Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Persze, de velem eddig egyszer fordult csak elő ilyen, szerencsére akkor pont nem átszállással mentem. Fapadost meg nem szabad venni, ha csatlakozás van, ez szerintem magától értetődik. Mivel kevesebb időt töltenek a földön, ebből szvsz következik, hogy sokkal nagyobb a késés esélye. Na meg akik még a buszokon is ennyire spórolnak, azoktól mit várjon az ember.
Csak remélhetjük, hogy a kerozinnal meg a karbantartással nem spórolnak (na jó, tudom, azzal nem is lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fogyjunk le!
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak remélhetjük, hogy a kerozinnal meg a karbantartással nem spórolnak (na jó, tudom, azzal nem is lehet).