Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
''Tovabba repules kozben radiot hallgathatsz, kapsz enni-inni, valogathatsz a videofilmek, zenek kozul /a videojatekokrol nem is beszelve / es idoben ott vagyunk. Azt mar nem is emlitem, hogy meg helyed is van leulni, nem ugy mint az egyik fapados jaraton, ahol ket ora alatt miutan leszalltunk, nem ereztem az egyik vegtagomat sem, annyira elzsibbadt...''
azt ugye nem mondod komolyan hogy nem birsz ki 2 órát evés és ivás nélkül? (hogy vihetsz szenyát magaddal direkt nem irtam...)
mellesleg inni vehetsz a fapadosokon is, igaz hogy asszem a 0,33as itókák 1 ill. 2€ voltak legutóbb de még ha hozzáadod a jegy árához akkor is van különbség...
Nekem nem volt baj a fapadosok székeivel, pedig egy nekifutásra 4et is ''leteszteltem''
ja és helyem is volt leülni, pedig nem vagyok egy nádszál
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Battlefield 6
- Peugeot, Citroën topik
- Androidos tablet topic
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest