- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
Mulderpapa #17198 üzenetére
tudtommal, és tapasztalatommal csak ez az a típus, amiben ilyen van. Esetleg bontani lehet, de törik, kiesik, nem nyerő megoldás, az tény.
Draco31: igen, az volna az. -
draco31
veterán
válasz
Mulderpapa #17196 üzenetére
Ez az?
viewitem.eim.ebay.hu/NOKIA-8310-SIM-HOLDER/230851796120/item
-
KSparrow
őstag
válasz
Mulderpapa #17196 üzenetére
Azt kell mondjam, hogy hiánycikk, szorítsd oda egy öszehajtott papírlappal, az is ugyanúgy megteszi.
-
Mulderpapa
aktív tag
Még mindig keresnék 1, vagy 2 db SIM leszorítót Nokia 8310/6510-hez. Pénzt, alkatrészt, vagy telefont adnék érte.
-
golya32
senior tag
Mibe tér el a 8110 től?
Van benne óra? -
arkades
senior tag
Mit gondoltok, egy jó állapotú N90 megér 12000 Ft-ot?
-
zorzy4
addikt
Ezt vettem ma [link]. Van már egy de akku és minden egyéb nélkül. Most a kiállításon van de majd eladom olcsón.
-
sannnya
csendes tag
kollegak,
olyba tunik,hogy lenne egy moto startac 130,mukodokepes,toltovel,dokkoloval,akkuval...
arat most kapok ra(kertem,hogy ne foldotol elrugaszkodott legyen...),erdekel esetleg valakit???
-
albiosz
őstag
válasz
LaciGSM #17175 üzenetére
én nem vagyok ennyire elégedett. 2 terméket rendeltem, gyári újként volt hirdetve mindkettő. már az utalás után jelezték, hogy az egyik nagyon silány minőségű (akkor mégsem gyári új?). jó pont, hogy annak az árát visszautalták. a másik megjött, rendben volt.
újabb rossz pont, hogy sima levélként adták fel, pedig ajánlott postázás árát kérték. -
orion1025
őstag
válasz
draco31 #17174 üzenetére
Ez alapján próbálkozz majd: [link]
Anno az E90-m product kódját én is átírtam, mert hiába volt független, pannonos hálózatúként (gyárilag 20-s korlátozású később függetlenített telefonról van szó) nem tudtam frissebb szoftot felrakni.Egyszerű mutatvány, semmi ördöngősséget nem igényel.
Az lemaradt, hogy a program által mutatott kódra ha rákeresel, akkor biztos megtalálod milyen hálózatú.
-
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM #17175 üzenetére
Én is a békés megoldások híve vagyok. egyben volt, amit küldtek, de az assembly videón is látszik, hogy be kell hajtani a kábelt. és ott pattant el. 100% derékszögben, ahogy behajlik.
még gyanús is volt egyébként, hogy milyen könnyen ment, mintha előre lett volna hajtva... de nem foglalkoztam vele túlzottan. -
LaciGSM
aktív tag
válasz
KSparrow #17167 üzenetére
A baj az hogy amikor elküdték ,szerintük jó volt. te beszerelés előtt nem nézted át hogy szakadt-e. így elég macera a dolog!
Egyébként a Phonedikával nekem csak jó tapasztalatom van!A múltkor balhéztam hogy az utángyártott előlap amit küldtek, az egy halom *** és hogy fel nem rakom telóra!
rögtön intézték a cserét,levásárlást!De a többi esetben korrektek voltak, a gyárinak hirdetett cucc tényleg gyári, és szerintem az áraik is elég barátiak még kedvezmény nélkül is!
Pl: vaterás 1500ft os szilikontok a Phonedikán 690ft
szóval szerintem ne fenyegetőzz, azt senki sem szereti, próbáljatok valami békés megoldást találni!
-
KSparrow
őstag
Nem az én hibám volt, hiszen a telefonra csatlakozik atárcsa, nem az előlapba. abba illeszkedik, de nem ahhoz van rögzítve. az előlapból kiemelhető a telefon, egyszerűbben,. mint a 3310-ről mikor leveszed az előlapot. amikor kiemeltem (nem is kell alányúlni, semmi nem ért oda) a szalag már 2 darabban volt.
-
kutga
félisten
válasz
KSparrow #17170 üzenetére
Nem egyszerű, mivel ahogy írtad mikor visszabontottam, szétesett az egész, a szalagkábel megtört az új alkatrészen, vagyis sajnos nem magától esett szét.
Én megpróbálnék valami kedvezményt kicsikarni, nem hiszem hogy egy 2.400,-Ft-os alkatrész miatt nagyon törnék magukat sajnos.
-
KSparrow
őstag
Tudnátok segíteni nekem egy dologban?
A 7280-ba rendeltem egy alkatrészt, egy navigációs tárcsát, mivel abban a telefonban, amit vettem, szakadt volt szalagkábele.
Grando-n találtam is, Phonedika eladótól. megküldté az alkarészt, ám a beszerelést követően nem működött csak két gomb, mikor visszabontottam, szétesett az egész, a szalagkábel megtört az új alkatrészen ahol visszahajlik, gyárilag. Mindent a hivatalos assembly videó alapján csináltam, szakszerűen, gyakorlatom is van már szerelésben, nem is kevés.
Mivel azt mondták, hogy a garancia (1 évet vállaltak) miatt küldjem vissza, még ráfizettem 380 ft-ot a postára. Most azt írták, hogy "szét van szabdalva", és ez nem garancia. Szerintetek mit tegyek? az alkatrész több volt, mint a telefon, de csak náluk találtam, nincs más opció tudtommal.
Nem hagyom ennyiben, hiszen egyrészt tudom, hogy igazam van (ha nem lenne, miért adtam volna fel egyáltalán, plusz ráfizetve, stb..) meg szükségem is van az alkatrészre.
Most első körben telefonálok egyet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületnek, hogy mit tudnék tenni ezügyben, de ha van ötletetek, kérlek benneteket ne tartsátok bent, bármi segíthet. -
-
draco31
veterán
válasz
KSparrow #17160 üzenetére
Szétnéztem benne, semmi szolgáltatós dolgot nem találtam benne, téma, csengőhang, kép stb. Azt hiszem hat téma van benne. Csináltam gyári visszaállítást adattörléssel együtt, a témák megmaradtak, szolgáltatós dolog nem került elő.
Netbeállításoknál pannon és voda volt csak.
Így van csak kép jelenleg:http://kepfeltoltes.hu/120925/IMG_20120925_122654_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
draco31
veterán
válasz
KSparrow #17158 üzenetére
Ha nem zár vissza, akkor nincs probléma, az a fontos, hogy 70-es kártyával működjön, és most működik is vele. Ha szétszedem, akkor bizonyos helyzetben van kép, mit nézzek a menüben? Gondoltam arra, hogy a netprofilokat, vagy ha benne a menüben a t-zones, akkor biztosan 30-asként kezdte.
-
draco31
veterán
Úgy néz ki, hogy lett egy 5610-esem 2500-ért. A szalagkábel már úton van hozzá, de mivel olcsóbbat rendeltem, így nem lesz előlapi kamera, ami nem nagy baj.
De viszont amíg az megjön, szeretném frissíteni, de nem tudom, hogy milyen a szolgáltatói hovatartozása. 70-es kártyával megy. Annyit tudok róla, hogy vagy 4 éve vásárolták használt GSM boltban. Kilehet valahogyan deríteni, hogy gyárilag hogyan jött ki? Illetve ha utólag lett függetlenítve, és frissítem, akkor visszazárja magát? -
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Nem olyan rossz a vatera, megérte az eladói.
Mennek el a cuccok, jó áron.
Lestrapált 6310i-t adtam el 5,5k-ba
Hibás R380, csak akku 4k
Végfokos V70 2k
SL45 2,2k -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
.bruszli. #17149 üzenetére
C116 az elsőnek a típusa, C330 a középső és Panasonic GD75 az utolsó.
Ha valakinek kell a három telefon, viheti őket valami jelképes összegért, vagy 1-2 db vékony dugós Nokia töltőért cserébe.Töltőm egyikhez sincs, így nem tudom mi a helyzet a telefonokkal, a Panában nincs akku.
-
.bruszli.
senior tag
válasz
Mulderpapa #17144 üzenetére
Milyen típus az első Moto ? Valami rémlik,hogy a középső c333 jött ki több házban is,azonos hardverrel...
-
zorzy4
addikt
válasz
Mulderpapa #17144 üzenetére
Nem sajnos. Talán a baloldali moto. A pana viszont jó kis telefon.
-
KSparrow
őstag
Én hazsnálok, e90-e lehet. E61 némeliyiket, pl ő, ű nem szerette, de ha a csökkentett a karaktertámogatás, akkor többet lehet írni a 160 karakterbe. (ha teljes, akkor pl az Á is több helyet foglal.)
A nagyon régieken, pl 5110 asszem az ékezetesek később vannak, de ott a nagy etűkkel is nehezebb bánni.
írás nyelve nem bitos, hogy van külön a 6310i-ben. -
kutga
félisten
Egy gyors kérdés máris lenne. Sosem használok ékezetes betűket, viszont a telefon nyelve alapból magyar ami behozza azokat is.
Hogy tudom ezt kikapcsolni? A nyelvet angolra állítottam, így nincs ékezetes betű, de az egész teló is angol, ami nem baj, de ha magyarul is meg lehet oldani az jobb lenne.
-
kutga
félisten
válasz
#43960832 #17122 üzenetére
Huh, már vagy egy hónapja rendeltem, 10k volt úgy emlékszem, új akksival és vékony Nokia töltővel.
Igazad lehet és tényleg utángyártott mondjuk az előlap, az akksi sem passzol tökéletesen, de nem zavaró, masszívan a helyén van, csak van egy kis holtjáték a közepénél. Kíváncsi vagyok hogy válik be a mindennapokban.
-
kutga
félisten
Megjött a felújított 6310i Nokia Kínából, elég pöpecül néz ki, elvileg gyárilag felújított, Made in Finland, vékony akkuval.
Bekapcsolni még nem volt időm, majd napközben kipróbálom.
-
golya32
senior tag
V8 valakit érdekel? Az már retro kategória?
-
golya32
senior tag
Térjünk inkább vissza a találkozóhoz, mikor lesz szombat vagy vasárnap?
-
golya32
senior tag
Vettem egy ipone 2gt ez már legalább 4 éves teló, idáig nokia párti voltam a symbián miatt, hát lehet hogy most váltani fogok.
-
golya32
senior tag
Olyan helyet keressetek ahol autóval is lehet a környéken parkolni a nem BP-i emberekre számolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honda topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest