Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Tudnak róla, sőt az appban is feljött erről egy értesítés. Szóval nyugalom
-
anadroid
senior tag
Nem biztos, hogy alkalmazáshiba. Nálam 6.7 beta 193 van fent, az is csinálja, nem csak a publikus.
-
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nekem egy régebbi verzió volt fenn, az be sem lépett.
Most már én is az exceptionos hibát kapom, de szerintem ma vagy holnap javítani fogják, mert mindenkit érint aki frissít.
Figyelni kell a Playt. -
gixxergabi
senior tag
-
Friczy
senior tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nem rémlik a promóció pontos tartalma (én nem használtam fel a meghívási lehetőséget), de úgy emlékszem, hogy volt benne határidő is, meg az, hogy a meghívó fél akkor kapja meg a 3000 Ft-ját, ha a meghívott megrendeli a kártyáját. Ezt te nem tetted meg akkor (hiba miatt, de ez lényegtelen), így a meghívó nyilván nem kapott jóváírást. Az meg könnyen előfordulhat, hogy neked is volt (lett volna) határidőd a kártya megrendelésére, de abból kifutottál (1-2 héttel később ismételted meg a rendelést, ha jól értem).
Ez esetben az első rendeléskor fellépett probléma miatt volt az egész felfordulás.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
XboxGamePass
üzenetére
most nekem is azt írja,hogy "App Issue"... De a top-up kártyám eltűnt, de legalább beenged az app és látom az egyenlegem
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
iOS-en nálam megmaradtak a top up kártyák. Más. Ma először találkoztam magyar oldalon web-es fizetés során DCC-vel! UK bin-es virtuális kártyát használtam. Úgy néz ki elkezdődött a csata a web-es fizetési szolgáltatók között, így itthon sem csak a megszokott néhány magyar szolgáltatóval lehet már találkozni, hanem külföldiekkel is. Azonban annak örülök, hogy itt megadják a pénznem választás lehetőségét.

-
XboxGamePass
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
We're having a technical issue which is causing some card payments and top-ups to fail. We're working on a fix and should have this sorted soon. Sorry for the trouble ☹️
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Frissítem az infóm...
Beengedett az app
-
beers
addikt
Csak nekem tűnt el az alkalmazásban az elmentett, top upolásra használt kártyám?
-
válasz
üzenetére
Simán lehet ugye bármi. Én most elég durva forgalomnál tartok (egy komplett lakás bebútorozása arról ment), vártam eddig is hogy lesz zárolás és elküldhetem őket a picsába hogy mi jogon kérnek ezt/azt, de nem akarnak szívatni. Ugye használom a "nemtámogatott" Googla Pay NFC fizetést is, plusz a fizikai kártyám 200 kilométerrel arrébb van vásárlásra használva, a Curve alól pedig hol velem egy időben a város másik felén, hol másik településen. Szóval első perctől ezerrel rángatom a bajszukat, mégsincs semmi. Lehet a név hasonlóság elméletemben van valami apró pici igazság, mert az én vezetéknevem elég ritka. Tufa.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ha ezzel kezded, megspórolhattál volna magadnak is pár hozzászólást

Rendszerhiba előfordul. A múltkor Erdélyben valószínű megszakadt a terminál kapcsolata fizetés közben a központtal és össze-vissza próbált vonogatni leit, forintot, de a fizetést úgy mutatta, mintha végbement volna (természetesen függőben státusz, de nem áthúzott az összeg), és be is terhelte, de a bizonylaton mégis az szerepelt, hogy nem volt sikeres a fizetés. Egyébként ez így normális, írják a Revolut helpben, hogy egy darabig lehet ilyen státuszban a nem teljesült tranzakció is.
10 percig ugyan feltartottam a sort, de mivel ennyi idő alatt nem jött live agent (ez volt reggel 10:00 körül, valamikor este kerültem sorra, de addigra már megírtam, hogy megoldódott) kifizettem újra, akkor már ment. 15 perc múlva jóvá is lett írva a számlán az első tranzakció ellenértéke. Ez mondjuk akkor kellemetlen, ha nincs elég összeg a számlán, de az az alaptézis, hogy legyen nálad másik bankkártya, kp ilyen esetekre.
Szóval nem hinném, hogy ne rendeződnének a dolgok rövid időn belül, bár a közhangulatnak nem segít a néhány hónappal ezelőtt lépten-nyomon olvasható lejárató kampány, aminek a mai napig nem nagyon értem az okát.
-
n00n
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Felraktad a legfrissebb verziót? (6.6). Többen is írták, hogy authentikálásnál hiba van.
Szerk: Nálam is rossz frissítés után. A Community oldal is haldoklik... Gondolom infra hiba.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Brandynew
üzenetére
Ki írta, hogy végig vittem?!
Semmi, ismétlem SEMMI kártya, sem rendelés nem volt ott az átkozott kártyák oldalon, azért indítottam egy újat. Ott volt, hogy próbálja később. Próbáltam később. INGYENES-t írt ki, egész VÉGIG! Utána jelent meg az átkozott 1 DB kártya a kártyám fül alatt, és írta, hogy levonva a pénz. Iván erre írta, hogy 2 kártyát lát, jelzem ÉN MÉG MINDIG 1 DB KÁRYÁT, amit ingyenesnek írt, csak a levonásoknál van ott, hogy shipping fee. Mindegy védjed őket, nekem mindegy. Lezártam.
"az elsőt nem vitte végig, hibát dobott, hogy Próbálja később, mert valami hiba lépett fel,"
-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Szokatlan. Töröld, majd rakd fel újra.
-
Brandynew
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Pont most cáfoltad meg magadat. Egyszer már végigvitted a kártyarendelés folyamatát, pont úgy, ahogy írtam. Nyilván megszakadt a neted, lefagyott a mobilod, ezért írt a végén hibát, de a rendelés átment. Aztán fogod, és megrendeled még egyszer, akkor már pénzért.
Iván egy ügyfélszolgálatos, aki nem fog elkezdeni 1800 Ft-ért vitatkozni egy ügyféllel, hanem ad neked 1800 Ft-ot és kész.
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok,
Nem enged be az alkalmazás. Azt írja 2 exceptions occured. Mit akar ezzel mondani?

Hűűű ez elég ijesztő volt..
Telefon újraindítás, ujjlenyomat helyett pin kód, wifi helyett LTE és semmi, de most végre beengedett. 
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Brandynew
üzenetére
Hagyjuk szerintem. Olvasni és rendelni is tudok több, mint 10 éve, ali ebay mindenhol és figyelmes is vagyok.
Mint leírtam, hogy semmiféle 2 kártyát nem láttam a profilom alatt sem.Kezdjem most én is írogatni, hogy persze, hogy azt írja, hogy véletlen 2 kártyát rendeltem, csak megpróbáltak hülyének nézni(mivel 1 kártyát láttam akkor is, hogy készítés alatt) és eleve a 3 ezret se fizetik ki, most meg behúznak a kártya árával is?! Mindegy. Lezárult és kész.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Brandynew
üzenetére
Kétszer indítottam el, az elsőt nem vitte végig, hibát dobott, hogy Próbálja később, mert valami hiba lépett fel, ez volt 1-2 hete. Aztán semmiféle félbehagyott kártya regisztráció nem volt itt, amit folytathattam volna onnan, ahol 1-2 hete abbahagytam. Végigkattintgattam az ingyenes szöveget és mégsem volt ingyenes. Ennyi a történet.
A hibát Ivan is elismerte, hogy náluk ment félre valami, visszautalta a pénzt, nem én vagyok a hülye, hogy az ingyenes szövegre kattintgatva mégsem ingyenes.
Az idegesség az előző 3 ezer Ft jóváírásból is adódott, hogy még azt se kaptam meg és még le is húznak. Elnézést, ha valakit megsértettem a kirohanásommal. Az ügy happy enddel zárult. 
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Brandynew
üzenetére
Szinte annyira sejtettem, hogy én leszek a hibás valaki szemében itt.
A tisztánlátás miatt írtam le azt is, hogy még a 3 ezer ft-os linken regisztráltam, se ő se én nem kaptam akkor sem 3 ezer Ft-ot. Akkor próbáltam fizikai kártyát, de hibát dobott a rendszer és azt írta próbáljam később és nem is próbáltam azóta többször csak most.
Leírtam magyarul érthetően, hogy az volt kiírva, hogy INGYENES. 1 lehetőségnél volt fizetős szállítás, de nem arra kattintottam. Persze én vagyok a hülye meg aki nem tud rendelni és másban keresi a hibát, mikor világosan többször leírtam, több oldalról az opciókat, hogy semmiféle szállítási díjat nem írt ki, végig az ingyenesre kattintottam.

És tessék, Iván le is írta, hogy rendszerhiba miatt 2 kártyát rendelt a rendszer. De biztos én vagyok a hülye. Köszönöm szépen a feltételezést.
És már vissza is kaptam a pénzt.
Köszönöm mindenkinek a segítséget.

-
Tuomas
addikt
válasz
Brandynew
üzenetére
Jelen esetben lehet, hogy nem hibázott, rendszerhiba bármikor előfordul.
Neki pedig a helyzetet higgadtan kell kezelnie, a support ezért van, hogy ilyen esetekben segítsen, teljesen felesleges ilyen esetben fortyogni, amíg nem tudni mi volt. Ha már tudni, és nyilvánvaló igazságtalanság érte, akkor már lehet sárral dobálózni. -
Brandynew
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Én nem tudom, hogy mit csináltál, de arra én még soha senkitől nem láttam panaszt, hogy annak ellenére kiszámláztak neki valamit, hogy az volt odaírva, hogy nem lesz ilyen. Pedig van vagy 8 millió felhasználója a Revolutnak.
Írj a supportnak, 0-24-ben elérhetők, segítőkészek, majd kiderül.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Brandynew
üzenetére
Magasabb csomag, gyors szállítás, ingyenes szállítás 2-3 nap
Express szállítás 3-4-5-6 ezer ft(nem emlékszem) 2-3 nap
Standard szállítás, 12 nap, ingyenes.A 3. lehetőségen mit lehet máshogy értelmezni, mint hogy az van kiírva, hogy ingyenes?! A középsőnél ki is van emelve, hogy annál bizony pár ezer ft a szállítási díj, a másik kettőnél ingyenes, az elsőnél meg azért ingyenes, mert beraknak a monthly paidbe, és fizeted a havi díjat ami nekik jó.
-
Brandynew
őstag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Nem volt semmilyen rendszerhiba, te hibáztál. Rossz helyre kattintottál, nem jól értelmeztél valamit. Ha valóban élő meghívón keresztül regisztráltál, és valóban olyan meghívón keresztül, amelynél ingyenes a posta és 3000 Ft-ot is kapsz (nem mindegyik ilyen), akkor meg kellett kapjad. Magadban keresd a hibát.
-
Tuomas
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
A rendszer ha automatizált, lehet benne olyan bug simán, hogy mivel meghívóval regisztráltál, ezért ingyenesnek írja a rendelést. De miután nem egyszerre kértél kártyát (amúgy eközött mennyi idő telt el?), lehet, hogy valami időből a rendszer számítása alapján kicsúsztál, és ezért számolt fel díjat. Ilyet tudok elképzelni.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Maxxy10
addikt
Nekem még nagyon új ez a dolog, ma reggel regisztráltam meghívó alapján.
10 fontot raktam rá S miután megrendeltem a fizikai kártyát nem vont le semmit.
Valamit nem jól csináltam? -
Tuomas
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Sztem nyugodj meg először is.
Ha beköszönt, írd le neki is a kérdésedet (amennyiben még nem írtad le a live agentnek)
Ha ez így volt, ahogy mondod, akkor percek kérdése és ki fog derülni, aztán jóváírják a pénzedet. Semmi átbaszás nincs ebbe, egyszerű rendszerhiba, amit ők is el szoktak ismerni. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Tudom, hogy tiltott, de én még a lázban regeltem, és már akkor lecsúsztunk, vagy pedig nem tájékoztattak eléggé, hogy mi is kell ahhoz, hogy megkaphasd. Akkor valójában le is szarnám még talán, ha abból vonták volna le maguknak, de így?! Mindjárt visszaolvasok arra is, hogy mi lett a vége a dolognak, de jelenleg a live agent beköszönt, Ivan néven, aztán pedig szerintem elment kávézni..
Totális félrevezetés. Most is ingyenesnek írja végig a fizikai kártyát. Kivéve a metalt ugye, de ott más csomagok is vannak.
Kártya rendelésnél a 3 lehetőség közül lehetett választani.
Magasabb csomag, gyors szállítás, ingyenes szállítás 2-3 nap
Express szállítás 3-4-5-6 ezer ft(nem emlékszem) 2-3 nap
Standard szállítás, 12 nap, ingyenes.Na ezek közül nekem az első ingyenes, a középső pénzes(ez ki is volt emelve Ft alapon, hogy mennyi)
és az utolsó ingyenes. Én választottam az utolsót, és mégsem volt ingyenes. -
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
-
Friczy
senior tag
válasz
instantwater
üzenetére
A helyalapú védelem értelemszerűen csak a fizikai kártyával, fizikai használattal működik, CNP tranzakcióra értelmetlen. Azt meg amúgy is a virtuális kártyával érdemes végezni, ha már van (ezt csak a tranzakció idejére oldom fel, egyébként zárolva van)
Nálam be van kapcsolva, de alig használom a kártyát, nem ütköztem még problémába.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Elkezdtem chatelni a Ritával, de nem nagyon érti meg.
Mi az az egyszerű mondat, amit be kell írni, és meg is érti, hogy mit akarok?
Egyáltalán lehet beszélni nem csak robottal?
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Nem fogadtam el semmiféle szállítási díjat.
3 lehetőség volt. Vagy kérem express a kártyát, akkor valami 3600 ft szállítási díj és itt van 3 nap alatt. Vagy, itt van 3 nap alatt de besoroltatom magam egy nagyobb csomagba, vagy minden normál, ingyenes szállítás, de csak 2 hét múlva jön a kártya.
Ez nálam rohadtul a vásárló megtévesztése. Mert mindenhol az volt írva, hogy INGYENES!.... 10 éve rendelgetek már külföldről, PP, stb, kínai oldalak, magyar oldalak. Nyilván odafigyeltem mindenre, és sehol nem írták, hogy ez nekem pénzbe fog kerülni. Most pedig egy gombnyomással töröltetni sem tudom.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Én értem, olvastam az összefoglalót is, csak gondoltam lényeges, hogy akkor regisztráltam.
Az meg, hogy végig azt írja ki, hogy ingyenes, utána meg a pofámba tolja, hogy ja levontunk amúgy ennyit, miközben végig azt írja, hogy ingyenes, azt nekem nem veszi be a gyomrom.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok.
Linkkel regisztráltam, amikor ment még a hülyítés, hogy kapsz 3 ezret te is meg akinek a linkjén regisztráltál, persze semmi pénzt nem kaptunk.
Végig azt írta ki, hogy ingyenes a fizikai kártya rendelés. Meg is rendeltem(most), erre nézem, hogy levontak 1800 Ft-ot. Mire? Végig azt írta ki, hogy még a szállítás is ingyenes, ingyenes, rendeld meg, de jó lesz neked. . Aha..
Vissza lehet csinálni, hogy nem kérem a kártyát és tegyék vissza az 1800-at?
-
-
válasz
Friczy
üzenetére
Ezzel a geo lockinggal fejfájást is lehet okozni magadnak.
Nekem véletlenül be volt kapcsolva és East Midlands Airporton (Nottingham, UK) akartam venni Fast Track securityt.
A fizetős gép valami spéci masina volt, mert pinkódot nem kért, de nem érintős volt a fizetés, hanem bedugós.A tranzakciót elutasította a Revolut, mert a cég Aberystwythben akarta végrehajtani a tranzakciót. Ami ugyanúgy UK, de nem Anglia hanem Wales.
Kikapcsoltam a geo lockingot és utána már működött.
Fogalmam sincs, hogy ez fizikai vagy online tranzakciónak minősült-e, hiszen nem kért pin kódot a gép.
De ha online tranzakciónak minősül, akkor ha te Európában vagy, az Aliexpress pedig Hong Kongban hajtja végre a tranzakciót, akkor az is el lesz utasítva?
Akkor minden külföldi cégnél történő online tranzakció előtt ki kell kapcsolni ezt a funkciót?
Nekem mindenesetre ki van kapcsolva mindig, mert a GPS nincs folyamatosan bekapcsolva a telefonon, és sosincs a Revoluton sok pénz, tehát hiába lopják el a kártyaadataimat vagy a kártyámat nem sok pénzt tudnak leemelni, és tudom tiltani a kártyát az appból.
Ez nekem jobban bevált mint mindig azért kapni elutasítást mert a telefonod azt hiszi máshol vagy, vagy a cég akarja valami random helyen végrehajtani a tranzakciót.
-
vnorbi
aktív tag
Elgondolkodtam a cikk kapcsán, hogy vajon tényleg ennyire nehéz élő emberrel chatelni, ha valaki még soha nem próbálta, és tegnap este megkérdeztem Ritától, hogy hogyan tudnék beszélni valakivel (how can I chat with a real person). Szándékosan nem írtam bele sem a "live", sem az "agent" szavakat. A kérdés beküldésére Rita dobta a sablont, hogy jelenleg túlterheltek, kb 20 percet kell várnom mire majd jelentkezik valaki, addig is mit csináljak.
Azaz a "live agent" beírása sem kellett, egyből átirányított. Elnézést kértem, és jeleztem, hogy ha majd sorra kerülök, le lehet zárni a chatet, nincs további kérdésem. Mostanra pedig végig is ment a folyamat, bekerült a chat az élő supportoshoz, aki már le is zárta.
-
bara17
tag
Köszi, akkor külföldi euros számláról (kártya is van) kis összegű forintos számlára történő utalásoknál a revolut a legjobb opció, ha jól gondolom és nem a TW (EUR számlával Revolut feltöltése, átváltás és onnan utalás). Ezt azért kérdem, hogy a legtöbb helyről azt hallottam, hogy a külföldről hazautalásnál a legjobb, ha TW-t használunk.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Feri, Feri....a live agentet megugrani nehéz volt...akkor, hogy teljesít emberünk?
-
Friczy
senior tag
"Location Security: Once you turn this feature on in the app, we will use your phone’s GPS location to determine if your card has been compromised and help prevent fraudulent transactions. For example, if your phone and you are in Germany and a transaction is attempted in Hong Kong with your card details - we will stop the transaction from going through."
A help oldalon még egyértelműbben leírják, hogy a telefon GPS lokációs adatai alapján működik a helyalapú bitzonság.
Ennyi. Nem több, nem kevesebb. -
tboy93
nagyúr
-
Almos
aktív tag
válasz
Brandynew
üzenetére
"A zárolás tudatossággal elkerülhető"
Ezt kifejtenéd részletesebben?
Én múlt héten regisztráltam standard accountot, a 3000-es hype keretében. Az első 3500-as topup után rögtön átpörgettem 80k-t államkincstárba, majd vettem aliexpressen és ebayen néhány par ezer ft-os cuccot. Egyelőre még nem kértek azonosítást, se zárolás nem volt, de érdekelne hogyan lehetne elkerülni. Vault-ot és társait nem használom, 10k egyenleget tartok revoluton, hogy ali és ebay vásárlások topup nélkül is rögtön menjenek. -
válasz
üzenetére
Ez amúgy tény. Nulla közük van egy csomó olyan infóhoz amit kérnek.
Viszont megragadta az elmém az egyik itteni felhasználó kommentje a Revolut zárolás során tapasztalt kérdése. Hirtelen nem találom a kommentjét, de ez is erre született: [link]Azon kezdtem el agyalni, hogy nem-e valami bankközi fekete lista alapján dolgoznak, amiből csak a neveket veszik át, vagy abból is valami szoftver a hasonlóságok alapján választ. Pl. Szabó István aki a pápai húsfeldolgozó ügyvezetője, majd az itteni fórumtárs aki szintén Szabó István néven él.
Amúgy írás közben eszembe jutott hogy ez a konkrét ügyben a Pápai Termálvízhasznosító Zrt cég elődje volt, a Pápai Ingatlanfejlesztő Kft. Ezt firtatta a Revolut és miután a júzer azt mondta nincs köze hozzá, feloldották a zárolást.
Ha megnézem annak a cégnek az adatait, pár név azért van, plusz a Kft-ből Zrt-be hízás közben mozdult 1.5 Mrd Ft egy 4-500 MFt forgalmat generáló cégben.
Simán el tudom képzelni, hogy az önkormányzat valamelyik banki szerződését "kreatívan" kezelte és valami listára felkerültek. -
Tuomas
addikt
válasz
Brandynew
üzenetére
Vagy nem sikerül mindig elsőre a tranzakció. Meg kell próbálni még egyszer.
Nekem az jön le a cikkből, hogy egyre több olyan ember használ valami féle pénzügyi szolgáltatást, akinek fogalma sincs arról, hogy eszik-e vagy isszák az adott szolgáltatást.
Ez addig nem is baj, amíg tájékozódik, kérdez. Na de ilyeneket egyből világgá kürtölni.. Sajátmagát is lejáratja.
És képzeljetek el, a 3000 ft-os reg miatt mennyi ilyen lesz majd
-
Brandynew
őstag
válasz
Lex Icon
üzenetére
Látszik, hogy ez a cikk indulatoktól és érzelmektől vezérelve lett közzétéve, mert Miklóstól nagyon nem megszokott, hogy a hitelesség ellenőrzése nélkül tesz közzé információkat.
A supportja nagyon jó a Revolutnak, be kell írni, hogy live agent, és pár percen belül kapcsol, soha nem volt még olyan, hogy ne oldották volna meg a gondomat.
A zárolás tudatossággal elkerülhető, és kártyával továbbra is tudsz fizetni. Az olvasói levél szerzőjének szimplán csak nem volt fedezete.
A biztosítást nem a Revolut nyújtja, ő csak egy viszonteladó.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Na hát ez az amit én sem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Telefon újraindítás, ujjlenyomat helyett pin kód, wifi helyett LTE és semmi, de most végre beengedett. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)