Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ariadne

őstag

válasz Hugo85 #375 üzenetére

Hű! Akkor felhívom a repteret, csúcs szülinapi ajándék lesz belőle, ha sikerül, köszi az infót. :R Félve kérdezem, ez vajon működik idősebb embernél is, szóval nincsen valami ilyesmi akadálya a dolognak? :F (Na jó, gondolom, hogy itt nem tilos a lyukas fog, mint a vadászpilótáknál... :DDD )
    Egyébként szakemberre bíznám persze, én csak potyázó Malév törzsutasként vagyok tapasztalt... :D

mod: Megint egy ötlet: aki szereti a repülőket (pontosabban mindent, ami repül), annak érdemes elmenni Brüsszelbe, a belga hadtörténeti múzeumban - ingyenesen - egy hatalmas üvegtetejű épületben tudtommal száznál is több repülőgép, helikopter, és vadászgép van, a vitorlázótól az első világháborús, vászonborítású gépeken át a MIG29-esig. Csúcs az a múzeum, és bizarr módon havonta egyszer antik könyvvásárt rendeznek a gépek között. Ráadásul látni lehet, ahogy önkéntesek restaurálnak régi gépeket ott a helyszínen. Nekem nagyon tetszett. :)

[Szerkesztve]

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés