Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
T0rnad0 #34590 üzenetére
Igen a űrlövöldözős játék elég komoly grafikával rendelkezik. Ez független 512es, 40 másodperc volt benne mikor vettem, full dobozosan. Láttam egy kopottasat, legközelebb megnézem független e. 5 napja használom, semmi baja. Ha használtad talán tudod, azt írják van benne naptár, de csak riasztást találok. Gondolom azt hívják annak?
-
T0rnad0
addikt
válasz
zorzy4 #34584 üzenetére
A kedvenc mobilom. Alumínium előlap, jó kis retro csengőhangok, kicsi, kb az egyetlen nem okosteló, amin játszottam
Látom az övcsipesz is megvan hozzá, az enyém kallódik valahol a dobozában.
Nekem van egy 511 meg két 512, sajna nem vodásak/függetlenek. Ha a tiéd az és megunod, szólj
Az 511-et szidták, hogy fagy és lassú, nekem sosem volt gondom vele. Anno még azt hiszem 2001-ben az Alcatel mintaboltba is elmentem megkérdezni, hogy mikor jelenik meg és mennyibe fog kerülni. -
zorzy4
addikt
válasz
FoxiestFox #34585 üzenetére
Igen.
-
MurdR
veterán
válasz
FoxiestFox #34585 üzenetére
Igen, igen.
-
Rubie
csendes tag
válasz
tolts.hu #34518 üzenetére
Szia!
Nézegettem én is, főleg Nokiákat, és az értékeléseket is. Amit leszűrtem az az, hogy ezek valószínűleg nem refurbished, hanem kópia telefonok, van, aki szerint olyan mint az eredeti, de volt, aki panaszkodott az anyagminőségre illesztésekre. Nekem elment a kedvem tőle, pedig egy E52-t szívesen vennék újonnan. -
-
draco31
veterán
A mikrofon is jó most már, a két érintkező a telefon sarkában be volt ragadva, de melegítésre kijöttek. Próba híváskor működött.
-
draco31
veterán
-
draco31
veterán
Azt már néztem, egyikből sincs nekem. Bár most egy másik listát találtam, abból már lehet volna valami, ha nem is nekem, de ismerősöknél.
Nokia 1101, 2100, 3210, 3300, 3310, 3330, 3410, 3510, 3510i, 5110, 5210, 5510, 6110 (1998), 6150, 6210, 6250, 6510, 7110, 8210, 8310, 8910, 8910i, 9110, 9210, Siemens A50, Siemens C45, Siemens M50, Siemens MT50, Sony J5, Sony J6, Sony J7, Sony J70lehella
Köszönöm, egyenlőre nem akarok venni, párat kivégeztem már az évek alatt, ezért vettem aztán soros portosat. -
draco31
veterán
Meg is jött a 7110-esem.
Viszont pár kérdésem lenne:
Vodás vagyok, de a hálózat nevét á79lül-nek írja ki. Hívni tudok róla, hívni is lehet.
A csörgő hangszórója sokkal halkabb, mint a 3330-as.
A beszéd hangszóró sajnos ki van szurkálva, így azt cserélni kell.
A flipet megcsináltam, nagyon lassan járt. Sínek pucolása, a rugóból elvágtam picit, és fülpiszkálóval kentem rá pici műszerolajat is.
Ebben nincsenek még logók? nem találok benne.
Az akkut nem tudom még hogy bírja. -
draco31
veterán
Ez nem sok egy kicsit?
-
RAZR_v3
tag
Valakinek van eladó, gyári, karcmentes kijelzője Nokia 6300-ba? (E51-be is ugyanazt rakták tudtommal) Simán megfelel a bontott is, újat nem szívesen veszek az ára miatt.
Privátban megbeszélhetjük, csere is lehetséges, van alkatrésznek egy Nokia 6210 nálam
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #34555 üzenetére
utóbbit leboltolhatjuk, de úgy hogy neked is jó legyen de nekem is.
-
Earl_Muttley
őstag
Urak!
Mit ér mostanság egy Benefon Track Pro, és egy Benefon Seraph NT 2.0?
Töltője valakinek van ilyen kincsekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest