- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimi23
csendes tag
válasz
csocsika1700 #2167 üzenetére
Igen azok jók, többször is ellenőriztem.
-
pacman789
aktív tag
válasz
csocsika1700 #2037 üzenetére
Köszi közben megoldódott, átmentem ismerőshöz ott rádugtam routerre rögtön ment minden, majd hazahoztam újra rá ugyan oda és itthon is jó:S érthetetlen, hogy miért..
Olyan kérdésem lenne, hogy 4.5-ös fw-el(nsa 310-es) is fel lehet tenni az ffp+ Transmission-t? mert addig eljutok, hogy pendrive formáz rámásol a cucc újraindít, majd Puttynál eldon connen refused.:S
Ez alapján próbálom: [link]
Előre is köszi
-
e-zoli
tag
válasz
csocsika1700 #2034 üzenetére
Gép nélkül szeretnék a nas-sal letölteni ftp-ről, de ez csak fájlonként lehetséges.
-
szuszinho
őstag
válasz
csocsika1700 #1987 üzenetére
A titkosításnál nálam 3 opció van: megtűr, előnyben részesít, kötelező. Melyiket ajánlott beállítani?
-
FefeeX
veterán
válasz
csocsika1700 #1987 üzenetére
nekem vitték is hónapokig a 6 megabittel folyamatosan, aztán kaptam is felszóllítást a UPC-től a fair use policy-ről
-
8nemesis8
veterán
válasz
csocsika1700 #1983 üzenetére
SSH-n sem lehet elérni?
-
ubid
senior tag
válasz
csocsika1700 #1953 üzenetére
igen ez megvan
írtam is hogy már a nev:portszám-al is elérem.
mostmár csak arra lennék kíváncsi hogy a dydns-es címet ha beírom itthon miért van időtúllépés.Valamint a transmission useremet próbálom kitalálni
mert annyira siettem vele hogy nem figyeltem -
ubid
senior tag
válasz
csocsika1700 #1942 üzenetére
Köszönöm a segítséget
routerbe beállítottam, NAS meg majd otthon megnézem
láttam a nas beállítasinál valami port-ról szóló valamit
gondolom az lesz az.
Ha nem megy kérdezek mégköszönöm hogy segítettél még egyszer !
-
ubid
senior tag
válasz
csocsika1700 #1940 üzenetére
Ahha !
köszi!És a rluterbe milyen menüpont körül tudok beálítanmi portot neki ?
TP-LINK routerem van. WR541 G
-
ubid
senior tag
válasz
csocsika1700 #1938 üzenetére
Van ilyenem, mert a routert jelenleg is elérem egy külső címről.
dyndns-at-home.com -os van nekem , csak annyi hogy jelenleg a router van rajta
-
törölt tag
válasz
csocsika1700 #1934 üzenetére
Köszönöm! A 310 -esben mindenképp segítettél eldönteni a kérdést. Akkor az MC -hez marad az ffp. Átolvasgattam a leírásokat és csináltam már ezt-azt linux alatt. Nem hiszem, hogy nagy gondom lesz vele. Csak nem akartam moddolni, ha nem muszály. Dyndns helyett megküzdöttem a szolgáltatóval, kiharcoltam egy fix IP -t. Portforwarding -gal megy az ftp Galaxyról, meg a Pyload és az admin webes elérés is. Viszont azt nem értem, miért lenne jó nekem a Dropbox. Csak a letöltést szeretném a NAS -ra átrakni, hogy ne az sd teljen. Ehelyett küldjem ki egy külső szerverre, aztán vissza? Arról nem is szólva, hogy a Dropbox tárhelye, még virtuálgépes hálókártya trükközéssel is erősen korlátozott marad a NAS 2 Terrájához képest. Miért jobb ez, mint mountolni a NAS egyik mappáját?
-
csocsika1700
csendes tag
válasz
csocsika1700 #1932 üzenetére
-
csocsika1700
csendes tag
válasz
csocsika1700 #1423 üzenetére
sejtés
-
Kami11
őstag
válasz
csocsika1700 #1385 üzenetére
csozsi: Nem mondtam, hogy biztos ez a gond, csak egy 5let volt.
Kipróbáltam a kikapcsolást a próba kedvéért, de megmaradt minden torrent, sőt a folyamatban lévő letöltést is folytatta minden probléma nélkül.
A legújabb 4.40-es fw-vel, valamint FFPStick-2012-03-19-el és 2.52-es Transmission-el.
Nálad nem tudom mi lehet a gond, nekem minden ment elsőre a leírás szerint. Ennyi a különbség, köszönet érte vatomi-nak! -
Kami11
őstag
válasz
csocsika1700 #1381 üzenetére
Lejárt a szerk. idő. Az jutott eszembe, hogy lehet azért tűntek el a torrentjeid, mert valaki "rádtalált" és mivel nem kért jelszót a TM, így "viccből" törölt mindent.
-
Kami11
őstag
válasz
csocsika1700 #1381 üzenetére
Igen, ha megvan a NoIp v. DynDNS címed, akkor simán hozzáférnek.
-
Kami11
őstag
válasz
csocsika1700 #1379 üzenetére
Nálam is volt hiba, hogy sem a gui sem a webes felület nem kért jelszót, újraraktam de már a legújabb TM-et tettem fel (2.52) és most már tökéletesen műxik. Seedel és tölt majdhogynem max. sebességgel. Különben egy hibája van a TM.-nek, mégpedig az, hogy nem lehet szabályozni a feltöltési sebességet letöltés közben. Az lenne az igazi, mert néha azért nem szedi teljes sávszéleséggel a cuccost, mert töltene fel is és a kettő nem megy egyszerre.
Jó lenne bele egy olyan opció, mint ami az uTorrentben van, hogy letöltés közben visszaveszi a feltöltési sebességet, ha meg lejött a cucc, akkor mehet a seed full-on.
-
footy
addikt
válasz
csocsika1700 #1374 üzenetére
Nekem is folyamatosan eltunnek a torrentek. Te hanyas verziot hasznalsz FFP-bol es transmissionbol?
-
westend2
csendes tag
válasz
csocsika1700 #1329 üzenetére
Volt több ujrainditás, semmi, próbáltam fix ip cimeket, semmi.Olyan, mintha nem tudná valamely ok miatt betölteni a saját programját.Edimax routernél már volt ilyen, hogy ms dossal ujra birtam éleszteni, de ennél teljesen megvagyok fogva.Igen, kábel csere is volt.Áramot kap, és a power led, wifi led csak világit, nem villog semmi, csak világit.Edig villogtak....de most valamiért halott! Ötlet valakinek?
-
FefeeX
veterán
válasz
csocsika1700 #1328 üzenetére
Alkalmazások/Média Kiszolgáló/Megosztások közzététele
itt bepipálod a videó alatt, hogy keresse az admin mappában is, és akkor webes felületen adminnal belépve ott is keresi elvileg.
A VLC meg... Nekem media playert kér a cégesen, gondolom attól függ, melyik szoftver az alapértelmezett médialejátszó program... -
FefeeX
veterán
válasz
csocsika1700 #1324 üzenetére
ezt nem értem teljesen. Honnan játszod a filmeket? Webes felületről? Csak mert oda kell adminnal bejelentkezni, hogy lásd az admin mappa tartalmát, de be kell állítani ott, ahol írtam, hogy abban is tallózzon...
-
westend2
csendes tag
válasz
csocsika1700 #1320 üzenetére
Igen reset volt, ujra tenném a firmwaret , csak nem birom, mert nem csatizik a géppel, nem is világit a lan led. Mi a franc lehet vele??
-
FefeeX
veterán
válasz
csocsika1700 #1322 üzenetére
Alkalmazások/Média Kiszolgáló/Megosztások közzététele
mivel nem pontosan értem én sem, hol akad meg a dolog, ezért több lehetőséget is írtam
-
FefeeX
veterán
válasz
csocsika1700 #1320 üzenetére
admin mappa alapértelmezetten csak az admin felhasználónak elérhető. Lépj be admin felhasználóval, vagy adj magadnak elérést minimum olvasásra, tedd be az admin mappát a videofájlok keresése közé, és menni fog
-
cday3
csendes tag
válasz
csocsika1700 #1302 üzenetére
Nekem is tetszik a Dropbox (igaz még csak egy hete jöttem rá milyen jó is), nekem is rajt a telefonon, a laptopon, az asztalin, így ezért nincs szükségem arra hogy még a NAS-on is rajt legyen.
Viszont ez a Time Machine, ez micsoda? Bejelölöm, de csak annyi dob ki hogy melyik mappát akarom megosztani.
-
huliganboy
addikt
válasz
csocsika1700 #1296 üzenetére
Szia!
Köszi pont ezt akarom kikerülni mivel nagy fájlokról (10-20-30gb) van szó hogy ne menjenek a gépek egész nap..
Köszi
-
k.daniel91
tag
válasz
csocsika1700 #1299 üzenetére
Köszi szépen, sikerült megoldanom a problémát és szerencsére meg ffpstickel csak nem szereti az új rendszer a Google Chrome-ot...inkább Firefox párti.
cday3
Köszi az infót.Nekem az új Addon (Polkast) tetszik, tök jól elehet érni a Nas-t Androidról.
-
k.daniel91
tag
válasz
csocsika1700 #1297 üzenetére
Sajnos még kipipálni sem engedi, csak ilyen szürke Box van és rákattolok és semmi reakció (az előző képen található bejegyzésen láttható a Box).
-
veze
őstag
válasz
csocsika1700 #1289 üzenetére
háát makkor majd ha ismét hozzáférsz otthon...
akkor a tcp/ip fülön állitsd be a webes elérést, a portot,annak a portnak edsz egy átirányitást a routeredben a nas ip cimére
távoli gépen beírod hogy
dyndnshost:beállított port
ha mindent jol csináltál bejön az admin felület beirod a logint és beenged.. utána tudsz majd ujrainditani távolrol..
most azt tudnad csinalni leginkább hogy valakit felhivsz aki fizikailag az nassal egy szobában tud lenni és megkéred hogy nyomja meg az elején kéken világitó (felsö) nyomogombot addig amig kettöt csipog( kb 10 mp) akkor kikapcsol azegész. majd nyomja meg egyszer.. és akkor ujraindul az egész.. -
veze
őstag
válasz
csocsika1700 #1287 üzenetére
ha be tudsz lépni távolról akkor tedd meg.. és menj a leállítás fülre, ott lesz aztan olyan lehetőség is hogy ujraindit..
-
veze
őstag
válasz
csocsika1700 #1285 üzenetére
hátul nyomjad meg a gombot rajta
-
veze
őstag
válasz
csocsika1700 #1244 üzenetére
a jogosultságokkal van a gond, valamin csak átsiklottál a telepités során
lépj be ssh-n és írd be a parancssorba:
chmod -R 777 /i-data/md0/video/download
ha a letöltési könyvtárad más, akkor természetesen aszerint módosítsdha esetleg nem sikerülne , akkor így is megoldhatod ahogy itt le van irva
[link]
de ez csak 0.5 ös ffp sticknél , mert .tgz csomag és a 0.7 nél ezt nem lehet telepíteni( oda .txz kell)
(én még a 0.5-öt használom mert akkor még csak az volt amikor feltettem de nem cserélem mert azóta is tökéletes)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest