Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
- Bemutató CTC Bizer Dual Nozzles 3D Printer
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] OpenZFS a mindennapokra
- [Re:] STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- [Re:] [Speeedfire:] Növény nevelés otthon
- [Re:] [Meggyi001:] Tv nézés Androidon (update: 2019.11.28)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu
Saint_
(nagyúr)
felajánlottál cserére egy üveg pálinkát. Ő meg rákérdezett, hogy egyébként mennyiért adnád el a cserére felajánlott pálinkát....
pszili: ja érteeeem, akkor korábban biztos beficcent sok 6310
I humbly and respectfully decline™

Phülöp
(őstag)
ööö... hukk?
[ Szerkesztve ]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: www.phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Saint_
(nagyúr)
ja, félreértettem?

pszili8
(aktív tag)
2db 6310 volt legutóbb,faternak csak egy repedt kijelzős jutott mert egy kancsó hazavitte a gyereknek játszani a patika állapotú 6310-et.Azért csak 2db 6310 volt mert azt nem sokan adták le mert szerették.
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1

selenge
(tag)
jaaaaa
2,2k asszem,de nem az agyoncukrozott fostörköly 200 lityóhoz nem ment több mint 10kg cukor
és enyém a 9000-hsz
[ Szerkesztve ]
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET! pelsoingatlan.5mp.eu

(törölt tag)
Hol van most a zsibi? Hol érdemes nézegetni?

(törölt tag)
Köszi a választ.

pszili8
(aktív tag)

selenge
(tag)
startac, brühühűűű
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET! pelsoingatlan.5mp.eu

erik1001
(csendes tag)
Hello. Nokia 3310 -em BLC-1 akkuja elég rosszul bírta már... vettem BMC-3 vastagabb de azért befért, elég öreg lehetett nem jobb... :S Néztem Teszkós nokia 1616 -ot de nekem csak ez kéne.
Ötletek, tanácsok honnan lehet szerezni régi cuccba jó akksit?
nokia N9 & BlackBerry z10 PIN:2ACBB698

erik1001
(csendes tag)
a T68 , 3650 , P800 bekapcsolható... csak akksi... a T68 feléleszteném az olyan kis szépség... 1időbe mekkora sztár volt.... első színes kijelzős.

KSparrow
(aktív tag)
ja igen csak 6an voltunk, Pszili, Minolta, meg négyen az Oldmibilról. egy akkun meg egy dokkolón kívül nem is szereztem mást.. mondjuk remélem meglesz a 8910-elég necces, de jó lenne ha meglenne...
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV - Lumia 1020 yellow - OnePlus 3 - Mobilmementók

KSparrow
(aktív tag)
ja igen csak 6an voltunk, Pszili, Minolta, meg négyen az Oldmibilról. egy akkun meg egy dokkolón kívül nem is szereztem mást.. mondjuk remélem meglesz a 8910-elég necces, de jó lenne ha meglenne...
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV - Lumia 1020 yellow - OnePlus 3 - Mobilmementók

KSparrow
(aktív tag)
bocs, nem vettem észre, hogy kétszer ment el.
-Do you speak english?
-Yes!
-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex? -Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast..

Saint_
(nagyúr)
reggel hozta anyum a fekete 8850-est, így eladó szokás szerint olcsón, nemvaterás árakon.

SyntaxeError
(tag)
Ahhhhhhhhhh ment PM és remélem sikeres volt a beavatkozás.
▄▀▄ Az Apple egy életérzés

csoda120
(tag)
A zsibi Debrecenben a Vágóhíd utcán van (hús markettel szemben).Hétvégén érdemes kimenni,mert hétkönap elég gyér a felhozatal.Más helyet nem tudok,én csak ide szoktam járni!
Még nem jött a postás!
KSparrow Jó az aláírásod
[ Szerkesztve ]
Facebook: szerelem a négyzeten

Saint_
(nagyúr)
lesz dokkoló a 8210-hez meg a 8850-hez is. sőt, a 3510i-hez és a sima 6310-hez is is minden telkó dokkolóban lesz

KSparrow
(aktív tag)
3510i-hez? gyári? mi a típusa? megnézném...

erik1001
(csendes tag)
3310 hez honnan lehet szerezni akksit? van utánygártott???

Obito1
(csendes tag)
Ericsson GA628
T-mobile
Minden cuccal, új állapot
Link: http://www.vatera.hu/ericsson_ga628_minden_tartozekaval_190524348.html
Ericsson T10s
Csúsztathatós piros!
Pannonos
http://mobiltelefon.vatera.hu/sony_ericsson/
ericsson_t10s_kulonleges_kiadas_190155369.html
Eladó mobiljaim: http://hardverapro.hu/aprok/mobil/keres.php?suser=obito1&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

selenge
(tag)
lehet hogy újonc vagyok, de rohadtul idegesítő, hogy egyesek annyira képelenek az amúgy egyértelmű,egyszerű alkalmazásokat használni, kedves Obito' kérlek olvasd ezt el, és nem bunkóságból, hanem jószándéktól vezérelten írom

golya32
(aktív tag)
Van eladó 7650 cserélném más telóra is, esetleg valakit érdekel?
Nagyon be voltam erre a telóra indulva meg van és még sem tetszik.
Nagyon baráti áron 4e ért vihető..
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

golya32
(aktív tag)
Saint és mi van a 6210-el?
Oda ért hozzád?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

zorzy4
(őstag)
Hát ez igen családias találkozó volt de azért jó éreztem magam. És legalább újra felcsillant a remény a benefon q ra.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

golya32
(aktív tag)
megveszed a gps telót?

ligeti8
(csendes tag)
nekem is van még egy benefon esc ! eladó
Bizonyos esetekben mindenre igen !

pszili8
(aktív tag)
Benefon Q nem gps-es csak szép és a korához képest fejlett a böngészője.

csoda120
(tag)
Nem hozott a postás semmit sem
Valaki csinált képeket a taliról??Szívesen megnézném őket

golya32
(aktív tag)
Tudom nekem volt már benefon Q, de Minolta5 licitál egy garmin telóra..
[ Szerkesztve ]

Saint_
(nagyúr)
nem, nem jött 6210...
de igazából már nem is aktuális, mert szombatra kellett volna. szóval vissza kell küldenem neked.

pszili8
(aktív tag)
Ja ok,tudom már miről van szó

golya32
(aktív tag)
az f@sza akkor lehet eltűnt?
Azért szólj ha mégis oda ér.
[ Szerkesztve ]

Saint_
(nagyúr)
ismersz..

zorzy4
(őstag)
Megveszem!!! Azért licitáltam.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

pszili8
(aktív tag)
A múlthéten megtekintett 8910 tulaja megszorult anyagilag,mostmár enged az árból lehet megveszem.

Saint_
(nagyúr)
alkudjál

pszili8
(aktív tag)
Ez 15 be jó lenne sztem Bár lehet,hogy mégis maradok az 1db fékezőgörgőnél,olcsóbb

pszili8
(aktív tag)

golya32
(aktív tag)
vedd meg ez jó ár!

csoda120
(tag)
Senki sem csinált képeket? Már csak SParrow kollégában bízok

selenge
(tag)
anno ez volt a kedvenc telefonom... öcsém elhagyta

SyntaxeError
(tag)
Remélem bűnhődött
▄▀▄ Az Apple egy életérzés

selenge
(tag)
samsung v200 Trémobil függő, használatból eredő tipikus karcok rajta, eladó, cserélhető ki mit ajánl érte
syntax, az az igazság, hogy sejtésem, hogy nem merte bevallani de réti orkok vették el tőle.. nyilván ő is hülye volt, hogy elvitte magával a térre, de ilyen egy gyerek.. kár érte mert nagyon szép állapotú volt (csak használatra adtam neki, nem akartam eladni...)
[ Szerkesztve ]

golya32
(aktív tag)
más telód nincs?
Nekem van 6210 cserébe.

selenge
(tag)
ez most csak úgy hirtelen jutott eszembe am megvan még talán a dobozs i, adatkábel, cd, talán a hedszett is
8210es jobban érdekelne most vagy esetleg 91-9210
samu c100van még megy 4éves motorolák
[ Szerkesztve ]

golya32
(aktív tag)
akkor inkább a samsung érdekel akku mennyit bír?

selenge
(tag)
melyiknek? c100-hoz anno új aksit vettünk,de nincs használva évek óta... v200, hát passz, az sincs használva régóta, apám használta, kb 1éve van új telefonja, 2-3napot bírt utoljára
nem tudom mi a reális értéke, talán, hogy doboz, meg minden tartozék megvan, így kicsit jobb
[ Szerkesztve ]

KSparrow
(aktív tag)
most nem csináltam én se. De nem volt semmi extra.
Téma tudnivalók
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.