Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Üdv. Technikai kérdésem lenne. Egy ismerősöm vásárolt (volna) egy webshoponban egy játékot “kedvező áron”, de későn vette észre, hogy az oldal nem tekinthető biztonságosnak (buygames.ps). A vásárlást az “Internetes vásárlás” kártyával végezte, ami ugye vásárlás után megsemmisül, a kapott emailt kitörölte, amiben egy megosztott xbox-os fiók adatai voltak, de nem lépett be. A kérdés az lenne, hogy a terhelést sztornózta ugyan, utána a webshop mit tehet igazából, mivel ugyan azt a kártyát nem tudja megterhelni újra.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A feleségemnek ma az ATM dobta vissza a kártyájàt pin kód hibával. Behelyezte a kártyát,megadta a pin kódot(helyesen!), kp felvét-összeg- majd a feldolgozáskor pin hibára hivatkozott az ATM
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Sziasztok! Technikai gondom akadt az imént!
Tesco-s futárnál fizettem volna iPhone11-en ApplePay-Revolut kártyával 20ezer+HUF értékben, a terminàl visszadobta, hogy "Egyéb hiba", próbáltam Watch6 ApplePay-jel is, ugyan az, fizikai kártyával, azzal is! Most a Tesco-sok terminàljuk fos Revo-val vagy a Revonál vannak gondok? A probléma ott lehet, hogy nem kért pint kódot egyik kártyahasználattal sem! A napi kártyalimit se volt túllépve. Wise-al sikerült kifizetnem ApplePay-en keresztül.Már másodszor jàtsza ezt! A múltkor a feleségem Revo fizikai kártyájàt is visszadobta!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Üdv! Technikai kérdés.
Ha Temporary kártyával fizetek valamit egy weboldalon, de közben Temporar kártyát váltottam,a vásárolt termék ára visszajön a webshopról a rendes revolut számlára? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
freelancer68
üzenetére
végigolvastam,de nem találtam meg,köszi
-
st3v3np3t3r
nagyúr
belenéztem at TÖ-ban,de nem találtam választ...
Ha van egy HUF és egy EUR számlám, hogy lehet megadni az elsődleges számlát,ha pl.kimegyek Ausztriába és EUR számláról szeretnék fizetni kártyával? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Aaron14
üzenetére
a virtuális kártya nem egyszer használatos, de amúgy igen... az első tranzakció után kapják meg,az is elég,ha a virtuális kártyát beregisztrálják a simple appba, levon 100Ft-ot, de azt visszakapják... te meg akkor kapod meg,ha véglegesítik a regisztrációt a 3500Ft feltöltéssel együtt
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
és akinek nincs útlevele vagy pl. feketén dolgozik és nem kap bérpapírt?!
másik ami most eszembe jutott?! mi lesz ha Anglia kilép az EU-ból?!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
most nekem is azt írja,hogy "App Issue"... De a top-up kártyám eltűnt, de legalább beenged az app és látom az egyenlegem
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Frissítem az infóm...
Beengedett az app
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Technikai kérdés:
Mivel nincs benne a topikösszefoglalóban és nem tudok perfect angol!
Milyen UK számlaszámra kell befizetni a kezdő összeget?!
Aki regisztrálna, annak van számlája,de kártyája nincs! -
st3v3np3t3r
nagyúr
más is kapott adathalászatra figyelmeztető emailt?!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
megjött a kártya
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Max1mus
üzenetére
én úgy tudom, hogy a hivatalos MIUI-ból 3 féle verzió van: Global,CN és DEV. A Global az a kínai régión kívüli telókra van. Ha azt írja ki a Play áruház, hogy az eszköz verzió verzió nem támogatott, akkor nem a készülékkel van ba,hanem a Play nem ismeri fel a modellverziót...Barkácsolás nélkül inkább a Revolut-nak kellene jelezni hibát
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ServerWorks
üzenetére
Sajnos az utolsó közel 200 hsz-t néztem vissza és nekem az derült ki, higy valamilyen információt kért be 7napon belül a felhasználóktól a Revolut és aki ezen időn belül nem válaszol,annak felfüggesztik a fiókját. A kérdés az, hogy a személyi igazolvány és a szelfin kívül mi az az infó ami még kellhet nekik?!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Megjött a 3000Ft-os jóváírás, pedig csak bereggelt a Simple appba a virtuális kártyát
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
lockdown90
üzenetére
a feltöltést még nekem sem könyvelték le... a Curve kártya aktiválást 3-5nap között azt hiszem mire lekönyvelték
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
lockdown90
üzenetére
nekem az ellenőrzés egy 3500Ft-os feltöltés volt...szintén OTP-s kártyával
nekem a Curve kártyám van beállítva OTP webkártyára, ha használni akarom, akkor az appban átállítom és megy is a főkártyával...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
sziasztok... bereggeltem a revolutra, ma feladták a kártyát... kb. mennyi idő átlagban mire megérkezik?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

volt aki csak annyi írt vissza, hogy "No" ha jól emlékszem... Akkor ez egy egyfajta ellenőrzés, hogy használják-e az appot?! vagy minek tudható be?!