Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem meglepő, kissé öreg konstrukció. A hazai vállalkozások meg mit sírnak? Anno megvették a közel nulla forint értékre amortizált gépeket szinte ingyen. Most venniük kell (mint a világon bárhol máshol teszik), azokat meg használják újabb 40-50 évig. Sokkal alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett. Az An-2 motorja kissé torkos, a fajlagos fogyasztása borzasztóan rossz. Egyébként ezt már évek óta lehetett sejteni, azt viszont nem értem, miért kell a keleti kitételt hangsúlyozni? Rengeteg nyugati gépet is kivontak az utóbbi években, mert a mostani szabványoknak szinte semmilyen szinten sem felelnek meg. Egyébként lehetőség van a további üzemeltetésre is, amennyiben ezen szabványokkal konformmá teszik a gépeket (főleg zaj, károsanyagkibocsájtás és műszerezettség szempontjából, utóbbi előírások még a veterán gépekre is érvényesek!).
Érdekes a Ka-26 esete. Nem típusspecifikus. Akkor viszont üzemeltetési, vagy pilótahiba. De ezt is tagadják. Akkor mégis miért zuhantak le?
Miközben a nagyobb számban üzembentartott különféle MD500-akból alig van veszteség. (utóljára 1994-ben zuhant le belőlük két példány, mindkettő pilótahiba miatt).
Egyébként nem értem az állandó siránkozást egy-egy elavult típus kivonása körül. Ez van, nekem a Tomcat a szívem csücske, de megértem, hogy mennie kellett. Mások miért nem hajlandóak erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Star Wars rajongók
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Miközben a nagyobb számban üzembentartott különféle MD500-akból alig van veszteség. (utóljára 1994-ben zuhant le belőlük két példány, mindkettő pilótahiba miatt).