Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
alufelni
üzenetére
Nekem otthon van egy torott, nem tudom egyreszt a belseje mennyire ep, ill. az akkujat mennyire tette tonkre a nem toltott sok-sok ev.
Igy viszont nem sokat erne, lutrira nem akarom megvenni, foleg, ha fuggo
Valamelyik piacteren lattam 1000-ert elvileg mukodot, de a tied kulsore jobb allapotunak tunik, kerhetek egy kozeli kepet? Ill. ahogy olvasom budapestiek vagytok, en meg debreceni, meg valahogy el is kellene juttatni ide, ha megegyezunk. -
sto1911
veterán
Hu, micsoda topik

T65 vagy T100-as telot lehet meg kapni valahol hasznalatra? Regen volt mindketto, egyiket eladtam, a masikat osszetortem motorozas kozben

-
sto1911
veterán
Tudom, hogy nem apro, de nezzetek meg, talan erdekel benneteket: [link]
Fullextra: Mennyiert sikerult a 8910est szerezned?
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Valamelyik piacteren lattam 1000-ert elvileg mukodot, de a tied kulsore jobb allapotunak tunik, kerhetek egy kozeli kepet? Ill. ahogy olvasom budapestiek vagytok, en meg debreceni, meg valahogy el is kellene juttatni ide, ha megegyezunk.
Amiket lattam, azok hianyosak, nem mukodoek, leharcoltak voltak, vagy rossz halozathoz tartozoak voltak. Es ezzel lefedtem mind a 3-at, amit a V...ran lattam