni kártyát, akkor az simán lehetett oka a dolognak.
-
bbuzas
újonc
Nekem is volt az elején egy ilyen. Jól föl is húztam magam rajta. Kérj live agent-et egyből a cseten aztán mond el neki hogy szeretnéd használni a szolgáltatást és nem csináltál semmi rosszat. Egy két kérdés után sűrű sajnálkozások közepette, hogy ezt nekik muszáj, unlockolták az accountom.
-
-
k2laci
tag
Csinálhat olyan a Revolut, hogy minden indoklás nélkül már több mint egy hete felfüggesztette a fiókom ? A support csak semmitmondó válaszokat ad, valami "ellenőrzés"-t emlegetnek, de semmi rendkívüli tranzakcióm nem volt.
Van valami jogi lehetőség fellépni ellenük ?
Nyilván nem fogok kimenni Angliába és pereskedni velük, de nem tudom elhinni, hogy a XXI. században egy brit pénzügyi szolgáltató megteheti, hogy minden indok nélkül korlátozza valaki számláját.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest