- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
No srácok. Mindenki kezdjen el készülődni, összeszedni a dolgait, szebb telefonjait.
Ugyanis kihirdetem:
legyen egy fórumtalálkozó!!!
Mivel a kiállítás október végéig tart, néhányan nem tudjuk elvinni érdekességeinket.
Így két lehetőséget javaslok. Az egyik lehetőség az, hogy esetleg bent a múzeumban, ahol a kiállítás is van, legyen egy találkozó. Ennek hátránya, hogy ugyan le tudunk ülni, de nem a galérián, ahol a kiállítás van, hanem lent, nincs annyi asztal, hogy ki tudjunk pakolni. Meg ezt még meg kell beszélni a múzeumban is, hiszen ki kell nyitni.
A másik lehetőség, hogy annak végeztével, (a kiállítást el is kell bontani) November 10, szombaton , találkozzunk egy szórakozóhelyen, ahol annyira nem nagy a forgalom, hogy zavarjunk, zavarjanak minket, és szívesen is látnak bennünket. (feltétel továbbá, hogy legyen meleg, kaja-pia, és ne legyen drága. majd nézek valamit.)
Ezt azért is tartom jobb ötletnek, mert nem zavarunk a múzeumban, kényelmesebb, illetve kicsit később van, fel tudunk rá jobban készülni. Gondolok itt a nem pestiekre, hiszen adigra csak tudnak szabadnapot intézni, akár melóhelyen, akár családnál.
Szombaton csak jobban le tudtok jönni, mint vasárnap vagy hétköznap.
Az volna a célom, hogy egy olyan találkozót hozzunk össze, mint az Oldmobilon is volt a legelső:[link].Ja még valami: a dátumhoz hozzá tartozik, hogy a Nokia 1011 aznap fogja ünnepelni a 20. születésnapját!
-
golya32
senior tag
Könyvolvasásra akartam egy N810t de akkor marad ez.
-
zorzy4
addikt
Még mindig van egy full dobozos hagenuk mt2000 ha valakit érdekel.
-
endre1989
csendes tag
Ha valaki tud 8910-hez alsó szalagkábelt az írjon.
-
golya32
senior tag
Mennyit adnátok n85-ért?
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
nemrég kaptam egy linket ahol BP-5M akku volt nagyon olcsón.
Mert neten 2000ft alig találok.
HA valakik tud segítsen.. mert az enyém már púpos
-
golya32
senior tag
válasz
LaciGSM #17085 üzenetére
áá csak kitiltott utána írattam egyik haverommal egy durvát azt is kitiltotta
Pedig megvettem volna, de minek ezért ennyit várni.
Tényleg csak a véleményem írtam le, utálom az olyanokat akiknek csak a saját véleményük számít, a másik meg menyen ahová akar, teljesen olyan ez bolt mint a politikusaink.. -
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #17084 üzenetére
Ha töltő van akkor érdekel!
-
Earl_Muttley
őstag
Napi jóljártam bejegyzés:
Bosch 909 Dual, kis szépséghibával 500 ft volt!
-
golya32
senior tag
Ezt a boltot, embert nagy ívben el kell kerülni, igazi átba..s fajta
-
ferret77
aktív tag
válasz
Mulderpapa #17076 üzenetére
Oké, megdumáljuk.
-
ferret77
aktív tag
A mobilmementók kiállítás meddig tart? Ha jól tudom október, de pontos dátumot nem tudok.
-
KSparrow
őstag
válasz
allando #17068 üzenetére
Én nagyon nem szeretem az érintős teleonokat, de hiányozna a Symbian. Esetleg 1-2 napra jó lehet isszatérni retrózni, de nehézkes. Lassan 3. éve, hogy használtam a 8850-est, 2, hogy a 8910-est. Nem olyan rég volt, hogy nyomultam 6310i-vel, de tényleg nem az igazi.
Persze nem azt modom, hogy rossz a régi, én is imádom. pl nekem egy 50 éves Csepel tura van majdnem napi használatban, én tettem rendbe, de telefonnak kell a "normális". El lehet játszadozni egy 9000 Communicatorral, megnéznek, oké. ugyanígy a 9210. de túl nagy. az E90 se kicsi, de legalább zsebbe befér.
Szerk: Allando: szép darab, apának volt ilyen bronz, használta, élőben nagyon szép ebben a színben. Most meg ki van állítva. -
allando
tag
Lehet hülye vagyok de már megint vettem egy telefont...
KATT IDE
Mi a vélemény róla? -
allando
tag
Ha valakit érdekel......
Cserélhető is. (BÁRBILYEN vagy Iphone is akár törött, hibás is) -
endre1989
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #17063 üzenetére
Na ezek az igazi telefonok 5 évig ilyenem volt mercedes-benz ltd edition
-
golya32
senior tag
válasz
Attici #17058 üzenetére
7110 est én is szerettem de én inkább 8110 párti voltam azt imádtam. Volt 2110 is, emlékszem milyen nagy szám volt a 6150, irigykedve néztük a német főnök telóját..
Most meg már akkor is megbámulnak ha egy megbeszélésen a második telóm 6290, meg is kérdezték ilyen szarúl keresek?
Nem érti a szépreményű telefonálni tökéletes és az akkuja elmegy 3-4 napot. -
endre1989
csendes tag
Sajnos ezek nagyon ritka és drága cuccok korukhoz képest ezért baj van a beszerzéssel is....
-
Attici
őstag
válasz
Earl_Muttley #17051 üzenetére
Azért a 6310-es már egy komoly telefon. Nem lehet egy napon emlegetni ezekkel a 3210-esekke!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
zorzy4 #17046 üzenetére
Igazad van
Nálunk van egy kártya, amit csak a csalás tud (+ anyám régi száma) az most egy szép 6310i-ben van. Készenlétben van, 6. napja, és még több mint félig van az akkuja.
Sőt, nekem a táskámban figyel (egyelőre, egy 6021-et akarok, az nem akkora darab, meg a 6310i-t féltem) egy másik, házcseréig.
(valakit érdekel majd az?)
-
Attici
őstag
válasz
Mulderpapa #17043 üzenetére
Pedig ezek a 3210,3310,3410 tényleg tucat telók voltak. Milliós darabszámban. Ezekből gazdagodott meg a NOKIA. Én mindig jobban szerettem a különlegesebbeket.
Hogy valakinek még mindig ilyen kelljen?! -
ferret77
aktív tag
Bemutatnám az én gyűjteményemet.
Még csak másfél hónapja gyűjtöm. Mulderpapának ismerős lehet némelyik.
A 6310i is működik, de renoválásra szorul, viszont ingyen volt.Az 5110 is előlap cserére szorul.
A kedvencem viszont a 6108. -
Attici
őstag
válasz
Mulderpapa #17039 üzenetére
A kutyának se kellenek. Nekem is volt pár ilyen vacakom és talán most is van pár össze-vissza belőle a lakában, pincében. Ezek már tényleg csak a rekord hajigálásokra valók! Szépen repülnek!
-
sannnya
csendes tag
válasz
az a bilikek 3310...
aaaaaa... -
.bruszli.
senior tag
válasz
Kerestek itt kilóra ilyen ritkaságokat...
-
KSparrow
őstag
válasz
Don Pityu #17037 üzenetére
Bontsd le, dobj be egy másik kamerát. ha nem megy akor se, akkor lehet a szoftver a bajos, tedd újra. ha az se segít, akkorvalószínű vezérlő IC, de azzal meg már nem éri meg foglalkozni. Alkatrész/ kuka a telefon.
Ja hogy házilag nem megy a szoftver? ha a kameracssere nem oldja meg, kuka. -
Don Pityu
csendes tag
Skacok!
Kamerára állítva azt írja ki a 3650-em "Hardverhiba.Indítsa újra a kamerát! 57 Mi a baja?Gondolom macerás a javítása!?Amúgy ezenkívül megy. -
Mulderpapa
aktív tag
Valakinek nincs véletlen 1, vagy 2 db SIM kártya leszorítója 8310/6510-hez? Kis fehér műanyag alkatrész.
-
törölt tag
Ebayen van most egy 6650 proto szofttal 350$-ért.
Bánom, hogy nem szereztem be párat, mikor még 80$ volt újonnan pár hónapja. -
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17019 üzenetére
Nem, mert az övé is sima Classic.
Na mindegy. Majd kiderítem, úgyis vennem kell bele kijelzőtNovinyul, Sannya köszi szépen
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
LaciGSM #17020 üzenetére
teloseftes néven
van itt minden
1 ft-rol mennek majd jóféle cuccok még
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17017 üzenetére
milyen néven vaterázol?
-
Earl_Muttley
őstag
Srácok, kezdem megszeretni a vaterát
R380-at 6 helyen hirdettem 2500-ba.
1 nap alatt elment 4000ért
Licitek vannak a cuccaimra. Egész jók
-
csoda120
aktív tag
megkaptam ezt de valami nem stimmel. Nincs MicroSD kártyahely és töltőcsatlakozó benne.
Csak a tetején egy adatkábel meg alul a mikrofon. Clon lenne??
-
Attici
őstag
válasz
KSparrow #16988 üzenetére
Nem Te voltál.
Még a 7110-esemet használtam amikor megjelent és rögtön beleszerelmesedtem, és még mindig nagyon tetszik a formája. Sajnos itthon csak aGSM boltokban volt horror áron, hivatalosan nem forgalmazták nálunk. Amikor meg kint voltam Amsterdamban látom, hogy 10 Euróért árulják feltöltősen! De nem mertem megvenni, mert féltem, hogy itthon nem lehet függetleníteni. Azóta is bánom!
Reménykedtem, hogy már olcsón hozzá lehetne jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest