- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Nokia 6800 egy napos használat után! (magánvéleményeim)
A postás mikor meghozta a telefont úgy bontogattam a csomagot,mint egy 5 éves kisfiú,aki még hisz a télapóban!
Első benyomás mikor megláttam az volt,hogy gyönyörű,be se kapcsoltam,hanem kívülről vizslattam,tapiztam.Ezután akksifedél le akksi ki sim be és had szóljon.Egyszerü alap menü fogadot .Előnyök amiket tapasztaltam a telefonban: Rádiója korához képest kifejezetten szépen veszi az adást.Debrecentől 15km-re megy a rádió.Nem azt mondom,hogy kristály tisztán,de kellemesen hallgatható.6230-am,3230-am rádiója Debrecentől 2km-re már hallgathatatlan annyira recseg,pedig fiatalabb készülékek.Olyan hangos a rádiója,hogy a 10 skálából elég felvennem 8-ig,pedig vonaton ültem.Ekkora hangteljesítményt még eggyetlen telefonnál sem tapasztaltam,kivéve Motorola E398.6230-at,E50-t állítólagos "walkmanmobilt" alias W880i-t mindíg maximumon hallgattam és még úgy is hallkabbak voltak mint ez a 6800.Kezelés közben azt volt a legnehezebb megszokni,hogy csak 4 irányú a joystikja,középső ok funkció hiányzik belőle.Nem mindennapi a telefonban a 2fajta írásmód,megszokott illetve qwerty.Szerintem a Nokiának az 5db ilyen kialakítású telefonján kívül más készülék ezt nem mondhatja el magáról.Telefont kinyitva csodálatos látvány tárult elém.Szépen színekkel elválasztott gombok sorakoztak egymás mellett.Széthajtott állapotban a bekapcsoló gomb az opció gomb szerepét tölti be,ami szerintem igazán leleményes.Szóköz illetve nagy/kis betü váltó gomb mind a két oldalt található,így bal illetve job kezeseknek is kényelmes vele az írás plusz öszhangba hozza a két oldalt.Bal felső gombocska lámpa ként szolgál vagyis azzal tudjuk ki illetve bekapcsolni a billentyűzet világítását.Praktikus dolog,hisz nappal kikapcsoljuk a világítást,így feleslegesen nem merítjük a telefont.A külső billentyűket is színekre osztották ugyanúgy mint a belsőket.2oldalt fekete középen pedig ezüst.Nekem különösen tetszik,hogy a megvilágításnál a szélsők fehéren világítanak át a középső pedig gyönyörű halvány kéken.Telefonálás közben kristály tisztán lehet hallani,hogy mit mond a másik és a hangereje is kellően hangos.Hátránynak talán azt tudnám felhozni,hogy nagyobb a meghibásodás esélye,mint más egyszerübb kialakítású telefonoknál,de ha vigyáz rá az ember,akkor nincs vele gond.
Szerintem ez a kis kütyü még telefon és jómagam többe nézem mint bármilyen mai tapizós 5Mpx-es csúcstelefont.Ezen még látszik,hogy odafigyeltek az egyéniségre és a részletekre.
Engem meggyőzöttEsetleges helyesírási hibákért mindenkitől elnézést kérek.(most értem haza melóból,éjszakázás)
Ha valamit tévesen írtam le akkor szintén elnézést
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Formula-1
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Androidos tablet topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Elden Ring
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest