- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkranich
tag
Sziasztok!
Transmission inditasnal ezt a hibauzit kapom
root@MediaServer:/ffp/pkg# transmission-daemon -f -g /ffp/tm/.transmission-daemon -w /i-data/md0/video/download/ -t -u user -v pass -a *.*.*.*
transmission-daemon: can't load library 'libssl.so.0.9.8'mikozben fentvan egy ujabb openssl
Already installed (found: openssl-1.0.0g-oarm-1)Mi lehet a gond?
Udv:Gabor
-
zsoldpe
újonc
Üdv!
Azért írtam volna, mert nekem van egy NAS-221 típusú nasom. És szeretnék elég sok torrent fájlt futtatni, de az alap kliens maximum 10 torrent futtatására enged lehetőséget. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a problémám miképpen lehetne megoldani, pyload alkalmazás rajta van, ha az hasznos, akkor hogyan tudom beállítani? Lehetőleg olyan megoldás kellene amihez nem kell még a gép is, hanem maga a nas végezzen mindent. A válaszokat előre is nagyon köszönöm, és rengeteget segítenétek vele!!
-
Slyr
csendes tag
válasz
Király Fika #2097 üzenetére
Dyndns-t megoldottam, mert attól, hogy com-os a szolgáltató a regisztrált org-os hosttal beenged.
Polkastra valami ötlet? -
Slyr
csendes tag
válasz
pacman789 #2095 üzenetére
Sziasztok!
1,
Felraktam a legújabb firmware-t (4.5) a NAS-310-re ès telepítettem a Polkast, azonban nem tudom működésre bírni. Polkast accounttal elindítom, de ipad nem enged be.
Csinàltam portforwardot (Linksys Cisco WRT54GH) 19500 external/internal both+zyxel ip, de semmi.
Van valami ötletetek?2,
A dyndns-nél csak az alap 5 szolgàltatót lehet vàlasztani?3,
Transmissionon kívül nem lehet màsik torrent kliest feltenni?
Van egy NAS-K330 szerverem kb 5000 Ft és csak a packaget kellet hozzàadnom mindenféle beállítàs nélkül és tökéletesen működik. -
pacman789
aktív tag
válasz
Király Fika #2094 üzenetére
Szia!
Ott le is írtam.
Whitelistet kellett módosítani vagy ip címeket adsz meg vagy letiltod.
A trans config fájlt csak akkor tudod módosítani, ha leállítod a klienst. -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy melyik ffp verzió van fent? (0.5 vagy 0.7)
Köszi!
Üdv
Pacman -
törölt tag
Egy kis infó, hátha valakinek hasznos. Androidon a Firefox és a Firefox Beta, a "phony" kiegészítővel, Firefox-desktop beállítással megnyitja a NAS -on a PC-s admin felületet.
-
ubid
senior tag
válasz
nandris #2084 üzenetére
nincs egyenlőre.
de én úgy szeretném , hogy távolról , msá hálózatból a file explorerbe beírom, hogy \\dydnscím.info és akkor bejöjjön. ezt meg felcsatolnám.nah most az az érdekesség, hogy a munkahelyemen a bent gépen elérem így ahogy az előbb írtam... viszont a laptopomról már nem jön be sohasem...
-
veze
őstag
válasz
#79335424 #2079 üzenetére
ez hardver függő dolog. ha nem támogatja az alaplapod akkor sem kell cserélni, elég ha teszel bele egy sata raid kiegészitő kártyát, pl ilyen SIL chipset-es kártyát én egy korábbi P4-es lapba ilyet tettem. egy késöbbi lapomon amit még most is használok, (asus p5kc) meg kétféle sata alaplapi csatalakozo is van , négyet az alaplapi chipset működtet két másik Jmicron vezérlővel müködik, amit driver formákában külön fel kell hozzá tenni. Ez utóbbival szintén tudja a hot swap módot E-satan
Linux alatt (ububtu 10.02) is müködik ugyanúgy a hot swap, most dugtam bele ( asus p5kc) egy perccel ezelőtt E-satan egy külső házat és máris megjelent az elérhető meghajtók között -
feco93
tag
válasz
gumimaci1235 #2069 üzenetére
Hello
Ha Remote guit használsz akkor eszközök kapcsolat beállítások s ott ez elérési utak.
Nekem így néz ki:
/i-data/md0/video=\\192.168.1.110\disk_210\video
/i-data/md0/public=\\192.168.1.110\disk_210\public
/i-data/md0/music=\\192.168.1.110\disk_210\music -
veze
őstag
válasz
#79335424 #2077 üzenetére
én nem az xfs-ről irtam..jelen esetben ez irrelevans
Hanem az esatás eszközökről, amit ugyanugy felismer mint egy usb-t, akkor is ha menet közben lett bedugva, nem boot elején.. Abban az esetben ha a támogatja a hot swap funkciót.
Nyilván az ffp-től ez nem várható el menet közben, ilyen meg sem fordult a fejemben -
törölt tag
-
ivanicsm.93
tag
Sziasztok
Tudna valaki segíteni hogy mi lehet a gondja ez a hiba üzenet jön ha el akarom indítani a transmissiontStarting transmission-daemon
[21:57:14.146] JSON parser failed in /mnt/HD_a2/.transmission-daemon/settings.json at line 2, column 5: ""alt-speed-down""Köszi
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #2067 üzenetére
ja, hát azt nem mondtad hogy az ffp inditásakor az esata nincs bekapcsolva csak utána..
akkor valoban nem fogja látni mert annyira puritán az ffp ( és leegyszerúsitett) hogy nem ismeri fel magatol az utolag bedugott meghajtót ugy mint egy ubuntu..( vagy windows)
fel kell kézzel mountolni , vagy ujra kell inditani -
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Azt hogy kell beállítani, hogy a transmissionba a letöltött fájlok listáján jobb gomboz nyomva, tartalmazó mappa megnyitása, egyből megnyíljon a mappa ahova letöltődött a fájl.
Most azt írja ki: Nem találom az elérési út térképet...
-
gboszi
senior tag
a remote gui, elmenti a már megadott elérési útvonalakat, igy 2 kattintással több, ha nem az alapértelmezett helyre szeretnél tölteni. Szerintem ennél egyszerűbb megoldást nem találsz. (A mac-es transmission tud cimkézni, s akkor a már előre megadott helyre tölt, de ott is fel kell cimkézni, szóval ugyanaz.)
-
Doosa
aktív tag
Azt meg lehet valahogyan oldani, hogy több felhasználóm legyen a Transmission-be? Igazából azt akarom megoldani, hogy ha mondjuk egy filmet töltök le akkor a film profilba lépek be és nem kell neki külön a film mappámat beállítani hanem alapértelmezetten oda ment, de ha mondjuk egy programot töltök akkor a program felhasználót használnám és annak pedig a programok mappa az alapértelmezett.
-
veze
őstag
válasz
gumimaci1235 #2060 üzenetére
nekem ott van..
bal oldali panelon az i-data könyvtárban (internal(belsö) data)
a jobboldali panelon már az i-data könyvtárban a fb3f06a9cbc450f11aa9d84a10eb0783 megjelölés alatt ..
a másik, (ce0de10b) a benne lévő vinyó
ha belépek a könyvtárba (ami maga vinyó/meghajtó) már a konkrát tartalmakat látom.
de ugye mind a kettöt belsőnek kezeli mert az esata csak egy kivezetett belső csatlakozó
talán inditsd ujra hátha ott lesz neked is
fel van mountolva egyaltalan ffp alatt??
ezt meg az ffp log fileban tudod megnézni
vastagon van szedve az enyémben ahol található, az i-data sort keresd a tiedben, ott kell lennieSome logfile administration...
rm /mnt/parnerkey/ffpboot.log.9.gz
cat /mnt/parnerkey/ffpboot.log | gzip -c >/mnt/parnerkey/ffpboot.log.1.gz
Script usb_key_func.sh version 20101109 running from /mnt/parnerkey
ffpstick started at Sat Oct 20 20:42:46 GMT 2012
Try to determine NAS type...
Type NSA210, fw V4.23(AFD.1)
Find the current usb device...
Current usb device is /dev/sdc1
No after_booting.sh in the root of the ffpstick found
This is not the first run, or FFP is supposed to run from a different place
Copy myself to /tmp...
And execute...
/tmp/usb_key_func.sh background_polling /dev/sdc1 NSA210 "V4.23(AFD.1)" &
Script usb_key_func.sh version 20101109 running from /tmp
Wait for the stick to be mounted again by the firmware...
Probe all mount points 000 seconds...
probe /proc/bus/usb...
probe /dev/pts...
probe /zyxel/mnt/info...
probe /zyxel/mnt/sysdisk...
probe /usr/local/etc...
probe /usr/local/var...
probe /usr/local/dmsf...
probe /etc/zyxel...
probe /i-data/ce0de10b...
probe /i-data/fb3f06a9cbc450f11aa9d84a10eb0783...
No /anymountpoint/ffproot/after_booting.sh found
Probe all mount points 010 seconds...
probe /proc/bus/usb...
probe /dev/pts...és igy tovább..
-
ubid
senior tag
-
gumimaci1235
tag
Sziasztok!
Az MC-vel nem tudom elérni az ESATA portra dugott vinyót. Ennek mi lehet az oka?
(Nem is látom...) -
pacman789
aktív tag
Az a baj, hogy nem vagyok linuxos:S
Próbáltam mindenhogy, de nem tudom feltelepíteni, aki jobban ért hozzá ránézne?
python fent van, easy_install-t nem tudom feltenni, mert nem működik a sudo parancs:SIlletve azzal a paranccsal, amit használunk a transmission feltelepítésére az se tudja feltenni:S mert a kiterjesztése más (.egg, .tz)
-
törölt tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a pyload milyen portokon keresztül tölt le? Routerben szeretném alkalmazás alapján szabályozni a prioritást, de meg kéne adnom hozzá a portokat. Még egy kérdés. Mire való és hogyan kell használni a pyload -ban a collector -t?
-
ubid
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy valahogy VPN hálózatot ki lehet alakítani a NAS-on ?
Azt szeretném vele elérni, hogy a file explorerbe ha beírom mondjuk hogy \\SERVER akkor ugyan úgy megjelenjen az összes fájl, mint ahogy otthon.
valaki foglalkozott már vele ? -
Doosa
aktív tag
Tárgytalan
-
nikilauda
senior tag
Itt is megkérdezem:
NSA310-et használok.
A transmission remote guival kapcsolódnék.
Távoli host: NSA310 IP címe (192.168.0....)
Port:9091
Felhasználói név és jelszó megegyezik a NAS felhasználói nevemmel és jelszavammal?
Hibaüzenetet kapok, ami a következő:
Found. Teh document has moved here....Ha valaki tudna segíteni tegye meg!
Köszönöm! -
gboszi
senior tag
válasz
k.daniel91 #2047 üzenetére
Már leirták a megoldást. Nem jelolted ki rendesen a másolando parancssort...van ott még szöveg
én is belefutottam már ebbe
-
pacman789
aktív tag
Valaki használ Transmission klienshez rss letöltőt? Kicsit egyszerűbb lenne úgy az élet
Ez működhet?
[link] -
BViktr
tag
válasz
k.daniel91 #2047 üzenetére
Erre gondolsz?
transmission-daemon -f -g /ffp/tm/.transmission-daemon -w /i-data/md0/video/download/ -t -u <username> -v <password> -a *.*.*.* -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Feltelepítettem mindent amit csak kellett
Próbálok belépni és ezt dobja ki:
Hol tudom megnézni, hogy jól felment e a transmission?
Mi lehet a hiba forrása?
Előre is köszi -
ubid
senior tag
Sziasztok!
Ez a net korlátozás hogy van ?
Maximum 300 GB ot lehet (le/fel) tölteni ? Utána mi történik ?Van valami program amivel az adatforgalmat pontosan tudom mérni ? naplózni ?
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Újra akartam telepíteni a Transmission-t és néztem a szokásos Logout cikket, viszont amikor ott tartok, hogy feltelepítettem a Transmission-t és be kellene ezt "cd /ffp/start
transmission-daemon -f -g /ffp/tm/.transmission-daemon -w /i-data/md0/video/download/" írnom valamiért nem akar továbblépni...várok várok elkezd dolgozni, hibát ugyan nem ír ki, de tovább se lép nagyon.
Én valahogy ezt a transmission-daemon -f -g /ffp/tm/...-t keveslem, úgy emlékszem hogy volt ez tovább is írva úgye a -t,-v stb..-re is, csak nekem egyszerűen idáig jeleníti meg a Logout. -
veze
őstag
válasz
#79335424 #2044 üzenetére
Ezt neked kell tudni hogy a 310 mit támogat. Én kétlem hogy ne támogatná..
a 210 biztos támogatja az xfs-t és az ext3-at is ( eSatan is)
Pc-n valóban egyszerűbb lehet, de rá fogsz jönni hogy mégsem biztos.
az XFS kezelését a windows nagyvonalúan mellőzi.
ha linuxal probalkozol , abbol sem mindegyik viszi csont nélkül
az Ubuntu pl nem, bár alkalmassá lehet tenni rá (erről a korábbi hozzászólásokban találsz bejegyzést a részemtől, hogyan lehet)
van egy másik lehetőség (puppy linux) az nem sokat problémázik, viszi simán. letöltöd kiirod , bootolod a lemezről és ha minden jol megy , örül... -
veze
őstag
-
törölt tag
Közben eszembe jutott a megoldás. Remélem, működik. A 310 -en létrehozom a mappaszerkezetet ( megosztásokat ), aztán mindkét vinyó ki. Az egyiket a külső házba rakom, a másikat meg a mobil rack -be és mehet a másolás.
-
törölt tag
Azt nem hinném, hogy a 310 -es, eSATA -n tudná olvasni az XFS -t. Esetleg fordítva. Ha jól tudom, a 310 EXT3 -at használ. Azt tudja írni eSATA -n a 210? Ha jól értem, akkor 210 -en, adminban be kéne állítani, hogy copy -gombra a belső video mappa tartalmát másolja a külső tár video mappájába. Ilyet lehet egyáltalán?
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy 210 -esem, és most már egy 310 -esem is. Mindkettőben 2Terra. A 310 -es üres, csak a NAS megformázta. Szerintetek hogy tudnám a leghatékonyabban átköltöztetni a 210 tartalmát a 310 -be? Vinyócsere nem megy, és hálózaton sztem megőszülnék. Van USB és e-SATA portos, külső HDD házam, és linuxos ötlet is jöhet. Köszönöm! -
pacman789
aktív tag
válasz
csocsika1700 #2037 üzenetére
Köszi közben megoldódott, átmentem ismerőshöz ott rádugtam routerre rögtön ment minden, majd hazahoztam újra rá ugyan oda és itthon is jó:S érthetetlen, hogy miért..
Olyan kérdésem lenne, hogy 4.5-ös fw-el(nsa 310-es) is fel lehet tenni az ffp+ Transmission-t? mert addig eljutok, hogy pendrive formáz rámásol a cucc újraindít, majd Puttynál eldon connen refused.:S
Ez alapján próbálom: [link]
Előre is köszi
-
csocsika1700
csendes tag
válasz
pacman789 #2036 üzenetére
Szia.
Én ugy kezdtem hogy fix ip-t irtam a nasnak aztán a progival amit mellékeltek megformáztam,nevet adtam neki stb.De ahogy a program akarja ugy kell,szépen beálligatod a dolgokat, és szépen mennie kell Azt hogy a fw keresésnél miért iraj az NA-t gőzöm nincs
Milyen verziód van fw-ból? -
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Itt is felteszem a kérdést
Elvileg első csatlakozásnál a routeren nem kell beállítani semmit se ugye?
310esem van, rádugom routerre ipt kap belső hálózatról látom is, de netet nem kap (pl amikor rámegyek, hogy friss fw keresése felugrik az ablak és ki is lép, majd N/A jelenik meg az utolsó frissítés keresésénél)
Mert ugye elöszőr meg kell formázni a vinyót benne azzal a progival ami adtak, de ott először a net kapcsolatot ellenőrzi és itt meg is áll mivel nincs:Sui.: a router t-homos pirelli
Ez mitől lehet?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv.:
pac -
e-zoli
tag
válasz
csocsika1700 #2034 üzenetére
Gép nélkül szeretnék a nas-sal letölteni ftp-ről, de ez csak fájlonként lehetséges.
-
e-zoli
tag
Lehetséges valami normálisabb ftp letöltő programot telepíteni erre nas-ra?
A gyárival csak fájlokat tudok letölteni ftp-n keresztül, könyvtárakat nem,
Van erre valami megoldás? -
Kami11
őstag
válasz
gumimaci1235 #2028 üzenetére
Változó, 200 szál van engedélyezve, torrentenként 13. Hamarabb fogy el a sávszélem (adsl), minthogy sokat tudjon seedelni egyszerre.
-
pacman789
aktív tag
nekem is upc volt 2 évig 1x korlátozták be a netem, de akkor havi átlag 1,5tb volt
Köszi a választ akkor szerintem be is ruházok egybe
Sőt rosszul is fogalmaztam nem is aktívnak kell lennie, mert akkor ugye vagy le vagy fel tölt, hanem csak a tarcker felé küldeni, hogy seedben van.
-
FefeeX
veterán
válasz
pacman789 #2023 üzenetére
Nekem 320-am van. Hálózaton belül 20-30 megát tud, terheléstől függően...
************* által futtatott torrentek (27)
Persze csak sorozatok, az is csak a jogtisztaInnen munkahelyről nézem, amúgy az előbb töröltem vagy 10 másik aktívat, tehát szerintem a 40 lazán megy, sőt, nem gondoltam hogy ez ennyi, mert egy oldallal több szokott lenni, szóval bír az 70et is ebből következtetve, soha nem néztem mennyi az annyi, de nem is volt gond vele (csak mikor a UPC küldött felszóllítást a fair use policy-re hivatkozva, azóta levettem az upload sebességet 200kB-ról 50-re...)
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a ZYXEL NSA-310 nas + transmission torrent kliens mennyi torrentet bír aktívan tartani? Annyira nem lényeg, hogy menjen a feltöltés mivel szar a netem illetve a nagy N betűs torrent oldalon már a seed idő számít. Azaz fusson a torrent.
Nekem általában 20-40torrent aktív egyszerre ezt bírja? Meg aki ilyet használ mi az a maximum amit még bír?
Hálózaton keresztül lehet 2-3 megával másolni?Előre is köszi!
Üdv.:
pacman789 -
ubid
senior tag
Egyébként van értelme (haszna) egy havi egyszeri NAS újraindításnak ?
Láttam rá lehetőséget beállításoknál, ezért kérdezem. -
nandris
aktív tag
A transmission remote gui program tuti működik távolról is, mert én is így használom. Nekem nem változik az ip címem, úgyhogy azt adom meg a kapcsolatnál, portnak 9091 +felhasználói név, és jelszó. Most nézem, a transmission remote program is tudja a távoli elérést, sőt nekem telefonon is elérhető a transmission.
-
ubid
senior tag
Még nem jutottam haza azóta, hogy megtudjam az email címet meg a jelszót hozzá
De írok mindenképpen hogy működik-e.Egy újabb kérdés
Valahogyan a transmission GUI rábírható, hogy távolról működjön ?próbálkoztam a dyndns címet beírni hostnak de nem veszti a lapot.
Error: Other winsock error 10109
-
veze
őstag
ugyanugy kell beállitani itt is mint bármilyen más levelezöben (én pl korábban használtam a The Bat levelezőt.., abban is így kellett)
nevezetesen: emil cimzettje a gmail címed
emil fealdója: bármilyen email cím lehet
email szerver: a szogáltatód SMTP szervere (ezt neked kell tudnod hogy mi)
én t-home kábelneteses vagyok, annak az, amit ott beirva látsz
SMTP autentikáció: ki kell pipalni és itt jön a csavar... bármilyen emailcimed beirhatsz küldőnek (és az jelenik meg feladóként) de akkor is kell egy azonsoitó ami alapján a szogáltatód be tudja azonositan szükség esetén pontosan hogy ki küldte az emailt...ezért azonositónak meg kell adni egy , a szolgáltatódnál az előfizetéseddel járó emailcímet, és annak jelszavát
kipipálod a beállítások után küldjön tesztmailt.. és lám 5 mp-en belül ott van
ez minden levelezö beállítására egyformán vonatkozik, nem csak a nas-éra
a mellette lévő másik fülön beállitod még hogy mely esetekben küldjön email riasztást és milyen gyakorisaggal küldjön jelentést
beállitas -
ubid
senior tag
Valakinek sikerült már beállítani azt, hogy gmail-es címre küldje el bizonyos időközönként a napló eredményeit ?
-
gumimaci1235
tag
Még mindíg a feltöltéssel szenvedek.
Miért csak max 6 torrentnél megy a feltöltés, és az is másodpercenként változik hogy melyiknél... De inkább csak 1-2 nél...
NSA 310 , linksys router
Másnál is csak ennyi torrentnél megy a visszatöltés? -
szabolcs.sz
tag
Sziasztok!
Transmission gondom van. Korábban egy tplink 1043-on futtattam, gond nélkül, csak meghalt a külső merevlemez. Most egy qnap 119-en megy, de valamiért nem oszt vissza. csak a műszaki torrenttanya felé kapcsolódik, de nem látom hogy változna seed bónuszom, és úgy tűnik feltöltés egy fájlra csak addig van, amíg a letöltés is megy.openwrt 1043 mögött van, ddns-el elérem. A remote gui működik mindenhonnan, és a tűzfalon a port forwardnál beállítottam a tools | transmission options menü network fülön található incoming port: 51413 értéket, hogy dobja át a qnap belső ip címére.
A "test port" gombra azt mondja "incoming port tested successfully" - nem tudom mi lehet a gond. Találkoztatok már ilyesmivel ? -
Bélaaaa
őstag
Az NSA310-nek itt a topikja: Link
-
ubid
senior tag
Hogyha lefagyott a NAS (vagy igazából nem tudom mi van vele, csak nem elérhető egyszerűen )
Akkor valahonnan erről értesülhetek távolról ?
-
pengemetal
aktív tag
Sziasztok! Új vagyok a témában: 310-sel kapcsolatban lenne egy kérdésem, beállítottam az időzítőt napi, esti kikapcsolásra, ilyenkor a ledek is kialszanak és teljesen kikapcsol vagy csak alvó módba kerül és minimális áramot fogyaszt+lekapcsolja vinyót? Köszi
-
szuszinho
őstag
Sziasztok!
310esem van. Létezik valamiféle beállítás, hogy a hdsentinel ki tudja olvasni a szükséges információkat?
-
FefeeX
veterán
Aki komolyan gondolja a dolgot, az úgyis megtalálja a témát
Én is megtaláltam, pedig 320-am van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest