Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsika1700
csendes tag
sziasztok. mostanság elegem let a tmből és a nas ból, mert már használhatatlan, lefagy, nincs mac cime nem megy a TM, hiába rakom ujra, frissitem, restartolom stb. beirom a puttyba parancskénthogy induljon el a tm, nem ir hibát, de nem is megy... ha meg stoppot irok rá akkor azt irja hogy nem találja ezt a folyamatot.
mi a retek van??

-
csocsika1700
csendes tag
a legújabb 4.50(AFK.1) fw- el is ugyan ugy működi minden eddigi program , mint a régi 4.40el? frissiteni akarom, mert néha a nas mac cime 00-00-00-00-00 ujra raktam vagy már 2x3x az ffp sticket, de ugyan az.Ha sokat használom az ftp-t akkor egy idő után(talán terheléstől függően) behal.

-
csocsika1700
csendes tag
válasz
pacman789
üzenetére
Szia.
Én ugy kezdtem hogy fix ip-t irtam a nasnak aztán a progival amit mellékeltek megformáztam,nevet adtam neki stb.De ahogy a program akarja ugy kell,szépen beálligatod a dolgokat, és szépen mennie kell Azt hogy a fw keresésnél miért iraj az NA-t gőzöm nincs
Milyen verziód van fw-ból? -
csocsika1700
csendes tag
válasz
gumimaci1235
üzenetére
GUIban az eszközök-->TM beállíások-->Hálózat..ott állítgass egy kicsit,pl titkosítás engedélyezve, partnerek 450 és a dht ki van kapcsolva.nekem max 8-10db megy de ha rendesen van letöltő akkor 3Mb-el is viszik

-
-
csocsika1700
csendes tag
Mostanában azzal a problémával szenvedek, hogy a nas egyszer csak behal, de ugy hogy nincs mac cime se,de némi apró adatforgalom van,ezt onnan tudom hogy a routerhez csináltam ddns cimet.....+ beállítottam heti 3x egy ujrainditást, de azt sem csinálja meg ha le van fagyva.. a nas havernál van, én nem tudom ujrainditani manuálisan,se a nas oldalán se ffp-n se sehogy.Nem akarom ezzel cseszegetni a másik családját hogy légyszi inditsd már ujra.. ha értitek mire gondolok.Mi lehet a hiba oka? meg lehet e csinálni?
ha 20 ha 80 ha 150 torrent megy,tök mindegy, beáll a rendszer..
-
csocsika1700
csendes tag
akkor a nason állíts be egy portot a portosbeállításoknál.most nem tudom meg nézni hogy mit kell pontosan állítanod,mert le van fagyva, és nem tudom manuálisan ujrainditani.. :S
valami web kiszolgáló kell neked állíts be neki pl250es portot, és a routerben adj a nas ip ciméhez egy 250es portot.A lényeg hogy a routerben be legyen állítva, mert ha nincs akkor hiába is állítgatod a nason, nem enged majd be.
És valahogy igy kéne kinéznie http://dnscimed:250
-
csocsika1700
csendes tag
kell egy dyndns cimet csinálnod, olvass utána itt az oldalon hogy melyik a jó és ingyenes, ebben nem tudok többet segiteni,mert én amikor ezt csináltam ingyenes volt, és ami most van accom az megmaradt ingyenesnek,de ha ujat akarok akkor valami 10-20dollár..ha van ilyened, akkor segitek tovább

-
csocsika1700
csendes tag
válasz
üzenetére
Szia!30ért megéri,mert én 1 éve 500as vinyóval 27ért asszem..
amugy sokkal jobb mint a 210, nekem is volt, ez egy áldás, arról nem beszélve hogy a 210 1/1Mb
fel le sebességre,ram is kevéske proci valami 300-400körül van..szoval elég karcsú!a 310 sebességre ott van nagyon árához képest, én tudtam digi nettel szedni és tölteni 4/4Mb/s-el
..a 210es meg nem is töltött fel.. a W.O.L -t egyszer nem tudtam használni, mivel valami rossz.. de lehet én vok a béna...
Az MC meg ffp-n keresztül kell ,lehet használni,de ott némi linuxos ismeret nem árt,telepités stb..
Lehet róla ftp-n keresztül cuccokat huzigálni,de kell dyndns cim.Néha én is használom mobilról.
de neked a Dropbox kell,beregelsz, belépsz, és automatikusan szinkronizál ahogy akarod.
Remélem segitettem
-
csocsika1700
csendes tag
válasz
csocsika1700
üzenetére

-
csocsika1700
csendes tag
Mostanában azzal a problémával szenvedek, hogy a nas egyszer csak behal, de ugy hogy nincs mac cime se,de némi apró adatforgalom van,ezt onnan tudom hogy a routerhez csináltam ddns cimet.....+ beállítottam heti 3x egy ujrainditást, de azt sem csinálja meg ha le van fagyva.. a nas havernál van, én nem tudom ujrainditani manuálisan,se a nas oldalán se ffp-n se sehogy.Nem akarom ezzel cseszegetni a másik családját hogy légyszi inditsd már ujra.. ha értitek mire gondolok.Mi lehet a hiba oka? meg lehet e csinálni?
ha 20 ha 80 ha 150 torrent megy,tök mindegy, beáll a rendszer..
-
csocsika1700
csendes tag
na addig cseszekedtem hogy megoldottam

-
csocsika1700
csendes tag
szia! nem kell valamit állítani hogy menjen az ptf? mert mindent beirtam rendesen, még a portot is és hibát ir-----> pár sór..
Parancs: PASV
Válasz: 227 Entering Passive Mode (192,168,1,20,205,59)
Állapot: A kiszolgáló nem lekérdezhető című passzív választ küldött. A szerver címének használata ehelyett.
Parancs: MLSD -
csocsika1700
csendes tag
válasz
csocsika1700
üzenetére
sejtés

-
csocsika1700
csendes tag
FTP kapcsolat beállítási probléma a következő.selytésem szerint nem ól van beállítva a tm remote rész, de nem tudom mit hogy kell.... segitsetek

http://itcafe.hu/dl/upc/2012-07/22/378891_ghxv6rki0h4bp46o_hiba_2.jpg
-
csocsika1700
csendes tag
hogy lehet a ventilátor , kerregését kikapcsolni???? nem ér hozzá a vezeték,és nem is a winyó az.. ez a nasból jön,
-
csocsika1700
csendes tag
gondoltam rá, de akárhányszor uj torrentet raktam be és ujra is indítottam eltüntek a torrentek.De ha nem kapcsolom ki a nas-t akkor megy rendesen nem veszik el semmi sem.-> de ez a multé, mert most az ffp-stick TM se akar menni... arrol nem beszélve hogy az uj FFP stickes verziók nem futnak a nason, kivéve a 2012-01-31 -ai kiadása, a többi b*szik valamit is csinálni(vagy én vagyok a béna.....már nem tudom)

-
csocsika1700
csendes tag
2.42-vel nekem nincs bajom, csak most behalt a kicsike, de ma megyek és ujrarakom az egészet. Nekem nem fontos a sebesség le fel töltés szabályzása, mert 50/25ös net van rákötve, és szépen tolja fel kb 3,5Mb el le meg néha 4 is megvan.Én nem álligatom soha sem hogy magas piorotás meg egyebek->berakom és megy .. ezért szerintem felesleges feltenni a 2.52-öt, bár igy most akkor mindenki hozzáférhet a TM-hez? és a torrentekhez is?

-
csocsika1700
csendes tag
illteve találtam még egy hibát, beenged a gui bármilyen jelszóval...miért van ez??

-
csocsika1700
csendes tag
sziasztok!! valaki járt már ugy hogy eltünt az összes torrent a Gui-bol?? mert én most elveszítettem kb 170db-ot, arrol nem beszélve hogy ha ujat adok hozzá, akkor a következő ujraindításnál eltünnek megint. Az adatok megvannak.....Mi az oka, mit lehet ezzel csinálni??

-
csocsika1700
csendes tag
valaki meg tudná csinálni teamwieven a nasom, ugy hogy menjen a film meg a zene???mert akár hogy bíbelődök vele
.semmi sem jó neki!

-
csocsika1700
csendes tag
ezt nem értem teljesen. Honnan játszod a filmeket? Webes felületről? Csak mert oda kell adminnal bejelentkezni, hogy lásd az admin mappa tartalmát, de be kell állítani ott, ahol írtam, hogy abban is tallózzon...
webről igen
admin ként jelentkezek be meg is csinálom amit irtál,meg előtte is ugy csináltam, csak akkor mutatja hogy van pl video a listán ha a video -ba bemásolok valami filmet, de még akkor se indul el,mert rinyál a vlc-re.. nincs valami más működö programos megoldás???? 
-
csocsika1700
csendes tag
megosztással nincs baj, látok mindent amit akarok! a problémám az,hogy az admin mappába töltök és onnan szeretném a videókat zenéket megnyitni ugy hogy a vlc 1.0.5-ös verzióját akarja és mást em fogad el.Nem akarom átmásolni a cuccokat mert ugye hibás lesz a torrent vagy ha csak simán másolom akkor dupla hely.
-
csocsika1700
csendes tag
Lenne még egy költöi kérdésem! szeretném a filmeket megnézni a nasról, (a nas havernál van amit irtam multkor is), és ddns cimen elérem szépen be tudok lépni az admin felületen stb)de vlc player 1.0.5 kell neki amit hiába teszek fel nem megy és azt irja az mp3-ra hogy ismeretlen,nem támogatott fájl típus.A másik problémám, hogy csak az admin mappába töltök le, és onnan is szeretném megnézni a filmeket,stb de az nincs a listán amikor rákattintok a videokra... Mit csináljak neki hogy jó legyen?
-
csocsika1700
csendes tag
még annyi kérdésem lenne, hogy miért nem marad meg a wan beállítás ?
pontosabban a portok -
csocsika1700
csendes tag
válasz
huliganboy
üzenetére
a dropboxba mikor belépsz a pc-n ,akkor ki lehet választani hogy milyen mappákat szinkronizáljon és mit nem, lehet kézire is állítani a szinkronizálást.

-
csocsika1700
csendes tag
válasz
k.daniel91
üzenetére
lehet hogy beleköp az ffpstickes rendszer?? próbáld meg simán elindítani a nas-t és akkor hátha.Még uj vagyok ezekben, de már kapizsgálok ezt azt hátha jó lesz

-
csocsika1700
csendes tag
válasz
k.daniel91
üzenetére
ki se tudod pipálni?? mert elviekben ha rányomod akkor fel kell menned a netre és utána ha ott beléptél akkor müködik is.

-
csocsika1700
csendes tag
válasz
huliganboy
üzenetére
Én is úgy használom a nas 310-em hogy havernál van, és innen töltök re pl filmet vagy akármit,távoli eléréssel.
-
csocsika1700
csendes tag
válasz
kisgyerek85
üzenetére
tudja valaki, hogy hogy kell elérni a gyári felületet?? igazából resett lenne a célom.

-
csocsika1700
csendes tag
valaki segitsen nekem pls,mert már a 3. 4. napja bibelődök ezzel a szutyok ffpstickes linuxos transmissionos dolgokkal, de egyszerűen nem megy!!

A történet a következő! vettem egy nsa310et(zyxel) kb 1 hónapja,fel is raktam a pendrive-ra a legújabb ffp csomagot, ami szépen ment is, felraktam programokat ment a TM torrenteztem stb. Kb 3-4 napja reggel ,mondom fellépek és megnézem hogy tölt,és mit látok? semmit! connection refused nem csatlakozik a GUI,semmi sem jó! Gondoltam újrateszem az egészet. Megformáztam a winyót a pendriveot reset,minden megvolt.annyit elértem hogy ssh alatt elérem a nast, telepiteni is tudok, de a tm nem akar menni,amikor benézek a tm könyvtárába hol lennie kéne ott meg egy setting.json fájl van amit természetesen a parancsokkal sem tudom szerkeszteni... Valakinek van ötlete mi az isten van!??

Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, az is ment szépen,de most valami bibi van a gépemmel, mert ftp használatkor ha pl 10gb et áthúzok, akkor fagy...

szivesen 
fel le sebességre,ram is kevéske proci valami 300-400körül van..szoval elég karcsú!a 310 sebességre ott van nagyon árához képest, én tudtam digi nettel szedni és tölteni 4/4Mb/s-el