Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Tegnap regisztraltam Revolut -ra reflinken keresztul.
Mar az elejen gondok voltak mert nem tudtam letolteni Google Play -rol az appot, mert azt irta nem kompatibilis az eszkozommel...
Android 6 van rajta, illetve 3,5" -nal nagyobb a kijelzo.
Ugy hogy mas helyrol leszedtem az apk -t es ugy regeztem.
Megcsinaltam az azonositast, majd amikor toltenek meg penzt (3500 Ft -t), azt irja hogy "We're sorry, something has gone wrong. Please try later".
Ez volt tegnap este.
Mikor erdemes probalkoznom, hogy tudjak feltolteni penzt?
Illetve en ugy tudtam, hogy reflinken keresztul ingyenes a regisztracio illetve a standard kartya rendeles, ennek ellenere megis kell feltoltenem penzt. Most akkor hogy van ez?Koszonom a valaszt.
-
gzbotii
nagyúr
Belföldön vett fel valaki forintot Rev kártyáról? Melyik bank ATM-jei ajánlottak?
-
MasterMark
titán
OTP-nél már megy az Apple Pay.
Remélem Revolutnál is megcsinálják.
-
Shade45
senior tag
Megérkezett a Curve kártyám, töltöttem fel 10€-t a Revolut egyenlegemre, szerettem volna a fizikai kártyát megrendelni, de újból azt írja, hogy töltsek fel 10€-t. Az első feltöltés már a számlán van egyébként...
Ez valami program hiba, vagy legalább 20€-nyi összegnek kell a számlán lennie?
-
UHHH
őstag
Sziasztok! Változik a SimpleAFF. Bár remélhetőleg már nem fog kelleni, ha már HUFban vannak a Revolut árak...
Gyorsan átfutottam, de nem találtam semmit a visszatöltés büntiről, valaki LASSAN is átfuthatná, ha van ideje. -
streng
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
- pl.: Továbbiak/profil/Díjcsomag - miben adja meg a limiteket
- vagy mondjuk az USD egyenlegedet mire számolja át a fő képernyőn ha ráböksz a számra, ami mutatja az egyenleged. Nekem minden EUR-re számol.
- Elemzések/ Mind (nem pénznemenként) itt is a base currency-re számol mindent.Ez fura, még nem hallottam hogy HUF lehetne base currency, de ha lesz, hát lesz.

-
válasz
maxximeggy
üzenetére
veheted véglegesnek
-
edk-
őstag
válasz
maxximeggy
üzenetére
1-2 napon belül véglegessé válik a terhelés.
-
maxximeggy
csendes tag
Sziasztok,
Revolut - Curve feltöltéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem, bár ez inkább csak Curve. Pénteken feltöltöttem 10 eurót Revolutra, Curven keresztül, szépen meg is jelent az összeg, viszont a Curve alá becsatolt magyar bankszámlámon még csak 3258 Ft zárolás van jelen. Ha jól tudom akkor a Curve ezt 14 napig így tartja, a back in time funkciója miatt. Ez a 3258 Ft véglegesnek mondható, azaz 14 nap után ennyit fog ténylegesen levonni a számlámról, vagy erre még rájöhet a Curve bankközi árfolyam váltása? Amikor fizetek Curve-n keresztül, honnan tudom, hogy milyen árfolyamon dolgozik?
Köszi,
-
HoTDoG
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Fogalmam sincs. "Base currency"-ként hivatkozott rá az ügyfélszolgálatos.
Ami változott, hogy most mindegyik pénznem zsebe alatt ott van az érték, hogy Forintban mennyi, így ez utal rá. De máshol nem találtam utalást. Feltételezem lakhely alapján lőtték be... -
HoTDoG
tag
Pár napja kaptam egy refund-ot a Revoluttól. Nem értettem miért. Tavaly előfizettem az éves balesetbiztosításra, mert nagyon megérte akkor nekem. A biztosítás menüpott alatt továbbra is ott van, mint élő biztosítás ami majd hónapok múlva jár le.
Ráírtam a Support-ra, kiderült, hogy engem automatikusan áttettek HUF főszámlára (?), mert bevezették hivatalosan is (bár top-up még mindig nincs) és emiatt EUR-ban visszakaptam időarányosan a biztosítás fennmaradó értékét.
Érdekes, hogy automatikusan lemondanak egy biztosítást, mert engem automatikusan áttesznek egy másik fő devizanembe. Ez már két elég komoly dolog, amiről nem kapok még csak egy alkalmazáson belüli értesítést sem. Mindemellett technikailag sincs megoldva, hiszen az applikációban nekem még mindig egy élő biztosításom van. Ami már valójában nem él.
Ez így nem egy sikersztori.
-
MasterMark
titán
Annyira azért nem nehéz a Revolut-ot leírni, de annyi változatban láttam már, hogy mindig meglepődök.

-
Crus
addikt
Van valakinek ötlete, hogy vadi új Revolute HUF számlatulajként mi a bánatért nem tudok rátenni pénzt CiB VISA virtuális kártyáról? :-(
Van egy CIB-es VISA virtuális bankkártyám, arra szoktam az ilyen netes dolgokhoz pénzt átvezetni és fizetni és nem a fő kártyám adatait szórom szét netszerte. Cirka 12 éve használom, soha semmi gondom nem volt vele. És most ezt a virtuális Visa káryát megadtam a Revolute-ban kártyának, hogy majd arról teszek rá HUF-ot.
El is fogadta! Hiszen: 100 Ft terhelés rá, 100 Ft vissza. Majd jön a tényleges pénz feltöltés és azt írja ki ezredszerre is, hogy:
"Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt, próbálkozz később!"
6600 Ft van a virtuális Visa kártyán, 3500 Ft-ot akarok rátenni, mi a bánat lehet a baj?
Személyimet elküldtem, elfogadták, emailem, tel számom megerősítve, AKTÍV A HUF számla a Revolute appban is!
Help!
-
Laox
aktív tag
Tegnap (vasárnap) vásároltam a Curve-vel, az USD-t 293,6, az Euro-t 328,7 Ft-ért váltotta. Szimpibb, mint a Revolut.
-
SZATA
senior tag
Azért időnként - például most - elég érdekes árfolyamon megy a váltás az appban lévő váltó(kalkulátor) szerint.
USD <> HUF = 289.04 < > 295.36
Igen, tudom, hétvége van, de ez így több mint 2 százalék, és OTP közeli árfolyam.
-
streng
csendes tag
SMS Ben nem jön promó kód. Telepíthető simán is. Azért adod meg a linken a számod, ha ajánlotta valaki hogy később tudja az app amikor beírod h te ajánláson át már megadtad a számod. Sms csak akkor jön, ha új a szám. Lehet valaki megadta már. Ha ingyen tudsz kártyát kérni akkor elfogadta. Ha nem én küldök neked olyan kódot amivel 7 napig ingyen van a kártya ha utólag beírod majd a kártya rendelésnél.
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
Egy cimborától kaptam meghívót (linket). Ott megadtam a telefonszámomat, de az ígért SMS nem érkezik meg (többször is próbáltam).
Mit tartalmaz egy ilyen SMS-s?Ha csak simán letöltöm az alkalmazást a Google Play-ről, akkor valahol a kezdő lépéseknél meg kell adni valami promóciós kódot, amit az SMS tartalmazhat?
Az alkalmazás is azzal kezdi, hogy adjam meg a telefonszámomat.
Jó lenne a topic összefoglaló...
-
Laacko
tag
Sziasztok,
próbáltam Revolut kártyát igényelni, de alkalmazáshiba lehet? Order card for free rész után, mindenképp szeretné ha upgrade-elném a kártyát..
Vakon voltam srácok, sajnálom. Már minden tiszta..

Üdv,
L
-
Agony
aktív tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Igen, az óra tárolja a bankkártya adatokat, a PIN-t is azon adom be. Én pont ezért szeretem, mert így futóversenyre már nem kell pénztárca meg telefon.
-
streng
csendes tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Egy bizonyos fizetés darabszámig igen. A telefonon is ez van, ha nincs net, az is megy pár fizetéséig, bár app-ja válogatja
-
Agony
aktív tag
válasz
Salou14
üzenetére
Szia!
Nekem is simán megy Fenix 5 Plus Sapphire -al. Először virtuális Master Carddal használtam, aztán kértem fizikai kártyát. Az is Master Card és azzal is tökéletesen működik. Esetleg nézd meg az órád firmwarejét, hogy a legfrissebb legyen rajta, illetve próbáld meg törölni a Garmin Connect alkalmazásban a Pénztárcát és hozd létre újra.
-
streng
csendes tag
Működik az NFC-s fizetés Fitbit Pay-el is.
Gond nélkül magyar címmel, de csak MasterCard. Valószínű csak az újabb kártyákkal, nekem a 2017-eset nem fogadta el, de 2018-as OK./Ha szeretnél ingyen fizikai kártyát írj privátban, küldök meghívót, ami új regisztrációnál mindig ingyen adja a kártyát és a szállítást az épp létező egyéb akcióktól függetlenül./
-
Salou14
újonc
Revolut kártyát szeretnék regisztrálni Garmin Pay fizetéshez.
Magyarországon is támogatják a fizetési lehetőséget:https://zerge.hu/hirek/garmin_tippek/garmin_pay_revolut
Követve az utasításokat regisztráció nem sikerül.
Nem támogatott ország üzenettel!Találkozott már valaki hasonlóval?
A revolut kártya van esetleg "tiltólistán"?Mi lehet a megoldás?
Köszönöm, az esetleges válaszokat!
-
edk-
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha eurót akarsz a Revoluton látni, akkor az eurós zsebet töltsd, a Curve majd forintra váltja az eurós terhelést.
Azért GBP-t ír, mert brit kibocsátású kártya.
-
MasterMark
titán
Megjött a Curve kártyám, felvettem Revolut alá, de itt a kártyaszám alatt GBP-t ír, az mit jelent? Ettől még EUR-ban kell feltölteni róla a Revolut-ot? OTP-s webkártyát tettem a Curve mögé.
-
gzbotii
nagyúr
Akkor megkérdem itt is: szeretne valaki segíteni, hogy írjunk egy összefoglalót?
Bürokratikus részét intézem. -
-
bandus
veterán
válasz
Fandango
üzenetére
az ingyenes feltöltésre mi a legegyszerűbb módszer?
biztosan ezerszer leírtátok, de sajnos nem nyíllik meg az összefoglaló (vagy üres), és hátha valaki csuklóból tudja linkelni. eur-ral töltenék fel forintos számláról, majd grúziában vennék fel kp-t. ha meg lehet oldani curve mentesen, az szuper. ha megéri megvárni az apple pay-t (erste-s vagyok egyébként) az is

-
szabo.csabi
tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Köszönöm, hogy időt szántál a dologra. Tudom, hogy nem tudok hétvégén olcsóbban venni a felár miatt.
Mint írtam én arra lennék kíváncsi, hogy az elmúlt hétvégi 326-os árfolyam hol volt látható, illetve hogy hol láthatom az aktuális vételi és eladási árfolyamot, ha nem csak egy árfolyam van? Vagy erre a célra szolgálna az alkalmazásban történő árfolyam formátum váltogatás? Most próbálgattam és 100 EUR oda-vissza váltogatásánál 35-40 HUF különbség mutatkozik a HUF összegre vonatkozóan, tehát valóban olcsóbban vesz tőlem a Revolut EUR-t, mint amennyiért én tőle.
-
hedgehog
senior tag
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Szerintem a szokásos tévedésben vagy... a Revolut _nem_ középárfolyamon vált. Hanem interbank-árfolyamon, aminek ugyanúgy van eladási és vételi árfolyama, mint bármelyik bank devizaárfolyamának, csak nagyon pici közte a különbség.
Próbáltam neked faq-t vagy blogpostot keresni, de nem nagyon találtam, úgyhogy kénytelen leszel elhinni, hogy mindig is van az olló szárai között rés, csak hétvégén nagyobb.
De ha neked sikerül hétvégén jóval olcsóbban €-t venni, azonnal szólj
Szerk: ennek a blogpostnak a végén a kommenteknél van egy hivatalosnak tekinthető válasz is a kérdésre:
https://blog.revolut.com/what-is-the-interbank-exchange-rate/ -
maross
nagyúr
válasz
szabo.csabi
üzenetére
en pedig azt szerettem volna mondani, hogy a te meresed pont olyan jo mint hedgehog merese. Illetve azt, hogy nem ertem mit nem ertesz. hetvegen +-1% a kulonbseg, het kozben pedig kb a huszada. Exchangenel beallitasz szaz eurot, a fol-le nyilat annyit nyomkodod amennyit akarod, egy masodpercen belul kiderul a kulonbseg annyiszor ahanyszor csak akarod. nalam ez most 0.3ft a hetvegi 6-7ft helyett. es nem, soha nem ugyanannyin valt a ket iranyban, nekik is meg kell elni valamibol.
-
maross
nagyúr
válasz
szabo.csabi
üzenetére
mar nem azert, de tieden 0.3 kulonbseg, elobbin meg 0.4. Most akkor hol kell csodalkozni?

-
szabo.csabi
tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Na jó, ezt megnézem következő hétvégén!
Tudom, hogy meg lehet fordítani a formátumot, erre reflektálva írtam, hogy abban az esetben 0,0030 körül van az EUR/HUF árfolyam (és korábban, hogy ilyen formátummal nincs értelme az auto exchange-nek mert nem tudsz olyan pontos árfolyamot megadni, hogy értelme legyen használni).
Amúgy szerintem az általad csatolt képernyőképeken látható különbség abból adódik, hogy amíg átváltod a formátumot HUF/EUR-ról EUR/HUF-ra addig is változik az árfolyam. Tehát gyakorlatilag van különbség az oda és a visszaváltás kori árfolyam között (mondjuk egy másodperc, ami alatt kb. 0,05-0,35 forintot változik az árfolyam) de elméletileg szerintem egy árfolyam van.
Nekem most ez és ez látható és kb. 1-2 mp volt a két mentés között amíg átváltottam és megcsináltam a screenshot-ot.
Szóval még mindig nem tudom, hogy ezt a 326,4709-es árfolyamot ti hol láttátok?
-
hedgehog
senior tag
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Nem, nem ezen megy a váltás oda-vissza. Ez ami a screenshotodon van, az EUR eladási árfolyam, vagyis 1 €-ért ennyi forintot kapnál (ami jó kevés).
Ha megfordítod ezt a képernyőt a fel-le nyíllal, akkor látnád mennyi HUF-ba kerülne neked 1 €
lásd:
[kép] [kép]Persze itt most elenyésző a különbség, de hétvégén jóval nagyobb.
-
brainticket
aktív tag
Revolut újdonságok:
https://fintechzone.hu/ezekkel-jon-a-revolut-apple-pay-kamat-zsebpenz/ -
szabo.csabi
tag
Hogy-hogy EUR/HUF? Az EUR/HUF árfolyam 0,0030 körül van, nem?
Illetve ti hol látjátok / láttátok ezt a 326,4709 HUF/EUR árfolyamot? Tegnap nekem 319,60 volt az árfolyam, ezen megy a váltás oda-vissza, nem? Mármint én nem tudok más árfolyamról.
Az persze tudom, hogy hétvégén drágább a váltás bár nem egészen értem, hogy mennyivel mert ha például EUR-t váltanék akkor elméletileg 0,5 % lenne a felár EUR esetében de nekem múltkor kb. 2 %-ot dobott rá a jelzett árfolyamra és mikor rákérdeztem a support-nál Dynamic Currency Conversion-re hivatkoztak de annak szerintem semmi köze nem volt hozzá.
-
babe98
csendes tag
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Azt nézted be, hogy nem a HUF/EUR volt 319,6142, hanem az EUR/HUF. Tehát egy euróért csak 319,6142-t adnának neked.
A HUF/EUR az most amikor írok 326,4709. Azaz ha venni akarnál eurót, akkor 326,4709-ért kapnád.
A hétvégi felárazást "HIVATALOSAN" a bizonytalan világpiaci árfolyamváltozással indokolják egyébként. Ami nyilván kamu, mert ha csak ettől félnének, akkor tehetnék azt is, hogy hétvégén levonnak valami biztonsági tartalékot aztán hétfőn elszámolnak a tényleges árfolyamon. Csak abban nem lenne semmi üzlet... -
balhmm
tag
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Jelenleg 326,48 ftba kerul 1 euro a revoluton... 1 euroert pedig 319,43 ftot adnak...
Transferwise pedig 324 forintert adja az eurot -
szabo.csabi
tag
válasz
Fandango
üzenetére
Hát most például 319,6142 HUF/EUR, pénteken mikor utoljára néztem még 324 körül volt. Ha HUF-ról akarok váltani EUR-ra akkor a 319 jobb, mint a 324 de nyilván nézőpont kérdése. Illetve igen, tudom hogy a pénznem gyengülése az úgy általában nem jó! :-)
De a kérdésre még mindig nem kaptam választ, esetleg tudja valaki hogy ez miért van?
Már több hétvégén megfigyeltem, hogy rendre erősebb a forint mint hétköznapokon.
-
Fandango
veterán
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Nem inkább úgy érted, hogy hétvégén rosszabb az árfolyam 3-4-5 forinttal, mert a hétvégi váltásnak felára van.
sanyika987: legegyszerűbben Curve kártya közbe iktatásával.
-
válasz
szabo.csabi
üzenetére
tehát szombat 00:59-től hétfő 01:01-ig
-
válasz
szabo.csabi
üzenetére
Péntek 23.59 és Hétfő 00.01 az GMT idő, nem pedig CET
-
szabo.csabi
tag
Az miért van, hogy hétvégén szinte mindig kedvezőbb 3-4-5 forinttal az árfolyam mint hét közben? S mikor változik az árfolyam először / utoljára? Péntek 23.59 és Hétfő 00.01? Csak mert ha valóban így van, s mivel auto echange nem releváns így talán érdemes lenne kihasználni a szitut adott időpontban.
-
kinghaxor
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Akkor olyan helyen ahol csak kártyával lehet fizetni ott virtuálissal fizetek és utána befagyasztom. Így ha nem jön meg a termék akkor még mindig fel tudom oldani. Aztán ha akarok időnként tudok helyette újat kérni. Ez nekem teljesen jó így.
-
Fandango
veterán
válasz
sanyika987
üzenetére
Megoldható ingyenesen a feltöltése, az meg hogy megéri e használni a mindennapokban, az a szokásaidtól függ leginkább.
-
sanyika987
aktív tag
Üdv új vagyok ebben a tèmában
Drága a pènz rátöltès/utalás
Megèri használni a minden napokban? -
kukac7
tag
-
kásás
tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Én ezt használom.
https://www.dropbox.com/s/ajifjmncdazhzm6/Revolut_FreeATM.xlsx?dl=0 -
Shade45
senior tag
Hétvégi kiruccanás Ausztriába:
Készpénz és kártya használat.
Hogyan lehetne a legegyszerűbben megoldani a történetet?Erősítsetek meg, hogy jól gondolkodtam-e.
Hétköznap HUF bankártyával Curve-ről töltök fel Euro-t a Revolut Euro számlámra, majd virtuális Euro Revolut kártyát hozzárendelek a Curve-höz, és azzal fizetek, illetve veszek fel készpénzt a kalandozás ideje alatt.
Működhet ez így? Így elvileg elkerülöm a hétvégi feláras konverziós díjat, mivel Euroban tudok fizetni. A kp felvétel ingyenes hétvégén is?
-
gzbotii
nagyúr
Jól.
Én februárban rendeltem egy kütyüt, virtuális kártyával fizettem majd töröltem a sikeres tranzakció után. Nem érkezett meg - 55 nap után írtam az eladónak, 77 nap után disputeot nyitottam, ~7 nap alatt megítélték a refundot - ami szépen meg is érkezett a Revolut accountomra.
Gondolom a kártya mögötti számlaszámot is nézik. Átutalásnál te sem kártya adatait adott meg. -
xcsabo
őstag
válasz
kinghaxor
üzenetére
Kb 10 éve vásárlók aliról is.... Sima mc hk-val és eddig semmi gond nem volt. Szerintem kár ezzel szenvedni. Max a váltás árfolyam miatt. De nem lopnak adatokat ha ettől félsz. Ja és ha esetleg kifizetted de a termék nem érkezik meg, akkor egy már megszüntetett kártyára hogyan kapod vissza a pénzt?
-
gzbotii
nagyúr
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy a revolut appban igényelhető digitális kártya többszöri igénylése is ingyenes? Láttam hogy van belőle olyan ami egy vásárlásig él de az fizetős. Így helyette inkább azt csinálnám, hogy igénylek egy simát és használat után le tiltom és törlöm. Majd következő vásárláskor igénylek egy újat. AliExpress-hez használnám ebben a formában.
-
ghostie
tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Romániában még nem vettem fel Kp-t Revolutról, de szinte minden más közeli, nem EUR országból igen (Ukrajna, Bosznia, Szerbia, Csehország, Lengyelország). A tapasztalatom az volt eddig, hogy mindenhol találtam olyan automatát ami nem kért pénzt érte, viszont a Raiffeisen mindenhol kért.. így azt már elkerülném, bárhol is vagyok.
-
törölt tag
válasz
hedgehog
üzenetére
Nekem azutan ment a dolog miutan igazoltam a francia lakcimemet amit at is irtak a Revolutban (most pedig latom szabadon atirhato lett az orszag) es kaptam olyan kartyat aminek a BIN ellnorzesekor Franciaorszagot jeloli meg regionak. A kartyat a francia cimemre kaptam meg, nem tudom ez szamit vagy sem stb...
-
hedgehog
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Hát, én VPN-nel próbáltam, amivel a Pay appot engedte is letölteni, meg más régiózárt cuccot is, de a Revolut kártya Pay-ban store paymentre állítása nem ment... vagyis szerintem nem számít, hogy a telód hol hiszi magát.
Inkább a címed számíthat, vagy tényleg az van amit a support mond, hogy van egy "lista" amin vagy szerepel a kártyád vagy nem, és ha nem, akkor nincs szerencséd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyorsan átfutottam, de nem találtam semmit a visszatöltés büntiről, valaki LASSAN is átfuthatná, ha van ideje.