Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hugo85
aktív tag
Nem találkoztam olyan klubbal eddig ahol ne lett volna utasreptetés, meg mindig meg lehet egyezni egy oktatóval, mert annál ülhet elől az utas. Persze műrepülésre alkalmas gép és pilóta nem mindegyik reptéren van feltétlenül. És nyilván csak 2 üléses géppel lehet utast vinni

Nem tudom hívd fel a repteret vagy a repülőkulbbot vagy egyik hétvégén battyogj ki hozzájuk és beszélgess el velük előben, a pilóta (főleg a vitorlázó) általában barátságos állatfaj
Ja nincs korhatár és a sima repkedés annyira nem is durva
egyébbként nálunk például sok idősebb pilóta is van, sokan már csak vitorlázgatnak idősebb korukban, elég nyugis így mindenki itt köt ki: sárkányosok, vadászpilóták... 
mod: Ne idegesíts most voltam Brüsszelben nem egész egy hónapja...

Miért kellet most ezt mondani?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egyébbként nálunk például sok idősebb pilóta is van, sokan már csak vitorlázgatnak idősebb korukban, elég nyugis így mindenki itt köt ki: sárkányosok, vadászpilóták...