Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu

Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38032) quailstorm válasza KSparrow (#38031) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Kattints. Kb. így néz ki. Szélsőbal a szerverek, bal oldalt vannak a kategorizált csatornák, melyek kaphatnak alkategóriát. Van kitűzött üzenet minden csatornára. Irtó jó keresője van a rendszernek, vannak csoportok, mely jogosultságot is enged. Ezen kívül vannak ilyen teamspeak jellegű VOIP szobák, a PixelTalk ott veszi fel a podcastet.
Bal oldalt látható lakatos csatorna is, ami azt jelenti hogy lehet rejtett és privát is a csatorna.

Ezen kívül lehet berakni botokat, pl. automata google fordító, vagy welcome bot, automoderátor.

2015-ös, tehát nem csodálkozom, hogy kimaradtál belőle, én is 2018-ban kezdtem el használni. Klánunk 2014-es én még az FB érában gamingeltem.

Amit tudok mondani a discordról, hogy nagyon jól használható, gyors, mobilon is gyors, és irtó sokat tud. Max a privacy része nem a legjobb, de az itt nem érdekes annyira.

Vélemény? Menjünk ide?

Nyitás nem tudom mennyire sikerül most este, 21-re értem haza melóból... még össze kell rakni egy Sony Z3c-t és még ott a klán (lásd a képet).

Személyes oldalról annyit, hogy idén tervezem/muszáj lesz abbahagyni a free2play éjjel nappal grindelős agyrémet, de még valószínűleg 1-2 hónap benne lehet a dologban.
Az utána felszabadult időmet a retrozásnak tervezem szentelni, lévén hogy tele vagyok most már cuccokkal, amit nem használok, mert 5 éve megy a gaming, csak sajna a Gameloft elrontotta, így nem látom benne a perspektívát, visszament casualba, nem lett e-sport és a népszerűsége is durván beesett.
Másik ilyen őrületet viszont nem akarok elkezdeni, mert ha az ember topligás profi akar lenni, akkor az egy komplett műszak.

FB-vel meg a problémám a hektikus működés, az üzenetenkénti sync, a laglaglaglaglaglag és a tartalom random szűrése agyatlanul (pl. linkek). A régi 2015-ös keresőt is csak idén tették vissza, az új messengerben évekig nem volt egy normális kereső se...

2015 óta millió+ FB üzeneten vagyok túl* és elég sok csoportbejegyzésen. Valamennyit adminkodtam is. Ezek alapján ha muszáj, akkor csinálom, de a platformot sose szerettem, és inkább csak ellenszenvem generálódott az idő múlásával.
*olvasás + írás egyszerre, nemzetközi klán

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.