Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Vélemény STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- Tudástár OpenZFS a mindennapokra
- Bemutató LEGO 75252 - UCS Star Destroyer
- Bemutató Középkategóriás gamer gép építése A-tól Z-ig
- Bemutató CTC Bizer Dual Nozzles 3D Printer
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] OpenZFS a mindennapokra
- [Re:] Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] STAR WARS Jedi: Fallen Order (spoiler)
- [Re:] [Speeedfire:] Növény nevelés otthon
- [Re:] [Meggyi001:] Tv nézés Androidon (update: 2019.11.28)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu
csoda120
(tag)
Neeeeee!!!Én akartam...
Facebook: szerelem a négyzeten

selenge
(tag)
néztem a dzsekitcsen filmet amit a retek klubbon adtak, és ha jól vettem ki 8850-t használt a csaj
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET! pelsoingatlan.5mp.eu

ScottiMarci
(újonc)
Nincs valakinek eladó 5110-esbe való akku?
iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :)

csoda120
(tag)
Saint_ nek szerintem van,ha meg van még neki

csoda120
(tag)

Saint_
(nagyúr)
ja, van, ha bp.-i vagy, adok.
I humbly and respectfully decline™

anevemearl
(aktív tag)
Nos jelentkezett az Ericssonos fickó (még tegnap).
Sajna csak 2 T10 lesz, mert mint kiderült a másik kettő az T18, úgy hog az majd csak a következő bizniszünknél lesz majd vmikor.
Kárpótlásul rakott a pakkba egy T20at, de a többi (R380,R520,R320) az Ok.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

selenge
(tag)
kemény cucc én is majdnem vettem egy ilyet, csak nem 200ft volt hanem asszem 2,5k...
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET! pelsoingatlan.5mp.eu

anevemearl
(aktív tag)
Képek az Ericsson szerzeményeimről: [itt]
Csoda, selenge: A cikk írója az egyik felajánlóm.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete

zorzy4
(őstag)
Na de te nem Debrecennél laksz?
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!

selenge
(tag)
tudom nem mobil, de érdekes retro

(törölt tag)
Na ne csináld, havernak egy csomó ilyenje van, régi Sony-k, van amibe floppilemez kell még, akkor egy csomó ilyen elforgatós...15 ezer .
Minolta: rendszeresen olvasom az oldalt, a felhasználói tesztek nagyon jók.
[ Szerkesztve ]

zorzy4
(őstag)
Olvasnivaló [link]. Nem csak a garminról, hanem sok más retro telefonról lehet cikket olvasni.

(törölt tag)

anevemearl
(aktív tag)
És csak csorog a nyálam, csak csorog, és csorog.
Én most az R380at várom, éleszthetőség reményében.

zorzy4
(őstag)
Hol bukkansz te ilyenre?

(törölt tag)
Google. A cuccok nem az enyémek. (sajnos)

zorzy4
(őstag)
Egy r320 titánért oda adnám az egész gyűjteményem.
És ez is csak álom [link]
[ Szerkesztve ]

pszili8
(aktív tag)
UMTS!!
Na ez nem gyenge...
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1

ScottiMarci
(újonc)
Sajna nem, Veszprémi vagyok... :S
iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :)

csoda120
(tag)
200ft vagy 2,5k nem mindegy.Nekem az a dúrva,hogy mennyire keni-vágja a dolgokat a srác...
(#10010) minolta5 De Debrecen mellett lakok.A Hotline pedig dunavarsányban van...

anevemearl
(aktív tag)
Telefonszerelő az illető.
[ Szerkesztve ]

csoda120
(tag)

anevemearl
(aktív tag)
Volt egy hosszabb levélváltásunk a beszerzőhelyei ügyében.

pszili8
(aktív tag)
Ennek a gépnek az új generációs változatát használom,Nikon Coolpix S4.
Csoda120: azér az se gyenge amikor a fickó szétkapta a Motorola RLL terminált atomjaira
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1

csoda120
(tag)
Azt hol lehet megnézni?

anevemearl
(aktív tag)

KSparrow
(aktív tag)
én is nikonnal nyomom, de D60-nal...
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV - Lumia 1020 yellow - OnePlus 3 - Mobilmementók

selenge
(tag)
nekem az eos 300d a kedvencem, kb amúgy az sem sokkal újabb, de nagyon jó kis gép! egy grafikus ismerőstől vettük nagyon olcsón, objektívvel, plusz akksitartóval, álvánnyal, meg 3db 512es memókarival (akkoriban az elég jó volt

Saint_
(nagyúr)
én 400d-vel küldöm
I humbly and respectfully decline™

KSparrow
(aktív tag)
hátja. nekem a gép csak alap, de az üvegek fullframe-re is jók. (70-300VR meg egy 50/1.4G. meg a 18-55 kit obi a vázzal, az nem FullFrame-es, de amit utána vettem az igen. nameg van egy Metz vaku is.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV - Lumia 1020 yellow - OnePlus 3 - Mobilmementók

selenge
(tag)
hmm, valakit nem érdekelne 3db nokia bl5c akksi?: nekem csak 2 kell [link]

zorzy4
(őstag)
Úgy látom lehet darabra venni.

selenge
(tag)
de akkor 35,k ha 5öt hozol el

(törölt tag)
Ja, hogy ez a szétszedtemes arc! Besírok rajta ahogy ír, gyakran olvasgatom.

(törölt tag)
Egy kis csemege. Fent volt az r520m UMTS is csak elvitték.
Többieknek:
Megjött a T39m, hibátlan állapot, független, töltővel, Ericsson tokkal, headsettel és ULTRASLIM AKKUVAL, ami ráadásul működik, csak túlmerült és várni kellett 5 percet még elindította a töltést. Hát kell ennél jobb ezeröccázé?
Jah, a flip több mint 30 ezerszer volt nyitva és csak 52 óra beszélgetés van benne.
[ Szerkesztve ]

(törölt tag)
Én most adtam el az én 300D-met, gondoltam addig adom el még kapok érte valamennyit. 57-ért ment el, nagyon szerettem a gépet. Most viszont gyűjtögetek egy régi álomra egy Fujifilm S2pro-ra, addig egy Panasonic LS2-vel vagyok, meglepően jó kis gép.
[ Szerkesztve ]

zorzy4
(őstag)
Ahhoz képest hogy ez a hedvig ki sem adott proto, elég nagyüzemben árulják. Nem lehet ahogy kínai klón? Mi van már nem csak panákat gyűjtesz?
[ Szerkesztve ]

selenge
(tag)
fujikkal sosem voltam kibékülve.. a kedvenc kisgépem az egy olympus camedia c5000zoom volt. lehetett rá külön vakut csatlakoztatni, sőt, egy esküvön 2m-re voltam egy canon géptől, amin nagy vaku volt, és beizzította a vakuját a srác nem értette miért villog az ő vakuja, amikor én fényképezek az enyémmel

(törölt tag)
Van egy titkos románcom az Ericssonokkal is. (Életem első telefonja egy Cápa volt) Amúgy megvan minden Pana amit akartam (persze a GD95-öt kivéve) és fel is vannak újítva, úgyhogy egyenlőre ennyi. Egy GD75-öt akarok még esetleg...
Szerintem korrekt az eladó és nem hamisítottat árul. Fórumon akadtam rá, ott lejött, hogy komoly gyűjtő.
[ Szerkesztve ]

zorzy4
(őstag)
Nekem konicaminolta a200 van d2500 vakuval. De lassan szabadulnék tőle mert nem érdekel a fotózás. Nekem bőven elég lenne egy 25000ft-os kompakt gép.

(törölt tag)
Hmm ennek nem tudom a technikai magyarázatát, nem hallottam még róla. Fujinak a SuperCCD-je szerintem a digitális fotózás egyik legjobb találmánya. Egyik gyártó gépe sem veszi fel a versenyt a Fujik színhűségével, színvisszaadásával. (No flame, saját vélemény, sok gépem volt már.)

(törölt tag)
A T39 204 órát ír készenléti időnek az ultraslim akkuval. Még jó, hogy az eladó szerint döglött volt.

zorzy4
(őstag)
A garmin eladója azt mondta hogy csak pár percet bír az akksi, ehhez képest múlt hét péntek óta van bekapcsolva......

golya32
(aktív tag)
Érdekel valakit Hagenuk S200?
Töltő cdk palm os rendszer van rajta.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.

KSparrow
(aktív tag)
Nem tudom, nekem egy Fuji s 8000FD-m volt a d60 előtt, és amit az a színekkel művelt... pláne a piros... magenta-rózsaszín volt ,rettenetes. a wb állítás nem segítette semmit. a Nikon meg szuper, csak a D60 belépő szintű még, és magas iso-nál rettenetesen zajos.

(törölt tag)
Jó, nem erről a kategóriáról beszéltem. Egy olcsó bridget ne hasonlíts már egy tükröshöz azért...

KSparrow
(aktív tag)
lehet bridge, de olcsónak nem mondanám... asszem 80 000 volt. meg mondjuk az a 18X optikai zoom.. egy csntis makró... legfőképp az utóbbi hiányzik. majd közgyűrűvel..
amúgy szerintem jobb a Canon/Nikon, mert hát csak több cuccot vehetsz meg hozzá. mármint több van használt is akár.
[ Szerkesztve ]

(törölt tag)
Ha kicsit jártasabb lennél a digitális fotózásban tudnád, hogy a Fuji Nikon vázra építi a DSLR-jeit és teljesen kompatibilis az adott váz tartozékaival, ezért relatív olcsó/könnyű beszerezni ami kell.
Na de ne offoljuk szét a topikot.

KSparrow
(aktív tag)
az elejét meg se hallottam...
szívesen felsorolnámmim van , de fölösleges. nagyobb hobbi a fortó, mint a mobil. csak épp nem annyira a technika az, amit vágok, hanem a gyakorlat. egész nyáron a Blikknél voltam, képem is bekerült.
meg amúgy is benne vagyok. csak épp nem a "hardware" amiben jó vagyok. (nézd meg az oldalam a nevemnél)
mindegy, nekem akkor se kéne fuju, nem jött be az az egy év. maradok a Nikonnál, harmadik éve bírja lassan, míg a fuji egy év alatt leharcolódott...
na mindegy. télleg nem kéne szétoffolni.
holnap senior taggá leszek!
[ Szerkesztve ]
Téma tudnivalók
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.