Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
T0rnad0
addikt
válasz
sz.balazs.95 #30099 üzenetére
Még így is szép. Terepmintás
-
Dr Dee
tag
Egy csúúúnyaaa telefon.....[link]
-
Fr0z3n
őstag
Köszi a válaszokat. Akkor felejtős.
-
Fr0z3n
őstag
Ez menthető szerintetek? Akku, vagy szoftveres hülyeség lehet?
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #30085 üzenetére
Lasú voltál.
-
zorzy4
addikt
Szép siemens s25 1500ért valakinek. T mobilos.
-
KSparrow
őstag
válasz
imi290 #30081 üzenetére
Nekem ez a második darabom, van egy sötétkék, az T-s. Ez független. Lötyögés? semmi ilyen, határozott Nokia mechanika!
A képen látható ezüst E7 már le lett bontva félig, de nagyon stabilan összerakott példány, annyi fix. N8-nál kamerában ugye nem lesz soha jobb, de a kijelző nagyobb, 4", és gépelni is rettentő kényelmes rajta. Tényleg, nagyon jók a gombok nyomáspontjai. -
zorzy4
addikt
Ma beléptem én is a nokia e73 tulajok, szerencsére nem népes táborába.
-
ferret77
aktív tag
-
zorzy4
addikt
Új bliszteres nokia hs-23 headsetek vannak eladóak. 500ft. Nagyon jól szólnak.
-
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki eladó siemens vagy nokia bocimobilt?
-
ferret77
aktív tag
Mai piac. Sajnos az N-Gage csak dummy. Majd egyszer veszek rendeset is, ha találok reális áron. 15-öt nem adok érte. Az 5140i mostanáig T-Mobile-os volt, az árához képest jó állapotban van.
-
Dr Dee
tag
....?[link]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
stufen2 #30063 üzenetére
na jó, de a szifon 2007-ben jelent meg az inkább 2-3 év, mint egy, másrészt az csupán egy techdemo volt az új felületről, nem volt olyan összetett, mint a Series 90, nameg az is „csak” 320*480 volt.
A touch diamond2-ben meg jócskán erősebb hw volt. (mint ahogy az első iPhone-ban is.)
Az OMAP 1510-et nem hiszem, hogy erre a célra találták ki. -
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #30057 üzenetére
akkor rá egy évre jelent meg a szifon én meg vettem a htc touch diamond2-t (winmobile6.5tel) mindkettő megeszi reggelire, teljesítményre és méretre is
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
zorzy4 #30052 üzenetére
valóban elég lomha a felülete, de szerintem kimondottan szép telefon. nekem legalábbis az egyik kedvencem.
azért azt is vegyük számításba, hogy egy aránylag összetett UI volt az S90, plusz 640*320-as kijelzőt kellet meghajtani a hardvernek, ami 2005 tájékán nem kis teljesítmény volt, főleg úgy, hogy a 176*208 volt a jellemző felbontás.
-
KSparrow
őstag
csak 3 éve? én 3 éve vadásztam E66-ot meg E71-et, nemrég lett mindkettő. Előtte vagy 5 évig kajtattam N79-et. Be kell valljam, N79-ben csalódtam. Mindegy, azért felújítottam (mint majd fogom az E71-et) csak megérdemli...
Ja, Itt van darabokban előttem a BB 9700 Bold-om, és azt nézem, hogy a BB gyári beszédhangszórója az csengőhangszóró pl N82-ben vagy 5310-ben. Ja, tényleg, N82-ben kell hangszórót cserélni, (na nem BB-ből, van bontott) -
zorzy4
addikt
Ne sírjatok után. Nekem volt, élőben nem egy szépség, és kínszenvedés használni. Csak annyi szól mellet, hogy ritka, bár már jó párról hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest