Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frakk
tag
válasz
-Jackson-
üzenetére
Hehe. Egyszer én is ültem Mig-29-esben, az egyik kecskeméti repnapon, még fénykép is van róla
. Meg Mig-21-esben is.
Meg egyszer, a Duna alsó szakaszán
voltunk hajókiránduláson (még a 99-es háború előtt), és az egyik városban (már nem emlékszem pontosan melyikben), csakúgy ki volt rakva egy kibelezett szerb gyakorlógép (sugárhajtású volt amíg még meg volt a hajtóműve
), és azzal baromkodtunk
. Amíg benn ültem a pilóta helyén, jött néhány helyi gyerek, rutinosan fölmásztak a gép farkára, meg rápakoltak még néhány téglát, aztán átbillent, én meg csak néztem, hogy ''hú b..meg fölszállunk''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- Jura Impressa 801 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Meg Mig-21-esben is.
voltunk hajókiránduláson (még a 99-es háború előtt), és az egyik városban (már nem emlékszem pontosan melyikben), csakúgy ki volt rakva egy kibelezett szerb gyakorlógép (sugárhajtású volt amíg még meg volt a hajtóműve
. Amíg benn ültem a pilóta helyén, jött néhány helyi gyerek, rutinosan fölmásztak a gép farkára, meg rápakoltak még néhány téglát, aztán átbillent, én meg csak néztem, hogy ''hú b..meg fölszállunk''