Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Latom fogod amit mondanki akarok

Nah ha utazo kedvedben vagy es van penzed, akkor repulj el mondjuk L.A.-be vagy Sidney-be fapados atszallassal, majd megerzed milyen fasza a repteri bufekben enni-inni 5-50 Dollarros/Euros arakon. Ket orat en is nagyszeruen kibirok, de mondjuk 20-at /csatlakozasokkal, mindennel egyutt/ mar lehet, hogy kevesbe. Raadasul meg azon is idegeskedni, hogy most epp mi miatt fogunk kesni orakat.
Soha nem mondtam, hogy egy rovid, EU-n beluli utra nem jo a fapados, de egy hosszabb uton biztos, hogy nem alapoznek a WizzAir-re mondjuk.
Arrol mar nem is beszelek, hogy a WizzAir-nel /de szerintem nem csak ott/pl. mekkora divat, hogy nem adnak hely jegyet, hanem aki kapja marja alapon mukodik. Voltak is belole balhek szepen Londonbol hazafele jovet.
Megegyszer mondom, nem vagyok a fapadosok ellen. De egy hosszabb utra csakis a nagy vallalatok johetnek szoba.
Biztonsag, megbizhatosag, kenyelem ezek nalam elsodleges szempontok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- E-roller topik
- Synology NAS
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dark Souls sorozat
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Disney gyerek elefántos falióra
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest