Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Egy kicsit elgondolkoztam azon, hogy ''bunkó magyar szokásnak'' hívod azt, hogy nem tapsolunk. Sokszor repültem már, sose tapsoltam a leszálláskor... Miért is tapsolnék? Hát nem az a pilóta dolga, hogy rendben letegye a gépet? Örülsz annak, hogy életben maradtál? Nem értem... Miért kéne ehez külön tapsolnom? Szóval nem szoktam... Ez persze nem zárja ki, hogy más tapsoljon, izlések és pofonok...
(Középiskolás koromban mesélte a francia-tanár, hogy részt vett egy fogadáson, ahol az akkori elnök, Chirac is megjelent. Beterelték őket egy terembe, leültették őket egy asztalhoz, ami már meg volt terítve. Leültették őket, oszt ennyi, a hostessek kimentek. Ők is érezték, hogy valami nincs rendben, valami hiányzott. Nem mondták meg nekik, hogy mit csináljanak. Összenéztek és megbeszélték, hogy ha bejön a Chirac, akkor majd felállnak tiszteletük jeléül. Erre amikor belépett az elnök, egy protokollos fullajtár gyorsan körbement és azt mondta, hogy TAPSOLJÁK MEG és ő is elkezdett nagy, széles kézmozdulatokkal, klaffogva tapsolni. Az asztalnál ott ült kb. 50 ember és senki nem tapsolt, mert nem értették, hogy miért kéne megtapsolniuk? Tán egy híres színész? Vagy egy hős, aki véghez vitt valamit? Nade TAPSOLNI csak azért, mert ő az elnök? Valahogy nem illett oda a taps és ezt mindenki érezte!)
Érzed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest