Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ugye kaptam egy IBAN számlaszámot a regisztrációval. Arra hogyan tudok utalni és mennyi idő alatt van kb. egy OTP-s utalás a számlán? Gondolom a deviza átutalást kell csinálni. Ott a teljes IBAN kódot meg kell adni és a BIC-et? (GB93 REVO xxxx xxxx xxxx xx ? + BIC: REVOGB21)
Köszi a válaszokat.
-
szuladam
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Hát ha valaki rendel egy ilyen könnyen beszerezhető kártyát és első tranzakcióként rátol egy millát nem csodálom ha kétségeik támadnak a cégnek. És zárolják. A pénzmosást ki kell szűrni valahogy
Azért ez még sem egy "hivatalos" bankszámla. (Ha értitek mire gondolok
)
Mellesleg a Curve-nél is úgy megy hogy kezdetben alacsonyak a limitek és ha rendszeres használó vagy akkor nő a napi/havi limit. Ez is szerintem ilyen biztonsági intézkedés. -
SlayWolf
csendes tag
https://fintechzone.hu/itt-a-forint-revolut/
VÉÉGREEEE!
-
gzbotii
nagyúr
-
CsodaPOK
senior tag
Amit hirtelen találtam, az egy tavaly év végi álítólagos adat, miszerint kb 50e-n használják MO-n a Revolutot. Most, hogy ebből 27 fennakadt valami automatikus algoritmus rostáján, háát, szerintem nem túl nagy szám. Nyílván más szájízzel mondanám ezt, ha én is a 27 között lennék.
-
gzbotii
nagyúr
Itt is volt, aki írt hasonlókat. Revolut sem tökéletes, a csalás elleni rendszer sem, amit használnak. Ebből lehet valakinek pillanatnyi kára - zárolt számla, etc. De ez a felhasználók kis százalékát érinti.
Ahogy bármilyen más területen*, itt is azok a leghangosabbak, akik pórul jártak.*Nem írsz egy cikket azért, hogy dicsérd a Wizz alacsony árait, hacsak a cég nem szponzorál, de ha egy járatot törölnek, arról már igen. Nem indítasz FB oldalt, Continental hotel Alsóröcsöge károsultjai címmel, ha minden rendben volt a foglalás ideje alatt.
-
CsodaPOK
senior tag
Tegnap érkezett meg a curve kártyám, erre ma megy a forint alapú feltöltés Revoluton :

-
Patrol
tag
Most olvasom, hogy megérkezett a Ft feltöltés
FB-on a post alatti kommentek:

Magyar Revolut károsultak csoportja (Group of Hungarian Revolut victims) 68 taggal, melyből 27 az almúlt 30 napban csatlakozott.
Mi van?? Valamiről lemaradtam?
-
Watcher45
tag
Az én kérdésemre válaszolt, de közben hazaértem és ki tudtam próbálni. OTP a feltöltést nálam is vásárlásként jelezte az SMS-ben. Vásárlásnál pedig nem lenne ildomos költséget terhelni rá a későbbi könyvelésnél. Habár nem vagyok pénzügyi guru, így szívesen tanulok ha ezt valaki megindokolva cáfolja.
-
Shade45
senior tag
Indított már valaki banki átutalást Revoluttal magyarországi OTP-s számlára? Forint-forint.
Van ennek bármilyen költsége?
Pl. ha én azt tervezem, hogy a havi utalásaim helyett, feltöltöm bankkártyával a Revolut forint zsebemet, majd onnan utalgatom a címzetteknek, ez működhet? Elvileg így megúszom az utalások díját.
-
Booking.com és más oldalak, csak credit (hitel) kártyát fogadnak el, ahol a szolgáltatás igénybevétele hosszabb időre terjed ki.
Sok cég akik több országban is szolgáltatnak (például HBO, Telenor), magyar szerződésekhez csak magyar bank által kibocsátott kártyát fogad el. -
gzbotii
nagyúr
Én nem tudok ilyenről konkrétan, de írták itt páran, hogy előfordulhat ilyen. Épp ilyen esetekre, nem szakad teljes mértékben csak a Rev (vagy egyéb fintech kártyákra) támaszkodni teljes mértékben, mert elég kellemetlen lehet, Olaszország déli részen, egy teletankolt autóval állni a benzinkútnál, bágyadt mosollyal egy Rev kártyával a kézben, amit most utasít el harmadjára

Itt is van, hedgehog írta volt: [link]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Eszméletlen, hogy milyen bunkón viselkedsz, remélem a való életben is nem vagy ilyen.
Másik: egyáltalán nem említetted a mai nap, ebben a topicban, hogy mi a baj konkrétan azzal, hogy még mindig kártyával kell feltölteni. Amikor meg rákérdek, már bunkózol. Kifejtetted, bunkósodás előtt, hogy te nem szeretnél magyar banknál kártyát? Nem.
Volt eddig is utalási lehetőség, de persze, mint tudjuk, UK számlára? Volt. Arról nem volt szó, hogy fillérszexuálás mekkora mértékben kell történjen, hogy erre juttasd a pénzt, igaz - maga, a lehetőségről volt szó.Ritka értetlen vagy de legalább kedves is.
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy curveval próbálnám az első top upot, de nem engedi, mivel nincs fedezet.. Pedig az otp kartya normalisan moge van csatolva és ki is van választva..??
-
Oliverda
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Amíg meg nem elégelik a bankok és nem kezdik el készpénz felvételnek könyvelni a tranzakciót, vagy egyenesen tiltani a felöltést.
-
Ezekiell
veterán
válasz
Watcher45
üzenetére
Raiffeisen hitelkártyáról töltöttem fel 10k HUF-ot, azonnal végbe is ment, Raiffeisen 10k-t zárolt, nem volt költség.
Így már azon gondolkozom, hogy a hitelkártyát lemondom (úgyis szar lett a cashback + Ferihegy várót is elcseszték), és a Revolut lesz a fő kártyám (a debit kártyám ingyenes a banknál, szóval az mind1)
-
sixtybi
tag
Már csak a google pay - t kéne engedélyezniük, és azzal teljes lenne a dolog.
-
Watcher45
tag
Ha valaki kipróbálta már a HUF feltöltést tényleg megoszthatná a topiklakókkal, hogy valóban zökkenőmentesen működik-e.
-
Durva, hogy csak olyan cikket találok, ahol arról írnak, hogy év végéig lesz HUF feltöltés.
-
hadam98
senior tag
Akkor ha Revolut alkalmazáson belül magyar bankkártyával töltök fel pénzt az ingyenes? Most hogy már van forint alapú feltöltés.
-
Tuomas
addikt
Had osszam meg tapasztalataimat a revolut ügyfélszolgálatáról, kb egy 3/4 órás csevegés után (szünetekkel):
gzbotii fórumtárs küldött egy promó kódot, amivel ingyen kaphattam volna kártyát, és javasolta, írjak a supportnak, hogy had váltsam be.
Meg is írtam, hogy áprilisban kaptam néhány e-mailt tőlük, hogy igényelhetek ingyen revolut kártyát, de elmulasztottam a lehetőséget, viszont kaptam egy promó kódot. A kód nem működött, de az ember kért egy képernyőfotót az e-mailről, amit be iscsatoltam neki (április 28ig igényelhettem volna meg ingyen a kártyát).
Leírtam neki, hogy akkor én csak drága pénzért tudtam volna feltölteni az egyenlegemet ezért sem igényeltem meg a kártyát, most viszont a huf feltöltésnek köszönhetően már feltöltöttem az egyenlegem (és többet is tudom majd használni a huf feltöltésnek köszönhetően) viszont az ingyenes kártyaigénylésről már lecsúsztam.Majd pedig válaszként írt, hogy beszélt a menedzserével és igényeljem meg a kártyát, refoundolni fogják az összeget.
És ez meg is történt. Megigényeltem a kártyát, a refound pedig már meg is történt.
Szóval le a kalappal.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Ja, akkor csak a személyeskedés.
Bármilyen konkrétuma vagy előzmény, indoklás nélkül (hogy neked miért nem kell kártya).További kellemes napot.
-
HoTDoG
tag
Én maradtam le valamiről, vagy csak tele vagyunk OTP-sekkel akik a HUF top up örömét összemossák az OTP Apple pay bevezetésével?

Revolutnál továbbra sincs Apple Pay ha jól tudom... -
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Személyeskedő megjegyzéseidre nem vagyok kíváncsi, de legalább nem is konstruktív.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
gzbotii
üzenetére
Azért pl hogy ne kelljen magyar banktól drága kártya. De nehézkes a felfogásod...
De ha van és ragaszkodik hozzá az ember akkor lényegtelen. Én pl nem ragaszkodom hozzá és szerintem vagyunk így páran ezzel.
Az meg hogy a brit számlára gondoltál... no komment. Utalj rá 5000ért. De akkor nem értem miért nem volt jó az eddigi bankkártyás feltöltés. Az is volt -
bandus
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
ez valóban így van. egyetlen nehézség lehet, hajnal 5-kor ér oda a gép és a pénzváltók vagy nyitva vannak vagy nem, és így a revolut kártyával olcsóbban tudok felvenni kp-t a reptéri atm-ben, hogy kifizessük a transzfert. én legalábbis így gondolkodok, de ezt a Bog féle leírást belinkelnéd kérlek?

-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
A britre, igen. De jó eséllyel, ha van egy számlád, van egy bankkártyád is, szóval nem értem, miért akkora gond ez, hogy kártyával kell feltölteni.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Igen...és hogy akarnád másképp feltölteni?
Utalás volt eddig is, de az 2-3 munkanap. -
gzbotii
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Milyen kártya kell mihez?
-
szabi__memo
nagyúr
Szuper hír, de még mindig szükséges a feltöltéshez egy kártya is a számlán kívül. Utalás is jöhetne
-
streng
csendes tag
Jó hír hogy tényleg megjelent a HUF kártyás feltöltés is végre!

Aki kér, privátban én tudok küldeni olyan promo linket amivel a kártya kiszállítás is ingyen van folyamatosan egyéb akciókon kívül.
(Csak új regisztrációra érvényes, de elvileg 7 napig a regisztráció után is meg lehet adni a kódot és akkor is működik.) -
evrynet0
csendes tag
Végre van HUF feltöltés!!! már csak a saját számla hiányzik

-
Legalább egy emailt küldhettek volna, hogy van HUF topup

-
Tuomas
addikt
Na még egy kérdés.. Ha transferwise kártyával töltöm fel, annak lesz valami költsége? Feltöltés előtt ugye kiírja, hogy a számla pénznemében (huf) töltsek fel, hogy elkerüljem a banki díjakat. A tw kártya meg ugye gb
-
Tuomas
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi, és neked is gzbotii, és neked is brainticket!

-
Tuomas
addikt
Ez jó hír!
A fizikai kártyának van bármi költsége?
Kaptam korábban olyan emaileket, hogy rendeljem meg most a kártyát, xy dátumig ingyenes. Ez a dátum már elmúlt, ha most rendelem meg, akkor már nem lesz ingyen, vagy mi volt ez az email? -
pvt.peter
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ja hogy ez egy ilyen uj dolog...
-
sipig
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Google pay-el azért még meg lehetne koronázni a dolgot

-
Flinter
tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Majdnem teljesen mindegy (h. melyik magyarországi bank ATM-jéből veszel fel HUF-t Revoluttal) - nálunk tudtommal nem szokás az, hogy az ATM extra díjat kér a tranzakcióért.
Tán mintha az Euronet ATM-eket említették volna utóbbi ügyben negatív jelzőkkel - de biztosan csak az EUR felvétellel kapcsolatban tudom. (Vagyis hogy nem ajánlott Mo-n EUR-, külföldön szinte bármit EURONET ATM-ből felvenni, mert lenyúl - pl. az átváltási árfolyammal.)
EUR felvételre viszont az OTP ATM-jeit ajánlották. -
sipig
csendes tag
Ezt is megéltük. Működik a forint topup!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért ez még sem egy "hivatalos" bankszámla. (Ha értitek mire gondolok
)