Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Hű! Akkor felhívom a repteret, csúcs szülinapi ajándék lesz belőle, ha sikerül, köszi az infót. Félve kérdezem, ez vajon működik idősebb embernél is, szóval nincsen valami ilyesmi akadálya a dolognak? (Na jó, gondolom, hogy itt nem tilos a lyukas fog, mint a vadászpilótáknál... )
Egyébként szakemberre bíznám persze, én csak potyázó Malév törzsutasként vagyok tapasztalt...
mod: Megint egy ötlet: aki szereti a repülőket (pontosabban mindent, ami repül), annak érdemes elmenni Brüsszelbe, a belga hadtörténeti múzeumban - ingyenesen - egy hatalmas üvegtetejű épületben tudtommal száznál is több repülőgép, helikopter, és vadászgép van, a vitorlázótól az első világháborús, vászonborítású gépeken át a MIG29-esig. Csúcs az a múzeum, és bizarr módon havonta egyszer antik könyvvásárt rendeznek a gépek között. Ráadásul látni lehet, ahogy önkéntesek restaurálnak régi gépeket ott a helyszínen. Nekem nagyon tetszett.
[Szerkesztve]"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest