- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
Nem találkoztam olyan klubbal eddig ahol ne lett volna utasreptetés, meg mindig meg lehet egyezni egy oktatóval, mert annál ülhet elől az utas. Persze műrepülésre alkalmas gép és pilóta nem mindegyik reptéren van feltétlenül. És nyilván csak 2 üléses géppel lehet utast vinni

Nem tudom hívd fel a repteret vagy a repülőkulbbot vagy egyik hétvégén battyogj ki hozzájuk és beszélgess el velük előben, a pilóta (főleg a vitorlázó) általában barátságos állatfaj
Ja nincs korhatár és a sima repkedés annyira nem is durva
egyébbként nálunk például sok idősebb pilóta is van, sokan már csak vitorlázgatnak idősebb korukban, elég nyugis így mindenki itt köt ki: sárkányosok, vadászpilóták... 
mod: Ne idegesíts most voltam Brüsszelben nem egész egy hónapja...

Miért kellet most ezt mondani?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébbként nálunk például sok idősebb pilóta is van, sokan már csak vitorlázgatnak idősebb korukban, elég nyugis így mindenki itt köt ki: sárkányosok, vadászpilóták...