Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van már hír mikor lehet forinttal feltölteni?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz MrPeekaboo #889 üzenetére
Láttál már ilyen oldalon eredeti aláírással rendelkező hackelt appot?
-
hedgehog
senior tag
válasz szabi__memo #896 üzenetére
mi a kérdés? hogy a Google Pay működik-e bármilyen MC kártyával? ha igen, akkor a válasz nem. Csak a támogatott bankok kártyáival működik, amit egy itthoni banknál sem találsz, viszont a Revolutnál igen.
Azaz itthon egyelőre a _hivatalos Google Pay_ csak a Revolut MC kártyájával működik (más mobilfizetési megoldások persze vannak)
-- aka p3d3str1an
-
szabi__memo
nagyúr
Bármilyen MC kártyával vagy csak revolut?
-
TOZ
addikt
válasz MrPeekaboo #894 üzenetére
Az applepay egyes hirek szerint amugy is terjeszkedni fog keuropaban... Ez alapjain boritja a bankok startegiajat is...
-
MrPeekaboo
senior tag
Ma nekem is sikerült a mobilos vásárlás, igaz kicsit többet kellett várni arra, hogy megtörténjen a tranzakció, mint általában szokott. Egyébként a beta app tesztelők már próbálgathatják a GPay-t, de csak bizonyos országokból, aminél mi nem szerepelünk. Ehhez képest nálunk is működik. :-) Másik jó hír, hogy a francia Apple Pay oldalán alul a hamarosan érkezik résznél ott van már a Revolut logoja, szóval előbb-utóbb ez is érkezik!
-
TOZ
addikt
válasz MrPeekaboo #881 üzenetére
Just works.
Az iment teszteltem.
Priman mukodott (es okosan a forint zsebbol vont le, HUF-ot fizettem).Koszonom az infot.
-
sparks
senior tag
Zsííír! Müxik, teszteltem, lehet telefonnal fizetni.
Köszi a tippet![ Szerkesztve ]
-
hedgehog
senior tag
Köszi a tippet, kis bűvészkedés után sikerült is a dolog
(a saját google accountommal nem ment, de egy cégessel igen)Kár hogy nem próbáltam meg ezzel a módszerrel már két hete, akkor nem kellett volna a horvát nyaralás alatt se kártyát magammal hordozni (volt hogy csak a kártya meg a telefon volt a zsebemben egy esti séta folyamán)
[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
sajti_pajti
tag
válasz MrPeekaboo #889 üzenetére
Az apkmirror nem warez oldal, fizetős vagy buherált appot onnan tudtommal nem lehet leszedni, amúgy meg a gugli nekem naponta ellenőrzi a telómon a fent levő appokat és eddig csak egy "matcli" nevűt szokta inaktiválni ami a Xiaomi rendszer részeként van fent.
Máskülönben meg konkrétan ez a Googla Pay nem volt hajlandó nálam futni (egész pontosan az NFC-s fizetésre), mondván a rendszerem nem gyári, de korábban sokáig a Photoscannel is ugyanez volt a helyzet, aztán egy idő után (azt) már hagyta...[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz sajti_pajti #888 üzenetére
Én ilyen third-party oldalakat azért nem ajánlgatnék főleg olyan app esetén, amiben kártyaadatokat kell megadni. De ha te nem félsz attól, hogy esetleg egy megpiszkált app-on keresztül ellopják az app-ban megadott banki adataidat, akkor használd azt!
-
sajti_pajti
tag
válasz MrPeekaboo #886 üzenetére
Az apkmirror oldalról is letölthető, szerintem nem kell semmiféle VPN.
-
MrPeekaboo
senior tag
Hozzáadhatod, de azt csak a Simple app-on belüli pl. mozijegy stb. vásárlásra használhatod vagy a virtuális Simple kártya feltöltésére. Az érintés nélküli fizetés, csak OTP-s kártyával működik! Ráadásul a virtuális Simple kártyát külföldön sem lehet használni... Kb. ez a magyarázat, hogy miért jó a Google Pay.
-
betyarr
veterán
válasz MrPeekaboo #883 üzenetére
a revolut kártyát a simple-ben is hozzá lehet adni,nem
-
Kövi
csendes tag
nem tudom,hogy ez a Revoluttal hogy függ össze, de ha már ilyen sokat írtál, vazelinezhetted volna a történetedet
-
MrPeekaboo
senior tag
Persze, hogy van köze a Revolut-nak, hiszen a háttérben ezen is dolgoznak és azt jelentették volna be július 1-én, hogy mikor lett volna elérhető a szolgáltatás. Csak ugye volt az a bankkártyás mizéria és emiatt a bejelentés elmaradt. Másrészt azért jó ez, mert így NFC-s Android mobillal már érintés nélkül is fizethetsz a Revolut számlád terhére, csak a mobilodat kell magaddal vinned, nincs szükség a bankkártyádra.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
igazából miért ennyire várós a google pay?van köze a revolut-hoz is?tényleg láma vagyok ezen a téren...
-
MrPeekaboo
senior tag
A bejelentés még nem történt meg, viszont a Google Pay már működik a Mastercard-okkal! A Visa-kkal egyelőre még nem. A kártyámat már sikerült beregisztrálni, SMS-ben kaptam kódot, amivel az ellenőrzést kellett végrehajtani. Kipróbálni majd csak holnap délelőtt fogom tudni.
Mivel az itthonról használt Play Store nem ajánlja fel a Google Pay app-ot, ezért kis cselhez kell folyamodni, hogy mégis le tudjuk tölteni. Ehhez le kell szedni a store-ból egy ingyenes VPN app-ot és abban beállítani egy olyan országot, ahol támogatva van a Google Pay, mondjuk Angliát. Ezután a mobil beállításainál keressük meg az app-okon belül a Play Store-t és töröljük ki az app-hoz tartozó adatokat és állítsuk le az app-ot. Aztán indítsuk el a Play Store-t és töltsük le a Google Pay app-ot. Ezt követően a VPN app-ban kapcsoljuk ki a szolgáltatást vagy le is lehet törölni, mert nincsen rá szükség. A Google Pay app-on belül adjuk meg a szükséges adatokat és kész. A kártya regisztrációja során kettő darab 0 Ft-os terhelési üzenetet fog dobni a Revolut. Ha több fizetéssel kapcsolatos app-unk is van, amivel fizetni szoktunk, pl. Simple, akkor a mobil beállításoknál lévő Tap & Pay-nél meg lehet adni, hogy melyik legyen az alapértelmezett fizetési eszköz, illetve hogy lehessen választani(?), ha fut másik ilyen app. Ez utóbbival nincsen tapasztalatom, de az lenne jó, ha feldobná, hogy melyikkel szeretnék fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
Ha most váltasz, akkor 327,43 Ft-ért kapsz egy eurót. (319,42Ft-ot adnának euróként.) Hétvégén, pontosabban banki/deviza tőzsdén kívüli időszakban általában 1% szokott lenni a vételi és eladási közötti különbség. De most pénteki zárásban hirtelen sokat erősödött a forint, nem tudják hétfőn hol fog kezdeni, így biztosítják be magukat, nem menjenek veszteségbe.
Kereskedési időben - amennyiben nincs ilyen hirtelen erősödés, gyengülés akkor - 30 fillér (0,3Ft) körül van a vétel és az eladás közötti különbség HUFEUR & EURHUF között. Bal oldali ábrán fel/le nyilakkal lehet váltani és megfigyelni ezt.)
Ha valaki vásárol is külföldi webáruházakban, akkor - a fentiek miatt - deviza tőzsde/banki időben érdemes váltani USD, ebey-en még AUD -ra is.
betyarr: Neked még kártya és kiszállítási díj nélkül küldték a bankkártyádat? Ha igen akkor mikor igényelted?
[ Szerkesztve ]
-
Kövi
csendes tag
Sziasztok!
A Revolut app-ban ha forintot akarok váltani euróra akkor 327,43 HUF-ot ír ki, ha bemegyek a deviza árfolyam kalkulátorba, akkor 319,42 HUF. Ezt akkor most, hogy kell értelmezni?
-
patesz
csendes tag
Köszönöm.
nem tudom mi lehetett tegnap.
most megjött.
köszi még egyszer. -
KTU
addikt
Ha weben regisztrálsz ezt az SMS-t kapod:
Kép
Csak akkor kapod az aktivációs SMS-t, ha alkalmazásból regisztrálsz,
máshogy nem is lehet (weben nem),
csak és kizárólag mobileszközről.Mindegyik SMS szinte azonnal érkezik, pár másodperc.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
patesz
csendes tag
Sziasztok,
A Revolut főoldalon regisztráció gyanánt beírtam a telefonszámom, majd "Get Started", viszont sms sehol.
Mennyi idő kellene neki hogy megjöjjön?
Pontosan milyen linket, linkeket tartalmaz az sms?
iOS, meg droid app store elérhetőséget?üdv.
patesz -
tag
-
Rival
aktív tag
Akinek authorizációs gondja volt Revolut kártya Simple-be rögzítésénél, az tudott kezdeni valamit a problémával? Másodszor is levonta a 100 Ft-ot, ugyanazt a kódot küldve. Próbáltam kis- és nagybetűkkel, az "I" és "l" különbségére is ügyeltem, copy-pasteltem, de mindenképp "Hibás authorizációs kód" üzenettel elhajt.
-
KTU
addikt
Mindkét ismerősnek gond nélkül megérkezett a Simple visszatöltés, Revolutra.
Szerda este 19:55 indítva,
ma reggel 08:50-kor érkezett.
Úgy látszik x + második nap reggel érkezik a visszatöltés.Akkor visszatöltés előtt mindenféleképpen létre kell hozni a HUF pénztárcát / zsebet,
hogy maradjon a HUF, hogy akkor váltsuk át, amikor nekünk tetszik az árfolyam."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tag
Na az nincs, alapból egy db EUR számlát kaptam mikor regisztráltam. Mivel mindenki azt írta, hogy forintban jött a feltöltés, így feltételeztem, hogy majd azzal jön létre.
Forint számlát külön kell létrehozni? Vagy váltani kell forintot és azzal létrejön?Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
KTU
addikt
"A Simple az OTP-hez tartozik."
OK
De bármely bank kártyája beregisztrálható,
nem kell hogy otp legyen az egyik.Bár én is OTP MasterCard-ot regisztráltam a Revolut mellé.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
tag
Sziasztok, ma reggel megérkezett az első Simple visszavezetésem a Revolut számlámra. A push értesítésben forintban szerepelt az összeg, de a számlámon már euróban látom. Ez így működik helyesen?
Valamiért én azt hittem az eddig olvasottak alapján hogy forintban fog megjelenni és én váltom át akkor, amikor szeretném.Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
edk-
őstag
válasz sajti_pajti #849 üzenetére
Szerintem azzal is ugyanígy van. A lényeg, hogy helyi fabatkában történjen a terhelés, mert ha helyben váltanak, az rosszabb.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
KTU
addikt
2 fajta kártya (Revolut, Transferwise),
2X 200 EUR felvét havonta ingyen.(#843) ANOka:
Transferwise topik[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sajti_pajti #845 üzenetére
Nekem már annyi - fizikai és virtuális - kártyám van, hogy ultihoz egy magyar kártya pakli kijönne belőle!
-
edk-
őstag
válasz sajti_pajti #845 üzenetére
Én használtam a Revolutot (csak euróban van rajta pénz) Dániában. A Revolut vált, csak arra kell figyelni, hogy a POS megkérdezheti, miben terheljen. Olyankor mindig a helyi pénznemet kell választani.
-
sajti_pajti
tag
-
edk-
őstag
És a TW-os kártyára hogy kerülne a pénz? Nem látom értelmét a beiktatásának.
@Laox: a Revolut kártyájával is ingyen lehet pénzt felvenni havi 200 euróig / dollárig / fontig.
@ANOka: a TW USD-re is ugyanolyan kedvezően vált.
-
őstag
Ha már TW a téma:
Mi van azokkal, akiknek inkább USD-ben kellene az Ft-ról átváltott zseton, mert leginkább kínai bisz-baszokat vásárolnak? Azoknak is megéri a TW?
Mert itt eddig leginkább EUR átváltási árfolyamokról volt szó. -
Laox
aktív tag
Ez csak tényleg nagy összegeknél érdemes. Ha pl. külföldi oldalakon vállalsz munkákat és onnan kapod a sok százezer forintnyi pénzt, akkor a hónapok-évek alatt komoly összegeket lehet megtakarítani. Ha csak néha netes vásárlással meg évi 1 külföldi úttal használnád, akkor pár tíz, vagy talán száz forint a különbség a kettő között. Utóbbi esetben az egyetlen talán érzékelhető különbség az, hogy a TW-al asszem 200 juróig ingyenesen vehetsz fel külföldön is autómatából készpénzt.
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
bg24
csendes újonc
Ha a TransferWise-en csinálok egy ingyenes kártyát és arról töltöm a revolut-ot.
Az nekem jó? Vagy felesleges macera? Csak azért mert a revolut nem kér pénzt a váltásért, és nekem van olyan perverzióm hogy nem mindig az Eu-ba utazom. De az a kártya ingyenes és nem kér enni. Jól látom? Vagy értelmetlen?[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
válasz sajti_pajti #838 üzenetére
Igen, tehát minimálisan, de TW-t használva több pénz marad nálad ilyen összegnél. Plusz még az egyéb előnyök és a külföldi ingyenes készpénzfelvétel.
#839: Nekem fizikai MC és virtuális Visa kártyával sem működik most sem sajnos. Írtam az OTP-nek, hogy oldják meg.
[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
válasz MrPeekaboo #773 üzenetére
Pont ezen a jún. 30.- júl. 01. hétvégén - többszöri keresés után - került elő, a már jó 2 éves Revolut fizikai MC kártyám. Még pont időben, mert a rákövetkező kedden indultam Angliába, és 2016-tal ellentétben most már fel is tudtam tölteni ugyan azzal az MC debit kártyával. (Két részletbe 30-án és elsején fonttal.)
Vasárnap PIN-kódos aktiválás miatt vásároltam a fizikaival, majd még aznap a virtuális VISA -val foglaltam online angliai buszjegyet.
Gondoltam legyen végre bevételük, nekem nem került többe, sőt plusz biztonsági réteg. Ezek szerint mákom volt, mert nem lépet fel hiba vásárlásaimnál.#826:
Második nekifutásra (2*2 -100Ft) tegnap éjszaka sikerült Simple alkalmazásba beregisztrálni a bankkártyákat és elindítani a visszatérítés. MasterCard hálózati probléma közepette elgondolkoztam, lehet a fizikai MC-t kellett volna Simple alkalmazáshoz kapcsolni a Visa helyett.[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
Most megnéztem a Transferwise és a Revolut váltási árfolyamát és 1000 eurónál a TW minimálisan (400 forinttal) kedvezőbben váltott. Pluszban ugye ott még az utalások is olcsók és nekik is van bankkártyájuk és lehet forintban utalással feltölteni. Lehet, hogy a TW csinált valamit az utóbbi időben, hogy ne pártoljanak el tőle az emberek a Revolut miatt?
-
betyarr
veterán
ha valaki feltölti a kezdő 10eur egyenleggel a revolutot,akkor azt hogyan lehet visszajuttatni az itthoni számlájára?a bankja iban kódjával kell utalni?
-
edk-
őstag
válasz silver-pda #833 üzenetére
Igazad van, elnéztem. Közel egy százalék a TW költsége.
-
edk-
őstag
Így néz ki a TW oldalán az utalás indítása (friss regisztráció, a meghívó miatt nullázza a költséget):
[ Szerkesztve ]
-
Merlini
tag
válasz MrPeekaboo #773 üzenetére
MasterCard-al lehetnek most problémák, de nem csak a Revolut-on.
"Card payment issues
There is a problem with the MasterCard network which is causing some card payments to fail. This issue is affecting a large number of international banks. We'll update you as soon as we know more. In the meantime, please carry an alternative card. We're so sorry for any inconvenience. Revolut Visa cards are working fine"
-
sajti_pajti
tag
válasz szabi__memo #821 üzenetére
Nem mindenkinek, de legaláb is nekem tuti nem volt az. A security checket is gond nélkül és pikkpakk megcsináltam már mindenhol...
[ Szerkesztve ]
-
Villa7
tag
válasz szabi__memo #821 üzenetére
Például én, aki Ersténél van, közel 340 Ft / euróba megy a feltöltés Revolutra. Na azért...
-
madrac
senior tag
Addig trükköztök ezekkel a köztes szolgáltatókon keresztüli pénzmozgatásokkal, hogy nem lepne meg, ha az jönne ki végül, hogy kb ugyanott lesztek költségben mintha a fő, magyar bankkártyátokat használtátok volna külföldön.
-
bg24
csendes újonc
Na, ez a biztonsági ellenőrzés már nem volt olyan sima. Szerintem be fejeztem a simple kártyáról való visszatöltést. Nincs kedvem a Supportnak magyarázni. Valaki elmagyarzáhatná hogy működik a transferwises utalás revolutra, és hogy mik a költőségek. Kell még vagy 3-200€-nyi zloty a nyaraláshoz. Lehetőleg a leg olcsóbban.
-
Laox
aktív tag
válasz zsoltex70 #811 üzenetére
Nekem is ugyanez a hiba, nem tudom beregisztrálni a Revolutos kártyát sajnos, mindig ugyanaz a kód, mindig rossz.
Kipróbáltam a virtuális kártyával is, azzal is rossz. Szerintem az OTP-nél lesz a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
sajti_pajti
tag
Használta-e már valaki a kártyát olyan országban, aminek a pénzneme nincs a jegyzettek között? Ilyenkor mi a helyzet, ki konvertál (és milyen árfolyamon)? Köszi
-
zsoltex70
csendes tag
válasz MrPeekaboo #809 üzenetére
Természetesen az volt az első amit próbáltam, de kiírta hogy hibás authorizacios kód, majd ezután még 2x kértem új kódot, újabb 100 ft-ok levonva, ha ez a kód , akkor mindháromban ugyanezt a kódot küldte, de ahányszor probalom, ugyanez a hiba jön elő
-
Laox
aktív tag
Ez a visszatöltés miért jó üzlet? 1%, minimum 200 forint. A sima utalás ennél olcsóbb, nem? Mármint Transferwise accountra utalni, onnan meg ingyenesen át Revolut-ra.
-
KTU
addikt
válasz zsoltex70 #805 üzenetére
Én most segítettem 2 ismerősnek regisztrálni Simple account-ot,
feltölteni és visszatölteni Revolutra,
de csak e-mail-ben találtam azonosító számot amit a Simple küldött, de az 8 számjegyű.Szerencsére nem kért azonosítást.
-
zsoltex70
csendes tag
A Simple regisztrációhoz kérdés! Meg van a Simple kártya, meg van a bankkártya, jönne a Revolut kártya biztonsági azonosítása, levonta a 100 ft-ot, de sehol nem találom azt a bizonyos 5 jegyű kódot közleményben sem és sehol hol van ez elrejtve? Köszi
-
KTU
addikt
válasz brainticket #799 üzenetére
Igen.
Simple-be csak HUF van nálam.
Azt küldöm / visszatöltöm Revolutra.(#801) betyarr:
Láttam írtál a VoIP-ba.
Melyik Dellmont-ot töltenéd?DiscountVoip USD-t vett le, [link]
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
nekem ma jött meg a revolut kártyám.tegnapra írták,de hát így se panaszkodom
nekem visa kártyát küldtek.valamelyik nap ki is próbálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- Bestbuy játékok
- Amazon Prime Video
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anime filmek és sorozatok
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest